Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Cosette - alvilági rendfenntartó

Go down

Cosette - alvilági rendfenntartó

Témanyitás  Cosette on Szer. Aug. 04, 2010 1:12 am


Alap adatok
Név: Cosette
Születési hely, dátum: Franciaország, Bourdeaux - 1847.01.30.
Kor: 163 év
Kaszt: Démon
Lakhely: Alsó alvilág, de van egy helyes kis háza valahol Franciaországban, egy eldugott kis faluban.
Foglalkozás: a Fődémon egyik rendfenntartója
Fegyver, varázseszköz: Nincs szüksége ilyesmikre, bár teremtőjétől örökölt szabadkőműves jelképet ábrázoló medálját szinte mindig magánál hordja.

Jellem
Makacs. Olyan, mint egy kis bulldog: ha egyszer ráharapott valamire, azt nem ereszti el jószántából, míg minden bőrt le nem húzott róla.
És így van akkor is, ha kap egy feladatot: addig kajtat a keresett személy után, míg meg nem leli, és nem adja meg neki azt, ami jár. Egyszemélyes kivégzőosztag.
A bőrlehúzásról pedig annyit, hogy a kis haszonleső szereti összekötni a kellemest a hasznossal. – Míg a Fődémon által kivégzésre ítélt egyedek után rohangál, nem átall pár különleges képességűt is eltenni láb alól. Mondhatni ez egyfajta szenvedély nála. Különleges képességeket gyűjt/lop.
Egyébiránt kissé szociopata hajlamú.

Megjelenés
- Magassága: 155 cm magas. Törpilla.
- Szeme: Szikrázóan kék, olykor mégis ijesztően érzelemmentes.
- Haja: Szőke, félhosszú-hosszú (mikor milyen), divatosan vágott.
- Testalkata: Rettentően alacsony, ám ennek ellenére igencsak szívós nőcske. Erős csontozata ellenére is átlagos testalkattal bír – se nem kövér, se nem sovány. Pont jó.
- Vonásai: Bájos nőcske, mégis markánsabb vonások jellemzik. No meg pisze orr és szinte mindig hamiskás mosolyra húzódó, íves ajkak.
- Öltözete: Igen változatos, követi a divatot. (Az alvilágban természetesen fekete az örök divat, ám szabások terén ott is a mai vonulatot követi.) A beépülésért bármit képes megtenni!

Előtörténet
Egy véletlen baleset következtében született meg az angyali küllemű démon. Történt ugyanis, hogy Bourdeauxban a tudósok előszeretettel kísérletezgettek, kutattak az új dolgok iránt. Akkoriban még az áram nem volt ismert dolog, ám az egyik felfedező szellemű úriember gondolt egyet és lepaktált a démoni hatalmakkal, hogy segítse hozzá valami olyasmi találmányhoz, amely megkönnyíti majd mindenki életét. Ez lett volna az elektromosság… hanem a démoni hatalmak és az új erő együtt olyan mértékű robbanást idézett fel, hogy a feltaláló egész háza leégett, ő maga pedig szörnyethalt.

Akár tanmese is lehetne mindez, de nem így van. Mindez igaz és elárulhatom, azért nem sikerült a férfinak feltalálnia az elektromosságot, mert az Égiek úgy rendelték, hogy pár évtizeddel később egy Edison nevű férfit illet majd meg a dolog.
Valami eredménye azonban mégiscsak lett a balul elsült kísérletnek… egy szikrázóan kék szemű, pöttöm kis nőcske, aki magát az első megpillantott dolog után nevezte el. Ez pedig nem volt más, mint a tudós lányának naplója, rajta a névvel: Cosette.

Az égiek pártfogásuk alá tervezték venni a nőt, de a Forrás hamarabb tudomást szerzett a különleges képességű nőről, és megelőzve a „jókat” a saját oldalára csábította. Pártfogója, mestere lett Cosette-nek. A lány pedig tanult, fejlődött és a dolog mára odáig fajult, hogy egyfajta végrehajtója lett a Fődémon (el)ítéleteinek.

Képesség
Alap: Teleportálás (kékes derengéssel, ami könnyen összetéveszthető lenne a fényőrökével, ha nem szikrázna magasfeszültségtől), Energiagömb (erős)
Egyedi: Elektromosság befolyásolása
Kész kis áramgenerátor a nő! Képes elektromos áramot gerjeszteni és irányítani azt, esős napokon ezért különösen veszélyes a közelében tartózkodni.
Továbbá képes a természet erőinek segítségével bármiből kinyerni az elektromosságot és felhasználni azt saját energiái növelésére.
Tehát nem oktalanul tartanak tőle az alvilágiak, és riogatják a démonmamák kicsinyeiket azzal, hogy ha nem viselkednek, akkor a Forrás elküldi értük Cosette-et...A hozzászólást Cosette összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Okt. 28, 2010 11:02 am-kor.
avatar
Cosette
Démon
Démon

Titulus : le petit bourreau d'un père
Kor : 171

Hozzászólások száma : 278

Vissza az elejére Go down

Re: Cosette - alvilági rendfenntartó

Témanyitás  Lupo on Szer. Aug. 04, 2010 6:47 am

A karakterlap megrázóan jó volt, tehát szó nélkül elfogadom. Üdv a klubban Törpilla. Wink

_________________

Mesélői szín: Sárga || Karakterlap || Levelesláda || Rám tartoznak: Avatar-kérelmek, démonos cuccok + ami van
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 585

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Cosette - alvilági rendfenntartó

Témanyitás  Cosette on Szer. Aug. 04, 2010 8:59 amA hozzászólást Cosette összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Okt. 29, 2011 11:03 am-kor.
avatar
Cosette
Démon
Démon

Titulus : le petit bourreau d'un père
Kor : 171

Hozzászólások száma : 278

Vissza az elejére Go down

Re: Cosette - alvilági rendfenntartó

Témanyitás  Cosette on Csüt. Okt. 28, 2010 11:39 am


*** So what? ***

- Az egész azzal kezdődött, hogy régóta fáj a foga Raoul képességére. Csak ugye Lupo nem kifejezetten díjazná, ha egyszer csak volt Látója, nincs Látója... Persze, ez nem jelenti azt, hogy akkor most el lenne tiltva a démontól. Sőt! Előszeretettel megy a másik agyára és fordítva. Hisz már csak szemléletmódjukban is igen különböznek.

- Aztán ott van Iago, aki igen szerencsésnek mondhatja magát, hogy bezsebelhette már a nő csókját. Azért ezt kevesen mondhatják el magukról az alvilágban. Odafenn pedig még kevesebben, mert aki elmondhatná, az nem élte túl.
Ám amikor már "sínen" lett volna a dolog az árnyőr számára, a nő egyszerűen otthagyta a baldachinos éjfekete ágyban. Faképnél.

- Volt egy bizonyos megingása, azt illetően, hogy vajon nem Raoul nézetei a helyesek és ő élt eddig burokba zárva a Fődémon által. Akkor azt hitte, érez valamit. A démon iránt, vagy a világ iránt, fene tudja. Rá kellett jönnie, hogy csak szeretne érezni, de nem érez. Bemeséli magának az egészet. Szóval a démontársadalomba való beilleszkedésére tett kísérleteit egy életre száműzte.

- Most meg ott van ez a baki, hogy a halandó kis zsaruk rájöttek, hogy ő tett el három pasast is láb alól. Igazán nem érti, mit kell ezen annyira fennakadni, de ha már így alakult, hát eltakarítja maga után a szemetet.
Ennek érdekében kereste fel Harpert, aki nem mondanám, hogy szívélyesen, tárt karokkal fogadta. De Cosette megszerezte tőle, amit akart. Mindig megszerzi, sose végez félmunkát. Már csak fel kell keresnie azt a két rendőrt: Moore és Collins felügyelőket.

- Szociopátia (antiszociális személyiségzavar): a társadalomba való beilleszkedés súlyos zavara.
Cosette képtelen a társadalmi szabályoknak megfelelően viselkedni.
Jellemző rá a látszólagos simulékonyság, felszínes vonzerő, az énközpontúság, saját maga nagyra értékelése. Kóros hazudozó, csaló, nem veti meg az álnevek használatát. Céljai eléréséért manipulációra hajlamos.
Agresszív, gyakran keveredik összetűzésbe. Nem veszi figyelembe sem a saját, sem mások biztonságát és a bűntudat teljes hiánya érzékelhető nála. Felszínes érzelmek jellemzik, együttérzésnek benne nyoma sincs. Nincsenek hosszútávú tervei, nem szokása nagyon előre tervezni.


A hozzászólást Cosette összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Okt. 29, 2011 11:02 am-kor.
avatar
Cosette
Démon
Démon

Titulus : le petit bourreau d'un père
Kor : 171

Hozzászólások száma : 278

Vissza az elejére Go down

Re: Cosette - alvilági rendfenntartó

Témanyitás  Cosette on Pént. Dec. 31, 2010 5:53 pm

*** What happened to Miss Icequeen?! ***

- "Kebelbarátnő"je akadt Pixie, személyében, akit még arra se méltat, hogy megöljön.
- Ellenben tőle idegen módon terve van, melyhez szükségesnek tartotta, hogy Loki visszakerüljön a démoni hierarchia azon pontjára, mely közelebb van a Fődémonhoz, mint a béka s*gge, ahová a pasas leküzdötte magát nagy ügyesen. De kicsi Cosette jött, látott és visszahozta. Egy szóval a démon az adósa, de mennyit is ér odalenn a démonbecsület?
- A "piroskarikába" torkolló görbe (nagybetűs Első) este Raoullal pedig már tényleg csak hab a tortán.
avatar
Cosette
Démon
Démon

Titulus : le petit bourreau d'un père
Kor : 171

Hozzászólások száma : 278

Vissza az elejére Go down

Re: Cosette - alvilági rendfenntartó

Témanyitás  Cosette on Szomb. Okt. 29, 2011 11:04 am


Ohh, what a little cute girl...
avatar
Cosette
Démon
Démon

Titulus : le petit bourreau d'un père
Kor : 171

Hozzászólások száma : 278

Vissza az elejére Go down

Re: Cosette - alvilági rendfenntartó

Témanyitás  Cosette on Csüt. Dec. 13, 2012 12:31 pm

A karakter jelenleg:
- Továbbra is a Fődémon kegyeit élvezve szabdalja a démonok sorait, miközben fokozott hajtóvadászatot fojtat Raoul ellen és persze, mindenki ellen, aki kedves lehet a démon számára...
avatar
Cosette
Démon
Démon

Titulus : le petit bourreau d'un père
Kor : 171

Hozzászólások száma : 278

Vissza az elejére Go down

Re: Cosette - alvilági rendfenntartó

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.