Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Utcák és sikátorok

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Utcák és sikátorok

Témanyitás  Lupo on Pént. Szept. 18, 2009 9:03 pm

First topic message reminder :

Kis utca, nagy utca, széles utca, keskeny utca, főút, mellék út és minden egyéb közlekedési célzattal fent tartott beton-, vagy aszfaltsáv, a sikátorokat is beleértve.
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 586

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down


Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Tyler McWill on Csüt. Nov. 03, 2011 12:26 pm

*Végre úton hazafelé. Kicsit megterhelte az agyát a mai előadás. Utána Hip-Hop edzésen volt onnan tart most a kollégiumba. A sarki üzletnél fordult be, de ahogy végiggondolta nem jutott eszébe semmi, amiből hiány lenne. Folytatná is útját, ha egy pöttöm gömbvillám - Wanda - be nem csapódna előtte az üzletbe, s a nagy lendület közepette el nem hagyná a pénztárcáját. Tyler persze észrevesz, s miután felvette azt a földről ő maga is belép az üzletbe, hogy visszaadja a buxáját tulajdonosának.*
- Elnézést, de ezt szerintem te ejtetted el - *mosolyog rá kedvesen a zöldségesnél utolért lányra.*
avatar
Tyler McWill
Halandó
Halandó

Hozzászólások száma : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Wanda on Szomb. Nov. 05, 2011 11:41 pm

Idegesen nézegeti a salátákat, répákat és mindenféle más zöldségeket, mintha komolyan érdekelné is őt az, hogy mekkora is a választék ebben az üzletben.
Igazából még főzni is alig-alig tud, már azzal is sokat mondok, hogy a legegyszerűbb ételek elkészítése még úgy, ahogy megy neki, de erről ugyebár senkinek nem kell tudnia! Azért valamennyire -ha másért nem, hát azért, mert a női nembe tartozik- ki lehet nézni belőle azt, hogy ő is lehet egy igazi kis konyha tündér, nem? Mindenesetre, sértené az önérzetét az, ha valaki kinevetné azért, mert a főzőtudománya a tejbegrízig, rizsig, rántottáig, tükörtojásig és melegszendvicsig terjed csak.
Apró keze megindul a paradicsomok felé, ám az ideg, ami benne van, annyira átveszi a teste felett az uralmat, hogy akaratlanul szorítja össze a paradicsomot, ami gusztustalan módra nyomódik össze a kezébe, pirosra színezve a levével Wan kezét és néhol a ruháját is.
-Vleeee... - Nyújtja ki a nyelvét és fintorog finnyásan, mikor is a várva várt személy megérkezik. Hirtelen pördül egyet a sarkán, össze paradicsomozott kezét a háta mögé vágja és egy tündéri mosollyal köszönti Tylert.
-Aaaazta mindenit! De, az enyém, köszönöm! - Úgy tesz, mint aki valóban meglepődik és nem is tudott arról, hogy elhagyta a pénztárcáját, amiben nem mellesleg semmi nincs.
-Ömmm... szerinteeeed... paprika vagy paradicsom legyen a francia salimba? - Ekkor már mind a két kezében fog egy-egy darabot az említett zöldségekből. Valamivel fel kell tartani, mielőtt lelép. Idétlen, fogkivillantós vigyor, hirtelen, hatalmas csend, kezéről pedig kellemetlenül folyik be a pulcsija ujjába a paradicsom leve.
avatar
Wanda
Fényőr
Fényőr

Titulus : Cserfes tündérke
Kor : 35

Hozzászólások száma : 58

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Tyler McWill on Vas. Nov. 06, 2011 5:55 am

*Nem tudja nem észrevenni a paradicsomos jelenetet, amit csak egy mosollyal reagál le és gondolatban nyugtázza, hogy ez a nő nem teljesen komplett, de legalább aranyos a maga idétlenségében. A pénztárca mellé egy majdnem teli csomag zsebkendőt is mellékel a kabátzsebéből, amivel legalább a nagyját le tudja törölni, bár a ruhája, az már menthetetlen.*
- Nincs mit - *biccent könnyedén, majd kissé meglepődik a kérdésen ~ tényleg zizi a csaj ~, de azért válaszol ezzel is megtörve a csendet.* - Én paradicsomot tennék bele, de válassz valami kevésbé érettet.
*Küld felé még egy bátorító mosolyt és már köszönne is el, amikor valami nagyon váratlan dolog történik...*
avatar
Tyler McWill
Halandó
Halandó

Hozzászólások száma : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Wanda on Vas. Nov. 06, 2011 6:23 am

Úgy érzem, hogy jogos az, hogy mindenkinek az első gondolata és benyomása nemes egyszerűséggel csak annyi Wandáról, hogy: nem normális.
Pedig higgyétek csak el, hogy megvan ám neki a magához való agya és nem is rest azt használni. Egyszerűen csak van egy alaptermészete, mint mindenki másnak, és ameddig más embert az idegesít, hogy ő milyen szeleburdi és őrült, addig őt a sok, unalmas, egyhangú ember kergeti ki a világból.
Miközben idétlen arckifejezéssel áll és tartja, egyik kezében a paradicsomot, másikban pedig a paprikát, szemeivel a vele szemben lévő faliórát figyeli és görcsösen számolgatja a másodperc mutató kattanásait, amik mintha egyre hangosabbá válnának számára, ahogy egyre inkább csak arra koncentrál, hogy hirtelenjében milyen vészesen gyorsan kezdett el pörögni az idő.
-Várj, várj várj! - Hadarja gyorsan, vékony hangon és még Tyler csuklóját is sikerül elkapnia, eldobva nagy kétségbeesésében -hogy a fiú elmehet- a kezében tartott zöldségeket, pont a paradicsomos kezével átkulcsolva a fiú csuklóját.
-Ömm... segítenél nekem beledobálni párat ebbe a... szatyorba? - Találomra tép le egy szatyrot és nyomja bele Tyler kezében, majd a másodpercmutató a tizenkettesre ér, Wan homlokán végig gördül egy verejtékcsepp és az egyenlőre gyanútlannak látszó férfi, belép az üzletbe és úgy tesz, mint aki válogat az áru között, majd megszólal az ajtó fölé akasztott kis kolomp, ami jelzi, ha jött vagy távozott valaki. Egy újabb vásárló, egy újabb áldozat. Az ajtó éppen, hogy csak csukódik mögötte, amikor minden kezdetét veszi. A férfi előrántja a pisztolyát. Egy pillanat alatt kitör a pánik a boltban. Wanda ekkor fogja csak meg Tyler karját és rántja be a zöldséges pult mögé magával.
-Van ötleted, hogy mit lehetne csinálni? - Kérdezi, mintha csak rá akarná vezetni arra, hogy igen is segítsen az ittenieknek, ahogy csak tud, mert végül is valami hasonló lenne a feladata...
avatar
Wanda
Fényőr
Fényőr

Titulus : Cserfes tündérke
Kor : 35

Hozzászólások száma : 58

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Tyler McWill on Vas. Nov. 06, 2011 8:08 pm

*Mire kellene várnia? Tj-nek rögtön az az érzése támad, hogy itt valami készül, de aztán csak a csaj őrültségének tudja be a dolgot, s egy halk sóhaj - plusz egy fintor - kíséretében - ami leginkább a csuklóján fellelhető paradicsommaradványoknak szól - megfogja a szatyrot és vár.*
- Még egy percet adok, aztán tényleg mennem kell - *ez akár bunkón is hangozhatna, de nem az és ezt ki is lehet hallani. Egyszerűen csak közölt egy tényt.*
*Aztán éles kiáltás üti meg a fülét, de még mielőtt hátrafordulhatna, hogy megnézze mi történt a nő magával rántja a zöldségespult mögé.* - Héé, mit csinálsz?!
- Miért kellene itt bármit is... - *a kérdést nem fejezi be, mert ekkor az előző éles hang tulajdonosa belefog cseppet sem lelkesítő beszédébe, miszerint ez egy rablás. Tyler a pult mögül próbál kilesni, hogy felmérje a helyzetet.* - Remek, egy seggfej pisztollyal hadonászik a kasszánál - *majd a kis hibbant felé fordul.* - Nem tudom kiverni a gondolatot a fejemből, hogy ebben a te kezed is benne van - *vet rá egy gyanakvó-korholó pillantást, majd ismét kikukkant, miközben a zsebében matat a telefonja után.*
- Csodás! - *sóhajt lemondóan, mivel a telefonja bemondta az unalmast. Már hozzá van szokva, de igazán örült volna, ha kivételes nem a legrosszabbkor döglene be.*
- Hol a mobilod? - *kérdezi halkan a mellette gubbasztótól.* - Értesíteni kellene a rendőrséget, amíg észre nem veszi a pasas, hogy mi is itt vagyunk.
avatar
Tyler McWill
Halandó
Halandó

Hozzászólások száma : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Wanda on Hétf. Nov. 07, 2011 5:55 am

Ügyet sem vet a szigorú, számára ellenszenves felszólításra, miszerint még van egy perce arra, hogy a zöldségeit belepakolja abba a nejlonzacskóba. Mindezt a folyamatot direkt szándékosan végzi olyan lassú, precíz, óvatos mozdulatokkal. Így legalább időt nyerhet és biztosra mehet azzal, hogy Tj nem annyira tapló, hogy itt hagyja, ami jól is jönne, mivel így biztosíthatja magát arról, hogy itt fog maradni a fiú, úgy ahogy azt az égiek is megjósolták. Ijesztőek néha odafent a tanácsban ülő vének ezzel a megjövendöléssel!
Aztán persze hamarosan be is következik az, amire mind idáig feszülten és izzadó tenyerekkel várt a kis szöszke.
Pillanatok alatt rántja be magával Tylert a zöldséges pultok mögé, így megelőzve azt, hogy még idő előtt észrevegye őket a tiszteletbeli rabló bácsi, aki vagy itt és most, ma végezni fog velük, vagy Tj-nek sikerül -hiszen tulajdonképpen azért kellett Wandusnak itt tartania, hogy a fiú, maga mentsen meg mindenkit- egy kézenfekvő megoldással együtt.
-Mi? Mégis, hogy a viharba lenne ebbe benne az én kezem is? - Kérdezi vékony, magas hangon, mégis suttogva, megjátszott hitetlenkedéssel, gyermeteg daccal baba arcán. Kék szemei remény telve csillannak föl, amikor Tyler a telefonjáért nyúl, hogy tárcsázza a rendőrséget, ám a kedve és a megkönnyebbülése is csak addig tart, ameddig észre nem veszi, hogy a telefon semmire nem reagál. A kérdés azonban újabb aggodalmat szül benne. Aggódó pillantással néz fel Tylerre.
-Nincs... - Motyogja végül lehajtott fejjel, bűnbánóan csücsörítve és az ölében pihenő kezeit bámulva.
-És ha megpróbálnánk rábeszélni arra, hogy senkinek nem lenne jó, ha ezt tenné? - Hát persze, hogy most is igyekszik még a leggonoszabb emberbe is beleképzelni a jót és elhinni, hogy a vérengző, veszett farkas is lehet ártatlan bárányka. Az első lövés viszont hirtelen sül el, célt találva a zöldséges pultban, ami mögött ők is rejtőzködnek. Kezeit a fejére szorítja, így húzva össze magát és elkövetve az egyik nagy hibát... a sikítást, ami ugyebár egyenlő egy figyelemfelkeltéssel...
avatar
Wanda
Fényőr
Fényőr

Titulus : Cserfes tündérke
Kor : 35

Hozzászólások száma : 58

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Tyler McWill on Hétf. Nov. 07, 2011 8:06 pm

*A megjátszott felháborodásra csak egy pillantással válaszol.* - Nem számít
- Nincs mobilod? - *ez már viszont sokkal inkább meglepi. Manapság ősembernek számít, akinek nincs mobilja. Az persze más eset, ha folyamatosan bekrepál, de legalább van; mondjuk sokra nem megy vele. Végül egy halk sóhaj kíséretében túl is lép a dolgon.* - Semmi gond, akkor más találunk ki. - *Ezt akár megnyugtatásnak is szánhatja.*
- Rábeszélni - *Úgy néz a csajra, mint valami hibbantra és tényleg annak tartja* - Hát csak tessék, hajrá, de aztán, ha golyót kapsz a kobakodba ne sí... A francba!
*A lövés váratlanul dördül, ereje és hangja ostorként csattan a pulton, amely mögött ők is lapulnak; a fülük is belecsengett a nagy robajba. De a szöszi sikolya túlharsogva a lármát fedte fel a rabló előtt kilétüket. Pontosabban csak a Wandáét...*
- Ki kell menned - *hangjában aggodalom és kétség csendül, miközben az agya sebesen pörög, megoldási lehetőségeket keresve.* - Rólad már tud, rólam még nem...
- Próbálj életben maradni! - *súgja oda még gyorsan, elfojtott hangon a rémült lánynak, aki ha nem bújik elő rögvest, akkor valószínűleg a rabló fog bekukkantani a pult mögé.*
avatar
Tyler McWill
Halandó
Halandó

Hozzászólások száma : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Wanda on Kedd Nov. 08, 2011 9:26 am

Egy pillanat alatt ugrik fel az egekbe az adrenalin szintje a lövést követő másodpercek töredékében. Ő maga is megijedt, annak ellenére, hogy az ilyen veszélyes helyzetekre egy fényőrnek általában mindig felkészültnek kellene lennie. Talán csak a hirtelen, a magasba ugrott vérnyomása hoz ki belőle olyan meggondolatlan reakciókat, mint amilyen az az előző, teljesen véletlen sikoltás is volt, aminek hála most aztán már tényleg lebuktatta mind a kettejüket és a csoszogásból ítélve, a rabló most egyenesen feléjük tart, pontosabban a zöldséges pult irányába.
-Mi? És ha... és ha... fejbe lő vagy ilyesmi? Ki tudja, hogy mennyire lehet elmebeteg bérgyilkos? - Természetesen azonnal hamis következtetéseket kezd el gyártani, hiszen ő is, akárcsak ilyenkor a legtöbben, a legrosszabbra gondol. A cipő talp koppanások viszont egyre közelebbről hallatszódnak.
-Merlinre... - Motyogja idegesen, viszont arra már nincs ideje, hogy gyorsan még egy miatyánkot is elszavaljon.
Felemelt kezekkel motoszkál ki a pult mögül, hatalmasat és mindent túlharsogóan nyelve egyet, amikor a hideg fegyvercső a halántékára szorul a rabló által. Csak rögtönözzön már valami gyors megoldást Tyler! Wanda legszívesebben már közbeavatkozott volna és megoldotta volna a helyzetet, de ez most nem az ő köre, ugyebár...
Ha Tj tényleg egy leendő fényőr, akkor itt most az ő kezében van mindazoknak az élete, akik most az üzletben tartózkodnak...
avatar
Wanda
Fényőr
Fényőr

Titulus : Cserfes tündérke
Kor : 35

Hozzászólások száma : 58

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Tyler McWill on Kedd Nov. 08, 2011 10:48 am

*Persze Wanda akadékoskodott, ami érthető, hiszen ki szeretne farkasszemet nézni egy fegyver csövével? Viszont jelenleg nincs más választása...*
- Nem tudhatjuk, de ha nem mész ki, akkor ő ér ide és mindketten lebukunk, akkor pedig esélyem sem lesz leszerelni...
*Szerencsére nem kell tovább győzködnie. Végre kilép a pult mögül, ahol már várja is a pisztoly forró csöve, ami az előbbi elsütéstől melegedett fel.* ~ Csak le ne nézz rám! ~ *mantrázza magában Tyler.*
*Akármit is akar tenni, nem húzhatja sokáig. Tényleg nem tudhatják milyen a fickó elmeállapota és mekkora hajlandóságot mutat az esetleges vérontásra. Lehet, hogy kissé lökött a csaj, de azért nem szeretné az agyát a hideg kövön látni... A boltban egyébként nincsenek sokan; maximum 5-6 fő az alkalmazottakkal együtt, no meg lehet mások is lapulnak még, más más pultok mögött. Sajnos, vagy szerencsére nem egy nagy üzlet, ahol rejtekhelyek tömege várná a megbújni vágyó menekülteket.*
*Hallja, ahogy a férfi utasítja Wandát és mindenki más, hogy vonuljanak egy kupacba a kiszolgáló pult elé, a lehető legmesszebb a kijárattól; aztán a cipők kopogását is hallja, mikor megfordul a pasas, hogy a nőt maga előtt vezetve visszainduljanak. Ez egy nagy lehetőség, de Tj-nek óvatosnak kell lennie. Most, hogy a fickó háttal van neki, könnyen ártalmatlanná tudná tenni, ha nem félne attól, hogy egy ütés hatására bekövetkező izomreakció miatt elsülne a fegyver... előbb attól kell megszabadítani a pasast! A kérdés csak az hogyan?*
avatar
Tyler McWill
Halandó
Halandó

Hozzászólások száma : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Wanda on Csüt. Nov. 10, 2011 10:14 am

A fiú szavaira már csak bizonytalanul, hatalmasakat nyeldekelve bólint, aztán megkezdi a bukdácsoló kikászálódást a zöldséges pult mögül, aminek a takarásából éppen, hogy csak sikerül kijutnia, rögvest a fegyvernek a csöve kerül a halántékához, ami borzasztóan kellemetlen érzéseket vált ki belőle, ami szerintem mondjuk abszolút normális dolog ebben az élet-halál helyzetben. Csak imádkozni tud azért, hogy itt és most ne szakadjon még vége az életének, amit tulajdonképpen egész egyszerűen megvédhetne, ha minden célja az lenne, hogy leleplezze egy egész boltnyi, halandó emberiség előtt a mivoltát. Nem teheti, szóval ameddig Tj-nek nem sikerül kitalálnia valami furfangosságot, addig ő is ugyanolyan életveszélyben van, akárcsak a többi "túsz" is.
Az agresszív, sürgető utasításra -miszerint ő is csatlakozzon a többi, rémült emberhez a pult mögött- így is tesz. Tarkóra szorított kezekkel -mivel erre utasítja a rabló- elcsoszog az említett pultig, ahol mély levegő vételekkel próbálja nyugtatni magát, közben igyekszik minél higgadtabbnak tűnni, hogy az emberek valamelyest abba hagyják a pánikolást. A rabló ekkor indul csak meg a többi pult felé is, hiszen így már sejti, hogy ha egy mögött volt valaki, akkor a többi mögött is lapulhatnak még...
Összeszorított fogakkal, magában imákat mormolva fohászkodik azért, hogy Tyler ne bukjon le.
avatar
Wanda
Fényőr
Fényőr

Titulus : Cserfes tündérke
Kor : 35

Hozzászólások száma : 58

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Tyler McWill on Vas. Nov. 13, 2011 6:09 am

*Tj tisztában van vele, hogy már csak pillanatai vannak egy ütős terv kiötlésére és megkezdésére. Most, hogy Wanda előkerült a zöldséges pult mögül evidens, hogy az összeset át fogja nézni és előbb utóbb rá is rá fog akadni. A kérdés az, hogyan.*
*Először is el kell tűnnie jelenlegi helyéről. A fickó bal oldalról közelít, így ő jobbra veszi az irányt és félig kúszva félig guggolva kúszik át a délkeleti irányban lévő tisztítószeres sorba. Csak remélni meri, hogy nem vették észre. Szusszanni sincs ideje; halk nyöszörgés üti meg a fülét. Amikor megfordul egy idősödő, félig már kopasz pasast pillant meg az Arielek mellett összegömbölyödve. Ahogy közelebb húzódik hozzá, látja, hogy szorongat valamit a kezében.*
- Próbáljon megnyugodni és elcsendesedni - *suttogja oda, mire a fickó rémült értetlenséggel bámul vissza rá.*
- Hogy csendesedhetnék el?! - *sípolja rekedtes-sírós hangon.* - Betörtek az üzletembe, ki akarnak rabolni és a rendőrség sem ért még ide!
~ Legalább a rendőrség már úton van ~ *a gondolat örömmel tölti el, de cseppet sem nyugtatja meg. Ekkor látja meg mit szorongat a férfi a kezében: A névjegykártyáját.*
*A terv kezdett körvonalazódni...*
- Hé ti, felállni vagy szétlövöm a fejüket! - *csattan egy szigorú hang mögöttük. Az öreg azonnal összerezzen és a rémülettől remegő tagokkal botladozva próbál talpra állni, miközben kiejti kezéből a kártyát. Tj gyorsan a utána kap és amíg a másik feláll ő gyorsan letépi a fényképet a névjegyről.* ~ Mekkora mázli, hogy csak rá van ragasztva...
- Süket vagy haver? - *hallani, ahogy kibiztosítja a fegyvert.* - Ne kelljen még egyszer mondani!
*Miközben Tj is feláll magára akassza a kártyát és próbál nagyon rémült arckifejezést vágni.*
- Uram, kérem ne lőjön - *kezdi.* - Engedje el a vásárlókat és az alkalmazottaimat, az összes pénzt viheti! Látja mennyire meg vannak rémülve - *s fejével az reszkető öreg felé bök, akinek szerencsére van annyi esze, hogy rájöjjön jobb, ha csöndben marad és ezért nagyon hálás a fiú.*
- Ne is álmodj róla seggfejkém! Ideadod a lét és majd meglátom egybe hagyom-e a csürhét - *élcelődik és bizony nagyon okosnak hiszi magát, hogy sikerült megtalálnia a tulajt... nyeregbe érzi magát.* - Na húzás a kasszához!
avatar
Tyler McWill
Halandó
Halandó

Hozzászólások száma : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Wanda on Csüt. Jan. 05, 2012 6:14 am

Vékony, csontos és gyengének tűnő végtagjai csillapíthatatlan remegésbe kezdenek, amint megérzi az ezüstözött pisztoly csövét a halántékára nyomódni.
Egész testében remeg és valószínűleg már rég elsírta volna magát, ha élő lenne és nem esett volna már át egyszer a mindennél kegyetlenebb és elsöprőbb halálon.
A helyett, hogy ehhez a módszerhez folyamodna, a nagyra nőtt gombócok egymás után csusszannak le vékony nyelőcsövén, amint a rabló erőszakosan a pult mögé tolja őt is, akárcsak az ijedt vásárlókat.
Engedelmesen, megszeppenve áll meg a remegő "tömegben", azon törve az agyát, hogy mégis mi lenne a legjobb figyelem elterelési mód, amivel segíthetné Tj helyzetét, ugyanis úgy tűnik, hogy hiába a fiú okos ötlete, miszerint bolt tulajnak adja ki magát, a rabló továbbra is alkuképtelen. Egy hirtelen ötlettől vezérelve kezd el dőlni a föld felé, tökéletesen eljátszva az ájult ember szerepét, így most a földön fekszik mozdulatlanul, szíve közben vadul kalapál, hogy mi van, ha a rabló még sem dől be a tervének és ott helyben fejbe lövi.
Ha tud nyerni egy kis időt Tj-nek, akkor -ha minden jól megy-, a rabló megfogja vizsgálgatni közelebbről, hogy mi is történt Wandával, addig pedig a fiú akár a férfi mögé is férkőzhet, megpróbálva leütni vagy hasonlók.
avatar
Wanda
Fényőr
Fényőr

Titulus : Cserfes tündérke
Kor : 35

Hozzászólások száma : 58

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Tyler McWill on Hétf. Jan. 30, 2012 12:57 am

*Feltartott kézzel indul meg a férfi előtt egyenesen a kasszához, miközben azon filózik, hogyan tudná csak egy pillanatra elterelni a figyelmét. Nem kell több csak egy óvatlan mozdulat, és hogy ne háttal álljon neki, mert így igen nehéz lesz kiszúrni azt a bizonyos pillanatot.*
*A kasszához érve féloldalas mozdulattal hajtja fel az elválasztót, hogy majd be tudjon lépni a pult mögé és némileg szembe kerüljön a fegyveressel, amikor is Wanda tompa puffanással landol a hideg kövön. Ez az a pillanat, amire Tj várt. A férfi reflexből rántja a hang irányába a kezét és a tekintetét míg Tj ugyanabban a pillanatban lendíti lábát a levegőbe. A rúgás a fegyvert tartó kart találja el, amiből az a magasba repül, a következő mozdulattal, mikor a lába épp hogy földet ér már indítja is a másik rúgást, mely oldalasan érkezik és állon találja a férfit. Nagyon reméli Tj, hogy ettől majd padlót fog fogni.*
avatar
Tyler McWill
Halandó
Halandó

Hozzászólások száma : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és sikátorok

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.