Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Hayley Cale

Go down

Hayley Cale

Témanyitás  Hayley on Pént. Jún. 04, 2010 4:28 am

Hayley Lilian Cale
Születési hely, dátum: USA, San Francisco, 1987 - 05 - 06
Kor: 23 év
Kaszt: Halandó
Lakhely: San José külvárosa
Foglalkozás: Önjelölt inkvizítor, egyébként a bátyám nyakán élek.
Fegyver, varázseszköz: Könnyű kézifegyverek sajátos módon ötvözve a népi folklórban is fellelhető mágiafatty ölő szerekkel.

>> Kockázataimról és mellékhatásaimról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.
Jellememet tekintve igencsak hebrencs vagyok, de ahogy a bátyám szokta mondani, minden családba kell egy idióta. Szeretem az életet, szeretem, hogy azt csinálhatom, amit akarok és amihez értek, és hogy nem mondja meg senki, mit csináljak. Gondoljatok hálátlannak, nem vagyok az. A szüleim halála után magamba zuhantam, mint a vajas piskóta száznyolcvan fokon. Korán elvesztettem őket, Logan pedig sose fogott vissza semmiben. Talán ezért vagyok kicsit hiperaktív. Imádom a bátyám fejét egyébként.
Ja és... Soha nem mondtam, hogy következetes vagyok, csak azt, hogy komolyan gondolom. Mert ha valamit akarok, azt véghez is viszem, ami bennem van, azt ki is mondom.
A kettősünk közül inkább Logan az ész, a taktikázó.

>> Úgy tudott nézni, hogy attól kiolvadtak a biztosítékok, meglankadtak a vázavirágok, és lehullottak a legyek a légtérből.
Nos nézzük csak... nem vagyok kifejezetten szép csaj, inkább későn érő. Babás képem van, hatalmas zöld szemekkel. Fura fintorokat vágok, fiús az alkatom, és alacsony a növésem. A hajamat vörösre festettem, és ki nem állhatom az elegáns ruhákat. Fő a kényelem!
Szóval látszólag egy fiús, törékeny kis cukorfalat vagyok. Kár, hogy a cukormáz könnyen kopik...

Előtörténet

1987 tavaszán láttam meg a napvilágot, ugyanis kora hajnalban születtem. Átlagos családi életet éltünk, pöpec kis kéróval San José külvárosában. Nem kellett soha nélkülöznünk, hisz apám, Thomas Cale tiszteletes előkelő ranggal bírt San Franciscoban. Minket pedig mai napig tisztelnek neki köszönhetően, de ne szaladjunk ennyire előre… Az ő révén már egész kicsi koromtól vallásos nevelésben részesültem én is, és nálam négy évvel idősebb bátyám, Logan is.

>> Aki éjnek évadján telefonál, jó ember nem lehet. Oké, megengedem neki:
Embernek esetleg még elmegy. De biztosan nem kellemes hírt akar közölni.
A barátságos közlendők ráérnek reggelig.


Hat éves voltam, mikor anyánk, Lilian Cale eltűnt. Legalábbis apámék ezt mondták akkor nekem, mert azt hitték, úgyse érteném meg. Talán igazuk volt. Évekkel később tudtam csak meg, hogy megölte egy démon, mert Azt-A-Hülye-Könyvet próbálta meg védeni - amit az az istenkáromló nagyanyja hagyományozott rá a halálakor - nehogy az ördög kezére jusson. Elzárva tartottuk mindig is, nem tudom, hogy férhetett bárki is hozzá… mindegy, a tényeken ez nem változtat. Anyám meghalt, hárman maradtunk.

>> És tudom, mi van ott kint a sötétben. És rettegek tőle.
Az embernek elvileg az ismeretlentől kéne félnie,
de a tudatlanság is boldogít, ha a tudás ennyire rémisztő.


Attól a naptól kezdve apánk apránként felnyitotta a szemünket a köröttünk lakozó világ átlag számára nem érzékelhető szegleteire, és tudatosan nevelt minket arra, hogy meg tudjuk védeni magunkat tőle. Meg kereste anyánk gyilkosát, de ezt nem reklámozta nekünk nagyon.
Démonok, boszorkányok… ezek mind, mind léteznek és ott lesnek rád, hogy a saját ördögi érdeküket véghezvigyék, átgázolva rajtad, mint óvodáscsoport a meztelen csigán.
A családunkban is akadtak állítólag régen bűbájoskodók, - mint a már említett dédi is - de már nincsenek. Szerencsére.

>> Néha milyen bonyolult az egyszerű...

Persze, sok minden változott az évek során… elkezdtünk serdülni. Előbb az a marha bátyám, utána pedig én is. Elhihetitek nekem, két olyan pasassal lakni egy fedél alatt, akikkel közös a génállományod, nem túl kifizetődő, ha az ember lánya történetesen kamasz. Szerencsére a bátyámmal jól kijöttem mindig is és ez fordítva is igaz. Míg Logan az elit gárdájával utazgatott és politikáról, technikáról, meg egyéb rém unalmas dolgokról csevegtek, addig én egetverően hangos bulizásokat csaptam a haverjaimmal. Apánk pedig… nos, amiről nem tudott az öreg, az nem fájt neki. És persze a jó testvérek falaznak egymásnak. Egészen addig, mígnem a szépen felépített falról kiderül, hogy homokváré…

>> Az egód már rég betüremkedett az ajtón,
de te még csak félúton taposod a gázt hazafelé.


Átlagos péntek este volt, zajos, vadulós bulival. Apánk úgy tudta, elugrottunk bevásárolni. Aztán szóltak neki, hogy végül a balesetin kötöttünk ki. De előre rohantam…
A fene se gondolta volna mikor Logan az új verdájával menőzött, hogy az előbb említett kórintézményben zárul az este.
A bátyám – mert ő most megmutatja, milyen fasza gyerek – elvitte egy körre a haverokat. Én is akartam menni, de nem fértem már be. Hát a többiekkel vártam meg őket. Fél óra is eltelt, mire az álomverda fényszórói feltűntek két saroknyira, aztán olyan hirtelen történt minden… fékcsikorgás, hangos csattanás, füst… majd vérfagyasztó csend.
Még jó, hogy volt annyi lélekjelenlétem, hogy hívjam a mentőket. Azok hamar megérkeztek, a sérülteket bevitték és engem is. Apánkat pedig értesítették, így teljes családi „idill” uralkodott aznap éjjel a Friscoi kórház sürgősségijén.
Az este ára: Totálkáros kocsi, dühös kamionsofőr három könnyebb sérült, egy srác kómában, és egy pedig deréktól lefelé teljesen lebénult. Ez volt Logan. Az orvosok mai napig nem látnak esélyt a felépülésére.

>> A halál ott kopogtatott a fürdőszoba ajtaján,
lassan maga alá gyűrt minket a rettegés,
és nekem se erőm, se tervem nem volt ellene.


Fiatalság, bolondság… apánk ezt is elnézte, és hajlandó volt elsimítani az ügyet a rendőrökkel. Ám, hogy valaha is megköszönjük neki ezt, vagy mindazt, amit értünk tett… azt nem várta meg.
Tizenhét voltam, Logan huszonegy. Kedd délután volt, a bátyámat kísértem el a kórházba kontrollra. Évek múltán is járnia kellett, néha ma is be kell ugrania.
Behajtva a kapun, végiggördülve a bejárón éreztük, hogy valami nem oké. Tárva-nyitva volt a főbejárat ajtaja. Kisegíttettem a bátyámat a székébe, de nem vártam meg, hogy beügyeskedje magát. Egyébként is folyton orrol rám, hogy tutujgatom. Utólag belátom, ez esetben kár volt sietnem.
Belépve a házba a falon, a padlón vérfoltokat pillantottam meg. Sose voltam nagyon félős, vagy ijedős… de óvatos se. Követtem a nyomokat. Apánk dolgozójába vezettek. Benyitva szégyen-nem szégyen, komolyan azt hittem elájulok. A vér, ami idáig elvezetett apánké volt. A démon úgy tűnik előbb lelte meg apánkat, mint az öreg őt, és visszajött, hogy befejezze, amit elkezdett anyánknál. Megszerezte a könyvet és megölte apánkat.
Nem mertem beljebb lépni, apánk dolgozója egyébként is tiltott volt számunkra. Hallottam mögülem Logant közeledni. Készségesen félreálltam az ajtóból, mikor kérte. Majd vérfagyasztó, zsibbadt csend telepedett a szobára, ránk.

>> A kiábrándultságra és a cinizmusra az élet viharai szoktatják rá az embert.

Rá kellett ébrednünk, hogy ez már nem játék. Tizenhét éves fejjel felnőttnek lenni azt hittem akkor még, hogy menő dolog, de így, visszatekintve rájövök, hogy kitörölhettem magamnak az akkori tudásommal. Elszántak voltunk, amatőrök és a vérünk bosszúra szomjazott.
Felkerestük a démont. Az első mágiafatty volt, akit megöltünk, de nem volt nála megállás… nem lehet megállni!

>> Mert a bosszú a dolog könnyebbik része, a nehezebb akkor kezdődik,
amikor az élet megy tovább. A neheze az, hogy együtt kell élned a történtekkel.
Azzal, amit tettél, és amit veled vagy azokkal, akiket szeretsz, tettek.


A házból nem költöztünk el, megmaradtunk egymásnak – a bátyám és én. Másban nem bízhattunk, és nem is várhattuk el, hogy megértsenek minket. Pénzre nem volt sose gondunk, apánk csecse örökséget hagyott maga után.
Azóta is a mágiatudók levadászásának szenteljük az életünket és ezen nem is szeretnénk változtatni.

Képesség

Fegyverhasználat, autó/motorvezetési szakértelem, illetve jártasság az alkalmazott mágia területén. (Rituálék, főzetek, stb.)


//Az idézetek V.Fable és L.K.Hamilton tollából származnak.//
avatar
Hayley
Halandó
Halandó

Titulus : Répácska, de nem eladó.
Kor : 31

Hozzászólások száma : 134

Vissza az elejére Go down

Re: Hayley Cale

Témanyitás  Lupo on Pént. Jún. 04, 2010 7:36 am

Nagyon szép kis karakterlap. Azért tessék vigyázni kinek mész neki kicsilány, nehogy a forgóajtó visszacsapjon Wink. A karakterlapot elfogadom! Jó játékot, és tessék vígan irtani a népet, amíg lehet.

_________________

Mesélői szín: Sárga || Karakterlap || Levelesláda || Rám tartoznak: Avatar-kérelmek, démonos cuccok + ami van
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 585

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Hayley Cale

Témanyitás  Hayley on Pént. Jún. 04, 2010 8:20 am

Ismerősök, kapcsolatok:

* Logan Cale ~ a zseni nagytesó
* David ~ szíve (fény)őre, gyermekei apja
* Hunter & Hayden (NJK) ~ félfényőr ikerfiúcskák
* Chris Anderson ~ frenemie


A hozzászólást Hayley összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Okt. 27, 2011 4:09 am-kor.
avatar
Hayley
Halandó
Halandó

Titulus : Répácska, de nem eladó.
Kor : 31

Hozzászólások száma : 134

Vissza az elejére Go down

Re: Hayley Cale

Témanyitás  Hayley on Pént. Okt. 29, 2010 10:14 pm2010. 10. 30.

-Tudod az égiek nem szeretik ha egyszerű emberek tudnak a varázsvilágról. Plusz te és a bátyád ráadásul mindent öldököltök. Régóta tervben van, hogy egyszerűen töröljük az emlékeiteket,[...]
-Mintha ők egy szemernyivel is jobbak lennének a démonoknál...
-Jó tényleg nem szentek, de ők nem ölnek embereket. Ahogy mi sem! A démonok és az árnyőrök viszont ölnek, csak őket kell leütni.
- Én ebben nem lennék olyan biztos.
[...]
-Hidd el nem olyan rossz, csak próbálj meg egy kicsit befogadóbb lenni.
- Megölték az apámat, mégis hogy lehetnék befogadóbb?! *fakad ki és ellöki a másik kezét. Marad ott a földön inkább.* - Én magam adtam el nekik... *suttogja alig hallhatóan.* Persze gondolom ezt odafenn nem reklámozzák nektek.
-Sok mindent tudok, de róla semmit. Legalábbis nekem azt mondták, hogy egy démon ölte meg. Azért kezdtétek el üldözni a varázslényeket.
- Apám sose volt a szíve csücske az égieknek. ő nevelte belénk a mágia iránti utálatot. *hangja halkan csendül.*
- Mikor a bátyámnak a balesete volt, nem sokon múlott az élete. Az égiek ajánlatot tettek nekem, hogy megmentik az életét, ha segítek megszabadítani őket egy fenyegető démontól. A démon tizenhárom szent életű embert követelt azért, hogy békén hagyja az embereket. Apám volt a tizenharmadik. *hangja elcsuklik.*
- Ha Logan megtudja, egy életre megutál majd...


A hozzászólást Hayley összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 01, 2011 12:48 am-kor.
avatar
Hayley
Halandó
Halandó

Titulus : Répácska, de nem eladó.
Kor : 31

Hozzászólások száma : 134

Vissza az elejére Go down

Re: Hayley Cale

Témanyitás  Vienne on Vas. Okt. 31, 2010 11:21 pm

A "Lapis philosophorum" nevű kaland során bizonyította rátermettségét.
Jutalom:
Képes megérezni, hogy ismerősei (sacc per kábé) hol tartózkodhatnak. Világméretekben a települést tudja behatárolni, tartózkodási helyén (ami jelenleg ugye San Francisco) akár az utcát is megmondja. Persze, ehhez ismernie kell az illetőt.

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Hayley Cale

Témanyitás  Hayley on Hétf. Aug. 01, 2011 12:47 am


2011.08.01.

Közel tizenöt hete kiderült, hogy a lány nem vártan teherbe esett, méghozzá nem is épp a legszerencsésebb helyzetben, hisz a kedves papa nem más, mint David. Igen, a fényőr David. Ez pedig elég nagy bibi, ami azt illeti.
Egyelőre kivárásra játszanak az égiekkel szemben, valamint igyekeznek megegyezni a két kis trónörökös nevét illetően.
Ahhoz kétség sem fér, hogy Logan remek nagybácsi lesz, de vajon a kedves szülők hogy boldogulnak majd a dupla-boldogsággal?


2011. 09. 10.


2012.02.17.

Hosszú órák vajúdása után e napon, a hajnali órákban a friscoi kórházban megszülettek a félfényőr gyerkőcök: Hayden és Hunter.
A kedves szülők sem lehetnek boldogabbak. Hát még Logan bácsi! Talán egy időre el is feledi, hogy mennyire utálja "sógorát" a helyzetért. Razz
avatar
Hayley
Halandó
Halandó

Titulus : Répácska, de nem eladó.
Kor : 31

Hozzászólások száma : 134

Vissza az elejére Go down

Re: Hayley Cale

Témanyitás  Hayley on Csüt. Dec. 13, 2012 12:43 pm

A karakter jelenleg:
- Lassan a srácok betöltik az egy évet és bizony, anyukájuk nem tud a fenekén ülni. Lassacskán vissza-visszaeszi magát a családi vállalkozásba párja és bátyja legnagyobb "örömére".
avatar
Hayley
Halandó
Halandó

Titulus : Répácska, de nem eladó.
Kor : 31

Hozzászólások száma : 134

Vissza az elejére Go down

Re: Hayley Cale

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.