Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


McAvoy nővérek háza

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

McAvoy nővérek háza

Témanyitás  Jenna McAvoy on Vas. Aug. 08, 2010 1:58 am

First topic message reminder :A ház San Jose külsőbb részén található, egy egészen csendes utcácskában, ahol a gyerekek akár az utakon is játszhatnak, és játszanak is.
A telek az egyik sarkon helyezkedik el. Az egyik utcáról a garázshoz lehet behajtani, a másikról pedig a bejárathoz vezető út húzódik, egészen a veranda lépcsőjéig. Elől hatalmas és gondozott előkert van, gyönyörű zöld pázsittal és színes virágokkal.
A másik veranda a ház oldalán kapott helyet, ott van asztal, és székek is, hintaággyal, ahová bármikor ki lehet ülni. Ha pedig lemegyünk a lépcsőjén, a hátsókertbe jutunk.
A földszinten konyha, otthonosan berendezett nappali, fürdőszoba és egy vendégszoba van, míg az emeleten két hálószoba, egy közös fürdő és egy olyan szoba, ahol a boszorkánysághoz kapcsolódó eszközöket és örökségüket tartják.


A hozzászólást Jenna McAvoy összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 09, 2010 8:50 am-kor.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down


Re: McAvoy nővérek háza

Témanyitás  Jenna McAvoy on Hétf. Aug. 09, 2010 3:38 am

Mikor John beszélni kezdett, kíváncsian hallgattam őt. Tényleg érdekelt az, amit mesélt magáról. Igazából minden apró kis részletet érdekesnek találtam, és még különben sem volt arra lehetőségem, hogy olyantól hallgassak bármit is a történelemről, aki nem csak olvasta, megtanulta, de át is élte az eseményeket, amiket én csak könyvekből ismerhettem volna meg, sehonnan máshonnan. Így viszont sokkal hitelesebb volt az egész, ráadásul tiszteletet is éreztem iránta. A lelke valóban nemes volt, nem csak a származása, mint az kiderült. Szerettem volna azt hinni magamról, hogy mindezt én is megtettem volna egy embertársamért, de nem voltam benne egészen biztos.
Ráadásul csak most értettem meg igazán, hogy miért is volt számára olyan fájó a családtéma. Túl fiatal volt, más dolgok kötötték le, és valószínűleg lehetősége sem volt arra, hogy közelebb kerüljön egy lányhoz. Bár kitudja, nem mozogtam annyira otthonosan annak az időszaknak a témájában. A háborúk valahogy mindig is megrémisztettek, ennek ellenére most mégis szívesen hallgattam az ő szemszögéből a beszámolót. Jobb volt, mint a tárgyilagos leírások.
Mikor befejezte, még néhány pillanatig bámultam magam elé, és hirtelen nem tudtam, hogy mit szólhatnék. Fel kellett dolgoznom egyelőre mindent, de közben már ösztönösen csúsztam kicsit közelebb hozzá. Nem mintha nem hallottam volna, csak így jobb volt, ráadásul amire készültem, ahhoz nem ártott, ha közelebb ülök.
-Tiszta a szíved, Johann... - szándékosan szólítottam a nevén, ha már elárulta nekem. Miközben beszéltem, megfogtam az egyik kezét. Magam sem értettem miért érzem ennek szükségét, de én meghatódtam. Oké, kicsit szentimentális és érzékeny jellem voltam, de ez nem az én hibám szerintem, így nem is éreztem magam rosszul amiatt, hogy így nyilvánítottam ki az együttérzésemet és csodálatomat. Vagy valami hasonlót...
-És én megtiszteltetésnek veszem, hogy te vigyázol rám. - mosolyodtam el. Sajnáltam, hogy rengeteg dologban nem lehetett része, de nem tudtam, hogyan lenne lehetséges mindazt visszaadni, mikor őt nem úgy nevelték, hogy kihasználja az adódó alkalmakat. Ő tényleg jó volt, és nem csak annak álcája mögé bújva élt.
Valószínűleg, ha nem pislogtam volna sűrűbben, akkor könnybe lábadt volna a szemem, így viszont ezt szerencsére sikerült elkerülnöm, aminek most külön örültem. Nem mindig hasznos az elérzékenyülés.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: McAvoy nővérek háza

Témanyitás  Jenna McAvoy on Hétf. Aug. 09, 2010 4:19 am

Örültem neki nagyon, hogy ezáltal bebizonyította nekem, nem csak én bízhattam benne, de ő is megbízott bennem, és ez számomra nagyon sokat jelentett. Meglepően sokat, bár nem kellett volna, hogy ez újdonság legyen számomra, mivel világéletemben megbecsültem azt, ha valaki megajándékozott a bizalmával. Nem értettem, hogy ez mégis miért lenne különlegesebb most, mint mások esetében.
Talán azért, mert Johnnak több olyan titka volt esetleg, amire mások csak áhítozhattak volna, ha megélhetik mindazt, amit ő. Vagy csak én gondolkoztam így, magam sem tudtam. Annyira nem is volt lényeges, így jobban belegondolva.
-Köszönöm. - suttogtam halkan, még mindig a kezét szorongatva, bár fel sem tűnt. Valahogy magától értetődőnek tűnt, hogy foghatom a kezét. Nem fordult elő velem túl gyakran, ezért is jelentett olyan sokat. Talán többet, mint amekkora jelentősége volt valójában, de nem aggasztott egyelőre egy kicsit sem. Ráértem még rágódni rajta később is, amikor már egyedül leszek, és lesz két szabad percem. Addig is viszont egyszerűbb volt rá odafigyelnem.
-Jól esik, hogy ezt mondod. - mosolyogtam rá őszintén, és mikor láttam, hogy ő is rám mosolygott, a lelkem kicsit nyugodtabb lett, és már el is nevettem magam a kérdése hallatán. Egy kicsit gondolkoztam még, mielőtt választ adtam volna, és csak ezután szólaltam meg ténylegesen.
-Nem tudom, lehet. Még nem jöttem rá. - néztem a szemébe, majd zavartan elkaptam a tekintetem, és ránéztem a kezeinkre. Lehet, hogy ideje lett volna elengedni, de jó érzés volt, ahogy meleg keze az enyémet is felmelegítette. Olyan... biztonság érzetét keltette bennem.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: McAvoy nővérek háza

Témanyitás  Jenna McAvoy on Hétf. Aug. 09, 2010 5:45 am

Nem bírtam visszafojtani a mosolyomat, miután megszólalt. Nem sűrűn mondtak nekem ilyen szépeket, még ha igazából nem is volt benne semmi olyan, és nem is volt túl intim, sokkal inkább baráti. Lehet, hogy kezdett elmenni az eszem, ettől függetlenül felé ebből semmit nem mutattam ki.
-Az valóban nagyon jó lenne... - mosolyogtam továbbra is, miközben szemeim csillogtak a meghatottságtól. Tényleg jól esett, hogy akart értem tenni valami olyat, amitől jól éreztem volna magam. Tényleg szívesen megnéztem volna mindazt, amit mondott, és még többet is. Csak kár, hogy mindez lehetetlen volt.
Mikor azonban elhallgatott és láttam rajta, hogy mennyire zavarba jött saját maga miatt, még én éreztem magamat kellemetlenül. Miért kellett ilyen helyzetet teremtenem? Ha én nem kezdtem volna el, akkor nem történt volna semmi baj. Talán ő is le fog adni, vagy ilyesmi. Annak nem örültem volna egyáltalán.
Rosszul éreztem, és elszégyelltem magam, mikor elhúzta a kezét, mert ez döbbentett rá, hogy mennyire nem volt ez illendő. Zavaromban egyből hátrébb is húzódtam, egészen a kanapé végébe, és felhúztam a lábaimat magam elé, amiket át is karoltam.
-Én... én... - nyeltem egyet, majd sóhajtottam is. -Sajnálom, az én hibám. - sütöttem le a szemeimet, kicsit még el is pirultam.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: McAvoy nővérek háza

Témanyitás  Jenna McAvoy on Hétf. Aug. 09, 2010 6:17 am

Nem igazán győzött meg azzal, amit mondott, de hát ha ő így gondolta, akkor igyekeztem én is hasonlóképpen vélekedni a dologról. Biztosan jól ki fogunk jönni egymással, és ha lehet, akkor ezt a mai kis kellemetlen szituációt el is felejthetjük...
Csak kár, hogy én erről nem voltam teljesen meggyőződve. Talán nem is akartam annyira, hogy elfelejtsük, de ez már az én egyéni problémámat képezte, és nem az övét. Az ő helyzetét semmiképpen sem akartam bonyolítani, sem pedig azt, hogy esetleg miattam bajba kerüljön. Távol állt tőlem az ilyesmi.
-Igyekszem akkor nem rosszul érezni magamat. - mondtam végül, és megpróbáltam mosolyt erőltetni az arcomra, ami nagyjából sikerült is, bár azt nem tudom, hogy mennyire volt meggyőző.
-Nem, ne kérj tőlem bocsánatot. - ráztam meg a fejemet hevesen. -Én provokáltam ki. - igaz, hogy mind a ketten tehettünk róla, de valamiért mégis úgy éreztem, hogy most nekem kell elnézést kérnem, és nem neki. Ő tisztának tűnt, és tudtam, hogy valóban az is, én viszont... a végén még rosszat teszek mind a kettőnknek.
-Ábrándozni még szabad... - mosolyodtam el végül alig láthatóan, és ráemeltem a pillantásom most először azóta, hogy elhúzódtam tőle a kanapé másik végébe.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: McAvoy nővérek háza

Témanyitás  Jenna McAvoy on Hétf. Aug. 09, 2010 6:43 am

-Ennek most örülnöm kéne. - nevettem el magam halkan, kicsit fel is engedtem, de még mindig nem volt az igazi, magam sem értettem, hogy miért. Nem kellett volna a társaságában görcsölnöm, vagy túl sokat agyalnom, de valamiért nem tudtam határt szabni a gondolataimnak. Azok csak úgy jöttek és jöttek, megállíthatatlanul.
-Annak nagyon örülnék. Te jól mesélsz, én pedig szívesen hallgatlak. - mosolyogtam rá, most már szívből jövően. Sajnáltam, hogy akkor, amikor ő fiatal volt, én még csak gondolat sem voltam. Igazából viszont akkor sem találkozhattunk volna össze, még csak véletlenül sem. Bár, amennyire tudtam, a családom évszázadokig Írországban élt, és csak a XIX. század elején jöttek át Amerikába. De ez most teljesen lényegtelen információ volt.
-Igen, lehetséges. - bólogattam, bár nem szerettem volna, ha elmegy, és még a húgom sem volt itthon. -Amber is biztos jön hamarosan. - megint mosolyt erőltettem az arcomra, még ha magamat nem is győztem meg, azért őt még megpróbálhattam.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: McAvoy nővérek háza

Témanyitás  Jenna McAvoy on Hétf. Aug. 09, 2010 7:27 am

-Igen, lehet, hogy igazad van. Majd, ha meg szeretne ismerni, akkor hívlak. - bólintottam, újabb mosolyt erőltetve az arcomra. Nem tudtam, hogy mennyire lesz az nekem és neki jó, ha megkedvelem a fényőrömet. Nem kellett volna, hogy így legyen. Nem akartam, hogy ez megtörténjen, de hát vannak olyan dolgok, amiket nem mi szabunk meg sajnos.
Miután felállt, én is felemelkedtem, és léptem felé egy tétova lépést. EGyelőre még nem tudtam, hogy mit is akarok tenni, de végül mégiscsak megszólaltam.
-Megölelhetlek, mielőtt elmész? - mosolyogtam újra. Régen öleltek már meg, ezért is szerettem volna, meg talán bocsánatkérés is szerepet játszott benne. Valahogy kárpótolni szerettem volna a kellemetlenségekért, és nem utolsó sorban nekem is jól esett volna, mielőtt egyedül hagy.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: McAvoy nővérek háza

Témanyitás  Jenna McAvoy on Hétf. Aug. 09, 2010 8:50 am

Türelmesen vártam, hogy válaszoljon nekem. Addig nem akartam semmi tiszteletlenséget, vagy illetlen dolgot elkövetni. Márpedig, ha az engedélye nélkül léptem volna oda hozzá, az határozottan udvariatlan viselkedés lett volna. Talán, ha más lennék, akkor ez most nem zavart volna különösebben, csak megtettem volna, de nem tudtam megtagadni valódi természetemet. Ez egyet jelentett azzal, hogy vártam. Mindig csak vártam az életben, és nem tudtam, hogy meddig fog ez még tartani, de egyelőre még remekül bírtam.
Amint azonban válaszolt, és még intett is felém, elmosolyodtam, és lecsökkentve a köztünk lévő távolságot, odaléptem hozzá, és először csak finoman öleltem meg, nem igazán bújva oda, de végül szorosan vontam oda magamhoz. Ez vigasztalt, vagy legalábbis valami olyasmi. Az volt az egyetlen gond, hogy nem tudtam, miért lenne nekem szükségem vigasztalásra.
-Köszönöm. - suttogtam mosolyogva a mellkasának, miközben mélyen beszívtam az illatát. Aztán - noha nem szerettem volna - tudtam, hogy el kell hátrálnom, mégis beletelt fél percbe, mire elengedtem őt, és bizonytalanul hátrébb léptem, hogy felnézhessek rá.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: McAvoy nővérek háza

Témanyitás  Jenna McAvoy on Hétf. Aug. 09, 2010 9:26 am

Rossz érzés volt a távolság, amit saját magam hoztam létre közöttünk, de azt hiszem, hogy ez volt a legbiztonságosabb dolog, amit tehettem. Attól féltem, hogy valami ostobaságot tennék, ami egyáltalán nem vallana rám. Az viszont sajnos annál inkább rám vallott, hogy hajlamos voltam gyorsan megkedvelni valakit, és hamar a szívembe zárni. Ezzel nem lett volna gond, ha ez az új személy éppen nem a fényőröm lett volna.
Zavartan köszörültem meg a torkomat, majd felpillantottam rá, de nem tudtam, hogy mit mondhatnék, így időhúzésképpen csak halványan rámosolyogtam.
-Köszönöm, hogy itt voltál velem egy kicsit. - kíváncsi voltam, hogy vajon mit gondol. Benne és jó érzéseket keltett az az egyszerű ölelés? Vagy csak én voltam túl érzelmes fajta, akinek ez is nagy dolog? Már megint kellemetlenül kezdtem érezni magam, pedig most nem is mondtam ki semmi olyat. Erről még csak nem is tudhatott.
Halkan sóhajtottam egyet, tudtam, hogy itt a búcsú ideje. Csak az vigasztalt, hogy nem véglegesen, ami azért valóban pozitívumnak számított.
-Lehet, hogy holnap is hívni foglak. Ha túlzásnak érzed majd, szólj. - kértem őt, újabb mosolyt kísérelve meg.
Gondolataimból húgom érkezése zökkent ki, mire zavartan kezdek pislogni, és aztán felé is fordulok.
-Szia, Amber! - köszöntem neki, továbbra is megőrizve a mosolyomat. -Nem zavarsz, gyere nyugodtan. John... épp menni készült... - nyeltem egyet, majd felé sandítottam. Hát ezek után biztos, hogy nem szívesen fog jönni. Csak a gond van velem.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: McAvoy nővérek háza

Témanyitás  Jenna McAvoy on Hétf. Aug. 09, 2010 9:48 am

A tenyerem izzadni kezdett zavaromban, de nem tudtam mit tenni ellene sajnálatos módon. Nyeltem egy nagyot, és miután John elteleportált, halványan elmosolyodtam a kacsintáson. Ezt követően azonban, amikor Amber ostromolni kezdett, hogy meséljek neki, fáradtan és egyúttal beletörődően huppantam le a kanapéra. A könyökömet a térdeimre támasztottam, és az arcomat a kezeimbe temettem. Vettem néhány mélyebb lélegzetet, majd hátradőltem, és becsuktam a szemeimet, hogy lehiggadhassak. Ez túl rázós volt. Már csak az kellett volna, hogy éppen akkor toppanjon be, amikor egymást átölelve állunk a nappali közepén.
-John... a fényőröm. - közöltem egyszerűen a lényeget, majd kinyitottam a szemeimet, és egy ideig a plafont bámultam, aztán Amber felé fordultam. Sejtettem, hogy ennyivel nem éri be, mégis reménykedtem benne, hogy tévedek, és ennyiben hagyjuk az egészet.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: McAvoy nővérek háza

Témanyitás  Jenna McAvoy on Hétf. Aug. 09, 2010 10:12 am

Tudtam, hogy nem fogja annyiban hagyni, habár az mégis meglepett, hogy csak egyetlen kérdést tett fel, és nem kezdett el addig faggatni, amíg meg nem unom. Hálás voltam érte, hogy volt rám most ennyi tekintettel. Úgy látszik, hogy még ő is képes meglepetéseket tartogatni számomra.
Felé fordultam, és sóhajtottam még egy utolsót beletörődésem jeleként, aztán teljesen Amber felé fordultam, és halványan rámosolyogtam.
-Igen, azt szeretném, de sejtettem, hogy úgysem fogod megtenni. - megdörzsöltem a szemeimet, fáradtnak éreztem magam, de beszélgetéshez sosem voltam eléggé álmos. -De, kedvelem. Nincs vele semmi bajom, és pont ez az. Alig töltöttem vele valamennyi időt, és máris túlzottan kedvelem. Ez egy nem normális. - fakadtam ki, két kezemmel túrva bele a hajamba.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: McAvoy nővérek háza

Témanyitás  Jenna McAvoy on Hétf. Aug. 09, 2010 10:29 am

-Igen, ez igaz. - nevettem el magam halkan, aztán kicsit közelebb ültem hozzá, amikor ő is felült, majd amint a vállamra tette a kezét, én odasimítottam hozzá az arcomat, vigasztalást keresve. Jó, hogy én voltam az idősebb, most mégis olybá tűnt, hogy a szerepek felcserélődtek.
-Nem tudom, de lehet nem is akarom megtudni. - csóváltam a fejemet rosszallóan. Kitudja, hogy miféle gondolatok bukkantak fel az én imádott húgom fejében. Jobb volt, ha halvány lila gőzöm nem volt róla, mert a végén még én éreztem volna magam rosszul tőle.
-Tudod mindez szép és jó lenne, de szerintem ismersz már annyira, hogy tudd, nem vagyok az a sokáig alvó típus. Sőt, ami azt illeti, eléggé korán kelek minden nap. Holnap sem lesz ez másképp, de azt hiszem igazad van. Lehet tényleg rám férne egy zuhany. - motyogtam magam elé. Továbbra sem igazán találtam magyarázatot a viselkedésemre, és ez nem igazán használt nekem. Nem szerettem a bizonytalan helyzeteket, meg az ehhez hasonló dolgokat. Szerettem inkább biztosra menni.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: McAvoy nővérek háza

Témanyitás  Jenna McAvoy on Kedd Aug. 10, 2010 12:49 am

-Tudom, éppen ettől tartok. - nevettem el magam én is halkan. Eszem ágában sem volt megbántani a húgomat, nem is azért mondtam, csak egyszerű testvéri piszkálódásnak szántam, és reméltem, hogy nem veszi a szívére. Bár őt ismerve, ennek az esélye eléggé minimális volt, bárhogy is néztem a dolgot.
-Igen. - bólintottam, miközben felemeltem az egyik kezemet, és megsimogattam vele Amber arcát. -Remélem igazad lesz, bár a reggeli futás tényleg mindig jót tesz nekem. - mosolyogtam bágyadtan, aztán kitártam a két karomat felé. -Gyere ide! - oké, tudom, úgy viselkedek, mint valami rossz anya, de hát mindig anyáskodó voltam, ha róla volt szó, ráadásul amúgy is egy ölelésre volt most szükségem John ölelését követően, úgyhogy ennyit igazán megtehetett értem, még ha nem is volt hozzá túl sok kedve.
-Mit csinálsz holnap? - érdeklődtem kíváncsian közben. Afelől semmi kétségem sem volt, hogy lesz valami program, mert a húgom volt az az ember, aki mindig csinált valamit. Felesleges is volt megkérdeznem, inkább csak azt akartam tudni, hogy egészen pontosan mivel foglalja el magát vasárnap.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: McAvoy nővérek háza

Témanyitás  Jenna McAvoy on Kedd Aug. 10, 2010 1:14 am

Szerettem hallgatni, ahogy nevet, mert kettőnk közül, legalább neki most is jó kedve volt. Én meg totálisan beégettem magam a fényőröm előtt, aminek már kevésbé örültem. Nem szabadott volna ilyen messzire mennem, de hát ki gondolta volna, hogy ilyen jól fog kinézni? Ráadásul annyira ő sem tiltakozott, és... és... és...
Oké, muszáj leszállnom erről a témról, mielőtt még túlzásokba esnék. Lehet, hogy nem kéne hívnom máskor, tényleg csak akkor, amikor baj van, mert ennek így nagyon rossz vége lesz, én pedig nem szerettem volna másik fényőrt kapni. Nekem John kellett!
Persze nem úgy, csak azért, hogy vigyázzon rám, mert így biztonságban éreztem magam. Jézusom, még jó, hogy ezt az ostoba gondolatmenetet Amber nem hallotta, mert vagy nevetne, vagy elkezdene kombinálni, hogy mi volt köztünk, holott az ég világon nemt örtént semmi. Azon a bizonyos ölelésen kívül...
-Rendben van, elmehetünk. - bólintottam egyet mosolyogva. -Amúgy is szeretnék venni egy új cipőt, úgyhogy ezzel minden oké. - elnyomtam egy ásítást, miközben fél kezemmel még mindig a vállát öleltem át. -Hány óra van? - néztem körül elég laposakat pislogva.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: McAvoy nővérek háza

Témanyitás  Jenna McAvoy on Kedd Aug. 10, 2010 2:35 am

-Jól van, majd én megnézem magamnak azt a kabátot. - nevettem el magam halkan, aztán nyomtam egy puszit az arcára, és elengedtem, hogy felállhassak a kanapéról.
-Akkor lehet, hogy ideje lenne lefeküdni, különben fogalmam sincs, hogyan fogok magamhoz térni reggel. - mosolyodtam el, és nyújtottam felé a kezemet, hogy őt is felhúzhassam, majd felfelé vehessük az irányt mind a ketten, tekintve, hogy a hálószobáink ott kaptak helyet.
-Mit kérsz reggelire? - kérdeztem, miközben én elindultam a lépcső irányába. Tudtam, hogy mire kész leszek vele, addigra ő is felébred, és éhes lesz. Általában mindig így állt a helyzet, de örültem, hogy engedte, hogy gondoskodjak róla. Azt hiszem, hogy ez kellett nekem ahhoz, hogy jól érezzem magam, és ne agyaljak állandóan, hanem a gondolataim elterelődjenek a saját problémáimról.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: McAvoy nővérek háza

Témanyitás  Jenna McAvoy on Kedd Aug. 10, 2010 3:09 am

-Vigyázz, mert szavadon foglak. - böktem oldalba finoman, mialatt elkezdtük megmászni a lépcsőt, ami az emeletig vezetett fel. Már alig vártam, hogy lefürödjek, és ezt követően beledőljek az ágyamba, és elnyomjon az álom. Már ha egyáltalán jön álom a szememre, és nem fogok hajnalig forgolódni, hogy aztán néhány óra pihenést követően felkeljek, a reggeli futásomhoz.
-Majd akkor kitalálok valamit, és meglepődhetsz. - jelentettem ki, és már kezdtem is sorra venni magamban, hogy vajon mi legyen az, amit csinálok neki. Nehéz volt mindig olyat főzni, amit szeret is, és eléggé változatos is, hogy ne unjuk meg. Még jó, hogy tudtam főzni, ráadásul elég jól is, különben élhettünk volna állandóan a műkajákon, amihez semmi kedvem nem volt, hogy őszinte legyek. Néha ugyan jó volt, és persze sokkal egyszerűbb, mint az, hogy órákig főzőcskézzek, és aztán pár perc alatt elfogyjon, de mégiscsak finomabb volt az, amit én csináltam.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: McAvoy nővérek háza

Témanyitás  Jenna McAvoy on Kedd Aug. 10, 2010 4:42 am

-Mert volt már, hogy azt tartalmazott? - vontam fel a szemöldökömet, miközben megcsóváltam a fejemet. -Aludj jól, húgi! - én is adtam neki egy puszit, és miután eltűnt a szobájában, én a fürdőszoba felé vettem az irányt.
Még vettem egy forró fürdőt, teljesen ellazultam tőle, azután pedig lefeküdtem. Sajnos nem sikerült egyből elaludnom, de igyekeztem minél hamarabb álomba szenderülni.

// köszi húgi Smile //
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: McAvoy nővérek háza

Témanyitás  Jenna McAvoy on Kedd Aug. 10, 2010 8:49 am

Az éjszaka közepén riadtam fel, pedig már örültem, hogy végre sikerült elaludnom. Hát úgy tűnik, hogy mindez hiába. Valamiért túl frusztrált voltam, és egyáltalán nem volt jókedvem, ami tőlem roppant szokatlan volt.
Oldalra fordultam az ágyon, hogy az éjjeliszekrényen álló órán megnézhessem, mennyi az idő. Öt perc múlva négy... Még másfél óra, és kelnem kellene ahhoz, hogy a megszokott kerékvágásban lehessen kezdenem a napot.
Becsuktam a szemeimet, és igyekeztem aludni ismét. Nem jött össze. Türelmetlenül fordultam át a hátamra, és egy sóhajtást követően bámultam a plafont. Odakint, a redőny kis lyukacskáin már látszott, hogy kezd világosodni az ég alja.
Tehetetlenül folytattam a hánykolódást, míg végül arra gondoltam, hogy kiengedem a kutyákat a kertbe, hadd futkározzanak egyet. Mikor azonban felültem, ők még javában aludtak. Jó nekik...
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: McAvoy nővérek háza

Témanyitás  Jenna McAvoy on Kedd Aug. 10, 2010 9:12 am

Már éppen vissza szerettem volna dőlni az ágyra, hogy ismét megkíséreljem az alvást, amikor a semmiből egy nő termett a hálószobám közepén. Ráadásul valami azt súgta, hogy egyáltalán nem olyan jóságos, mint John. Csodálatos, egy árnyőr vagy démon, vagy kitudja, hogy mi más, csak úgy bent terem az éjszaka közepén. Mi lett volna, ha alszok?
Mikor ijedtemben hátrébb ugrottam, és nekiütköztem az ágytámlának, éppen időben sikerült visszafojtanom a kitörni készülő sikolyom, mert eszembe jutott, hogy Amber alszik. Őt pedig a világért sem akartam felébreszteni, félálomban amúgy sem vettem volna sok hasznát. Sőt, talán még hátráltatott volna, ha elkezd nekem bénázni, mert alig lát.
Mire észbekaptam, néhány könyvet neki is repítettem a nőnek, feltéve, ha nem tűnt el idő közben. Én ezalatt ledobtam magamról a takarót, és felálltam az ágyra, úgy nézve őt összeszűkült szemekkel.
-Ki a fene vagy, és mit keresel itt? - soha nem állítottam, hogy kezes bárány vagyok, ha az éjszaka közepén megpróbálnak rám támadni. Mert mi másért lett volna itt, ha nem ezért? Nem voltam ostoba sohasem.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: McAvoy nővérek háza

Témanyitás  Jenna McAvoy on Kedd Aug. 10, 2010 9:34 am

Még csak arra sem volt időm, hogy megnézzem magamnak alaposabban. Igazából nem is nagyon érdekelt, ráadásul a névtől sem lettem sokkal okosabb. Csak még jobban ideges voltam, a gond, hogy fogalmam sem volt, mit vágjak hozzá.
-Nem kötök semmiféle üzletet. - vágtam oda dühösen. Nekem nagyon is gyanús volt az, ahogy itt megjelent hirtelen, és holmi üzletet ajánlgat. Biztos voltam benne, hogy nekem semmiképpen nem lesz jó, ha belemegyek.
-Az efféle üzleteknek mindig rossz vége van. - szűkültek össze a szemeim gyanakodva, és egészen az ágy végéig sétáltam, mereven bámulva őt. -Szerintem jobb, ha elmész. - szegtem fel dacosan a fejemet. A baj az, hogy a szívem majd kiugrott a helyéből. Nem mintha annyira féltem volna, nem voltam félénk nő, de mivel nem tudtam kivel állok egészen pontosan szemben, így nehezebb helyzetbe kerültem.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: McAvoy nővérek háza

Témanyitás  Jenna McAvoy on Kedd Aug. 10, 2010 10:08 am

-Okosabb dolog, mint egy kicsit is belekeveredni azzal, hogy tudom. - szegtem fel a fejemet büszkén. Nem ejtettek a fejemre soha életemben, és most is így volt ez. Azokkal határozottan vigyázni kellett, aki csak úgy a semmiből jelentek meg, talpig feketében ráadásul, és üzletet ajánlgattak. Ennyire naivnak néztem volna ki? Pedig nem voltam az egyáltalán.
Amikor azonban kiejtette azt a pár szót, minden megváltozott. Szemeim döbbenten kerekedtek el, és egyelőre nem jutottam szóhoz sem, csak bámultam rá, tanácstalanul. Most vagy hazudik, vagy tényleg tudja, de akkor valami nagy dolgot fog tőlem kérni. A bosszúvágyam azonban sajnos nagyobbnak bizonyult, mint amekkora a józan eszem volt.
-És ezt miért mondod el most nekem? - kérdeztem őt, miközben a térdeim összecsuklottak alattam, és az ágyamon ülve landoltam, hitetlenül bámulva a nőre, aki Fatimaként mutatkozott nekem be.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: McAvoy nővérek háza

Témanyitás  Jenna McAvoy on Kedd Aug. 10, 2010 10:21 am

-Nem aggaszt. - néztem fel rá, szinte izzó szemekkel. -Csak a magadfajtákkal egy üzlet számomra roppant veszélyes lehet. Nem azért, mert bűnt követek el, hanem azért, mert nem játszotok tisztán. Valószínűnek tartom, hogy nagy hátrányba jutnék, ha ebbe belemennék. És nekem ehhez egyáltalán nincs kedvem. - közöltem egyszerűen a tényeket, legalább ahogyan én gondoltam, abból a szemszögből.
Közben törökülésbe helyezkedtem, és úgy figyeltem őt, immár cseppnyi félelem sem volt bennem ugyanis sikerült rájönnöm, hogy kellek neki. Egyelőre csak azt nem értettem, hogy mégis mire, és miért pont én. Nem voltam olyan nagy varázsló, hogy ennyire szüksége legyen rám.
-Miért jó ez neked? Mit nyersz rajta? - szegeztem neki a kérdéseimet, és úgy terveztem, hogy tapodtat sem mozdulok addig, amíg nem válaszol nekem, de azonnal. Amíg nem látok tisztán, addig semmiféle üzletkötésre nem fogom adni a fejemet, az is biztos.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: McAvoy nővérek háza

Témanyitás  Jenna McAvoy on Kedd Aug. 10, 2010 10:41 am

Figyelmesen hallgattam végig, és igyekeztem benne valami hibát találni, de egyelőre úgy tűnt, hogy ez lehetetlen. Valami akkor sem stimmelt. Mégis miből gondolhatja, hogy én képes vagyok arra, amit kér? Hiszen soha nem csináltam még ilyesmit. Még csak nem is üzleteltem senkivel sem, úgyhogy nem értettem az egészet.
-Én sosem hibázok. - szúrtam közbe ismételten, a szemeim pedig még mindig ugyanúgy össze voltak szűkűlve, ahogyan az előbb is. -Remek... - húztam el a számat, ő pedig tovább beszélt. Én idő közben oldalra billentettem a fejemet, és úgy hallgattam továbbra is, rezzenéstelen arccal, pedig belül hallottam azt a kis vészcsengőt, ami arra figyelmeztetett, hogy ne csináljam, de túl erős volt még mindig a hitetlenkedésem ahhoz, hogy törődjek vele. Majdnem tíz éve kutattam azt a démont, és most itt volt a lehetőségem. Nem akartam elpuskázni, viszont bajba sem szerettem volna keveredni. Nehéz döntés volt mindenképpen.
-És miért gondolod azt, hogy én rá tudok erre jönni? - kérdeztem tőle kíváncsian. -Ha... ismétlem, ha belemegyek, akkor az a kikötésem van, hogy sem a húgomét, sem az én képességemet nem próbálod meg ellopni, különben megöllek. - közöltem kimérten. Szerintem ez méltányos volt az egyezség tekintetében, éppen ezért nem is éreztem túlzásnak, egyetlen pillanatig sem.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: McAvoy nővérek háza

Témanyitás  Jenna McAvoy on Kedd Aug. 10, 2010 11:03 am

-Mondtam, hogy nem vagyok ostoba. - jegyeztem meg mindenféle szimpatizálás nélkül. Nem igazán hajlottam a dologra, és bármennyire is voltam kedves és rendes másokkal, elővigyázatosságra neveltek, és arra, hogy soha ne bízzak olyanban, akinek nem tudom a kilétét. A nőét pedig határozottan nem tudtam, aminek mondanom sem kell, hogy egyáltalán nem örültem, és akkor még finoman fogalmaztam.
-Rendben van, bár nem szívesen vállalom. És mit gondolsz, hol keressem? Valami ötleted csak van. - teljesen még mindig nem mentem bele, előbb tudni szerettem volna az esélyeimet, mert ha semennyi, akkor eleve bele sem vágok.
Nézhetett ő rám bárhogyan, nem féltem tőle. Még... azt nem tudtam, hogy a kezdeti magabiztosságom meddig tart ki, de eddig egészen jól helyt állt, hála istennek. Azt meg csak remélni tudtam, hogy a húgom nem ébredt fel a beszédre. Bár amilyen mélyen aludt, nem tartottam túl valószínűnek, amiért szintén hálás voltam. Túl sok volt mára a hálából...
-Mennyi időm lenne rá? - sejtettem, hogy amennyi szükséges. Ez úgy tűnt, hogy nagyon fontos neki. Bár lehet, hogy nekem is az lenne az ő helyében, de életemben először csakis egy dolog hajtott, mégpedig annak a démonnak a kézrekerítése, aki felelős mindenért.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: McAvoy nővérek háza

Témanyitás  Jenna McAvoy on Vas. Aug. 15, 2010 3:59 am

-Most azt hiszed, hogy ezzel megijeszthetsz engem? - vontam fel a szemöldökömet kicsit lenézően. Nem igazán féltem attól, hogy bárki is bántani akarna. Jobban mondva nem lett volna újdonság, így nem okozott meglepetést sem. Az viszont mégiscsak idegesített, hogy holmi kezdőnek néz, és azt hiszi, hogy semmire nem vagyok képes. Hihetetlen, hogy a démonok, vagy tudom is én, hogy micsoda ő, ilyesmiket feltételeznek rólam, csak azért, mert törékenynek nézek ki. Na meg azért, mert valamit még soha nem csináltam, azt sem tudom, hogy mire van szüksége, ő meg mégis úgy csinál, mintha tisztában kellene lennem mindennel. Én sem vagyok mindentudó, az istenért...
-Ha én valamibe belemegyek, azt a tőlem telhető legjobban oldom meg, efelől semmi kétséged nem lehet. - tettem hozzá csak úgy mellékesen. Ez komolyan azt hiszi, hogy szükségem van kiképzésre, meg tanításra. Nem is akartam ezen idegesíteni magam, csak utáltam, ha kételkedtek bennem.
-Rendben, majd utána nézek a könyvekben. - bólintottam végül beleegyezően. Igaz, hogy valószínűleg rátaláltam volna előbb-utóbb a démonra, de így volt a gyorsabb és a biztosabb. Én pedig mindenképpen biztosra akartam menni.
-Biztos, hogy tudod, ki ölte meg a szüleimet? - néztem a szemébe kételkedően, mivel bárkit elém rakhatott ezzel a váddal.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: McAvoy nővérek háza

Témanyitás  Jenna McAvoy on Vas. Aug. 15, 2010 4:16 am

-Rendben, majd jelzem. - bólintottam egyet egyszerűen, nem láttam értelmét, hogy további megjegyzéseket tegyek, vagy kérdéseket. Amúgy sem nagyon tudtam, hogy mit lehetne még tenni, hasonló helyzetben. Igazából nem is nagyon érdekelt semmi más, csak a bosszú. Nem voltam ilyen fajta, de ebből most nem engedtem. Évek óta csakis ezért tanultam, és ez járt az eszembe. A kínálkozó alkalmat pedig nem óhajtottam elszalasztani, semmilyen körülményke között sem.
-Hogyan jelezzek neked? - kérdeztem őt kíváncsian. Oké, ebben nem mozogtam olyan otthonosan, és minden démon más és más volt. Az volt a legbiztosabb, ha megkérdezem tőle, mielőtt még lelépne tőlem. Sejtettem, hogy nem szívesen van itt túl sokáig, de nem igazán érdekelt. Ha már eljött, és felvert - na jó, nem ő vert fel - az éjszaka közepén, akkor ez a legkevesebb. Nem voltam hajlandó engedni semennyit sem ebből.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: McAvoy nővérek háza

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.