Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Parkolóház

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

Parkolóház

Témanyitás  Vienne on Szer. Május 12, 2010 5:14 am

First topic message reminder :

Mint azt a neve is mutatja, egy parkolóházról van szó, abból is a kevésbé biztonságos fajtáról. Bár a rendőrség folyamatosan tart ellenőrzést errefelé, az autókat csak saját felelősségre hagyhatja a lakosság a három emeletes épületben.


_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down


Re: Parkolóház

Témanyitás  Gabriel on Hétf. Szept. 05, 2011 8:54 am

Az ajtók összezárulnak, a lift pedig annak rendje és módja szerint meg is teszi útját felfelé, meg nem állva a nyolcadik emeletig, ahol aztán -ha minden jól megy- meg kéne állnia nekem pedig ki kellene, majd szállnom a gépezetből.
Beszállásomat követően egy udvarias, köszönésféle mosolyt intéztem az ismeretlen barna felé. Azért had lássa már rajtam, hogy tanultam jódmodort csak nem sokáig és nem sok minden maradt meg azokból az évekből. Mindegy! Erről nem kell tudnia, hiszen úgy sem fog a későbbiekben látni és hallani rólam. Hajj... ez a tömegközlekedés és az emberi társadalom.
Magam elé vigyorogva, hónom alatt a vaskos mappámmal várok arra türelmesen, hogy felérjek a megfelelő szintre. Az idő természetesen közben telik. Néha karórámra pillantok. Lassan lejár a határidő én még sem ideg bajoskodom. Na, majd akkor, ha lesz rá okom is...
Az ördögöt pedig ezek szerint megint csak sikeresen, letörölhetetlenül a falra festettem.
-Upika... - Csendül fel hangom egy cseppet szórakozott hangszínt öltve, mintha csak a hirtelen jött feszültségemet akarnám ezzel leplezni. Körbejáratom tekintetemet a kis helységen, ami nem mozdul tovább, se fel, se le. Hozzáteszem, az utóbbinak még örülök is!
-Azt kell, hogy mondjam... nem túlzottan ijeszt meg a helyzet, azt leszámítva, hogy határidős munkám van. - Felelem, továbbra sem változtatva szórakozott kedvemen.
-Rosszul van? - Tekintek le a nőre, aki ekkor már a földön kuporog, majd kisvártatva félre rakom a mappám és leguggolok elé.
avatar
Gabriel
Boszorka
Boszorka

Titulus : Gébriel
Kor : 34

Hozzászólások száma : 39

Vissza az elejére Go down

Re: Parkolóház

Témanyitás  Zsaklin on Szomb. Szept. 10, 2011 12:11 am

* A lift megáll s egy kis térbe ragadok egy férfivel. Ha ebbe jobban bele gondolok, akkor nem is lenne rossz a helyzet. Talán még hasznomra válik a szitu vagy kavarhatok valamit. Ezt majd idővel eldöntöm ahogy mindig s szoktam. Egészen a lift aljáig csúszom s úgy festhetek mint aki nagyon elveszett a nagy világban. Természetesen erről szó nincs, de ezt honnan tudná bárki is? *
- Magának akkor szerencséje van.* Jegyzem meg csendesen s egy apró célzás is rejlik mondatomba. Még nem döntöttem el biztosan, hogy milyen szerepbe is bújjak. A repertoár elég széles számomra. Figyelem ahogy mellém guggol.*
- Még nem. Tudja mikor kicsi voltam anyám egy szekrénybe zárt napokig.....* Lassan járatom végig a tekintetem a kis helységen.*
- Most ez tágasabb* Jegyzem meg egy apró szégyellős mosollyal az arcomon. Mogyoró barna íriszeimmel az arcát vizsgálgatom, hát ha a gondolatai tükröződnek rajta.*
- Min dolgozik?* bökök a mappa felé egy aprót s a tekintetem inkább a férfi kezeire irányítom hát ha átok valami árulkodó jelet. *
avatar
Zsaklin
Démon
Démon

Titulus : Miss Kalandor
Kor : 223

Hozzászólások száma : 181

Vissza az elejére Go down

Re: Parkolóház

Témanyitás  Gabriel on Szer. Szept. 21, 2011 5:27 am

Hatalmas taps a modern technikának, amit körülbelül úgy öt perccel ezelőtt még az égiekig magasztaltam!
Elkiabáltam magam, vagy tényleg -most már minden értelemből- boszorkány vagyok és még idő előtt a lift, tükrös oldalára festettem az ördögöt.
Kitartóan és odafigyelően guggolok továbbra is az ismeretlen előtt, aggodalmas arckifejezést öltve magamra, miközben őt méregetem, legfőképp az arcát, amiről szinte süt az, hogy tényleg rosszul érzi magát.
Ha nem lenne nálam egy regény, amit le kéne adnom... pontosabban, alig negyvenöt perc múlva, és ha ez az előttem kuporgó hölgy nem lenne rosszul, akkor tulajdonképpen nem kerülgetne ilyen intenzíven a szívbajosság, amit a zavaros, össze-vissza való, idétlen, fakutya vigyorgásommal próbálok minél jobban palástolni. Hiába az elvonó, azt hiszem, hogy nem ürült ki maradandóan az anyag a szervezetemből az évek alatt.
-Ez kegyetlenség... - Ráncolom össze a szemöldököm, amint a nő megemlíti azt, hogy milyen sérelmek is érték őt gyerekkorában. Hurrá! A gyerekeknek a "legjobb"! Én is tapasztaltam ám!
-Az tény. Egész jó. Mindenhol tükör. - Nem mintha egoista lennék, és persze férfi létemre nincs is szükségem egyáltalán arra, hogy lépten-nyomon a külsőmet vizsgálgassam, de mivel ez a személy itt előttem a női nemből származik, talán egy kis időre le fogja őt foglalni ez a sok, síkfelületű tükör. Talán elkezd tollászkodni, és a figyelme is máris elfog terelődni a klausztrofóbiáról.
-Csak egy regény. - Legyintek mit sem foglalkozva a mappában gyűrődő papírhalommal.
-Egyébként, ha már így egy helyre kényszerültünk. Gabriel. - Nyújtom felé a kezem, aztán ha elfogadja azt, egy pillanatra felállok és a lift ajtóhoz megyek, ahol a gombok között keresni kezdem azt a bizonyos vészjelzőt.
-Most vagy én vagyok látás károsult, vagy itt tényleg nincs olyan vészjelző. - Húzom el a számat, majd a nő felé fordulok.
avatar
Gabriel
Boszorka
Boszorka

Titulus : Gébriel
Kor : 34

Hozzászólások száma : 39

Vissza az elejére Go down

Re: Parkolóház

Témanyitás  Zsaklin on Szomb. Nov. 12, 2011 11:41 am

- Valóban. Csak kenyeret és vizet kaptam* Fűzőm még hozzá mint akinek épp a felszínre próbálnak törni az emlékei. Gondolom nagyon rossz lehet annak akit tényleg így tartanak. Gondolatom csak úgy csöpög az iróniától, de inkább a másikra figyelek. Fura megjegyzést kapok. Azt hinné a démon, hogy egy kis együttérzést lehet kiváltani, de nem. Helyette a tükrökkel jön. Hallatlan.*
- Tükör fóbiája van?* Kerekednek ki barna szemeim mint aki nem érti a célzást. A buta nőt mindig is szeretem eljátszani. A legyintése olyan semmit mondó mintha abszolút nem lenne font az amit írt. Akkor minek ír? Ostoba emberek.*
- Gondolom akkor író.* Vonom le a következtetést s mind a két kezemet a térdeim köré kulcsolom. A kezemet lassan felé nyújtóm, de nem adom oda a kicsi kacsomat hanem inkább a hajamba túrók. Mi? Hogy én kezet fogjak? a-a még mit nem.*
- Zsaklin vagyok. * Billentem oldalra egy picit a fejemet s figyelem ahogy a gombokhoz sétál. Van egy sejtésem, hogy mit keres, de úgy sem fogja megtalálni.* - Én sem látok. Most hogy fogunk kijutni?* Arcomra kétségbe esést erőltetek s zsebembe mélyesztem a az egyik kezemet. Egy dobozt húzok elő s a férfira pillantok.*
- Muszáj elszívnom egy cigit. Azt megnyugtat. Esetleg egy szálat?* Nyújtom felé a dobozt s reménykedem benne, hogy zavarni fogja. Kell látnom valami kényelmetlenséget. Nem tehetek róla szeretem ha szenvednek mellettem.*
avatar
Zsaklin
Démon
Démon

Titulus : Miss Kalandor
Kor : 223

Hozzászólások száma : 181

Vissza az elejére Go down

Re: Parkolóház

Témanyitás  Gabriel on Szomb. Nov. 12, 2011 12:42 pm

Borzasztó hallgatni, hogy ennyire nehéz és akadályokkal teli gyerekkora volt. Biztosan minden percben küzdenie kellett az életben maradásért egy olyan "anya" mellett, aki ilyeneket tett vele. Nem fog túl dicséretreméltóan hangzani, de az összes ilyet felakasztanám! Hogy képes valaki ilyen szívtelen tettre, ráadásul a saját-húsvér gyerekével? Akkor már inkább nem csinálok gyereket, nem?
Valami furcsa viszont még így is akad a mondanivalójában. Nem lehet egy idős nő. Valamiért képtelen vagyok felfogni, hogy a 70-es, 80-as években is úgy éltek, mint a középkorban, amikor különböző, kegyetlen büntetések jártak a kisgyerekeknek azért, ha rossz fát tettek a tűzre.
A bennem, hirtelenjében felmerülő kételyek azok, amik ösztönöznek egy hitetlenkedőnek tűnő szemöldökráncolásra, amit persze csak is akkor hajtok végre, amikor háttal állok a nőnek, így biztosan nem láthatja.
-Hogy? Ja, nem. Nincs ilyesfajta problémám. - Pillantok hátra rá a vállam fölött egy mosollyal. A vészjelző gombjának a keresése viszont mostanra már teljesen feleslegessé vált. Itt tényleg nincs olyan és ez rohadt aggasztó!
-Hát... valami olyasmi vagyok, igen. - Bujkáló félmosolyom hamarosan egy bizalmasnak látszó mosollyá szélesedik.
-Nem tudom... - Préselem össze számat egy vékony vonallá, aztán tekintetemet a mai napon már sokadjára, újra körbe vezetem a kis téren.
-Kell, hogy legyen itt valami... szellőző izé... - Természetesen most sem megy az önmagam kifejezése, de valamennyit csak megért a szavaimból.
-Hé, hé! Rá ne gyújtson! Azért annyira még nem vészes a helyzet, hogy nikotinra legyen szüksége! - Szólok rá egy cseppet erőtejesebben, mint kellene. A következő pillanatokban pedig már előtte guggolok és kiveszem a kezéből a cigit, komolyan és mélyen a szemeibe nézve közben. Nem akarom, hogy még ki is gyulladjon velünk együtt ez az egész lyuk!
avatar
Gabriel
Boszorka
Boszorka

Titulus : Gébriel
Kor : 34

Hozzászólások száma : 39

Vissza az elejére Go down

Re: Parkolóház

Témanyitás  Zsaklin on Vas. Nov. 13, 2011 11:09 am

* Még ha nem is zárt szekrénybe az anyám, de egy börtönbe raboskodtam sok, sok évig. Mások luxus börtönnek nevezzék, hiszen mindenem meg volt, csak épp a szabadságom nem. Azért elég frusztráló ha megmondják mit csinálhat egy démon és mit nem. Ráadásul szabad akaratom sem nagyon volt. Na de ez most nem lényeg. Szerencsére a rend itt nem keres s amíg ez így marad addig azt csinálok mit akarok. Ha pedig csak egy is feltűnik tovább állok ahogy azt mindig is tettem. Bujkálás, ez a szerep jutott nekem, de én ezt élvezem. Persze néha elgondolkodom azon, hogy jó lenne valahol letelepedni mondjuk úgy száz vagy kétszáz évre, bár lehet az megunnám. Egy kalandor nem tud sokáig egy helyben maradni, főleg ha nincs más választása. Na de térjünk vissza a jelenbe és a férfira. Egy íróval akadtam össze. Hu, ha minden elmesélnék neki ehet ketté állna a füle. Viszont egy biztos, tudna miről írni!*
- Kéne hogy legyen* Emelem meg lassan a fejemet s pillantok én is körbe. Ez persze csak a látszat, mert egy jó kis ötletet adott a férfi. Megpróbálok rágyújtani, de nem hagyja s kiveszi a kezemből a nikotint. Milyen faragatlan egy férfi. Ha már így az arcomba mászik akkor azt is látni kell, hogy fel felé mutatok az egyik ujjammal, s ha felnéz akkor láthatja a szellőző járatott.*
- Gondolom fent kéne keresni, bár nem értek a liftekhez* Jegyzem meg s én is fel felé nézek. Ahogy mondtam ott is van a fedél.*
- Már csak a kérdés az, hogy jutunk fel* Pillantok Gabre várakozón, mintha tőle várnám az ötletet. Természetesen nem várom tőle, hiszen a tervem kész van csak végre kell hajtani. A kérdés, hogy mennyire okos a másik vagy mennyire kezes bárány?*
avatar
Zsaklin
Démon
Démon

Titulus : Miss Kalandor
Kor : 223

Hozzászólások száma : 181

Vissza az elejére Go down

Re: Parkolóház

Témanyitás  Gabriel on Vas. Nov. 13, 2011 11:44 am

Beragadt liftbe, cigarettára gyújtani, nemhogy egy tinédzsertől, de egy felnőtt, érett embertől is hatalmas nagy meggondolatlanság és ezek mellé még pluszban felelőtlenségre is vall.
Ezért is kaptam ki még idő előtt Zsaklin kezéből a cigit. Arckifejezésem sem véletlenül váltott hirtelen olyan komorrá, mint ami egyáltalán nem megszokott tőlem és szinte ismeretlen a számomra. Kokszosra égni egy liftben a nagyon nehezen megírt könyvemmel viszont nem sok kedvem van. Remélem, hogy ezt a kedves hallgatóság is tökéletesen megérti és együtt is érez velem.
-Hihetetlen, hogy se vészjelző, se szell... - Ekkor szúr csak szemet az ujja, amint felfelé mutat és... nini! Ahogy tekintetemmel követem ujjának az irányát, rögtön megpillantom azt a szellőzőt, amit egészen idáig hiányoltam.
-Nos... nekem igazából van egy ötletem... - Na, nem mintha magasztalni akarnám magam, de néha azért jó ha az ember egy íróval ragad benn egy liftben, akinek az agya nagyjából állandóan ötlet kész, hiszen erre a munkájában is szüksége van.
-Deee... ahhoz le kéne vennie a... szép kis surranóit. - Bökök fejemmel a cipői felé, mivel ha ezekkel a sarkakkal a kezemre lép, aligha hiszem, hogy sokáig fogok neki tudni bakot tartani, mivel ez a tervem tulajdonképpen.
-Szükségem lenne az öngyújtójára. - Mondom még utólag és ha a kezemben végzi a kis tárgy, akkor igyekszek felvilágítani a szellőző rácsai közé, hogy valamennyire tisztában legyek azzal, hogy mi vár ott minket, ha sikerül odáig eljutnunk.
avatar
Gabriel
Boszorka
Boszorka

Titulus : Gébriel
Kor : 34

Hozzászólások száma : 39

Vissza az elejére Go down

Re: Parkolóház

Témanyitás  Zsaklin on Hétf. Nov. 14, 2011 6:38 am

* Egy ötlet? Kíváncsian várom s ez arcomon is jól látszik mint ahogy a tekintetem is mely várakozó. Kíváncsi vagyok persze, hogy mit talált ki és hagyom hadd bontakozzon ki a másik. A lábaimra pillatok melyen a díszes topánom tündököl.*
- Tudom, hogy embert lehet vele ölni, de hogy jön ez mos ide?* Célzok itt az igen magas sarkára s nem vagyok én annyira buta, sejtem, hogy mire gondolhat. Lassan állok fel s egy váll rándítás után a férfi egyik karjába kapaszkodom ha hagyja. Először az egyikből majd a másikból bújok ki. Egész magas lett ez a fickó vagy csak én lennék kicsi? Jelen helyzetben teljesen mindegy.*
- És most?* Pillantok fel rá s hangomból kicseng a morfondírozás. A kérésnek eleget teszek s a kezébe csúsztatom az ön gyújtott egy apró mosollyal az arcomon. Ha felvilágít a férfi akkor semmi különöset nem láthat. Csak egy szellőző melyen gond nélkül jut át a levegő. Sőt igen könnyen fel is nyitható a rendszer, hiszen senkinek nem szokott az eszébe jutni, hogy kimásszon rajta. Persze nem is sűrűn ragad be a lift.*
- Biztonságot ez? Még soha nem másztam ki egy liftből* Kérdezem meg kissé kétségbe esett hangon, mert soha nem lehet tudni mi vár ránk a másik oldalon főleg ha az én kezem is benne van a dologba. Azonban nem áll szándékomban lelőni a poént, így hát marad a szerencsétlen, gyenge nő szerep*
avatar
Zsaklin
Démon
Démon

Titulus : Miss Kalandor
Kor : 223

Hozzászólások száma : 181

Vissza az elejére Go down

Re: Parkolóház

Témanyitás  Gabriel on Csüt. Nov. 17, 2011 10:49 am

A feltételezésére, miszerint cipőjével embert lehetne ölni, akaratlanul is nevetnem kell és meg is teszem. Én aztán nem türtőztetem magam. Jóízűt nevetek a mondatán -bár én magam sem tudom, hogy mi ütött hirtelen belém, lehet, hogy a bezártság teszi mindezt-, majd hirtelenjében egyszer csak elcsendesülök és immáron már feszült koncentrációval a kézhez kapott gyújtóval elkezdek bevilágítani a szellőző rácsai közt, hogy láthassam, mégis mire kell odafent felkészülnünk. Ha jól látom semmire, tiszta a terep, ez pedig hatalmas előnynek számít abban, hogy közelebb kerüljünk a kijutáshoz.
Fejemet abba az irányba fordítom, amelyik oldalamon Zsaklin is támaszkodik éppen, annak az érdekében, hogy levehesse a cipőit. Soha nem értettem, hogy mégis, hogy tudnak és, hogy egyáltalán mire jó a nőknek az, hogy ilyen kínzó eszközökben járjanak-keljenek egész álló nap. Tényleg kezdem elhinni, hogy a női nem csak mazochistákból áll.
-Én az ön helyében azon aggodalmaskodnék, hogy hova fogunk kilyukadni, ha sikerül feljutunk és elkezdünk mászni... - Vakargatom meg elgondolkozva a tarkómat, aztán kezeimet összekulcsolom a megfelelő módon, lejjebb hajolok és már adom is a következő instrukciókat.
-Álljon rá és kapaszkodjon majd bele abba a fogantyúba ott fent, ami a szellőző nyílásé. - Ha ezt megteszi, akkor minden bizonnyal először sikerülni fog leszednie a tetejét.
-A mászásban majd segítek... - Milyen lovagias vagyok én!
avatar
Gabriel
Boszorka
Boszorka

Titulus : Gébriel
Kor : 34

Hozzászólások száma : 39

Vissza az elejére Go down

Re: Parkolóház

Témanyitás  Zsaklin on Pént. Dec. 09, 2011 2:33 am

* Nem félek használni a férfit ezért rátámaszkodom míg leveszem a csini cipőmet s egy igazi úri ember, hiszen hagyja magát. Mondjuk máshogy nem igen tudunk kijutni erről a helyről. Na de az még nem most jött el.*
- Gondolom a lift aknába vagy hogy is hívják* Adom meg kérdésére választ, bár voltaképp nem is kérdezett. Sejtésem szerint nem éppen erre gondolt, de ez az egyértelmű válasz és mivel még mindig a buta nő szerepét játszom, mást nem is mondhattam volna. Azt hiszem eleget teszek a szerepemnek és az egoizmusomnak is. Ebben jó voltam mindig is. Mondjuk elég normálisnak tűnik a srác, de ez nem gátol meg abban, hogy ne szórakozzak egy jót. Amint kezeit összekulcsolja s bakot tart nekem, én bele helyezem a lábamat s várom, hogy elemelkedjek a talajtól. A kezeimet is fel nyújtom s ahogy kérte bele kapaszkodom abban a fogantyúba.*
- Meg van! Jobban fel tudna emeli akkor felnyitom* Sandítok le rá s ha a kérésemnek eleget tesz akkor fel is nyitom a tetőt ami szépen engedelmeskedik.*
- Na akkor lássuk.* Lesek fel kíváncsian s elég sötét van ez már biztos. Mind a két kezemmel megtámaszkodom a peremen, s próbálom fel húzni magamat. Régen közeledtem így és hogy őszinte legyek elég fura. Azonban erőm az van. Még is csak egy kiképzett harcos vagyok vagy mi a szösz. Szóval felhúzom magamat s onnan lesek le a férfire.*
- Oké, de te, hogy mászol fel? Illetve maga hogy jut fel?* Kérdezem meg ártatlanul a másikat s tőle várom a megfejtést. Fel sem tűnt, hogy eddig nem tegeztem, de gyorsan korrigáltam. Ezen persze nem aggódnék ha nem egy szerepet játszanék. Viszont hűnek lenni a szerephez.
*
avatar
Zsaklin
Démon
Démon

Titulus : Miss Kalandor
Kor : 223

Hozzászólások száma : 181

Vissza az elejére Go down

Re: Parkolóház

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.