Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Agrael

Go down

Agrael

Témanyitás  Agrael on Hétf. Aug. 16, 2010 1:59 am

Név: Agrael
Születési hely, dátum: Ismeretlen.
Kor: 1000
Kaszt:Démon
Lakhely: Mindig máshol.
Foglalkozás: Kukás, eltakarítja a szemetet és a nyomokat, amik démonokra utalnak.
Fegyver, varázseszköz: Egy kard amit képes megidézni. S egy egyszer gyűrű, amikbe majd a megszerzett erőket zárja.
Jellem: Amolyan hangulatembernek/démonnak mondaná magát. Az épen aktuális kedvétől függ minden. Egy dologban maximalista az pedig a munkája és a tervei kivitelezése. Legbelül viszont épp olyan, mint minden más démon. Aljas könyörtelen és kegyetlen. Szereti a kényelmet és megveti a jókat, de érdekes módon el is tud beszélgetni velük ha más társasága nincsen. Nem az a fajta, aki tisztel valakit. Nem önismétlő két tervet nem ismétel meg egymásután. Vannak hibái neki is, sajnos néha nem figyel a részletekre és ez is képes a vesztét okozni és eléggé magabiztos. S néha hajlamos megbízni másokban.

Megjelenés:
Megjelenésre megnyerő és jóképű férfi, bizalmat áraszt magából… de csak megjelenésre. 185cm magas és 80kg, szeme színe fekete, nem izmos inkább szálkás a testfelépítése, rövid fekete haja van. Ruházata mindig változó.

Előtörténet:
A kor mikor született? Már régen a homályba veszett. Azt lehet tudni, hogy még nem voltak gépek és technika. Csodás korszak volt az a démonoknak. Pont Agraelnek való volt, egy erős démon ki karizmatikus személyiségével és tekintélyes erejével irányította egy démonok csoportját. Nem kisebb célt tűztek ki maguk el…mint a világ az alvilág és minden más uralása. Legalábbis ezt mondta a démon társainak Régi legendákat követek, mondákat mágikus tárgyakról, amik segíthették a céljaik megvalósításában. A célban hogy a mindenséget elöregítve rohadásba taszítva újjá formálja azt. Felerősítvén a saját egyedi képességét és azzal fejezve be a tervét. Minden csodásan haladt… de persze mint minden mesében itt is közbeszólt valami. Nem gondolt arra, hogy összefognak ellene. De megtörtént,boszorkányok és démonok kisebb csoportja szövetségre lépet és megtámadták.Napokig dúlt a harc, időre volt még szüksége arra, hogy befejezze a varázslatot, amivel felszabadítva a tárgyakban lévő erőket magát felerősítve bevégezze a tervét. De az idő, amiből nem sok állt rendelkezésére. Szövetségeseit legyőzték, a maradék boszorkányok és démonok zavarták meg a műveletet. Rájött, hogy már nem fog a terve sikerülni ezért egy maga támadt a boszorkányokra. Ádáz és nehéz harc során legyőzték Agraelt… de nem tudták megölni, erős volt a halálhoz, de gyenge a győzelemhez. Ezért egy kőbörtönbe zárták, húsát és csontjait köre cserélték le. S eleven szoborként zárták el a föld mélyébe. S hogy megakadályozzák, hogy kiszabaduljon egy megbűvölt medált helyeztek a nyakába, ami folyamatosan táplálta az átkot így kényszerítve örök börtönbe. Börtönbe, amiben mindvégig tudatánál volt, érezte, hogy telnek az évek az évszázadok. Egy napon eljött a szabadulás ideje, régészek egy csoportja kiásta őt a földből és eltávolították a nyakából a medált. Megremegett a föld és eleredt az eső, lerázta magáról a kőbörtönt és végezve azokkal kik kiszabadították indult volna buszúja elkezdéséhez, bosszút állni azokon kik bezárták. De tudatosult benne hogy nem fog annyira egyszerűen menni a dolog. Mivel az évszázadok során a medál belőle is táplálkozott. Legyengült, a régi ereje megkopott, nem lenne képes ismét kihívni a világot maga ellen, csupán egy magasabb szintű démon lett belőle. Nem tudja, hogy feljegyezték e valahol a nevét vagy, hogy tudja e valaki, hogy ki is ő. De mivel meggyengült ezért erőt kel szereznie. Erre talált egy jó megoldást. Vállalta, hogy eltakarítja a szemetet. Így képes lesz erőkre szert tenni, hogy végül beteljesítse bosszúját. A világ elpusztításáról letett, mivel egy tervet csak egyszer használ fel.
Képesség:

Teleportálás: Lángnyelvek ölelik körbe és csak fűst marad utána.
Tűzgömb (erős)

Egyedi képesség: A kor feletti hatalom. Képes megöregíteni bármit egy 15 méteres körben, legyen az tárgy, élőlény vagy egy mágikus támadás, az igéket nem képes mert azok nem kézzel foghatóak. Ha akarja csak egy végtagot öregít meg, egészen addig, hogy csak csont vagy por maradjon a végtagból. Képes ezt a visszájára is fordítani, ha valamit még nem öregített meg csontig, akkor azt képes visszafiatalítani is. Minden fajra hat, de minél erőseb az, aki ellen használni akarja annál tovább tart és kimerítőbb számára. Egy közönséges halandót akár fél perc alatt is képes porrá öregíteni. Még egy erőseb démont eltartana 5 percig is.


A hozzászólást Agrael összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 17, 2010 11:25 pm-kor.
avatar
Agrael
Démon
Démon

Hozzászólások száma : 226

Vissza az elejére Go down

Re: Agrael

Témanyitás  Lupo on Hétf. Aug. 16, 2010 8:18 pm

Üdv Agrael!

Alapvetően tetszik az elképzelésed, de én néhol túlzásokat vélek felfedezni, amiket vagy kimagyarázhatsz és meggyőzhetsz, hogy jó ez így (mert nyitott vagyok), vagy javíthatod, finomíthatsz rajta.

Akkor nézzük.
A korát tekintve ezer fölött van, amit értek, de az előtörténeted alapján az inkvizíció korában, ami akárhogy is nézem, a 13. században élte az aranykorát. Ráadásul az 1000+ érthető 1001-nek és 5000-nek is. Szerintem lőjünk be neki egy számot, hogy kb mikor született, vagy az előtörténetedben kezdj valamit azzal az inkvizícióval Smile

Komolyan az egész varázstársadalom szövetségre lépett egyetlen démon ellen? Én nem vagyok ellene, hogy egyszer régen a karaktered valami marhaerős démon volt, nem szeretnélek korlátozni... de ez azért egy kis túlzás. A Fődémon megöléséhez sem kell minden jó és rossz. Mondjuk tudom milyen menő az előtöriben egy heroikus küzdelem, de én amondó vagyok, hogy redukáljuk le a jókat és rosszakat a démonok és a boszorkányok kis csapatával, akik ideiglenesen szövetségre léptek ellene. Így hihetőbb és én is sokkal készségesebb leszek a karakterlap elfogadásakor. Wink

És csak annyit magyarázz meg nekem, hogy egy mágikus támadást hogy öregítesz meg? Egyébként nem akarlak korlátozni és semmi bajom az erőddel, pusztán ezt nem értettem.

Meg annyit azért megjegyeznék, hogy egy ilyen idős és erős karakternek nagyon sok tapasztalata van normál esetben, amit azért nem mindig könnyű kijátszani, tehát majd figyelj a reális játékra. Na és akkor majd szólj, ha javítottál! Smile

Péntekig lehet lassú leszek elbírálás terén, mert mondjuk úgy nyaralok, de igyekezni fogok és remélem nem szegi kedved.

_________________

Mesélői szín: Sárga || Karakterlap || Levelesláda || Rám tartoznak: Avatar-kérelmek, démonos cuccok + ami van
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 585

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Agrael

Témanyitás  Agrael on Hétf. Aug. 16, 2010 9:47 pm

Na, azt hiszem megvoltak a javítások, kivetem ezt és módosítottam azt . Az erővel kapcsolatosan. Mivel azt teremtik és mondhatni anyagból van, mint az energia gömb is energiából van, és amit megteremtenek, nem lehet, örök az idő befolyással van rá. Mint minden anyagi dologra. Egy idő után elgyengülne és elöregedne, én csak a folyamatot gyorsítom fel.
avatar
Agrael
Démon
Démon

Hozzászólások száma : 226

Vissza az elejére Go down

Re: Agrael

Témanyitás  Lupo on Kedd Aug. 17, 2010 6:45 pm

Így már nem tudok belekötni semmibe, tehát most az jön, hogy a karakterlapot elfogadom. Jó játékot! Smile

(Az előtörténeted első mondatában a "kór" szót javítsd ki kérlek "kor"-ra, mert nem ugyanazt jelenti a kettő.)

_________________

Mesélői szín: Sárga || Karakterlap || Levelesláda || Rám tartoznak: Avatar-kérelmek, démonos cuccok + ami van
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 585

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Agrael

Témanyitás  Agrael on Kedd Aug. 17, 2010 11:26 pm

Köszi főnököm Wink
avatar
Agrael
Démon
Démon

Hozzászólások száma : 226

Vissza az elejére Go down

Re: Agrael

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.