Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Elizabeth Martinson

Go down

Elizabeth Martinson

Témanyitás  Elizabeth Martinson on Pént. Aug. 06, 2010 5:56 pm

A majdnem Dr. lány

Név: Elizabeth Martinson
Születési hely, dátum: Los Angeles, 1985 - 04 - 11
Kor: 25
Kaszt: Fényőr
Lakhely: Égiek Birodalma
Foglalkozás: hivatásos boszorkavédő
Fegyver, varázseszköz: -
Jellem: Kedveli a társaságot, újdonságra vágyó, jó humorérzékkel megáldott ember, aki még életében általában mentes volt a nagy gondoktól.
Mindent elkövet, hogy környezetében kellemes benyomást keltsen, és bájos, varázslatos modorának köszönhetően ez általában sikerül is neki. Ragaszkodó, érzékeny, de kissé gyerekes.
Megjelenés
Ránézésre fiatalabbnak tűnik koránál, körülbelül 22-23 évesnek néz ki. Arcáról is sugárzik ártatlansága, szőke, loknis fürtjei még kislányosabb, törékenyebb külsőt kölcsönöznek neki.
Alkata átlagos, talán kicsit alacsonyabb a megszokottnál, ezért életében előszeretettel hordott magas sarkú cipőt, hogy kompenzálja ezt. Ruhái kényelmesek, visszafogottak, szeretettel hord világoszöldet, barackszínt, fehéret. Ékszert nem visel, egy ezüst karkötője volt, ennek sorsára nem emlékszik, talán elkeveredett valahova.

Előtörténet
Elizabeth szeretetteljes családban élt, gyerekkorában megkapott mindent, amire vágyott. Szüleinek sem magánéleti sem anyagi problémái nem voltak, lévén apja jól menő ügyvédként tevékenykedett.
Két kisebb testvére született, (mindketten fiúk), így mikor már idősebb volt, gyakran vigyázott rájuk, ellenőrizte a leckéjüket, elkísérte őket az iskolába.
A tizenévei viszonylag gyorsan teltek el, visszafogottság jellemezte, sosem volt példa rá, hogy hajnalig bulizott volna társaival. Már ekkor is jobban értékelte a könyvek társaságát vagy egy
jóízű baráti beszélgetést. Barátai leginkább magas körökből származtak, lévén édesapja gyakran tartott otthon protokoll ebédeket és vacsorákat, s gyakran utódokkal együtt érkeztek kollégái.
A változás életében 18. születésnapja után következett be, amikor is ismét pályaválasztás elé került, s immár a külföldi egyetemektől sem zárkózott el a család. Az elvárások mindig is nagyok voltak
vele szemben, de önmagával szemben is, így került képbe az angol, francia és olasz egyetem is. Elizabeth a francia mellett döntött, azon belül is apja által kitaposott útra esett választása, jogásznak indult, s
el is kezdte az egyetemet Párizsban. A város színes forgataga teljesen lenyűgözte, rövid idő alatt megtanulta a nyelvet, s immár a kis utcákban is kiismerte magát a környéken.
Itt ismerkedett meg Emmával, a bolondos angol lánnyal, aki később a vesztét okozta. Emma ugyanis boszorkány volt a javából, kalandkereső, izgága, pont Elizabeth ellentéte, mégis tökéletesen megértették egymást. Az egyetem immár elképzelhetetlen volt számára a lány nélkül, igazi jó barátnőkké váltak, reggel együtt kávéztak, este pedig együtt indultak vissza az otthonukba. Mert bizony közös otthonuk volt, nem messze az egyetemtől kedves kis házat béreltek. Elizabeth mindig is furcsának tartotta, hogy barátnője néha se szó se beszéd napokra eltűnik vagy bezárkózik a szobájába, de úgy érezte, nem illene belevájnia magát Emma életébe. Pedig mikre bukkanhatott volna, ha csak beles a szekrény mögé...
Egy alkalommal a lány barátnője arcát pillantotta meg egy kirakatüvegből, így kirohanva a boltból követte őt egy mély sikátorba, ahol a lány azonban egy felettébb erős démonnal harcolt. Elizabeth nem is hitt a szemének, s remegő térdekkel egy kuka mögül figyelte az eseményeket. A lány alulmaradt a küzdelemben, a bajt viszont tetőzte, hogy Elizabeth a végső pillanatokban botor módon előugrott rejtekéből, s feltett szándéka volt segíteni barátnőjének. Talán ez vezetett ahhoz, hogy halála után fényőrnek állhatott, mert ugye halála bekövetkezett, egy démonnak nem jelentett problémát egy egyszerű ember elpusztítása a boszorkány után. A rendőrség persze mit sem tudott, a családot értesítve csak egy erőszakos támadást tudtak leírni a döbbent hozzátartozóknak.
Az új élete olyannyira új, hogy csak most tanult bele a teleportálásba, egy alkalommal már gyógyított is, de védencet még nem bíztak rá.

Képesség

Alapképesség
Teleportálás
Gyógyítás

Egyedi
Láthatatlanság
avatar
Elizabeth Martinson
Néhai
Néhai

Kor : 34

Hozzászólások száma : 29

Vissza az elejére Go down

Re: Elizabeth Martinson

Témanyitás  Lupo on Pént. Aug. 06, 2010 9:51 pm

Üdv Doktor Szöszi! Mit is mondhatnék, remek karakterlap, így nem is kérdés, hogy elfogadom. Jó játékot! Smile

_________________

Mesélői szín: Sárga || Karakterlap || Levelesláda || Rám tartoznak: Avatar-kérelmek, démonos cuccok + ami van
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 585

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Elizabeth Martinson

Témanyitás  Elizabeth Martinson on Szomb. Aug. 07, 2010 4:25 am

köszönöm szépen Wink
avatar
Elizabeth Martinson
Néhai
Néhai

Kor : 34

Hozzászólások száma : 29

Vissza az elejére Go down

Re: Elizabeth Martinson

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.