Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Dante Williams

Go down

Dante Williams

Témanyitás  Dante on Szer. Május 12, 2010 8:25 am

Név: Dante Williams

Születési hely, dátum: U.S.A. Washington állam Seattle 1988.01.18
Kor:22
Kaszt: Boszorka
Lakhely: North Beach
Foglalkozás: Szakács
Fegyver, varázseszköz: Öngyújtó

Jellem

Barátságos jókedvű srác. Szörnyen hangulatfüggő, ez befolyásolja koncentrációját és ügyességét is. Mindenesetre nagyon szerény, és csak a puszta szerencsének gondolja sikereit. Kellemes társaság, a hölgyekkel nagyon lovagias és udvarias.
Megjelenés
Fehér kötény, amikor dolgozik. Azon kívül többnyire az egyszerű farmerokért rajong egy kényelmes pólóval. Ha kicsit elegánsabbra akarja venni a formát, akkor egy kigombolt inget vesz még fel.

Előtörténet
1988ban született Seattleben, mondhatjuk, hogy egy rendkívül mozgalmas városban. Szülei születése előtt elváltak és az anyja nevelte fel egyedül. Már ő is remek szakács volt egy remek étteremben így nem volt gond az anyagiakkal ahhoz képest, hogy apa nélkül nőtt fel. Kijárta az iskolákat nem a legjobb átlaggal, de azért nem kellett szégyenkeznie. Akármilyen jól is éltek az egyetemet nem tudták megfizetni, de ezt nem is bánta. Anyja mellett dolgozott a konyhán és könnyűszerrel kitanulta a szakács mesterséget. 21 éves korában már főállású szakács volt az étteremben, mikor úgy döntött szerencsét próbál másfelé is. Szétküldte jelentkezését az államokban, míg végül 22 születésnapján érkezett egyre válasz. San Fransiscoban egy olasz étterem kérte fel szakácsként. Anyja segítségével gyorsan kitanulta az olasz konyha csínját-bínját és tavasszal már költözött is. Most egy kis lakásban a tengerparttól nem messze lakik, az étteremtől pár saroknyira.
Gyerekkorában kicsit késve mutatkoztak meg varázsló képességei, és már azt lehetett volna gondolni, hogy átlagos ember lesz. De aztán egy alkalommal a konyhában játszadozva anyja lábainál a gázlángjai hirtelen felcsaptak és kis tűzgömbök szállingóztak szét. Szerencsére nem gyulladt ki semmi, de jelét adta a gyerek képességeinek. Anyjára ütött, aki szintén boszorkány. Édesanyja nem csak a szakácskodásra, de úgy ahogy a varázslatokra is okította a kis Dante-t. Bár bűvigék alkalmazásában könnyen faragta a rímeket, a rituálék sose mentek neki igazán. Gyakran véti el a dolgokat nem figyel oda, de sok odaadással és némi segítséggel megtudja őket csinálni.

Képesség
Pirokinézis: Tűz és hő manipulációja. Képes a semmiből is lángot teremteni, de varázsfegyvere pontosan azért lett egy öngyújtó. Amellett hogy nem kell szenvednie, hogy semmiből teremtsen tüzet, még a gyújtó erősebb nagyobb lángok képzésére és irányítására is segítik.

Alapképesség
Bűvige: erős
Rituálé: gyenge
avatar
Dante
Boszorka
Boszorka

Kor : 30

Hozzászólások száma : 452

Vissza az elejére Go down

Re: Dante Williams

Témanyitás  Lupo on Szer. Május 12, 2010 8:39 am

A karakterlapot elfogadom. Sok rendelést és jó játékot kívánok tisztelt tűzmanipulátor uraság!

_________________

Mesélői szín: Sárga || Karakterlap || Levelesláda || Rám tartoznak: Avatar-kérelmek, démonos cuccok + ami van
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 585

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Dante Williams

Témanyitás  Dante on Pént. Május 14, 2010 9:38 am

Egy kis újdonság:

Már egy ideje a városban él de csak Május 13-ával változott végre az élete. Anyján kívül sose ismert egy boszorkát, vagy fényőrt se. Azonban megismerkedett Leah-vel aki fél-fényőr, és kiderült hogy ő lesz Dante kis védőangyala. Ezenkívül végre sikerült új ismeretségre szert tennie az este folyamán. Megismerkedett Bellával.
avatar
Dante
Boszorka
Boszorka

Kor : 30

Hozzászólások száma : 452

Vissza az elejére Go down

Re: Dante Williams

Témanyitás  Vienne on Szomb. Okt. 30, 2010 11:31 pm

A "Lapis philosophorum" nevű kaland során bizonyította rátermettségét.
Képessége:
Egyszerű halandó? furmányos boszorka? Vagy épp ártó szándékú démon? Többé előtte ez nem titok! Képes mindenkiről megérezni, hogy micsoda is valójában.

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Dante Williams

Témanyitás  Dante on Szomb. Jan. 01, 2011 4:36 am

Hosszú évet zárhatott le idén is San Fransiscoban. Ki jutott neki szerelemből, csalódásból, diadalból és menekülésből is. Az új évtized érdekesen indul számára.
Egyszerre menekül az otthonából, mert nem elég biztonságos számára. Kellemes meglepetésként jött, mikor Amelia befogadta arra az időre, míg új lakást vagy démonbiztosítási technikákat nem találna. Elég volt pár napnyi együtt töltött idő, de már az első pár óra is hogy teljesen fellángoljon a nő iránt. Szerelem vagy testi vonzalom, vagy a kettő furcsa keveréke? Nem tudja egyáltalán mit érez. De abban biztos, hogyha Ameliat megpillantja a karjaiban akarja tudni.
Mindemellett Leahnak is nagy szüksége lett rá. A lány szörnyű traumán esett túl, és ő húgaként kezelte mindig is. Így egyértelmű volt, hogy azonnal a lány segítségére siet. Még nem tudni mi lesz Leahval de szívesen fogadná be magához. Örülne a társaságának, hisz testvérként szereti fényőrét. De ehhez biztonságossá kell tennie otthonát.
Sok hasznára vált az utóbbi időben robbanásszerű fejlődésnek induló ereje. Tűzmágiája továbbra is abszolút hangulatától függ. Már néha észreveszi, hogy a tűz ereje egyenesen arányos a dühével. Bár még nem tette szóvá senkinél, de kezd kicsit félni saját erejétől, hogy talán gonosz lenne a dolog, hogy a düh táplálja.
Mindez mellett alakult ki a másik képessége is, hogy képes megkülönböztetni a különböző varázzsal élőket. Megérzi a különbséget a boszorkák fényőrök démonok és árnyőrök között.
Ezzel a helyzettel indul útjára az új évben.
avatar
Dante
Boszorka
Boszorka

Kor : 30

Hozzászólások száma : 452

Vissza az elejére Go down

Re: Dante Williams

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.