Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Utcák és sikátorok

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Utcák és sikátorok

Témanyitás  Lupo on Szer. Szept. 16, 2009 4:57 am

First topic message reminder :

Kis utca, nagy utca, széles utca, keskeny utca, főút, mellék út és minden egyéb közlekedési célzattal fent tartott beton-, vagy aszfaltsáv, a sikátorokat is beleértve.
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 586

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down


Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Haylie on Pént. Aug. 26, 2011 9:57 am

Egyre furcsább ez a helyzet, szinte még be sem fejezem az egyik kérdést, és máris jön a másik. Csak nézek nagyokat, nem igazán értem ezt a viselkedést. Egyáltalán mi a célja vele? De azért persze, válaszolok, ma tényleg nem a düh az, ami visszatükröződik belőlem.
- A suli fogjuk rá. Nem kell ismételnem. De barátok? Ugyan már!
Húzom el a számat, és fordulok el a másik irányba, közben pedig keresztbe teszem a lábaimat is, rátámasztom a kezem, és leverem a cigiről a hamut. Aztán megint kénytelen vagyok felnézni, vagyis helyesebben ránézni, mert ez már tényleg sok.
- Na jó, azt hiszem lassan elérkezem arra a pontra, hogy ne tovább.
hívom fel a figyelmét, mert olyan nincs, hogy valaki ilyen legyen. Én sem vagyok ilyen. És nem is leszek. Maximum ha kimossák az agyam, és elfelejtem, ki vagyok. Bár talán még akkor sem. Csak nézek rá, és belefúrom a tekintetem a szemébe is, amikor felhajtja a szemüveget, és minden gondolatom elpárolog, így kénytelen vagyok megkérni, hogy a saját érdekében legyen kedves visszatenni azt a szemüveget oda, ahol eddig volt. Az orrára.
- Köszönöm.
Felelem neki, nem tagadom, nagyon megkönnyebbülten, mert legalább ő kivétel lesz a napi rutinom alól.
De álljunk meg egy pillanatra? Most én a változás küszöbén állok? Tudom, már feltettem ezt egyszer magamnak, de választ akkor sem kaptam. Viszont most kijelentem, hogy nem akarok változni, jó nekem így, ahogy vagyok.
- Hadd kérdezzek valamit.
Fordulok felé, és meg sem várom a választ, előbb elszívom az utolsó slukkot a dohányból, kiélvezve a maradékot, majd ledobom, és elnyomom a lábammal, közben pedig már a szavakat formálom a számmal.
- Te hogy reagáltál, amikor megtudtad, mi vagy?
Nem is tudom, hogy jutott eszembe mindez, elvégre azt sem mondta meg, hogy miféle szerzet, szóval ez csak kibukott. A megérzéseimnek köszönhetően, persze ha azt feleli, hogy semmi köze az én világomhoz, hát legyen, én nem erőltetem tovább. De addig kíváncsi, szinte gyilkos szemekkel nézek rá.
avatar
Haylie
Boszorka
Boszorka

Hozzászólások száma : 40

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Ryan on Vas. Aug. 28, 2011 3:47 am

*Bólint egyet a válaszra, valami ilyesmire is számított abból, amit eddig a lányról tud, viszont, amikor újból megszólalna, jön a figyelmeztetés. Kissé értetlenül néz Haylie-re.*
- Ne tegyek fel több kérdést? *Néz a lányra, nem igazán tudja mire értette a megjegyzést, így muszáj visszakérdeznie. Arra, hogy külön még meg is köszöni a leányzó, hogy visszaveszi a szemüveget, inkább nem mond semmit. Továbbra sem tudja hova tenni a dolgot, viszont a következő kérdésre érdeklődőn tekint rá. Nem sokat gondolkozik a válaszon egyébként.*
- Én eleve tudtam mi vagyok, engem már úgy neveltek fel. De tisztában vagyok vele, hogy akik erre később jöttek rá, azok nehezebben dolgozzák fel. *Hangja megértő, úgy fest nem igazán zavarja a gyilkos tekintet sem. Még egyelőre nem ábrándult ki a segítségnyújtásból, de persze nem is Haylie az első problémás fiatal boszorka, akinek próbált segédkezet nyújtani.*
avatar
Ryan
Boszorka
Boszorka

Kor : 39

Hozzászólások száma : 42

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Violet Hargroove on Vas. Szept. 25, 2011 12:22 am

[A nap, amikor a pokol elszabadul]

Valami mintha húzná a zsebét, de nem lehet nála semmi. Vagy mégis? És akkor hogyan került oda? Nem érti, mi történik itt pontosan, és egyre inkább kezd pánikba esni. A tehetetlen düh gyűlik benne, mintha egy víztározóba hullanának a cseppek, csakhogy ez már vízesésnek tűnik inkább. Ahogy hallgatja az idegen, minden bizonnyal démon vagy árnyőr vagy maga a sátán szavait, egy pillanatra megdöbben, amikor arra kerül a sor, hogy nincs más választás. Összeszedi minden felgyűlt indulatát, előveszi zsebéből a láncot, és egy határozott, erős mozdulattal az idegenhez vágja, ezzel együtt egy határozottan erős lökést is küldve felé képességének hála, és csak reméli, hogy a mögötte lévő árokba zuhan majd, közben pedig odaszól a zsarunak, hogy rohanjon, és maga is így tesz, futni kezd, ahogy csak tud.
avatar
Violet Hargroove
Boszorka
Boszorka

Kor : 25

Hozzászólások száma : 57

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Zoé on Szomb. Okt. 08, 2011 4:39 am

Russel

"-Béna vagy!
- Tudom, de téged ez mit zavar?
- Idegesít a bukdácsolásod!"

*Már van lakótársa, vagyis van ételre pénze. Ennek örömére hazafelé be is ment az első boltba a kínai negyedben ami az útjába került, és elég közel volt már a lakásához.Hatalmas pakkokkal megrakodva lép ki onnan, hiszen elég ételt és nassolni valót vett Jasonnek is.Gondolt rá is. Meg persze magára, este majd mikor eszi a tábla csokoládét nagyon hálás lesz magának. Érdekes módon nem látszik meg rajta, hogy oda van az édes dolgokért. Tehát három szatyor van az egyik karján és három a másikon. Büszkén libben ki nem kicsit extrém ruhájában és magassarkú cipőjében az utcára.
Hogy miért extrém? Hát csak rá kell nézni, úgy fest mint egy kifutón viselhető, tervező darab. Alul fehér és rövid a szoknya felső része. A szoknya legalja hálós anyag, míg a ruha felső része fekete. Magassarkúja szintén sötét színű és nagyon magas. DE... tökéletesen jár benne, szinte mintha lebegne még így is, nehéz szatyrokkal megrakodva.
Teljesen addig a pillanatig ezt az idilli hatást kelti, míg ki ne szakad a papír zacskó. Mert hát a környezetünket védjük. S hatalmas, sárga narancsok nem gurulnak ide-oda. Majd a másik szatyor is kiszakad a földre borul az összes kenyér és zsömle. Persze még az apró zacskóból is kigurulnak a zsömlék amikbe külön belerakta. Gyorsan leguggol s leteszi a maradék szatyrot a földre, ügyetlenül kihúzva a kezét belőlük hiszen a karjára voltak akasztva. Majd a zsömlék után nyúl, hogy ami kigurult az berakja a kis nejlonzacskóba.
Valaki rálép az egyik narancsra és hangos kínai szitkok közepette megcsúszik rajta. Emma felé fordul, Zoé meg felé, s úgy folytatja.
- Sajnálom...- Néz a kis kínaira aki legyint egyet ér tovább siet. Zoé szomorúan a narancsra néz, sőt fel is veszi azt. De egyértelmű, hogy már megenni nem fogja. A többi narancsot bedobálja egy másik papírzacskóba, a cuccait otthagyva indul el, hogy kidobja a szét taposott példányt.*

Ruha
avatar
Zoé
Boszorka
Boszorka

Hozzászólások száma : 21

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Russel on Pént. Okt. 14, 2011 10:12 pm

*A közelben hever egy padon. Igen, hever, arcára kalapot borítva, western csizmáit átvetve egymáson. Részeg csöves benyomását kelti, aki épp most alussza ki az alkoholgőz mámorát. Igazából a saját védencével már összefutott, de aztán pont jött Zoé is. Abból nem lesz baj, ha látják, hogy kellőképp ügyelve van rájuk, még ha nem is ő a fényőre. Szóval lehevert.
A kalap alól, a kis résen les ki és állapítja meg, hogy vége a vásárlásnak és ez a csaj valami eszméletlen béna. Lustán tápászkodik fel a padon, álmosan dörzsöli meg szemét, majd fejébe húzza a kalapot. Közben a legkevésbé sem zavarja, hogy a nő pakol, meg szerencsétlenkedik. Inkább előkotorja cigaretta tárcáját és nyugodt mozdulatokkal rágyújt. Ezek után indul meg Zoé felé... vagyis csak a csomagjai irányába, lévén a nő épp most dobja ki az összetaposott narancsot.
Halál lazán hajol le a csomaghoz és kotor belőle ki egy ép narancsot. Feketére festett körmeivel el is kezdi megszabadítani a héjától, közben szájából persze lóg ki a cigi. Hát nem egy tipikus fényőr, az tuti.*
avatar
Russel
Fényőr
Fényőr

Kor : 50

Hozzászólások száma : 14

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Zoé on Vas. Okt. 23, 2011 6:23 am

Russel

"Nem fáj ha kérdezel, meglepődhetsz az emberek kedvességén."

*Szerencsétlen, valóban az. Igazság szerint észre sem veszi, hogy mi folyik körülötte az utcán. Így hát észre sem veszi a hajléktalan kinézetű embert aki egy padon fekszik.Pedig a hajléktalanoknak mindig az valamit, általában ételt, régen amikor olyan helyen lakott, télen, mindig pokrócokat vett és azt vitte le szegényeknek. De jelenleg elsiklik a szeme az emberek felett, s csak arra koncentrál, hogy hazajusson és, hogy otthon milyen jót fog enni. Aztán meg arra, hogy kiszakadtak a szatyrai. Egy tinédzser banda, hangos hahotázásba kezd a túlsó járdán és bizony nem mindenki nézi jó szemmel a kis akciót.
Neki meg az nem tetszik, hogy széttapossák a narancsát, hiszen azt tervezte, hogy este ezzel fog a Tv elé ülni és gyümölcsözik. Tudja, hogy ez nem a legegészségesebb dolog, mármint az éjszakai gyümölcs evés, de nem nagyon tudja érdekelni. Ő így szereti, jobb mintha chipszet enne. Nem?
Ahogyan megfordul a narancskidobó akcióból, arra lesz figyelmes, hogy valaki egy újabb narancsért hajol le, ami szintén az övé és halálos nyugalommal pucolgatni kezdi.
Zoénak akarta ellenére is összeugrik a szemöldöke, nem zavarná a dolog, ha nem vesztett volna el egy narancsot az előbb. Meg ott van két lépésre a bolt, hát miért nem tud bemenni és venni egyet? Csípőre tett kézzel áll meg a férfi előtt, s nem zavartava magát, hogy sokkal alacsonyabb határozottan megáll előtte.
- Már elnézést! De azaz én narancsom, és nem tudom, honnan veszi a bátorságot, hogy másnak a narancsát pucolgassa. Itt a bolt, ha szeretne narancsot enni vegyen. - Végig néz a férfin és lehet, hogy elég nevetségesen hangzik ez a beszélgetés így, hiszen egy 60 forintos narancson folyik, de nem baj. Nem érzi, hogy ezzel most nevetségessé tenné magát, sokkal inkább azt, hogy most nagyon is igaza van. Nem elég, hogy valaki csak úgy rátapos az esti nasijára, valaki még meg is akarja enni azt. Nem zavartatja magát attól, hogy a többi ennivaló és zacskó a földön hever.
A járókelők rosszalló tekintettel méregetik a dolgokat, majd a gazdáját keresve pillantanak fel, de aztán csak kikerülik a kiborult ételt és mennek tovább.
- Ez így nagyon nem korrekt. Tudja! És nem is szép dolog. Előbb el kell kérni más dolgát mielőtt elvesszük. -Dacosan pillant a nem éppen bíztató kinézetű férfira, de amilyen pasasokkal hozta már össze a sors, nem könnyű megijeszteni. Amúgy is fényes nappal van és egy forgalmas negyedben vannak.Mi baja lehetne?*
avatar
Zoé
Boszorka
Boszorka

Hozzászólások száma : 21

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Russel on Kedd Nov. 01, 2011 10:52 pm

*Ő pedig nem csak, hogy hámozza, de szépen szét is kapja és egy kisebb darabból harap is. Mindeközben Zoé megállás nélkül beszél, Russel pedig szemlátomást a legkevésbé sem szándékozik ezt lereagálni. csak amikor végre elhallgat a nőszemély, akkor emeli rá világoskék tekintetét a férfi.*
- Ha a démonokat is hasonló hisztivel próbálod elhajtani, akkor csodálom, hogy még élsz. *Jegyzi meg nemes egyszerűséggel és jó ízűen kapja be az iménti falat másik felét. Hogy a járókelők mit hallanak az nem zavarja, sok idióta járkál az utcákon és mond sok hülyeséget, nem a démon szóból fognak rájönni mindenre, az biztos.*
avatar
Russel
Fényőr
Fényőr

Kor : 50

Hozzászólások száma : 14

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Zoé on Csüt. Nov. 03, 2011 7:51 am

Russel

"-Mit hebegsz-habogsz, mint egy gyerek?"

* Nem tartja fair dolognak, hogy az egész világon, mindenki csak az ő narancsára pályázik. Arra a narancsra amit szeretne este, a TV előtt elfogyasztani. S nem elég, hogy egyesek eltiporják, még vannak mások akik megeszik... S bizony, csak mondja és mondja, hátha sikeresen bűntudatot ébreszt a vele szemben álló férfiban. De nagyon nem úgy tűnik, hogy sikerrel jár. Sőt... Nagyon nem érdekli a lány mondanivalója, de azért ő befejezi. Mert fel van háborodva... és persze mesterségesen gerjeszti magában a még nagyobb feszültséget.
S mikor abba marad a szóráradat, a férfi olyasmit mond, amire hirtelen nem tud mit felelni. Először kinyitja az ajkait, hogy válaszoljon, de ekkor még meg sem hallja a mondatot, fel sem fogja. Csak már automatikusan vissza is vágna. Aztán ismét kinyitja a száját, majd becsokja.
- Hát ezt meg...- Egyrészt: Honnan tudja, hogy ő boszorkány. Másrészről: Miért mondja ezt itt. És hamradik: Miért is van itt?
Végül megkeményíti az arcvonásait, és amellett dönt, hogy nem vesz tudomást az előbb hallottakról.
- Ki engedte meg magának, hogy tegezzen? És ez különben sem hiszti. Hanem jogos felháborodás...- Mondja határozottan, miközben azon kattog az agya, amit az előbb mondott a pasi. Talán csak rosszul hallotta, vagy a képzelete játszik vele.
- Különben is, kinek képzeli magát, hogy csak úgy idejön, és megeszi a narancsom, és letegez és ilyen állításokkal dobálózik?
avatar
Zoé
Boszorka
Boszorka

Hozzászólások száma : 21

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Russel on Szer. Nov. 16, 2011 10:51 am

*Lehet nem volt jó ötlet pont ezzel a boszorkával összefutni, már most kezd az idegein táncolni Zoé. Csak miután lenyelte a falatot, válaszol az elhangzottakra.*
- Figyelj, adok belőle, ha akkor megnyugszik a lelked. *Milyen nagylelkű, de egyébként tényleg nyújtja is Zoé felé a megkezdett narancsot. Nem szereti ha vallatják, így épkézláb választ úgyse lehet kicsikarni belőle. Amíg pedig erre a nő nem jön rá, addig játszik, mert egyébként élvezi, hogy ő is táncolhat mások idegein.*
avatar
Russel
Fényőr
Fényőr

Kor : 50

Hozzászólások száma : 14

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Essua Valdez on Kedd Szept. 11, 2012 7:30 am

// Belphegor //

Elég későre jár, de szeptemberi estéhez képest még kellemes az idő. Az égen talán még a csillagok is ott tündökölnek, csak ez éppenséggel őt nem igazán érdekli. Helyette inkább szorgosan számolgatja a kezében tartott pénzt, amit most az este adtak neki. Hát, lehet nem a legjobb ötlet egy sötét sikátorban így sétálgatni, de most fene nagy örömében nem gondolt abba bele, hogy bárki rátámadhatna, és elveheti tőle a pénzt. Amit egyébként úgy szerzett, hogy a főnöke beajánlotta a helyi kínai negyedben egy távoli ismerőse éttermébe, ahol valami esküvőt, vagy más nagy eseményt tartottak az este, s mivel emberhiánnyal küszködtek, jól jött a plusz munkaerő.
Végül azért csak belesüllyeszti a pénzt a nadrágja farzsebébe, s inkább felgyorsítja a lépteit, mert így sose jut haza. Még jó, hogy itt a sikátorokban le tudja rövidíteni az utat. Vagyis állítólag, mert ő nem igazán ismeri a környéket. De olyasmit magyaráztak neki, hogyha valahol jobbra fordul, utána meg balra, majd még egyszer jobbra, és satöbbi akkor már majdnem otthon fog kilyukadni. Az egyetlen baj, hogy ezeken a kis szűk utakon nem túl könnyű eligazodni.
avatar
Essua Valdez
Boszorka
Boszorka

Kor : 26

Hozzászólások száma : 35

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Belphegor on Szer. Okt. 03, 2012 3:37 pm

//Essua//

Belphegor új célpontot kapott. Egy erős boszorkányról van szó, a neve Frank Houdson. Ennek a "munkának" indult a teljesítésére. A lehető legrövidebb úton próbált meg eljutni a férfi házához, ami Chinatown közelében fekszik, körülbelül a negyed határán. Egy apró boltot vezet, ahol mindenféle afrodiziákum és egyéb mágikus kellék is fellelhető. A napja nagy részét ott tölti, ám előbb nem árt, ha a fényőrét arra a kis időre eltávolítja. A házhoz megy először, lassan, kimért léptekkel halad, próbál nem zajt verni. A konyhába érve találja szembe magát a fényőrrel. Úgy néz ki, már várt rá. Egy kis kézitusa után Belphegor-nak sikerült leütnie a boszorkány örzőjét, így nyert némi időt. Teleporált, és nem messze a bolttól, egy sikátor szélénél jelenik meg újra, ahol egy fiatal férfiba ütközik, aki nem volt betervezve a feladatba.

Spoiler:
Először is, bocsi a várakozásért, rengeteg dolog jött hirtelen össze. Másodszor, a végén említett fiatal férfi lennél te, ha esetleg nem lett volna tiszta. Már ha neked is megfelel. Ha bármit javítani vagy eszközölni kell, írj nyugodtan PM-et.
avatar
Belphegor
Démon
Démon

Kor : 28

Hozzászólások száma : 11

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Essua Valdez on Szomb. Okt. 06, 2012 11:58 pm

Mendegél nyugodtan, picit már felgyorsított léptekkel, hogy minél hamarább hazajusson, mikor is jóformán a semmiből feltűnik valaki előtte teljesen váratlanul, ő meg pont neki megy, mert nem tud időben fékezni. Ennek az lett az eredménye, hogy elveszti az egyensúlyát, s hátsójával a földön landol, ami nem épp kellemes érzés. Főleg, hogy beletenyerel még valami szutyokba is, amiről csak remélni meri, hogy nem valami túlzottan is undorító dolog.
- Ööö… - pislog fel a földről a másikra, akiről elsőnek rögtön azt állítja meg, hogy férfi. És így a gyér megvilágításban nem épp szimpatikus megjelenésű az illető. Sötétebb haj, erős szakáll. De persze ne ítéljünk rögtön külső alapján, s ne gondoljunk azonnal a legrosszabbra. Bár egyre-másra az zakatol az agyában, hogy valami rablóval vagy dílerrel sikerült összefutnia itt a sikátorban, s inkább minél gyorsabban odébb kellene szambáznia. Gyorsan fel is pattan, s magasabb a másiknál. Pedig lentről valahogy nagyobb darabnak tűnt a férfi.
- Öhm… bocsánat? - félig kérdés, félig kijelentés, nem igazán tudja, hogy egyáltalán neki kellene-e bocsánatot kérnie, vagy az ismeretlennek. Lehet inkább utóbbi lenne a normális, hiszen nem ő vágódott ki hirtelenjében a semmiből. Azt ő nem tudta felfogni, hogy teleportáltak elé, mert nem figyelt annyira, s nem is gyanakodik arra, hogy nem egy egyszerű halandóval van dolga.
Azonban egyelőre nem mozdul, bár talán időközben a másik is mond valamit. Aztán kiderül, hogy fusson-e, vagy inkább maradjon veszteg. Egyelőre úgy gondolja, egy ilyen rejtélyes alaknak nem a legjobb hátat fordítani. Csak az meg hülyén nézne ki, ha lassú hátrálással haladna tovább.
avatar
Essua Valdez
Boszorka
Boszorka

Kor : 26

Hozzászólások száma : 35

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Belphegor on Kedd Okt. 09, 2012 1:47 pm

Egy erőtlen ütközés zavarja meg, és egy pillanatra megtántorodik. Bár két-három lépést hátrál, és a térde is megrogy kicsit, nem esik el, ahogy a másik tette. Akit szerencsére lefoglalt a saját "zuhanása", és nem látta, vagy legalábbis úgy gondolja, hogy nem látta, a fekete füstöt, ami a teleportálásával jár. Egy darabig nézi, méregeti a srácot, akivel összetalálkozott, és bár nem igazán volt tervbe véve, hogy bárkivel is különösebb interakcióba kerül, ez egy balszerencsés véletlen. Simán csak célponthoz be, majd ki. Ennyi lett volna, ehelyett most itt áll egy sikátorban, majdnem lebukott, amivel kockáztatja a küldetés sikerességét, ráadásul azt sem tudja, hogy ez a srác ki foa borja. Marad a jól megszokott, és tökéletesen betanult színjátéknál.
- Legközelebb azért figyelj oda! - nyújta kezét a földön heverő srác felé. A megélt háromszáz év alatt tökélyre fejlesztette a színészi játékát, és bár kedves gesztussal közelít, mégis hideg marad, sőt, ha a másiknak jó a megfigyelő képessége, akkor még valami apró rendellenességet, természetellenességet is észrevehet a hangjában.
avatar
Belphegor
Démon
Démon

Kor : 28

Hozzászólások száma : 11

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Essua Valdez on Szomb. Okt. 20, 2012 6:45 am

Ha tudná, hogy egy démonnal hozta össze a sors, és pont egy ilyen helyen, akkor nem enyhén kapna frászt. Az első delikvens is mindig sötétben lepte meg, s utoljára pont egy sikátorban akarta kicsinálni. Talán kerülnie is kellene a hasonló környékeket, de amilyen szeles tud lenni, meg amennyire nem gondolkodik néha, nem csoda, hogy nem vigyáz kellőképpen. Szerencséje, hogy nem vette észre a teleportálás következtében keletkező sötét füstöt, így egyelőre csak amiatt rándult össze kicsit a gyomra, hogy nem-e valami városi rosszfiúval sikerült összeütköznie.
A felszólításra nem mond semmit, nem is bólint, de ő is úgy gondolja, hogy ezentúl jobban kellene figyelnie. Legalábbis az este további részében biztosan így lesz, de nagy lenne rá az esély, hogy a következő nap ismét belesétálna egy hasonló szituációba, ha adottak lennének hozzá a körülmények.
A felé nyújtott kezet egy kis habozás után elfogadja, de sajnálatosan az kiesett a fejéből, hogy épp beletenyerelt valami mocsokba, így már az ismeretlennek is olyan a tenyere.
- Ajj, elnézést. - mentegetőzik és fogná a fejét, hogy mennyire szerencsétlen tud lenni néha, de legalább a fejét nem akarja összepiszkolni. Helyette a nadrágjába törli azt a valamit.
Megfigyelőképességei neki nem igazán vannak, így bár azt érzékeli, hogy a másik távolságtartó, de az emberek nem is késő este a sikátorokban szoktak haverkodni. Meg démonokhoz se volt még olyan sokszor szerencséje, így nem tudja őket kilométerekről felismerni. Meg ahogy látszik, még akkor se, ha előtte állnak. Ahogy szerencsére róla se virít, hogy boszorkány. Bár ki tudja, hogy a másiknak van-e valami speciális képessége, amivel esetleg érintkezés után már megállapíthatja.
avatar
Essua Valdez
Boszorka
Boszorka

Kor : 26

Hozzászólások száma : 35

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Belphegor on Hétf. Nov. 05, 2012 12:00 pm

Furának tartja az egész helyzetet, de még ennél is furábbnak a fiút, aki előtte hever. Ahogy fel akarja segíteni a srác kezén lévő kosz, áttevődik az övére is, erre csak vág egy fintort, majd egy laza mozdulattal letörli a tenyeréről a mocskot.
- Legközelebb kicsit jobban kellene vigyzánod. - mondja ki hidegen. - Ebből komoly baleset is lehetett volna. - a srác akár boszorkány, akár nem, most nem vele van dolga, és látszólag ő sem tudta megállapítani, hogy Belphegor démon-e vagy sem, így egyelőre az álca tökéletesen működik.
- Semmi baj, kölyök. Merre tartottál ilyen nagy sietősen? T'án menekülsz valaki elől? - kérdezte érdeklődve.
avatar
Belphegor
Démon
Démon

Kor : 28

Hozzászólások száma : 11

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Essua Valdez on Szomb. Dec. 01, 2012 3:08 am

- Persze, értettem. - hadarja el gyorsan, és bólint is hozzá. Közben azon gondolkodik, hogy milyen képet kellene vágnia az egész szituáció mellé. Próbáljon meg esetleg mosolyogni? Akkor még a végén azt hinné a másik, hogy bejön neki, aztán identitásától függően vagy hozzákenné a falhoz, vagy berángatná a fal mellett álló kukák közé. Valahogy egyik gondolat se tetszene neki túlságosan, és hideg kezdett el futkosni a hátán tőle. Vagy mert talán tényleg hűvös van ezen a kései órán.
- Menekülni? Nem! - válaszolja határozottan. Talán kicsit túlságosan is határozottra sikerült, ezért enyhén megszeppen és megköszörüli a torkát - Csak épp… hazafelé… tartottam. - mondja zavartan a reményei szerinti kielégítő választ - Bár lehet nem volt a legjobb ötlet a sikátorokon keresztül lerövidíteni az utat. - dörmögi félhangosan, amit azonban lehet nem kellett volna.
- Azonban… ha megbocsájt. - vesz egy mély levegőt, és oldalra fordítja a fejét - Én tovább állnék.
avatar
Essua Valdez
Boszorka
Boszorka

Kor : 26

Hozzászólások száma : 35

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.