Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Utcák és sikátorok

7 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Go down

Utcák és sikátorok

Témanyitás  Lupo on Pént. Szept. 18, 2009 8:58 pm

First topic message reminder :

Kis utca, nagy utca, széles utca, keskeny utca, főút, mellék út és minden egyéb közlekedési célzattal fent tartott beton-, vagy aszfaltsáv, a sikátorokat is beleértve.
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 585

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down


Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Adam Hughes on Szer. Feb. 01, 2012 4:32 am

- Hidd el, képesek rá... *Próbálja nem kioktatóan, de azért erőteljesen nyomatékosítani a fiúban, hogy a démonok bármire képesek.*
- Legalább most már tudod, bármi megtörténhet a világban. A világ által sokszor őrültnek elkönyvelt emberek igazából zsenik voltak, csak rájöttek az igazságra, amit nem tudtak elviselni, az emberek elméje pedig zárt, nem képesek befogadni az újat, ezért hülyeségnek tartják. *Folytatja mondandóját Adam, kissé mosolyogva. Lucas horkantásán meg sem lepődött, igazából rosszabbra számított, elég jól viseli az ifjú "tanonc" ezt az új helyzetet.*
- Nehéz lenne megbecsülni, ugyanis a boszorkányok csak egy réteg, vannak démonok, fényőrök, árnyőrök, de vannak semleges erők is, és nagy részük nem is él a földön. Úgy értem, a fényőröknek ott az ég, ők a mi őrangyalaink,ha úgy tetszik. A démonok... Velük már találkoztál. *utal Adam a korábbi eseményekre* Ők leginkább az alvilágban élnek, ahogyan az árnyőrök is. De persze élhetnek álcázva akár a Földön is, sikeres üzletember vagy koldus képében. *Zúdítja az információkat Lucasra, de kisvártatva folytatja:* - Mindenkinek más képessége van. Te pajzsot vonsz magad köré, én az anyagok szerkezetét manipulálom, egyesek képesek gondolattal mozgatni a tárgyakat, mások látják a jövőt. A mágia arcainak száma végtelen, és éppen ez a szép benne. Persze tudom, hogy most ezt nem látod, de idővel magad is rájössz a lényegre, fejleszted a képességed, és akár újakat is szerezhetsz. Ezeken kívül a boszorkányok használnak bájitalokat, amit nemsokára bemutatok, egy sarok után ott is vagyunk a laborban. Különböző bűvigéket és rituálékat is használunk, ha kell, amibe szintén bevezetlek majd, de ezekhez itt nincs eszközöm, csak a lakásomon. *Befejezi, majd nagy levegőt vesz.*
avatar
Adam Hughes
Boszorka
Boszorka

Titulus : A vegyész
Kor : 38

Hozzászólások száma : 57

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Lucas Rowe on Szer. Feb. 01, 2012 6:23 am

-Pontosan ezért nem mondtam el ezt senkinek. Ha már én elkezdtem kételkedni a saját magam józan eszében, akkor a hatóságok biztos, hogy diliházba zártak volna. Igen...azt én is megtapasztaltam, hogy bárhonnan rám ugorhat valami őrült démon-izé.
Kissé gondterhelten megvakarta a tarkóját. Elérkeztek egy olyan környékre amit nagyon nem ismert. Nem mint ha annyira tisztában lenne a városka többi nevezetesebb helyével. Maximum a pizzéria és ideiglenes otthona között ingázott. A nagyobb dolgokért bement San Fransisco-ba, ahol lényegesen több ember volt mindig is. Lucas észrevette, hogy Adam nem éppen jól gondolkodik az emberekről. De gondolatban csak megvonta a vállát, biztos csak ilyen.
-Őrangyal? És hol kell ilyet kérvényezni? Nem is kicsit lett volna rá szükségem az elmúlt néhány hónapban.
Kis felháborodás látszott az arcán. Ha tényleg vannak ilyen fényőrnek nevezett alakok, akkor egy-kettő akár a segítségére is siethetett volna. És már rég kikeveredhetett volna ebből a helyzetből. De végül beletörődik, hogy ott van az a "volna", nem történt meg és nincs is értelme ezen rágódni.
-Valóban nem. Így becsomagolva ez tényleg szép, és izgalmasnak is hangzik, de ezen még át kell rágnom magam egyszer-kétszer.
Ha jobban belegondol az ember, akkor Adamnek tényleg igaza van. A mágia változatossága tényleg elkápráztató. Még ha a gonosz erejét is hozzá vesszük. De ezt egy ilyen fiatal és tudatlan valaki, mint Lucas még nem láthatja. A jövőben sokat kell még tanulnia, hogy elérje ezt a szintet.
-Érdekes, és egyben nyugtalanító is. Ezeket bárki kikotyvaszthatja közületek...elnézést, közülünk? Mert ahogy mondtad, ha egy boszorkányt - Ezt még mindig nehéz volt kimondania. - rossz útra téríthetnek az veszélyt jelenthet. Nem csak ránk, de az emberekre nézve is.
Ezt már nem kérdésnek szánta, csupán hangos eszmefuttatásnak.
avatar
Lucas Rowe
Boszorka
Boszorka

Titulus : Fresh Meat
Kor : 26

Hozzászólások száma : 14

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Adam Hughes on Szer. Feb. 01, 2012 8:04 am

- Nos, elvileg ha igazán szükséged van rá, megjelenik, még én sem találkoztam a sajátommal, pedig régóta kerülök ilyen helyzetekbe. Szóval ne aggódj, ha kell, ő azt tudni fogja, és jön. Sokat nem tudok róluk, ahhoz keresni kell egyet, hogy elmondjon hasznos dolgokat erről. *Magyarázkodik Adam, hiszen Lucasnak az elmúlt időben szüksége lett volna egy angyalra, aki átsegíti a nehéz időszakon, ő maga restelli magát, amiért ez nem történt meg.
- Bájitalt bárki készíthet, persze gyakorlás kell hozzá, és hatalmas tudás. Nem akarok hencegni, de a környéken én készítem a legjobb, leghatásosabb bájitalokat. *Nem is csoda, hiszen Adam szakmája is hasonló, tanulmányai és karrierje alatt megtanult egyet s mást a kémiáról, amit átültethetett a bájitaltanba.* - Akár démonok, egyszerűeket még halandók is. A többi már más, egyes rituálékat csak boszorkányok, vagy csak boszorkánycsoportok, úgynevezett kovenek képesek véghezvinni. A bűvigével is hasonló a helyzet, az egyszerűbb, gyengébb igék sikerességéhez elég egyetlen, kezdő boszorkány, a nagyokhoz több erős boszorka együttes, összehangolt munkája kell. *Fejezi be mondandóját Adam, mive odaértek a munkahelyére.*
- Itt is vagyunk. *Mutat az épületre*

[Ide térnek be: Labor]
avatar
Adam Hughes
Boszorka
Boszorka

Titulus : A vegyész
Kor : 38

Hozzászólások száma : 57

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Essua Valdez on Hétf. Júl. 02, 2012 3:41 am

// Penelope //

Ebben a tikkasztó hőségben igen kevesen járják az utcákat. Leginkább csak azok vannak kint, akiknek valamilyen oknál fogva muszáj, hogy ott tartózkodjanak. A többség inkább a kellemesen hűvös otthonában hasal a tv, vagy éppen a gép előtt. Már akinek telik klímára. Mert őkelmének teljesen mindegy, hogy bent vagy kint tartózkodik, mindenhol forróság van. Akkor meg mi értelme bezárkózni a négy fal közé? Amúgy se tud nyugton ülni a seggén. Főleg nem egy olyan városban, ahol még annyi felfedeznivaló érdekesség várhat reá.
Konkrét célja természetesen most sincs, csak úgy járkál össze és vissza, s kiélvezi, hogy a környéken éppenséggel nincs olyan túl nagy forgalom. Amit azért meg tud érteni, mert bár ő alapjában bírja a meleget, de még is csak ember, és izzad, meg felforr az agya. Még jó, hogy hozott magával egy üveg vizet, így miután lecsavarta a kupakot, leönti magát, majd mint valami kutya, boldogan megrázza a fejét. Eme cselekedetével enyhén nevetségesen nézhet ki, de ez éppenséggel őt nem igazán érdekli.
A gyors felfrissülés után úgy dönt, hogy keres magának egy árnyékosabb helyet, amit pár méterrel odébb talál meg egy fal tövében. Bár pad hiányában kénytelen a földre ülni, de nem zavarja a dolog. Amúgy se tervezi, hogy sokáig tétlenkedne itt, mert a múltkor már megtanulta, hogy nem jó dolog lejárni a lábait, ugyanis utána nehezére esik felkelni. Na meg most csak úgy spontán megkívánt magának egy zöldalmás fagylaltot, így jó lenne keresni valahol egy bődét is.
avatar
Essua Valdez
Boszorka
Boszorka

Kor : 25

Hozzászólások száma : 35

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Penelope Bell on Kedd Júl. 03, 2012 1:14 am

*Sajnos ebben a nyári melegben is muszáj pénzt keresni, mert bár ott van az a jól működő rendszer, hogy a nővére fizet mindent, de nem ártana beszállnia. Még ha csak azzal a marék apróval is teszi.
Szóval jelmez fel! Hiába van meleg, muszáj jósnőnek kinéznie, így felveszi a fekete csipkeszoknyáját, ami egészen a bokájáig leér és úgy combközéptől elég átlátszó is a csipkék miatt. Ehhez egy hasonlóan fekete és csipkés blúzt vett fel az éppennemlátszikát fajtából. Fekete smink, amitől világos szemei, szinte világítanak és már kész is a tökéletes jósnő.
Jobb híján pedig az utcán toboroz, apró szórólapokat osztogat, hogy szeánsz, szombat éjfélkor a Bell kúriában. Még beugró is van. Néhány emberrel szóba is elegyedik, megkísérli rájuk beszélni magát. A készségesebbek névjegykártyát kapnak.
Így jut el a betonon ülő sráchoz... akiről fogalma sincs, hogy mit is csinált ott, szóval odalibben.*
- Szervusz idegen. Jól látom, hogy valami nyomaszt? Tán csak nem a jövő? Én meg tudom mondani neked mi vár rád. *Még a hangja is fátyolos miközben beszél, nagyon drámai az egész.*
avatar
Penelope Bell
Boszorka
Boszorka

Titulus : Twisted Sister
Kor : 28

Hozzászólások száma : 6

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Essua Valdez on Kedd Júl. 03, 2012 4:12 am

Elmerengve üldögél, mikor hirtelenjében valaki leszólítja. A hallottakra felhúzza a bal szemöldökét, és odafordítja fejét a másik felé, ám amikor észreveszi, hogy egy körülbelül vele egykorú lány szólt hozzá, huncut vigyorra húzódik a szája, és gyorsan felpattan.
- Hu-hu-húúú! *majdnem mint valami bagoly, csak ő éppenséggel sokkal lelkesebben huhog. De ez még mindig jobb, mintha a „Jaj öreganyám!” felkiáltással indította volna meg a mondandóját* Csak nem mondod, hogy te olyan kuruzsló vagy? *kérdezi lelkesen, már-már gyermekien csillogó szemekkel, de azért könnyen levonható, hogy ennyire még se érdekelheti a dolog, hanem „pimaszul” rájátszik az egészre*
- Hát tudod, mindig is nyomasztott valami. *kezd bele nagy komolyan* Régebben volt egy álmom. Mégpedig, hogy anyaszült meztelen vagyok, de a karomból nagy, fekete tollak nőttek ki. Azonban akárhogy próbálkoztam, nem tudtam repülni. Hanem jött egy hatalmas galamb, aki tojásokkal bombázott, én meg menekültem előle. És amikor pont eltalált volna egy tojás, akkor felébredtem… *eléggé beleélte magát ebbe a kitalált történetbe, és még a kezeivel is hadonászott, miközben mesélt* Szerinted ez mit jelenthet? *kérdezi rejtélyesen, és az állát vakargatja*
- Amúgy nincs meleged? *kérdez egy újabbat a lánytól, ha még nem menekültek el egyszerűen előle* Bár… köhöm… eléggé falatnyi ez a ruha rajtad. *néz végig a másikon tüzetesen* De még is csak fekete. Ilyen erős napsütésben nem lehet kellemes ebben mászkálni az utcán. Vagy gót vagy? *kíváncsiskodik, mint valami kisgyerek*
- Rejtélyes kuruzsló kisasszonynak nem lenne esetleg kedve egy fagylalthoz? Meghívnám. *kérdezi meg hirtelenjében széles mosollyal*
avatar
Essua Valdez
Boszorka
Boszorka

Kor : 25

Hozzászólások száma : 35

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Penelope Bell on Szer. Júl. 18, 2012 10:44 am

*A huhogás láttán és hallatán, azért tesz egy apró lépést hátra, hiszen azt felugrás is kíséri. Ki tudja, milyen pszichopatát sikerült megszólítania, szóval azért óvatos. Kissé felvont szemöldökkel figyeli a srácot, egyelőre első benyomás alapján arra saccolna, hogy nem teljesen százas, de speciel ilyen téren ő maga sem panaszkodhat.*
- Nem vagyok kuruzsló, már évek óta tisztán látó vagyok. *Még kissé fel is háborodik, vagy legalább is megjátssza. Bizony az álca nagyon fontos, így nem szándékozik azonnal lebuktatni magát. Még puhán saját mellkasára is helyezi a kezét, mintha csak annyira szíven ütötte volna a megjegyzés. Felettébb drámai. A kitalált álom hallatán mondjuk úgy is marad. A nagy drámai tekintet pedig szép lassan átvált a "te most hülyének nézel engem?" tekintetre. Ki se kell mondania, egyértelmű, hogy nem veszi be.*
- Azt hogy sokat ettél lefekvés előtt. *Mondja immár kevésbé fátyolos, drámai hangon. Már most látja, hogy ebből nem lesz semmi. Sajna ezt a jósolós dolgot csak azok veszik be akiknek 100 alatt van az IQ-juk, így alapvetően azokra is hajt. Ezek szerint a srác nem tartozik közéjük.*
- Nem falatnyi, csak csipke. Semmit nem látsz, amit ne akarnám, hogy láss. A meleg miatt meg ne aggódj, túlélem és még gót sem vagyok. Ne próbálj beskatulyázni, én egyéniség vagyok. *Teljesen nyugodtan beszél, ennél azért kicsit több kell, hogy felhúzzák. Viszont észrevehetően egy kicsit talán magas lóról osztja az igét. Ma reggel feltehetőleg úgy kelt fel, hogy ő egy egyéniség, vagy simán csak szívott valamit. Megesik.
A fagylalton szemmel láthatóan elgondolkozik. Megszokta már, hogy hímnemű egyedek hívogatják meg mindenfélére, szóval meg nem lepi, pusztán mérlegel.*
- Penny vagyok. Ha így szólítasz ezentúl, akkor lenne kedvem. Egyébként pedig hány éves vagy? *Hogy a kérdés hogy jött ehhez, az rejtély, de mindenesetre úgy fest számára magától értetődő. Amúgy meg is indul, ha a srác is így tesz.*
avatar
Penelope Bell
Boszorka
Boszorka

Titulus : Twisted Sister
Kor : 28

Hozzászólások száma : 6

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Essua Valdez on Kedd Aug. 07, 2012 11:54 pm

- Ééértem. *mondja elnyújtja és igazán komolyan néz mellé* És ez pontosan mit jelent? Spirituális szinten vagy tisztaságmániás? *nem rezdül még csak a szája széle se, pedig legszívesebben hangosan elnevetné magát. Lehet már kicsit túlságosan is pofátlan, és ezt igazán szánja meg bánja, de egyszerűen nem tudja komolyan venni a lányt. Odajön hozzá és elkezd jövendőmondásról beszélni neki, és látszik rajta, hogy megjátssza magát. Báár… most ahogy elgondolkozik, egészen ki is esett a fejéből, hogy szerény személye is boszorkány, és mi van, ha a másik se csak úgy kitalálja az egészet, hanem van valamilyen valóságalapja? Érdeklődve húzza fel a bal szemöldökét, s a kisasszony már valahogy jobban érdekli. Ki kellene deríteni a valóságot. Csak az a baj, hogy ez nem olyan egyszerű. Még se kérdezheti meg nyíltan, hogy „Figyu már, te véletlen nem vagy valójában is boszorkány?” Hiszen tudja, hogy ezt titkolniuk kell, és abból csak gond lenne, ha esetleg úgy kezdene el ilyenekről beszélni, hogy a lány még is csak kitalálja a dolgokat*
- Ebben lehet valami. *látja a rá irányuló tekintetből, hogy már most nem nézik százasnak, de ezen csak tovább mosolyog. Legalább tudják róla, hogy nem lehet olyan könnyedén csőbe húzni*
- Oh, elnézést kérek! *legszívesebben még odabiggyesztette volna a mondata végére, hogy „Miss. Egyéniség”, de inkább nem pimaszkodik tovább, mert szerinte akkor kapna egy hatalmas pofont. Ami nem lenne se szép, se kellemes*
- Örülök, hogy megismerhettelek Penny! *mondja, majd kinyújtja a jobb kezét a lány felé* Én Essua vagyok. *mutatkozik be, majd ha nem tartják fel, akkor elindulhatnak az úton előre, keresni egy fagylaltost*
- Huszonhat. *mondja komolyan, és nem látszik rajta, hogy nem az igazat vallja. Bár ha jobban megnézik, azért észrevehető, hogy csak hazudhat* Na jó… tizenkilenc. *vallja be, mert végül is miért kellene mást mondani? Egyébként visszakérdezne, hogy miért érdekli ez ennyire a másikat, vagy hogy Penny hány éves, de az előbbi nem foglalkoztatja annyira nagyon, az utóbbit pedig nem is illik*
- Bocsánatot szeretnék kérni az előbbi illetlen viselkedésemért! Remélem nem haragszol túlságosan, hogy… szóval tudod miért. Egyébként pedig régóta foglalkozol ezzel a…. a... tisztánlátással? *csak úgy érezte, hogy azért illene bocsánatot kérnie a nem túl szép viselkedéséért, aztán pedig egyszerűen érdeklődik, na meg most hirtelenjében más kérdés nem is jutott az eszébe*
avatar
Essua Valdez
Boszorka
Boszorka

Kor : 25

Hozzászólások száma : 35

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Penelope Bell on Pént. Szept. 07, 2012 3:53 am

- Komolyan, hagyjuk. Ezt százas IQ alá találtam ki, te nyilván megugrod a szintet, szóval ne fárasszuk egymást. *Persze, hogy veszi a lapot, hogy mikor gúnyolják. Esze ágában sincs elkeseredetten folytatni a színjátékot, amikor nyilvánvalóan ebből már nem lesz üzlet. Így pedig választ sem kell adnia a kérdésre, ami egyébként kissé meg is mosolyogtatja. A bocsánatkérésre elégedetten bólint egyet. Szereti ha az emberek elismerik a hülyeségeit.
A kéznyújtást elfogadja és aprót biccent a névre, kicsit talán meglepettnek is tűnik a hallatán. Nem mintha hallotta volna eddig valaha, épp ez az.*
- Ez milyen név? Mármint milyen náció? Mielőtt még kiforgatnád a szavaimat. *Apró mosollyal teszi hozzá az utóbbit. Sosem ismert egy Essuát sem, szóval ebből következtet arra, hogy nem is angol, hanem valami más nemzetiség. Persze a tévedhetetlenségéről nem lehetne könyvet írni. Annál inkább a tévedéseiről.
Szemöldökei egyenest a homloka közepére szaladnak fel, amikor meghallja a srác korát. Aztán a helyesbítésre csak megcsóválja a fejét.*
- Inkább ijesztő lett volna, nem pedig menő, ha huszonhat vagy... csak mondom. *Nem oktat ki, csak egy megjegyzés. Ő utoljára akkor hazudott a koráról,m amikor még nem volt 21, de ő rendesen csinálta. Hamis személyi, stb.. Az újabb bocsánatkérésre csak legyint.*
- Hagyd el, én se hinném el, ha odamennék magamhoz, ezzel a rizsával. Amúgy a tisztán látással azóta foglalkozom, mióta rájöttem, hogy meg lehet belőle élni. *Természetesen megindul a srác mellett. Egyébként úgy fest minden társaságban fel tud oldódni, legalább is Essua cseppet sem feszélyezi. Mondjuk ilyen alapon bizonyára a késelős gyilkossal is remekül elcsevegne, meg vele is elmenne fagyizni.*
avatar
Penelope Bell
Boszorka
Boszorka

Titulus : Twisted Sister
Kor : 28

Hozzászólások száma : 6

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Essua Valdez on Kedd Szept. 11, 2012 6:08 am

- Ezt dicséretnek veszem. - néz a lányra komolyan, és mosolya is inkább kedvesebb, olyan normális, mintsem „hű de menő vagyok és milyen jó a dumám” beállítottságú - Még senki se mondta, hogy… okos lennék. - ami nem nagy csoda, hiszen nem igazán szokta fitogtatni a tudását. Helyette rendszerint elhülyéskedik mindent, ami után nem tartják valami nagy észnek az emberek. Pedig nem buta ő. Az iskolát mondjuk nem fejezte be, de megvan attól még az esze, és nem olyan könnyű őt rávenni. Ahogy a mostani szituáció is demonstrálja. Csak gyerekes viselkedése miatt mást gondolnak róla az emberek. Nem mintha ezzel bármi baja lenne.
- Értelek-értelek. És amúgy se vagyok olyan, aki nagyon kiforgatja mások szavait. - válaszolja egyszerűen, hiszen nem szokása túlgondolkodni - Brazil. Onnan is jöttem. Nem valami túl rég, szóval még friss vagyok a városban. Te mindig is itt laktál? - kérdez vissza érdeklődve.
- Ijesztő? - néz csodálkozva, mert ilyen válaszra nem igazán számított. Nem mintha egyébként olyan nagyon szokott volna füllenteni a korával kapcsolatban. Szórakozóhelyekre eléggé ritkán járt, azok közül meg egy se olyan volt, ahol nagyon nézték volna, hogy ki a kiskorú.
- Szóval kihasználod az emberek hiszékenységét és butaságát. - néz először megjátszott megrökönyödéssel, majd elismerően kacsint egyet - Ügyes. És hallod eléggé találékony vagy, hogy erre így sikerült rájönnöd. - mondja elismerően, mert milyen jó lehet már Pennynek, hogy nem igazán kell megerőltetnie magát, és így keres pénzt.
- És mennyit szoktál kérni? Sok vendég fordul meg nálad? És egyáltalán hol fogadod őket? Van külön berendezett spirituális szobád? - nagyon belelendült a kérdezésekbe, de most így elkezdte izgatni ez a téma - Én is elmehetnék valami hasonlónak? Kitalálnék magamnak valami jó nevet, aztán brazilul óbégatnék, amit nem értenének az emberek, de úgy eléggé hiteles lenne a színjátékom. Neked van valami különleges neved? - meg milyen hihető lenne, ha jövőmondás közben a tárgyak is lebegnének körülötte és meggyulladnának maguktól a gyertyák a szobában. És ugye nem holmi olcsó trükköt kellene ehhez használni. Csak hát persze, tudja Santiagótól, hogy saját boszorkány erejét nem használhatja fel önös dolgokra, mert akkor megütheti a bokáját. Kár.
- De mondjuk nem jó. - néz csalódottan - Ha én is elkezdenék tisztán látni, akkor egymás ellenfelei lennénk a jövőbelátás terén. - sóhajt egyet drámaian.
avatar
Essua Valdez
Boszorka
Boszorka

Kor : 25

Hozzászólások száma : 35

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Penelope Bell on Vas. Okt. 07, 2012 12:11 am

- Azt én se mondtam Tigris, ne essünk túlzásokba. *Mondja halvány bujkáló mosollyal, kicsit pimaszul felvonva szemöldökeit. Azért nem oszt ilyen egyszerűen holmi bókokat, azért meg kell ám küzdeni kéremszépen.
Azért a szavak kiforgatására némi meglepettséggel tekint a srácra, azzal a tipikus "ez most komoly?" kifejezéssel. De inkább nem teszi szóvá, hogy szerinte pedig de, elég könnyű leolvasni az arcáról.*
- Ahha. Igen, én mindig, de én szeretem is Frisco-t, szóval nincs ezzel semmi gond. Szerintem te is kedvelni fogod, ha még nem. Én Brazíliába max nyaralni mennék. És egyébként igen, ijesztő lenne, ha Brazíliában minden 26 éves ilyen fiatalnak tűnne. *Magyarázza a srácnak, miközben ugyebár sétál mellette. Ő bizony tősgyökeres helyi és élvezi, meg is halna, ha valami kisebb helyen kéne laknia, ahol mondjuk nincs bármikor elérhető közelben egy mozi, disco, vagy valami egyéb közösségi hely.
A dicséretre csak apró mosoly jelenik meg a szája szegletében. Azért érződik némi arrogancia a gesztusban, ugyanis tisztában van a saját találékonyságával. A kérdéseken azért kissé meglepődik.*
- Szakmai titok, nincs szükségem konkurenciára. Eszem ágában sincs ötleteket adni, meg aztán nem is nagy kunszt az egész. Így is telített a piac, a tv-s jósok is baromi sok kuncsaftot elvisznek. Amúgy meg művésznevem nincs, a Penelope pont elég ritka. *Kicsit fel is háborodik, persze nem akad ki, de érezhetően idegenkedik az ötlettől, hogy a srác is kapjon az alkalmon és valami jós legyen. Még ilyen pofátlanságot...*
avatar
Penelope Bell
Boszorka
Boszorka

Titulus : Twisted Sister
Kor : 28

Hozzászólások száma : 6

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Essua Valdez on Szomb. Okt. 20, 2012 5:23 am

- Jó-jó-jó, csak viccelődtem. Nem kell rögtön felkapni a vizet. - pillant a lányra ártatlan mosollyal az arcán. - Amúgy is szerintem tuti elnevetném magam jósolás közben. Főleg ha az emberek olyan hülye kérdéssel állítanának elém, mint mondjuk a… öö… például mik a lottó nyerőszámai. Hát mit hisznek? Ha tudnám, akkor nem másnak mondanám el, hanem inkább én tenném meg. Milyen jó is lenne… nagy ház, saját inas. Elnevezném Jean-Pierre-nek, aztán állandóan ugrálgatnám. Szerencsétlen embernek milyen nehéz lenne mellettem. - mereng el egy fél pillanatra, majd megrázza a fejét - Pardon, túlságosan is belemerültem abba, hogy milyen könnyű lenne gazdagnak lenni. - vigyorog szélesen, bár tény, hogy egy hatalmas villában sokkal szívesebben lakna, mint abban az apró egérlyukban, amit most bérel. Kár, hogy pénzt nem varázsolgat magának.
- Háhá! - kiállt fel, majd az út másik oldalán lévő cukrászdára mutat jobbjával - Előttünk a cél. - csapja össze tenyereit, s megy tovább előre. Szimplán átfuthatna az úton, mert jelen helyzetben nem túl nagy a forgalom, de nem olyan messze van egy zebra is, ezért hát úgy döntött, hogy mivel társaságban van, inkább kelljenek majd át azon.
- Abban van valami. Én is csak egyetlen Penelope-t ismertem még Rióban. - azt már nem teszi inkább hozzá, hogy a kisasszony prostituált volt, mert aztán magyarázkodhatna, honnan is ismer ilyen embereket. Ami kicsit hosszú és kusza történet lenne.
- Válassz. - fordul a másikhoz, mikor odaérnek a cukrászdához, minek a fagylaltos része egy kiszolgáló ablaknál van, ami rögtön a járdára nyílik. Közben ő szeme sarkából az árakat nézi, és csak remélni tudja, hogy a lány majd nem akar minden extrát a fagylaltjára, mint a színes cukorkák vagy különféle ízű öntetek. Azt pedig meg se jegyzi, hogy két gombócnál se legyen már több, mert a végén vacsorára nem marad pénze. De persze annak a veszélye szerencsére nem áll fent, hogy nincs elég aprója és esetleg futni kell a mérges eladó elől.
avatar
Essua Valdez
Boszorka
Boszorka

Kor : 25

Hozzászólások száma : 35

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

7 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.