Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Karakterhalál

Go down

Karakterhalál

Témanyitás  Lupo on Vas. Május 09, 2010 7:36 pm

Ugye mindannyian tudjuk, hogy egy olyan helyen, ahol a jó és a rossz küzd egymással, nem fordulhat elő, hogy nem hal meg senki. Viszont mielőtt tekintet nélkül legyilkolnánk mindenkit, azért azon gondolkodjunk el, hogy valószínűleg másnak is legalább annyi energiája van a karakterében, mint nekünk és legalább annyira kötődik hozzá, mint mi a sajátunkhoz.

Másik oldalról meg nem tiltott olyan karaktert hozni, akinek fő profilja a hatalomra törés és a gyilkolás. Őket sem szándékozzuk úgy megkötni, hogy senkit nem ölhetnek meg. Erre tökéletesek az NJK-k, azaz Nem Játékos Karakterek. Nyugodtan be lehet hazudni, hogy "Az én karakterem már hét boszorkát ölt meg és megszerezte mindnek az erejét. Pont tegnap is megszerezte egynek." Simán lehet így, hiszen a karakternek ez a heppje, a nem kijátszott boszorkákat lehet ölni. Démonokkal ugyanígy. Nem csak annyi szereplője van a játéknak, amennyien regisztrálva vagyunk, hiszen akkor elég kihalt lenne San Francisco.

Ha valakit meg frusztrál, hogy nem élheti ki hosszas hozzászólások során a vérengzési szándékát, az szóljon az egyik adminnak, vagy kalandmesternek és akkor megbeszélik, hogyan is lehet megoldani. Viszont azoknál a játékoknál kitesszük fejlécbe, hogy [18 éven fölüli tartalom]. Azt hiszem ezek elfogadható feltételek. Akik mesélnek majd szépen kijátszanak egy NJK-t, de könnyen megeshet, hogy ilyen játék alkalmával nem fog minden gördülékenyen menni. Aki felkér minket, az ezt is vállalja.

Megeshet, hogy JK - Játékos Karakter - halálának kijátszására is sor kerül. Felmerülhet az, hogy valaki szeretné megöletni a karakterét ilyen-olyan okból. Akkor megbeszéli valakivel, hogy legyen szíves ölje meg valahogy és az előző bekezdésnél olvasható fejléces módszerrel ki lehet játszani. Viszont ha valaki meg akarja ölni a karakterét, akkor azért egy értesítést küldjön a delikvens valamelyik adminnak.

_________________

Mesélői szín: Sárga || Karakterlap || Levelesláda || Rám tartoznak: Avatar-kérelmek, démonos cuccok + ami van
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 585

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.