Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Kings Canyon Nemzeti Park, California, USA

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

Re: Kings Canyon Nemzeti Park, California, USA

Témanyitás  Jenna McAvoy on Vas. Aug. 29, 2010 4:40 am

Időm sem volt felkészülni arra, ami rám várt. Azt hiszem, hogyha akartam volna, akkor sem sikerült volna elképzelnem, hogy vajon milyen lesz életem első teleportálása. Olyan volt, mint egy hullámvasút, vagy legalábbis nekem ahhoz hasonlított a legjobban. Mint amikor az ember gyomra felcsúszik, egyenesen a torkáig. Nekem most pontosan ilyen érzésem volt, miközben megérkeztünk az erdő közepére.
Egy kis ideig még nem mertem kinyitni a szemeimet, és John kezét is olyan görcsösen szorítottam, mintha soha nem akarnám elengedni. Amint azonban meghallottam a víz kellemes csobogását, és az illata is befurakodott az orromba, végül óvatosan felnyitottam a szemeimet, és egyből a vízesésre esett a pillantásom.
Meglepettségemben elnyíltak ajkaim, és úgy bámultam magam elé. Éreztem ugyan, hogy lejt a lábam alatt a talaj, de próbáltam nem lebillenni rajta. Azt hiszem, hogy ebben többek között az is segített, hogy John támogatott, és ott állt mellettem továbbra is.
-Ez... - suttogtam halkan, amikor már képes voltam megszólalni is. -Gyönyörű... - mondtam ámulattal, és körülnéztem. -Nagyon szép, köszönöm, hogy elhoztál ide. - suttogtam magam elé, miközben önkéntelenül is léptem előre a víz irányába, de el is felejtettem, hogy még fogom a kezét, így húztam őt is magam után.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: Kings Canyon Nemzeti Park, California, USA

Témanyitás  Jenna McAvoy on Vas. Aug. 29, 2010 5:04 am

Örültem neki, hogy jön utánam, mert így nem támadt az az érzésem, hogy cibálom őt. Amúgy sem szerettem soha fájdalmat okozni senkinek, annak meg főleg nem akartam, aki éppen azért hozott ide, hogy segítsen rajtam. Néha muszáj volt elfogadnunk mások segítségét, főként akkor, ha valóban rákényszerültünk. Ma én is így voltam ezzel, és az, hogy ezt beismertem, még jobban dicséretreméltó, legalábbis azt hiszem.
Miután leértünk, és kényelmesen leültünk a sziklára, egy darabig csak bámultam a vizet, majd tekintetem újra visszatért Johnhoz, amikor mesélni kezdett nekem. Érdeklődéssel hallgattam végig, és el kellett ismernem, hogy igaza volt. Ezt nem sokkal azután, hogy elhallgatott, hangosan is kimondtam.
-Azt hiszem, hogy igazad van. Tudod én nagyon szeretem a természetet, pedig világ életemben nagyvárosokban éltem. Ennek ellenére szoktam kirándulni. Hol a kutyákkal, hol egyedül, de az is előfordul, hogy még a húgomat is el lehet rángatni, bár ez nagyon ritka. Egyszerűen szeretek kint lenni, belélegezni ezt a friss illatot. Általában az udvarra megyek ki, és kertészkedek, ha el akarok vonulni a világtól. Az teljesen kikapcsol... - magyaráztam neki, hogy én mit és hogyan szoktam csinálni.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: Kings Canyon Nemzeti Park, California, USA

Témanyitás  Jenna McAvoy on Vas. Aug. 29, 2010 5:23 am

Halványan elmosolyodtam, miközben beszélt, és szinte megelevenedett előttem minden, amit mondott. Szerettem hallgatni, amúgy is megnyugtató volt a hangja, és érdekes dolgokat mondott.
-Igen, ezt már mások is mondták. Azért is vagyok talán kiegyensúlyozott. Legalábbis legtöbbször. - tettem hozzá gyorsan, hiszen most pontosan amiatt voltunk itt, mert minden voltam, csak kiegyensúlyozott nem. Ez pedig óriási hiba volt, legalábbis a én véleményem szerint. Nekem ez akár felérhetett volna egy bukással is, ha szigorúbb vagyok magamhoz.
-Tudom, hogy igazad van. - bólogattam egyetértően, miközben rendeztem a gondolataimat. -Azt hiszem, hogy nem szívesen tapasztaltam volna meg abban a korban, hogy milyen egy boszorkány sorsa. Nem mintha félnék a haláltól, de azért még nem vágyom rá, bármilyen rossz is a helyzet. Túl korai lenne még. - sóhajtottam egyet halkan, és csak bámultam magam elé, kifejezéstelen arccal.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: Kings Canyon Nemzeti Park, California, USA

Témanyitás  Jenna McAvoy on Vas. Aug. 29, 2010 5:45 am

Kíváncsian hallgattam tovább, és noha tisztában voltam mindennel, amit mondott, mivel rengeteg könyvet és feljegyzést olvastam már el, mégis úgy gondoltam, hogy az új ismeretek soha nem árthatnak nekünk. Azzal csak fejlesztjük az intelligenciánkat, és én szerettem azt gondolni, hogy elég jártas vagyok mindenféle témában, ráadásul nyitott is az újdonságokra. Lehet persze, hogy tévedek, de akkor is szerettem magam ebbe a tévképzetbe ringatni. Néha jó volt...
Miután befejezte, még néhány percig hallgattam, és néztem az előttem csobogó vízesést, miközben mélyeket lélegeztem a friss levegőből. Megnyugtatott, és fel is töltődtem máris, holott alig voltunk itt negyed órája talán.
Nem sokkal később ismét megszólaltam, és azt mondtam ki, amire kíváncsi voltam, amit a legjobban szerettem volna most úgy hirtelen tudni.
-Miért mondod most el ezeket nekem? - billentettem oldalra a fejemet, és megtámaszkodtam a két térdemen, a könyökeimmel. Tényleg tudni szerettem volna, hogy milyen indíttatásból tette.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: Kings Canyon Nemzeti Park, California, USA

Témanyitás  Jenna McAvoy on Vas. Aug. 29, 2010 6:20 am

Kíváncsi voltam, hogy mit fog nekem felelni. Afelől semmi kétségem nem volt ugyan, hogy őszinte lesz e a válasza, vagy sem, hiszen nem olyannak láttam az elmúlt alkalommal, aki hazudna, és direkt más dolgokat mondana el nekem, mint ami valójában van.
Miután befejezte a mondandóját, csak néztem rá, nagyokat pislogva, és azon gondolkoztam, hogy most mondjam e el neki, vagy ne. Végül úgy döntöttem, hogy nem árt, ha ő tudja, hiszen abból úgysem lehet nagyobb probléma. Valakivel muszáj volt megbeszélnem, mert ekkora terhet képtelen voltam egyedül viselni.
-Tényleg megnyugtatott a víz, és azt hiszem, hogy ezért is sikerült döntést hoznom. - jelentettem ki, majd nagy levegőt vettem, és arcomat a kezeimbe rejtettem, miközben motyogva beszéltem hozzá. -Kapcsolatba kerültem a minap azzal a bizonyos harmadik forrással, ami a bukott angyalok műve. - nem tudtam, hogy mit fog szólni, de valamiért hiába voltam már felnőtt nő, mégis úgy rettegtem a reakciójától, mint egy kislány.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: Kings Canyon Nemzeti Park, California, USA

Témanyitás  Jenna McAvoy on Vas. Aug. 29, 2010 8:13 am

-Nem... tényleg nem. - sóhajtok egyet, és próbálok nagy levegőket venni. Muszáj alaposan rákészülni arra, amit mondani akarok neki, habár így sem lesz semmi sem jobb. Lélegezhetek én bármennyit, fújtathatok akár úgy is, mint egy ló. Semmit nem ér...
-Nem akart bántani. - emelem el arcomtól a kezeimet, és igyekszem a szemébe nézni, de rendre lesütöm a szemeimet, hogy aztán újra felpillanthassak rá. Folyamatosan nem megy, hogy figyeljem őt, túlságosan szégyellem, hogy abban a gyenge pillanatomban erősebb volt a bosszúvágyam, mint a józan eszem.
-Egyezséget kötöttem vele. - nyögöm ki végül, de többet nem mondok. Már valószínűleg ettől is alaposan ki fog akadni, nem hiányzik, hogy még azt is eláruljam, milyen önző indokok vezettek, amikor belementem ebbe az egészbe.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: Kings Canyon Nemzeti Park, California, USA

Témanyitás  Jenna McAvoy on Vas. Aug. 29, 2010 8:38 am

Még magam sem tudom, hogy mitől féltem jobban. Hangosan kimondani azt, amit tettem, vagy attól, hogy éppen Johnnak mondom el a baklövésemet. Nem volt visszaút, nem is akartam azt hiszem, hogy legyen, egyszerűen csak visszacsináltam volna az egészet, ha lehetséges. De ugyebár ez nem volt kivitelezhető, így próbáltam nem azon agyalni, hogy akkor minden mennyivel könnyebb lenne, és én is milyen boldog lennék.
Mikor felállt, azt hittem, hogy ott fog hagyni. Még csak azt sem tudtam, hogy hol vagyunk, melyik erdőben. Akár a világ másik végében is lehettünk volna, de sejtettem, hogy ez még Amerika. Mertem remélni, hogy az, megkérdezni viszont nem akartam.
Aztán meglepetésemre nemhogy magamra hagyott volna, hanem éppen az ellenkezőjét tette. Mögém ült, és átölelt. Automatikusan cselekedtem, amikor a mellkasának dőltem, és testem pillanatok alatt ernyedt el, belesimulva a karjai közé. Jó volt, hogy valaki így tartott, hogy valakihez tudtam bújni. Soha nem voltam még hasonló helyzetben, nem volt mellettem senki, aki ezt tette volna, és vigasztalni próbált volna. Persze a húgom, de az más... még ő sem volt képes egy férfi biztonságot adó ölelését pótolni. Talán éppen emiatt a kellemes élmény miatt kezdtem beszélni alig hallhatóan, miközben fejemet hátradöntöttem a vállára.
-Eluralkodott rajtam a bosszúvágy, csak ezért mentem bele. Azt mondta tudja, hogy ki ölte meg a szüleimet, és ha megteszem amit kér, akkor cserébe ő is segít nekem, és elém hozza akár élve, akár holtan. - beharaptam az ajkamat, és úgy fordítottam a fejemet, hogy még mindig a vállán pihent ugyan, de sikerült felnéznem az arcára.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: Kings Canyon Nemzeti Park, California, USA

Témanyitás  Jenna McAvoy on Vas. Aug. 29, 2010 9:07 am

Túl jól éreztem most így, és valahogy nem akartam belegondolni, hogy megint védtelennek érzem majd magam, amikor már nem fog a karjai között tartani. Tudtam, hogy nem szabad, hogy ez nem helyes így, de úgy tűnik, hogy most az önző időszakomat éltem, mert ez érdekelt most a legkevésbé. Távol kellett volna őt tartanom magamtól, de nem ment. Nem lettem volna képes eltolni, ebben egészen biztos lehettem.
Kicsit úgy helyezkedtem, hogy oldalasan dőlhessek neki, és bevackolhassam magam az ölébe, mintha a világon ez lenne az egyetlen hely, ahol biztonságban érzem magam. Azt hiszem, hogy tényleg ez volt az egyetlen.
Mikor aztán kimondta azt a kérdést, amit már feszengve vártam, csak sóhajtottam egyet, és mellkasára döntöttem a fejemet, beszívva közben az illatát.
-Azt kérte, hogy keressek meg egy olyan varázsigét, aminek segítségével elveheti mások képességét anélkül, hogy megölné őket. - halkan beszéltem, nem volt szükség arra, hogy kiabáljak, hiszen olyan közel voltunk egymáshoz.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: Kings Canyon Nemzeti Park, California, USA

Témanyitás  Jenna McAvoy on Vas. Aug. 29, 2010 9:31 am

Ha nem lettem volna olyan feszült, amilyen, akkor még akár képes lettem volna elaludni is, olyan kényelmesen ültem az ölében. Kezdett megszállni a nyugalom, mind a közelsége miatt, mind a kellemesen csobogó vízesés hangja miatt.
Szívesen mondtam volna neki valamit... akármit, de nem tudtam, hogy jelen esetben mi lenne a kevésbé őrültség, így inkább befogtam a számat, mielőtt valami ostobaságot mondanék.
Mivel ránk telepedett a csend, ezért a gondolataim olyan gyorsan peregtek egymás után, mintha meg sem lehetne őket állítani. Őszintén szólva nem is akartam, mert még mindig jobb volt ez, mintha csak arra figyelnék, hogy milyen erősen tart, milyen jó az illata, és legszívesebben beletúrnék a selymesnek tűnő hajába, hogy lehúzzam magamhoz, és megcsókoljam.
Erre határozottan tilos volt gondolnom! Semmilyen körülmények között nem szabadott ebbe az irányba terelődnöm, ám bármennyire is próbálkoztam, azt hiszem hiábavaló volt. Ha nem lett volna rám hatással, talán ebben a helyzetben még az is megindított volna bennem valamit. Így meg aztán pláne...
-Akkor megmondja a gyilkosnak, hogy mi a világon vagyunk a húgommal, ráadásul őt akarjuk megölni. - nyeltem egyet. Azt semmiképpen sem szerettem volna, ha ő belekeveredik. Még csak az kellett volna, hogy neki is valami baja essen.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: Kings Canyon Nemzeti Park, California, USA

Témanyitás  Jenna McAvoy on Vas. Aug. 29, 2010 9:52 pm

-Istenem, mekkora veszélybe sodortam... - remegett meg a hangom egy kicsit, ahogy tudatosult bennem, hogy sokkal nagyobb a probléma, mint n azt gondoltam volna elsőre. Ilyen körülmények között most már tényleg muszáj volt megtennem, amiben megállapodtunk. Nem veszíthettem el még a húgomat is... azt már biztosan nem tudtam volna feldolgozni. Család nélkül pedig mit ér az élet? Nekem semmit, az biztos.
Miközben én gondolkoztam, sejtettem, hogy ő is így tesz abban a néhány percben, amíg csend telepedett ránk. Most ez egyáltalán nem zavart, sőt, igazából jól is jött most, hogy a fejemben ordibáló gondolatokat nagyjából ki tudjam kicsit zárni, és csakis a problémára tudjak koncentrálni. Bíztam ugyan benne, hogy majd John kitalál valami megoldást, de azt hiszem, hogy erre a helyzetre nem igazán akadt semmi ilyesmi. Hibáztam, amit majd csakis én hozhatok helyre, és azt is csak idővel. Nem túl bizalomgerjesztő a dolog, hogy őszinte legyek.
-Rendben van, bár nem hiszem, hogy hagyott kibúvót. Fontos neki, úgy vettem észre, ebből kifolyólag pedig biztos mindenre gondol. De hátha... - sóhajtottam halkan. Az nagyon jó lett volna, ha valamilyen úton-módon sikerül mindebből kicsusszannom.
Aztán hirtelen megszólalt, és már húzódott is el tőle. Gyorsan visszanyertem az egyensúlyom, és aztán már újra csak ültem ott, magányosnak érezve magam, de a szemeim kíváncsian villantak meg, ahogy felé fordulva, oldalra billentettem a fejemet.
-Miért? - valamiért muszáj volt tudnom. Egyszerűen csak érdekelt, hogy mi az oka ennek, mert ha én is hatással voltam rá, ahogy ő rám, akkor az azt jelenti, hogy nagyon nehéz helyzetben vagyunk.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: Kings Canyon Nemzeti Park, California, USA

Témanyitás  Jenna McAvoy on Vas. Aug. 29, 2010 10:24 pm

Amikor elkapom a kissé haragos pillantását, automatikusan húzódok hátrébb, de aztán hamarosan megkapom a választ. Egyrészről örülök neki, mert ez velem nem igazán szokott előfordulni, hogy bárki is ilyeneket mondjon nekem. Másrészről viszont borzalmas, hogy mégsem lehet semmi, mert ő a fényőröm. Csak halkan sóhajtok egyet, és zavaromban beletúrok a hajamba.
-Ez egyáltalán nem nyugtatott meg. - motyogom halkan magam elé. -Most már biztos, hogy nem vagyok hülye, és nem csak képzeltem, hogy én is hatást gyakorolok rád, nem csak te rám. - magyaráztam neki, aztán igyekeztem kisebbre húzni magam. Most ez... túl sok gondom volt, hogy még ezzel is foglalkozzak, pedig egyértelmű volt, hogy muszáj.
-Azt hiszem, hogy igazad van, de a lelkiismeretemen ez sem segít. Nem szabadott volna hirtelen felindulásból belemennem. Semmilyen körülmények között. - ráztam a fejemet. Igen, valóban magamat vádoltam, de ki mást vádolhattam volna, ha egyszer én mentem bele, meggondolatlanul?
-Tudom. Majd megpróbálok minden tőlem telhetőt megtenni... - vontam meg a vállaimat, aztán tekintetem visszatalált a vízhez, és csak bámultam, ahogy könnyedén hömpölygött tova, a vízeséstől távolodva.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: Kings Canyon Nemzeti Park, California, USA

Témanyitás  Jenna McAvoy on Vas. Aug. 29, 2010 11:09 pm

Igyekeztem rendezni a gondolataimat, de nem igazán ment. Az legalább könnyebb volt, hogy nem őt néztem, hanem a vizet. Magamban már kezdtem nagyon is úgy gondolni, hogy jobb lett volna, ha semmit nem mondok az érzéseimről, de hát véleményem szerint amúgy is túl egyértelműek voltak, ráadásul mi értelme lett volna hazudni, és magamat is megpróbálni becsapni? Az égvilágon semmi, szerintem.
Gondolataimból a hangja zökkentett ki, mire felé fordultam. Először nem akartam elhinni, hogy tényleg erről kezdett el beszélni. Egy nő számára az volt a legrosszabb, ha azzal jöttek, hogy hát, ha ez lenne, akkor biztos kihasználnám a helyzetet, de mivel nincs ez, legyünk csak barátok.
Amikor felpillantottam rá, tekintetem dühösen villant meg, mielőtt még bármit is mondtam volna neki.
-Ez volt a legrosszabb, amit jelen esetben tehettél... - szűrtem a fogaim között, majd felálltam, és elkezdtem sétálni, minél messzebb, annál jobb. Nem most jött el annak az ideje, hogy végképp kiboruljak. Ha nem lettem volna már amúgy is olyan állapotban, amilyenben, akkor valószínűleg ezt most nem reagálnám ennyire túl, hiszen semmi nem volt abban, amit mondott. Ő csak tisztázni akarta, csak éppen pont rossz pillanatomban kapott el.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: Kings Canyon Nemzeti Park, California, USA

Témanyitás  Jenna McAvoy on Vas. Aug. 29, 2010 11:35 pm

Mérges voltam nagyon, és semmi kedvem nem volt tovább sem itt maradni, sem pedig éppen vele. Legszívesebben azonnal elteleportálnám magam valami olyan helyre, ahol rajtam kívül senki nincs. A gond csak az, hogy én ilyesmire sajnos képtelen vagyok, pedig nem is lenne olyan rossz, ha tudnék ilyeneket is csinálni.
Gondolataimból csak akkor sikerült kizökkentenie, amikor megszólalt a hátam mögött. Ugyan távolabbról jött a hangja, de értettem, hogy mit mondott.
-El tudom viselni az igazságot. - közöltem sértetten. Mintha azt mondta volna, hogy álomvilágban élek, pedig mindenhol vagyok, csak egy álomban nem. Egy álomban minden szép és jó lenne, de körülöttem most semmi sem szép, sem pedig jó. Éppen az ellenkezőjét élem meg, és egyáltalán nem egyszerű ezt feldolgozni magamban.
-Szóval ez az én érdekem. Hát persze. - bólintok, továbbra is csak a hátamat mutatva neki. Legszívesebben valamit szétvertem volna, hátha azzal levezetem a feszültséget, de tekintve, hogy erre nem volt lehetőségem, így elvetettem az ötletet.
-Nem mondhatod meg, hogy mit csináljak. - fordultam volna most már felé, de mire megtettem, már csak a hátát láttam, ahogyan távolodott tőlem. Megint rám tört a magány érzése, mire kedvem lett volna magam jól kisírni, de nem ment. Egyetlen könnycseppnek sem akaródzott kicsordulnia. Még ez is ellenem esküdött, komolyan...
Végül visszaindultam a vízeséshez, és néhány percig csak figyeltem a vizet, majd lentebb merészkedtem, egészen addig, hogy belenyúlhassak a vízbe.
Nem is volt olyan hideg... Amber biztosan élvezte volna, ha belemehet, és úszhat egyet. Mi tagadás, nekem is tetszett volna, csak azt nem tudtam, hogy John meddig lesz távol. Így aztán jobb híján csak a cipőmet vettem le, és felgyűrve a nadrágomat, belelógattam a lábamat a kellemesen hűs vízbe.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: Kings Canyon Nemzeti Park, California, USA

Témanyitás  Jenna McAvoy on Vas. Aug. 29, 2010 11:55 pm

Nem is tudom, hogy mennyi idő telhetett el azóta, hogy John elment. Eleinte csak várakoztam türelmesen, ám a percek csak úgy peregtek, én pedig elkezdtem unatkozni, ráadásul nem is kicsit, mivel itt nem tudtam magam semmivel sem elfoglalni.
Mivel eredetileg csak azért nem mentem vízbe, mert nem tudtam, hogy mikor jön, most már meggondoltam magam, és arra az elhatározásra jutottam, hogy azért is kipróbálom, hogy milyen a víz. Ha már eddig nem volt képes jönni, akkor majd vár egy kicsit. Most már igazán nem számított semmi, ám az a baj, hogy bármennyire is voltam rá mérges, mégis vágytam a társaságára. Ez így határozottan nem lesz jó...
Végig ezen gondolkoztam, mialatt felálltam, és elkezdtem levenni magamról a ruháimat. Miután mindez megtörtént, óvatosan sétáltam csak bele. Egyrészt, nem tudtam, hogy mennyire hirtelen mélyül, másrészt pedig még egészen hideg volt, de nem vészesen. Sőt, ahogy telt az idő, egyre jobbnak éreztem, egyre langyosabbnak, és ez tetszett, így nyakig merültem benne, és kicsit beljebb úsztam. A testmozgás különben is mindig lenyugtat, az már csak részletkérdés volt, hogy éppen melyik formáját űztem.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: Kings Canyon Nemzeti Park, California, USA

Témanyitás  Jenna McAvoy on Hétf. Aug. 30, 2010 12:17 am

Miután úsztam néhány kört, és John még mindig nem tért vissza, kezdtem aggódni, hogy merre lehet. Addig is jobb ötletnek tartottam, ha bent maradok a vízben, de ha elkiáltom magam, akkor biztosan meg fogja hallani, hogy szólok neki. Reméltem, hogy nem történt semmi baja, még akkor sem, ha haragudtam egy kicsit, habár már egészen sikerült megnyugodnom. Ez a víz tényleg nyugtató hatással volt rám, én mondom.
Még elúsztam az egyik parthoz közeli szikláig, és félig felfeküdtem rá, mert már kezdett elfáradni a lábam. A fenekem még a víz alatt volt, és mivel támaszkodtam, így a melleimet is takarta a szikla, szóval nem volt okom szégyellősnek lenni, mert csak a hátam volt kint.
-John! - kiáltottam egyet, majd még hozzátettem. -Minden rendben? - körülnéztem, de még mindig nem láttam őt sehol, és ez egyre inkább aggasztott. Valamit tennem kellett volna, de semmi ötletem nem volt.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: Kings Canyon Nemzeti Park, California, USA

Témanyitás  Jenna McAvoy on Hétf. Aug. 30, 2010 12:29 am

Vártam, hogy feleljen, és amikor meghallottam a hangját az egyik irányból, egyből arra fordultam, de látni nem láttam, csak sejtettem, hogy merre van. Csupán felvontam a szemöldökömet, és úgy válaszoltam neki.
-Rendben. - nem láttam értelmét, hogy mást is hozzáfűzzek, így lecsusszantam a szikláról, amin eddig támaszkodtam, és még úsztam körülbelül három kört. Addigra már úgy gondoltam, hogy éppen elég volt ennyi testmozgás, ráadásul kezdtem fázni is a vízben, ahogy az idő kezdett átfordulni késő délutánná.
Végül kiszálltam, de még ültem egy kicsit a parton, hogy megszáradjak, hiszen ez törölköző híján nem volt olyan egyszerű, a ruháimat pedig nem szerettem volna összevizezni.
Miután félig-meddig már sikerült száradnom, végül a ruháimhoz nyúltam, és gyorsan magamra kapkodtam. Aztán csak ültem ugyanott a víz szélén, és bámultam a vízesést, hallgattam a közeli madarak csiripelését. Ez olyan volt, mintha a béke szigete lenne. Tetszett nekem nagyon.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: Kings Canyon Nemzeti Park, California, USA

Témanyitás  Jenna McAvoy on Hétf. Aug. 30, 2010 1:28 am

Egy idő után meguntam a várakozást, és felálltam, hogy sétáljak egy kicsit. Hamarosan azonban már nem tudtam magammal semmihez sem kezdeni, de Johnt sem akartam megzavarni. Ha még nem jött, akkor valószínűleg elfoglalt volt, én pedig nem akartam félbeszakítani.
Végül azonban mégis rászántam magam tíz perccel később, amikor még mindig nem volt semmi hír róla.
-John! - kiáltottam el magam, ahogyan először is tettem. Közben leültem egy útba eső sziklára, és felhúztam a lábaimat, hogy aztán át tudjam karolnak a két karommal. Államat a térdeimre támasztottam, és úgy bámultam tovább még mindig a víz felé. Nem tudtam betelni a látvánnyal, túl szép volt.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: Kings Canyon Nemzeti Park, California, USA

Témanyitás  Jenna McAvoy on Hétf. Aug. 30, 2010 1:39 am

Annyira elmerültem a víz látványában, hogy amikor megszólalt nem messze tőlem, ijedtemben ugyanúgy ugrottam egyet, ahogy otthon is, csak azt felejtettem el, hogy most nem a kanapén ülök, hanem egy csúszós, kemény kövön. A lendülettől véletlenül lecsusszantam, mire hamarosan a földön kötöttem ki. Halkan szisszentem egyet az ütődés után, és egyelőre inkább még próbáltam összeszedni magam, minthogy megkíséreljem a felállást.
-Igen, azt látom... - motyogtam magam elé, és dörzsölgettem a fenekemnél, ahol beütöttem az előbb.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: Kings Canyon Nemzeti Park, California, USA

Témanyitás  Jenna McAvoy on Hétf. Aug. 30, 2010 1:54 am

-Csak nem vagyok hozzászokva. A húgomnak könyörögni kell, hogy jöjjön, ha szólok neki. - magyaráztam halkan, nem láttam értelmét, hogy hangosabban beszéljek, és különben sem volt hozzá túl sok kedvem. Nem volt kiabálós hangulatom.
-Igen, de már azt hiszem ezek után kezdek hozzászokni. - tettem még hozzá, és hamarosan már ott állt mellettem, és felém nyújtotta a kezét. Kissé vonakodva bár, de elfogadtam, és még egy szisszenéssel hagytam, hogy felállítson. Még mindig sajgott egy kicsit, de nem volt vészes. Inkább csak kellemetlen, na meg zsibbadt is alig érezhetően. Még egy kicsit megdörzsöltem, miközben felpillantottam rá.
-Hol voltál? - kérdeztem kíváncsian, magam sem tudom, hogy miért. Igazából nem is nagyon érdekelt, csak nem akartam csendben maradni.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: Kings Canyon Nemzeti Park, California, USA

Témanyitás  Jenna McAvoy on Hétf. Aug. 30, 2010 2:08 am

-Hm... rendben. - bólintottam egyet. Azt hiszem csak tudni akartam, hogy elég közel volt e hozzám, ha esetleg valami baj van, akkor időben itt lehessen. Bár azt hiszem, hogy ez amúgy sem lett volna probléma.
-Nem, azt hiszem jól vagyok. Csak kicsit még fáj. - magyaráztam. Tényleg jól voltam, nem éreztem úgy, hogy nagyobb gond történt volna velem, így nem kellett sem orvos, sem más segítség.
-Nem is tudom. Felőlem mehetünk, már úgysem tudtam itt mit csinálni. - feleltem kisvártatva, miután sorra vettem magamban, hogy mi lenne a legjobb. -Köszönöm, hogy elhoztál ide. - ezt már még halkabban mondtam. Még mindig nem tudtam eldönteni, hogy haragszom e, vagy már nem. Azt hiszem, hogy kicsit még mindig feszült voltam a közelében. Ráadásul most, hogy már újra itt állt mellettem, az agyam kattogott egyfolytában. Távol kellett volna tartanom magam tőle, de nem ment volna akkor sem, ha akarom. Ráadásul nem is akartam.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: Kings Canyon Nemzeti Park, California, USA

Témanyitás  Jenna McAvoy on Hétf. Aug. 30, 2010 3:00 am

Kicsit feszengtem a kellemetlen érzésem miatt, amit a testünk közelsége váltott ki belőlem, de végül odaadtam neki a kezem, és erősen megszorítottam, miközben még közelebb léptem hozzá, hogy vállaink súrolták egymást.
-Rendben, menjünk. - bólintottam, és vártam, hogy megint jöjjön az a furcsa érzés, amit akkor éreztem, amikor idefelé jöttünk.
avatar
Jenna McAvoy
Boszorka
Boszorka

Titulus : .::The sweetest princess::.
Kor : 36

Hozzászólások száma : 109

Vissza az elejére Go down

Re: Kings Canyon Nemzeti Park, California, USA

Témanyitás  Desiré on Szer. Május 18, 2011 3:36 am

Rendesen elherdáltam a mai napomat is, mondanom sem kell. A munkát ma is ellógtam. Drew egy szót sem fog érte szólni. Mennyi mindenre jó, ha az átkozott kis korcs halandókat könnyedén fenyegetni lehet. Azután, hogy a nagy főnök nekem adta az állást,- ami persze nem volt kérdés, hogy én kapom-, egy "cseppnyit" agresszív megoldással, de a tudtára hoztam, hogy nem rúghat ki, nem szólhatja meg, ha kések, vagy egyik napról a másikra úgy döntök, hogy, ha akarok akár 2 hétig meg sem fordulok a clubban, de mindezek ellenére persze rendesen fog fizetni, még akkor is, ha a cipőm tűsarkát sem rakom át annak az ördög verte, emberektől és azoknak az erélyességüktől bűzlő helyen. Erélyesség? Cöhh... jó vicc! Ha pedig szembetalálják magukat egy olyannal, mint amilyen én is vagyok, mondjuk egy... egy csinos kis sikátorban, máris tele lesz a gatyájuk.
Mint már mondtam ma sem mentem dolgozni, minek? A pénzem így is úgy is megkapom. Lassan már azt is mondhatom, hogy csak is akkor járok be, hogy valami kis látszata is legyen annak, hogy dolgozom, ha unatkozom. És ma... nos... nem mondhatnám, hogy túlságosan is unatkoztam. Ide-oda teleportálgattam. Sőt... még az északi sarki pingvineket és jegesmedvéket is volt időm meglátogatni, habár 3 percnél többet nem töltöttem el ott. Kicsípte a hideg a bőrömet... azért pedig nagy kár! Utolsó állomásom Párizs volt. A szerelmesek városa. Jézusom, szerelem! Hánynom kell! Egy újdonsült kis házaspárt csak úgy a vicc kedvéért, ma a nászútjukon halálos kis liftezésre ítéltem. Mennyi mindenre jó, ha rendelkezel energia gömbbel, és ügyesen megtudod rongálni vele az Eiffel torony liftjét. Így legalább biztosítottam nekik azt, hogy ne váljanak el még idő előtt. A halálba is együtt maradnak így legalább most már örökre! Mókás volt! Most pedig akkor itt az ideje pihenni egy kicsit. Az elég régen felfedezett erdei vízesésnek a tetejénél ücsörgök, kipihenve a mai nap fáradalmait. Igen, elég fárasztó ez az utazgatás ide-oda.
avatar
Desiré
Árnyőr
Árnyőr

Titulus : Az ördög, aki sose alszik...
Kor : 343

Hozzászólások száma : 133

Vissza az elejére Go down

Re: Kings Canyon Nemzeti Park, California, USA

Témanyitás  Nael on Szer. Május 18, 2011 4:07 am

Nem szokott nagy belépőket rendezni, egyszerűen azért, mert feleslegesnek tartja, és nincs is rá szüksége. Szinte minden varázstudó tisztában van vele, ki is ő, ha nem is látásból, de az Eredendő Gonoszról már hallottak. És aki kételkedne, hogy ő az, nos... annak elég könnyedén meglehet, hogy utolsó kétkedését vétette a földön. Meg az utolsó korty levegőt vette magához.
A következő kiszemeltje, akinek még hasznát veheti, egy árnyőr. Persze sokan kérdezhetnék, hogy mi a fenét akar vele, hiszen nincs annak annyi ereje, mint egy démonnak. Na igen, azonban pont ez az egyik legnagyobb fegyvere az árnyőröknek: hogy könnyedén lebecsülik őket. Az a nő pedig, akit most keres, egy démonnak is beillene. Csakhogy, mintha tudná, hogy el fog jönni, mintha menekülne, egész nap úton volt, egyik helyről a másikra, a világ különböző pontjain. De most végre megállt.
Mögötte jelenik meg gyakorlatilag hangtalanul. A meglepetés ereje sem lebecsülendő, ezt nagyon jól tudja. Könnyedén lemásolja a képességét az árnyőrnek, majd meg is szólítja.
-Yvonne... végre megálltál!-
avatar
Nael
Démon
Démon

Kor : 352

Hozzászólások száma : 30

Vissza az elejére Go down

Re: Kings Canyon Nemzeti Park, California, USA

Témanyitás  Desiré on Szer. Május 18, 2011 4:26 am

Egy cseppnyi bűntudatot sem érzek amiért ma csak úgy kinyírtam azt a 2 szerencsétlent. Pedig milyen elragadóak voltak együtt. Már, majdnem megesett rajtuk a "szívem", és el is döntöttem, hogy csak pár darab karcolást fogok okozni nekik, de sajnos a kísértés túl nagy volt. Olyan ez, mint a drog függőség. A kezdetek kezdetén eldöntöd, hogy csak egyszer próbálod ki, ám még ennyi is bőven elég ahhoz, hogy utána már csak minél többet és többet akarj. Igen, az utolsó pillanatokban változtattam meg a döntésemet. A helyi TV biztos csak egy véletlen, műszaki meghibásodásnak fogja közvetíteni, és amilyen húgyagyúak, még a nem létező hibát is meg fogják találni, és le is fogják zárni egy időre az egész tornyot. Új hobbi után kell néznem. A következő azt hiszem, hogy a Pisai ferde torony lesz, habár Olaszországot kevésbé szeretem annyira, mint drágalátos szülőhazámat. No, majd csak megbirkózom a gondolattal. Végül is... Rómában is találhatok elegendő szórakozást magamnak. A gond csak az, hogy a karambolok és az azokkal járó tömegbalesetek már untatnak. Kék szemeimben vakítóan ragyognak a gyilkolás utáni vágy aprócska fényei. Ölni akarok még! Ez nem volt elég! Lassacskán kezdenek csak megmutatkozni rajtam az öléssel kapcsolatos elvonási tüneteim. Jobb, ha most mindenki lógva hagy! Egy igen csak erősnek vélt, energia áramlat azonban teljes mértékben megzavar. Egy démon az. Milyen jó is, ha ennyire kifinomultak az érzékeink! A mélyen zengő hang valahonnan a hátam mögül érkezik. Míly "meglepő", hogy még a nevemet is tudja! Hangosan kifújom a visszatartott levegőt, bosszúsan megforgatom a szemeimet, aztán nem sietve sehová felállok, és szembefordulok az érkezővel. Ráérősen porolgatom le latexnadrágomat, és tű sarkú cipőm orrát is. Túlzott nagy érdeklődést nem igazán mutatok a démon felé egészen addig ameddig... fel nem nézek, egyenesen a szemeibe. Arcomról fokozatosan kezd el lelohadni az eddig ott játszadozó gunyoros, rideg, félmosoly. Nem hittem volna, hogy egyszer találkozunk.
-Csak Desiré! - Vágom rá.
-Autogramot kérhetek? Megszállott rajongód vagyok. - Hát persze, hogy nem gondolom komolyan! Játszok a tűzzel, mint mindig. Hangom maró gúnnyal van tele, közben pedig egyik kezemet csípőmre csúsztatom.
-Követtél. - Jegyzem meg csak úgy mellékesen.
avatar
Desiré
Árnyőr
Árnyőr

Titulus : Az ördög, aki sose alszik...
Kor : 343

Hozzászólások száma : 133

Vissza az elejére Go down

Re: Kings Canyon Nemzeti Park, California, USA

Témanyitás  Nael on Szer. Május 18, 2011 4:40 am

Észrevehetően sejti, hogy ki áll vele szemben, már miután megfordult a nő. Nael összehúzza homlokát, majd mintha a semmiből tűnne fel, egy energiagömb röppen az árnyőr felé, talán el is találja. Úgy sejti, nem mer majd visszatámadni az árnyőr, ha nem akarja aláírni halálos ítéletét. Különben is, ez csak jelzésértékű volt - aki játszik a tűzzel, az könnyen megégetheti magát.
-Az Yvonne jobban tetszik. De ha ennyire ragaszkodsz hozzá... Desiré-
Ahogy kimondja a nevet, mintha csak azt ízlelgetné, hogyan, és mikor fogja megölni őt, pedig egyelőre nincsenek ilyen szándékai.
-Jól látod a helyzetet. Van valamid, ami kell nekem...-
Vázolja fel a dolgot rögtön a tárgyra térve, bár nem annyira a közepébe vágva, mint tehetné. Most nincs kedve nagyon humoroskodni.
avatar
Nael
Démon
Démon

Kor : 352

Hozzászólások száma : 30

Vissza az elejére Go down

Re: Kings Canyon Nemzeti Park, California, USA

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.