Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Kínai étterem

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

Kínai étterem

Témanyitás  Lupo on Szer. Szept. 16, 2009 5:11 am

Tetszőleges kínai étterem, kicsi, vagy nagy, teljesen mindegy. Arra azért tessék figyelni, hogy ne legyen százféle!
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 586

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Kínai étterem

Témanyitás  Dahlia on Kedd Márc. 15, 2011 10:38 am

Talán szerencsésebb kezdet lesz a mostani, mint az előző. Nem, nem lett jövőbelátó Dahlia, csak szimplán most normális fülest, eligazítást, és tájékoztatást kapott. A fentiek szerint egy tinédzser lányt kell megtalálnia, aki ha minden igaz nemsokára belép majd az étterem ajtaján. Sötét, hosszú haj, valami elég feltűnő ruházat, meg ilyen jellemzőket kapott róla, bár azt mondták, a legfeltűnőbb jellemzője a nyaklánca, ami egy pentagramma. De semmi egyéb infója nem volt róla, így ettől eltekintve eléggé magára maradt. Mint mindig, Dahlia most is kényelmes, de elegánsabb öltözködési stílust vett fel, évszakhoz illően. Haja kiengedve, kezében egy kisebb méretű, ruha színhez alkalmazkodó szürke kézi táska. Na nem mintha, szüksége lenne rá. Belépve rögtön a pulthoz sietett, és mivel nem igazán volt sor eme késői órán, szinte rögtön rendelte is, amit megkívánt. Sült csirkemellszeletek édes-mustáros mártásban, igazi keleties ízek, mindez rizzsel, és egy nagy pohár ásványvízzel. Aztán amikor megkapja az ételét, nincs más dolga, mint helyet foglalni, és várakozni, remélni, hogy nem küldték rossz helyre.
avatar
Dahlia
Fényőr
Fényőr

Kor : 138

Hozzászólások száma : 57

Vissza az elejére Go down

Re: Kínai étterem

Témanyitás  Violet Hargroove on Kedd Márc. 15, 2011 10:52 am

Nem tudott időben hazamenni, mert sokáig tartott az előkészítő, viszont ebbe a kínaiba muszáj volt beugrania. A kedvence ugyanis a kínai kaja, bár nem a legextrémebb ízeket szokta választani.
Egy világos, krémszínű nadrág van rajta, és egy napsárga felső, szivárványszínű táska van nála. Ahogy belép az ajtón, rögtön látja, hogy nincs sor, aminek örül, így a pulthoz lépve a szokásosat kéri: brokkolis csirkét rizzsel, majd az egyik asztalt kiválasztja magának, és leül. Elég nagy a hely, így a másik végéig bandukol el, ahonnan zavartalanul nézkélődhet a hatalmas kirakaton kifelé a sötétbe siető emberekre. Összeköti a haját, és hozzá is lát, aztán észrevesz egy nőt a közelben, akire kedvesen rámosolyog, mert olyan feltűnően nézi őt.
avatar
Violet Hargroove
Boszorka
Boszorka

Kor : 25

Hozzászólások száma : 57

Vissza az elejére Go down

Re: Kínai étterem

Témanyitás  Dahlia on Kedd Márc. 15, 2011 11:02 am

Nem is kell túlzottan sokáig várnia, hogy észrevegye azt a lányt, akit ő keres. Nevet, meg mindent tud, és valahogy az az érzése, hogy ezt tudatnia is kell vele. Pont az ellenkezőjét teszi, mint másik védencével való megismerkedésénél. Amikor a lány rámosolyog, de teljesen máshova csüccsen le, szinte rögtön feláll, és mivel úgy mondhatni lebukott, odasétál, a kajával együtt, és ugyanahhoz az asztalhoz pakol le, közben kedvesen, bizalmasan tekintgetve a másik felé. Aztán még mielőtt leülne, rátör a kényszeres őszinteségi roham, mármint arról, hogy tudja, hogy hogy hívják, meg hasonlók, na meg az illem is.
-Szia Violet! Remélem nem gond, ha csatlakozom hozzád. És ha van időd, még beszélgethetünk is, hacsak nem rémültél meg tőle túlságosan, hogy tudom a neved.
Egészen felhőtlen a kedve, nyugodt, és kiszámított, de mégis lazaság érződik a felvett hangnemből. Tényleg csak kedves akar lenni, és nem akarja elszúrni a dolgokat. Megint...
avatar
Dahlia
Fényőr
Fényőr

Kor : 138

Hozzászólások száma : 57

Vissza az elejére Go down

Re: Kínai étterem

Témanyitás  Violet Hargroove on Kedd Márc. 15, 2011 11:13 am

A nőnek a kisugárzása nagyon pozitív, és bizalomgerjesztő, és mivel Violet meg elég fáradt, így igyekszik nem rácsimpaszkodni a mérhetetlenül végtelen energiáira (amit utoljára az Angyalnál érzett, de ez nem jut eszébe pillanatnyilag, pedig abból következtethetne), és energiavámpírként megcsapolni.
Amikor közelebb jön hozzá, és még a nevén is szólítja, akkor majdnem belefullad a rizsbe, de végül csak hátradől, és értetlenül néz rá. Ilyen csodás külső valami veszélyes belsőt takarna, hogy az energiamintázatról már ne is beszéljünk? Nem lehet, úgyhogy csak odamutat a székre.
-Őőő... csak nyugodtan.-
avatar
Violet Hargroove
Boszorka
Boszorka

Kor : 25

Hozzászólások száma : 57

Vissza az elejére Go down

Re: Kínai étterem

Témanyitás  Dahlia on Kedd Márc. 15, 2011 11:26 am

-Na, csak óvatosan! Meg ne fulladj nekem!
Aggódó hangja szinte már beteges, de hát ez ő. Ha valaki, hát akkor ő tudja, mi az. Éppen odalépne, és megveregetné a lány hátát, de aztán valami rejtélyes csoda folytán nem teszi. Inkább csak áll, és várja a pozitív jelet, hogy helyet foglalhasson. Érzi rajta a meglepettséget, és a tartózkodást, meg valami teljesen mást is, amiről fogalma sincs hogy micsoda. Éljenek a képességek, hurrá. Na de visszakanyarodva, arca ugyanazt fejezi ki, mint előbbi hangszíne, s csak akkor nyugszik meg kissé, mikor már helyet is foglalt. Párszor végigméri a lány, majd ugyanazzal a határozottsággal kezeli, mint ahogy eddig is, megtartva az előző kedvesebb, és ismerkedősebb stílust.
-Nos, akkor, azt hiszem magyarázattal tartozom. Ki vagyok, honnan jöttem, honnan tudom a nevét, ilyesmikkel.
Igazából most van az a pillanat, hogy nem szórakozik, ami őt magát is meglepi. De azért folytatja, címszavakban összefoglalva a lényeget.
-A nevem Dahlia Gallagher, de csak a keresztnevem használom. Fentről jöttem, hozzád küldtek, így már ki is található, hogy mi is lennék. Fényőrködöm már egy ideje, és innen tudom a neved is, ahogy még pár információt rólad, de csak azt, ami elengedhetetlen.
És ez most akármennyire is tolakodónak hat, vagy bármi másnak, nem annak szánja, csak szimplán el szeretné kerülni a múltkori szituációt, de ez már lerágott csont, hogy mit akar, és mit nem. A lényeg viszont az, hogy most csak vár, és villájával nekilát a csirkének, meg a szósznak, és ki nem maradhat a rizs sem. Ő maga pedig még mindig az a haláli nyugalom, ami eddig, elpalástolva a valódi izgatottságát.
avatar
Dahlia
Fényőr
Fényőr

Kor : 138

Hozzászólások száma : 57

Vissza az elejére Go down

Re: Kínai étterem

Témanyitás  Violet Hargroove on Szer. Márc. 16, 2011 4:25 am

Ha nem lenne roppant kulturálatlan húzás, most tátva maradna a szája. Így azonban csak ül, és meregeti a szemeit, hogy tejóég, és szó szerint az! Onnan jött ez a nő. Nem tudja, elröhögje e magát, ezzel jelentős rizszáport zúdítva rá, vagy komolyan vegye. Ez kicsit sok hirtelen.
-Hát ez jól megy.-
Mondja egy elismerő bólintással a sok információra, amivel ellátják, mintha csak a "Kérjük vigyázzanak, a kettes vágányon vonat halad át!" szöveget nyomná.
-És miért küldtek hozzám?-
Kérdezi értetlenül, mert már találkozott egy Angyalnak hitt Fényőrrel.
avatar
Violet Hargroove
Boszorka
Boszorka

Kor : 25

Hozzászólások száma : 57

Vissza az elejére Go down

Re: Kínai étterem

Témanyitás  Dahlia on Szer. Márc. 16, 2011 4:43 am

Tényleg ennyire darálna? Nem is vette észre. Annyira. Csak azt, hogy mindent kimond, amit szeretne. No de sebaj, legalább kint van. Aztán jön az újabb kérdés, amire megint nyílegyenes választ ad.
-Ez igen egyszerű. Jelen pillanatban vagy igen új boszorkány vagy, esetleg óvatlan. Vagy mindkettő, vagy egyik sem. De a lényeg az, hogy vigyázni fogok rád, és megteszem ami tőlem telik.
Mosolyog felé, ugyanazzal a bájos vigyorral, mint amit már annyira jól lehet ismerni tőle. Megnyugtató, és mindenekfelett őszinte. És ez a legjobb, amit jelenleg tehet. Aztán megint eszik két falatot, de az a pici szája már megint nem tud beállni.
-Nem tudom, mennyire vagy erről felvilágosítva, de ezután nem lesz annyira egyszerű az életed, mint eddig. És ebben szeretnék segíteni. És ha bármi kérdésed van, kivele, és válaszolok, megbeszéljük.
És akkor megint kis várakozás van a szemében is, meg a testtartásában is, várja, hogy mit reagál erre Violet.
avatar
Dahlia
Fényőr
Fényőr

Kor : 138

Hozzászólások száma : 57

Vissza az elejére Go down

Re: Kínai étterem

Témanyitás  Violet Hargroove on Szer. Márc. 16, 2011 4:50 am

Hallgatja a szavakat, miután lenyelte a rizst, már el is mosolyodik. Kicsit zavartan néz a nőre ezután, ugyanabból az indokból, mint amiért az előbb elvigyorodott: mert nem új.
-Legalább 7 éve gyakorolom a boszorkányságot.-
Mondja egyszerűen, és összegzésszerűen, szóval már csak egy kérdés merül fel benne ezt illetően:
-Eddig miért nem volt ilyen... Fényőröm?-
Kérdezi kíváncsian, azután tovább eszeget, amíg várja a választ. Közben el is gondolkozik, vagy inkább azt mondanám: információfeldolgozás folyamatban.
avatar
Violet Hargroove
Boszorka
Boszorka

Kor : 25

Hozzászólások száma : 57

Vissza az elejére Go down

Re: Kínai étterem

Témanyitás  Dahlia on Szer. Márc. 16, 2011 5:01 am

-Ohh, az mindjárt más.
*Nyugtázza, hogy a lány tényleg nem kezdő személyiség. Szuper, legalább kevesebb dolog lesz, amit nem fog érteni. Eszegetni kezd, immáron egészen folyamatosan, és csak akkor fejezi be, és öblíti le vízzel a kaját, mikor megint kérdéssel fordulnak hozzá, amire természetesen készséggel válaszolni fog.*
-Nem tudom, erre nem kaptam választ. De lehet, hogy azért, mert most jött el az ideje annak, hogy szükséged lesz segítségre. Vagy a következő tetteid miatt, amiket majd meg fogsz csinálni, vagy azért, mert az eddigi dolgaid olyanok, hogy kiérdemelted.
*Von vállat, és tovább figyel, hogy egyéb kérdés felvetődik-e a lányban.*
avatar
Dahlia
Fényőr
Fényőr

Kor : 138

Hozzászólások száma : 57

Vissza az elejére Go down

Re: Kínai étterem

Témanyitás  Violet Hargroove on Szer. Márc. 16, 2011 5:19 am

-Kiérdemeltem?!-
Hördül fel, és kezd nevetni. Lehet, hogy az égiek úgy gondolják, ha már sikerült egy kicsit bosszantania azt a Veterán árnyőrt, kijárna neki egy védőszent. Bár, ő a korábbival is nagyon jól elvolt, mindenki-Angyalával.
-Tény, hogy a bajt nem valami ügyesen kerülöm ki... szóval és te mivel érdemeltél ki engem?-
Kérdezi, és mosolyog. Mosolyog, mert tudja, mit bocsátott ezzel előre: azt, hogy a nőnek -mellette- lesz dolga, ha épségben akarja tartani.
avatar
Violet Hargroove
Boszorka
Boszorka

Kor : 25

Hozzászólások száma : 57

Vissza az elejére Go down

Re: Kínai étterem

Témanyitás  Dahlia on Szer. Márc. 16, 2011 5:26 am

Csak bólint a meglepett válaszra, a nevetésre pedig csak nagy szemeket mereszt. És igazán nem is érti, hogy miről van szó, hiszen ennyire még nem ismeri a kedves lányt, aki láthatólag tényleg annyira különc, mint ahogy fent mondták neki.
-Igen, kiérdemelted, de ez miért furcsa?
Kérdez vissza mg azelőtt, hogy bármit is mondhatna. Aztán felesleges volt nagyjából, mert a válaszban jön az övére is a felelet. Aztán kis meglepettség után jön az ő saját véleménye is.
-Hát akkor már érthető, miért vagyok itt. És azért érdemeltelek ki, mert nálam van szabad hely, és mert úgy gondolták, hogy én lehetek a legjobban hasznodra.
Von vállat. Ilyet még sosem kérdeztek tőle, ezért furcsállja a helyzetet, de semmi különösebb.
-Egyél, mert kihűl.
Hívja fel a figyelmét a rizsre, meg a kajára, és saját maga is eszegetni kezd.
-Egyébként mi volt a legutóbbi ilyen bajt nem elkerülős incidensed?
Néz rá villával a szájában, és az arcát fixírozza egyéb árulkodó jelek után kajtatva.
avatar
Dahlia
Fényőr
Fényőr

Kor : 138

Hozzászólások száma : 57

Vissza az elejére Go down

Re: Kínai étterem

Témanyitás  Violet Hargroove on Szer. Márc. 16, 2011 5:35 am

Nála volt hely. Ez olyan, mint a postán, oda mész, ahol van hely. Székfoglalós játék... hát ez nem túl biztató.
-Az anyukám is leszel?-
Kérdezi a nő reakciójára, de nem élesen, csak figyelmét felhívva az anyáskodó megnyilvánulásra, hogy egyen. Azért megteszi, és el is fogy mind, miközben beszélgetnek tovább.
-Amikor kést fogtak rám. Vagy az az után volt, hogy találkoztam egy Veterán Árnyőrrel?-
Gúnyolódhatna is, de valójában őszintén elgondolkozik, melyik volt előbb, melyik meg később. És ezzel a két esettel minden bizonnyal remekül felvázolja a kilátásokat.
avatar
Violet Hargroove
Boszorka
Boszorka

Kor : 25

Hozzászólások száma : 57

Vissza az elejére Go down

Re: Kínai étterem

Témanyitás  Dahlia on Szer. Márc. 16, 2011 9:12 am

-Nem, az anyukád nem leszek, de segíteni fogok, ahogy csak tudok.
*Mosolyog rá megint, ugyanazzal a kellemes, biztató mosollyal. Ő már egy ideje befejezte az étkezést, így összepakolva a tálján lévő evőeszközt arrébb tolja a tányért. Majd kissé felhúzza a lány sértődöttségére az orrát.*
-Violet! Én ma kaptalak meg, alig van pár órája. Eddig nem tudtam neked segíteni, mert akármennyire is szerettem volna, nem hallottalak volna. Se a segítséghívást, se semmi mást. De ha ezek után ilyen helyzetbe keveredsz,
~Ami gyanítom nemsokára elkövetkezik~,
-akkor isten bizony segíteni fogok. Hiszen ezért vagyok.
*Tárja szét a karját, mintha ez egyértelmű lenne. Aztán gyengéden ránéz, és kezdi megérteni, hogy mit is értett a lány folytonos bajba keveredés alatt. Nem baj, ezzel is meg tud birkózni. Ha egy ex, aki árnyőr lett nem fog ki rajta, akkor valószínűleg nem nagyon tud neki bárki is ártani. És ugyanezt is sugározza kifelé, hogy valamelyest megnyugodjon Violet.*
-És ki volt az az árnyőr? Hogy hívták? Már, ha szabad tudni.
*Érdeklődik a kiléte felől, s közben a vizét iszogatja kisebb kortyokban.*
avatar
Dahlia
Fényőr
Fényőr

Kor : 138

Hozzászólások száma : 57

Vissza az elejére Go down

Re: Kínai étterem

Témanyitás  Violet Hargroove on Pént. Márc. 18, 2011 6:23 am

Elmosolyodik, ahogy hallgatja, majd félre tolja a tálcát maga elől, amikor végzett. Azután pedig ledöbben a nő kifakadásán.
-Jójójó, nyugi, én csak válaszoltam a kérdésedre, hogy milyen bajba keveredtem eddig!-
Védekezik azonnal, majd nem állhatja meg, hogy közbe ne szúrjon még valamit, pedig tudja, hogy nem kéne ilyen undoknak lennie.
-Jason nem kapta fel ilyen hamar a vizet...-
Inkább csak mormogja a dolgot, és a kezeit is összefűzi maga előtt sóhajtva.
-Samuel, ha jól emlékszem. Ismered?-
Válaszol már nyugodtabban, és normális hangnemben.
avatar
Violet Hargroove
Boszorka
Boszorka

Kor : 25

Hozzászólások száma : 57

Vissza az elejére Go down

Re: Kínai étterem

Témanyitás  Dahlia on Szomb. Márc. 19, 2011 2:01 am

*Hát a kifakadás lehet, kicsit erős kifejezés, bár kívülről lehet, hogy nagyon is annak hangzik. Pedig csak egyszerű magyarázat volt.*
-Hm. Nem kaptam fel a vizet, csak... Mindegy.
*Lehet, hogy kicsit mégis tüzesebb a vérmérséklete, mint kéne. Kicsit jobban hall, mint az átlag emberek, szóval lazán meghallotta a dolgot. De semmi más jelét nem adja a sértődöttségnek. De hát nem is sértődött. Csak kicsit zavarodott. A névre összeráncolja a homlokát, mert valami rémlik neki. Fent mindenki mindenkit ismer, és nem csak a közülük valóakat, hanem a lentieket is. Elvégre tudni kell, mivel állnak szemben.*
-Aha, hallottam már róla, bár még személyesen nem találkoztam vele.
*Von vállat, és titkon nagyon is örül, hogy Samuel volt az, és nem valamelyik másik állat.*
-De azért örülök, hogy jól vagy.
*Nyugtázza, megint felé fordulva, majd iszik egy kortyot a vízből, úgy kérdezősködik továbbra is, hiszen meg kéne ismerni a leányzót ahhoz, hogy együtt tudjon vele dolgozni.*
-És milyen gyakran keveredsz bajba? És kik ellen? Az árnyőröket leszámítva, akivel most kivételesen mázlid volt, akkor is, ha rád nem úgy hatnak, mint esetlegesen rám.
*A megrémítés viszont még várhat, ezért fogalmaz úgy, ahogy, de ha Violet rákérdez, úgyis elmondja neki.*
avatar
Dahlia
Fényőr
Fényőr

Kor : 138

Hozzászólások száma : 57

Vissza az elejére Go down

Re: Kínai étterem

Témanyitás  Violet Hargroove on Vas. Ápr. 17, 2011 7:19 am

-Én is jobban örültem volna, ha nem futok össze vele.-
Mondja, miközben megcsörren a telefon a táskájában, és azt kezdi előkotorni, közben persze figyelve a nőre. Végre megtalálja a ketyerét, és még elő is sikerül halásznia. Elolvassa az üzenetet, és azonnal felpattan sietősen.
-Rohannom kell, ne haragudj, majd máskor megtárgyaljuk a többit.-
Már indul is az ajtó felé azonnal, de onnan még visszanéz, és válaszol az egyik feltett kérdésre:
-Gyakran. Nagyon-nagyon gyakran.-
Azután feltépi a kilincset, és rohanva eltűnik, nagyon sürgős lehetett a távozása.

//Köszi a játékot, és ne haragudj, hogy ilyen sokat kellett várnod! Smile //
avatar
Violet Hargroove
Boszorka
Boszorka

Kor : 25

Hozzászólások száma : 57

Vissza az elejére Go down

Re: Kínai étterem

Témanyitás  Kaori Ito on Kedd Aug. 23, 2011 4:24 am

[RYAN]

*Kellemes, halványkék ruhát visel, melynek szabása tökéletesen fedi vállait, s dekoltázsát is csak sejteti, nem mutogatja országnak-világnak. Hossza pont ideális, térde alá érő. Haját összefogta, s könnyed kontyba csavarva tűzte fel.
Egy utcai gyorskifőzdénél áll sorba, előtte hangos szavú munkások poros,festékes ruhákban várják az ételüket, közben pedig ecsetelik a nap történéseit. Egyikük sem tűnik a negyedből valónak.
Ellenben a vékonykának tetsző nővel, aki igencsak elüt tőlük. De kitartóan áll sorba, ugyanis itt isteni a ramen.*

avatar
Kaori Ito
Halandó
Halandó

Titulus : 'Tokió' rózsája
Kor : 30

Hozzászólások száma : 18

Vissza az elejére Go down

Re: Kínai étterem

Témanyitás  Ryan on Kedd Aug. 23, 2011 4:46 am

[KAORI]

*Egy kisbusszal parkol le a kínaitól nem messze. A kisbusz oldalán lévő szöveg alapján nyílászárókat szállít. Bizony ezek az alkalmi munkák már csak ilyenek, ki tudja mit fog csinálni holnap az ember. De ehhez legalább nem kell beöltözni, simán csak egy farmert visel és egy fekete pólót. Ahogy kiszáll, napszemüvegét feltolja a homlokára, ezzel hátrafogva a hosszabb tincseket. Pénztárcájában matatva lép be az üzletbe és állapodik meg a sorban a fiatal nő mögött. Igazából egyelőre körbe se néz, pénzt számol. Nem árt tudnia mennyiből kajálhat, mennyit tegyen benzinre, stb.*

avatar
Ryan
Boszorka
Boszorka

Kor : 39

Hozzászólások száma : 42

Vissza az elejére Go down

Re: Kínai étterem

Témanyitás  Kaori Ito on Kedd Aug. 23, 2011 5:01 am

*Ha eddig a hangos beszélgetésért nem szólt, hogy zavarja, most a mögötte való matatás még rátesz egy lapáttal és az egyébként békés nő tűréshatárait feszegeti a helyzet.
Ugyan ki szeretne bezsúfolódva lenni egy ételillattal teli kis üzletbe, ahol úgy kell vadászni az ülőhelyet is, sok-sok idegen ember közé?!
De mit tehetne, mikor dél körül jár az idő...
Ahogy egyik lábáról másikra helyezi testsúlyát, akaratlanul is meglöki finoman a pénzzel egyensúlyozót.*
- Jajj... bocsánat!

avatar
Kaori Ito
Halandó
Halandó

Titulus : 'Tokió' rózsája
Kor : 30

Hozzászólások száma : 18

Vissza az elejére Go down

Re: Kínai étterem

Témanyitás  Ryan on Kedd Aug. 23, 2011 5:09 am

*Nem kifejezetten számít arra, hogy itt az előtte álló még nekiáll dülöngélni is, így a lökés konkrétan a tárcát éri, ami ezzel ki is esik a kezéből. Természetesen annak rendje és módja szerint szétgurul az apró meg kiesik a személyi, jogsi és egyebek.*
- Semmi gond... *És már hajol is le összeszedni, úgy fest nem nagyon kapja fel a vizet.*
- ... bárkivel megeshet, főleg ilyen tömegben. *Magyarázza elnézőn, miközben a földön guggolva szedegeti az aprót.*
avatar
Ryan
Boszorka
Boszorka

Kor : 39

Hozzászólások száma : 42

Vissza az elejére Go down

Re: Kínai étterem

Témanyitás  Kaori Ito on Kedd Aug. 23, 2011 5:15 am

*Finom, könnyed mozdulattal guggol ő is, segítőn kapkodva fel az aprót. Ebből a helyzetből sandít a másikra, halvány mosollyal.*
- Nem túl szerencsés ám ilyen nyíltan pénzt számolni. *Jegyzi meg kéretlenül, mintegy kedves jótanácsként.*
- Pláne nem errefelé. *nyújtja Ryan felé a tenyerét, benne a pénzzel, amit összeszedett, majd felegyenesedik, s igazít apró mozdulatokkal ruháján sietősen. Lévén a tömeg tovaslisszolt előle, s most tőle várják a rendelést. Ő pedig rendel, a már említett ramenből a kedvencét. Sajnos, arra várni kell, de adnak egy sorszámot, nyugodtan foglaljon helyet és majd szólnak... jah, csak tudná, hol ülhetne le...?! Két kört is sétál nézelődve az étteremben, de nem lel helyet. Talán ha lenne kinn pár pad, oda leülhetne, onnét is hallaná a nyitott építésű vendéglő zajait, így azt is, ha kész a ramenje.
De odakinn nincs pad, így marad a céltalan ácsorgás.*
avatar
Kaori Ito
Halandó
Halandó

Titulus : 'Tokió' rózsája
Kor : 30

Hozzászólások száma : 18

Vissza az elejére Go down

Re: Kínai étterem

Témanyitás  Ryan on Kedd Aug. 23, 2011 5:33 am

*Most, hogy a nő szintben van vele, ő maga is szemügyre veszi, lévén eddig nem volt ideje megnézni ki is az, aki kiverte a kezéből a pénzét.*
- Áh, ha valakit ki akarnak rabolni, akkor nem velem fogják kezdeni. Köszönöm. *Biccent végül a nő felé, majd ő maga is felegyenesedik és visszazárja a pénztárcáját, minden visszakerült. És már ő is jön, lévén a nőt lerendezték egy sorszámmal. Bezzeg az a rizses akármicsodát csirkével rögtön kiadják, így fizet és tányérostul fordul... de ugye hely az nincs, erre ő is gyorsan rájön, amikor látja az iménti nőt is még ott bóklászni. Igyekszik hát megkeresni a nő tekintetét és ha megvan, akkor fejével jelez, hogy menjen ki. Ő maga pedig kisétál. Kocsija majdnem a bejárat előtt áll és bizony oldalajtós. Ha a nő kijön, addigra már elhúzza az oldalajtót és ő maga helyet foglal ott, lábait a járdán keresztezve és el is kezd enni.
avatar
Ryan
Boszorka
Boszorka

Kor : 39

Hozzászólások száma : 42

Vissza az elejére Go down

Re: Kínai étterem

Témanyitás  Kaori Ito on Kedd Aug. 23, 2011 5:50 am

- A farkastörvény nem válogat. *Jegyzi meg csendesen, nem véve szívére még azt se, ha esetleg a férfi a szavain túl burkoltan netán célzott is volna valakire, teszem azt rá a meglopást illetően.
Aztán ugye jön a kis intermezzó, lassan talán a kajája is elkészül. És tényleg!
Így a férfi jelzését tudomásul véve, de már a ramennel együtt lépdel kifelé.*
- Maga mindenkivel ilyen közvetlen? Egyébként Kaori. *nyújtja ijesztően törékenynek tetsző, világos kis kacsóját a másik felé határozottan.*

avatar
Kaori Ito
Halandó
Halandó

Titulus : 'Tokió' rózsája
Kor : 30

Hozzászólások száma : 18

Vissza az elejére Go down

Re: Kínai étterem

Témanyitás  Ryan on Kedd Aug. 23, 2011 6:14 am

*A nő farkastörvényekkel kapcsolatos megjegyzésére már nem tud válaszolni, lévén ugye a ő jön. Így hagyja is. Aztán már kint ülve a kocsi oldalában néz az étterem ajtaja felé, amikor kilép rajta a nő. A kérdésre először csak bólint, lévén tele a szája. Miután lenyeli a falatot, után válaszol szóban is.*
- Igen, bár előnyben vannak azok, akik segítenek összeszedni az aprómat egy étterem padlójáról. Ryan. *Egyik kezébe véve a tányért és az evőeszközt, szabad kezével természetesen elfogadja a kéznyújtást, látszik, hogy ügyel arra, hogy Kaori esetleg törékeny, nem szorítja meg különösebben a kezét.*
- Üljön le nyugodtan, láttam bent már nincs üres hely. *Bizony mellette a kocsi platóján bőven van még hely. Mármint a szélén, mert beljebb mindenféle ajtók vannak bedobozolva.*
avatar
Ryan
Boszorka
Boszorka

Kor : 39

Hozzászólások száma : 42

Vissza az elejére Go down

Re: Kínai étterem

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.