Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Rafael

Go down

Rafael

Témanyitás  Rafael on Hétf. Okt. 25, 2010 7:52 am

Név: Rafael
Születési hely, dátum: Olaszország 1526 Januárja
Kor: 484
Kaszt: Démon
Lakhely: Alsó Alvilág
Foglalkozás: A fődémon egyik tanácsosa, bérgyilkos
Fegyver, varázseszköz: Karkötő rajta egy fekete ónixmedállal – Megszorítva a célpont háta mögé teleportálja gyorsabban mint azt saját képességével sikerülne.

Jellem
Legfőbb tulajdonsága a hidegvér és a nyugodtság. Semmi sem tudja kizökkenteni nyugalmából, és minden pillanatban tiszta fejjel gondolkozik. Alaposan átrág minden helyzetet a gondolataiban, hogy végül a lehető legeslegjobb döntést hozza. Megfontolt, de a gyors reflexszerű döntésekben is remekel. Mindig is a többet ésszel mint erővel mondás tudatában élte életét. Kialakult hírnevének és hatalmának eleget tesz. Hűségesen szolgálja Lupot, bár nem ostoba, és tudja, hogy több száz év után se bízhat meg teljesen a fődémonban.

Megjelenés
A sármos fiatalember külsejével teljesen elégedett. Minden korban eltud vegyülni, nem követi a divatot, de eleget tesz a megfelelő kényszereknek. Mivel jókora hatalommal rendelkezik így mindig elegánsan is öltözik, hogy ne nézhessék valami földönfutónak. Jelenleg az öltönyökhöz vonzódik és az ingekhez.

Előtörténet
Az 1500as évek elején egy hatalomra vágyó alkímista belevetette magát a démoni erőkbe. Tudta, hogy a démonokat és árnyőröket csak a lelkek hatják meg, így pénzt fölösleges lenne halmozni. Kísérletei mind különböztek, lényegük csak annyi volt hogy lélekhez tudjon jutni. Az hogy legyártja őket, vagy ellopja változó volt. Az egyik kísérletének balszerencsés melléktermékeként születtem meg én. Az első perctől fogva mintha mindent átláttam volna a környezetemben, és bár jó létben akart tartani a vegyész átláttam rajta. Rá akart jönni, hogy irányíthat, és használhatja ki a képességemet, de ez nekem cseppet se volt kedvemre. Bár egyedi képességemnek se hírét se hamvát nem éreztem egyelőre könnyen formáltam tűzgömböt és végeztem a teremtőmmel. Hónapokig csak a kutatásait és a könyveit bújtam a démonokról és a lelkekről. Ez időszak alatt jöttem rá, sok sok baleset és gyilkosság után, hogy mi is a valódi képességem. A puszta érintésemmel képes vagyok kiszakítani egy másik lényből a lelkét. Bár akkoriban még nem tudtam kontrollálni, így bármi élő ami hozzámért az holtan hullott össze, míg az én markomban a lelke lebegett.
Szülőhelyemet elhagyva felgyújtottam mindent ami a kutatásokhoz kapcsolódott, nehogy valaki tudomást szerezzen rólam, vagy a lelkek legkisebb titkairól is. Így indultam el a nagyvilágba, amelyet oly érdekesnek találtam. Gondolkodásom láttam hogy messze túlmutat az emberekén, de még többet akartam elérni. Bár nem születtem oly vérszomjasnak mint a többi démon, kicsit sem hatottak meg a nyöszörgések és sikítások mikor erőm titkait próbáltam felfedni ártatlanok gyilkolásával.
Persze egy ilyen képesség mint az enyém, nem maradhatott rejtve a többi démon előtt. Sokan támadtak rám, hogy ellophassák, de könnyen megöltem őket. Azonban egy közülük másképp közeledett felém. Lupo volt ez a démon aki nem elvenni akarta a képességemet. Persze mint mindig láttam, hogy elsőrangú célja, hogy birtokolhasson, de ugyanakkor láttam benne a lehetőséget. Hatalmas erejével és azzal, hogy meghallgatta gondolataimat észrevette, hogy segítségére lehetek. Legjobb lehetőségnek azt láttam, hogy csatlakozok hozzá, és egész életem során mellette voltam, és figyeltem ahogy nagyobb és nagyobb erejű fődémon válik belőle. Jó szerrel láttam el tanácsaimmal mikor ő hirtelen volt, vagy éppen az én éleslátásom kellett számára. Ő pedig megjutalmazott engem egy karkötővel. Erőm gyengesége volt, hogy meg kellett érintenem a célpontot, ami ahogy hírem ment egyre nehezebbé vált. A megbabonázott karkötővel könnyen hátába kerülhettem bárkinek így lopva el a lelkét, persze ha Lupo lenne a célpont, menten szörnyet halok. Ajándék volt és egyben védelem is ellenem. Szüksége volt rám, de tudta jól, mekkora veszély jelenthetnék. Engem nem zavart úgy véltem bár Lupot nem ölhetem meg túl könnyen ha kell, azért sokkal nagyobb pusztítást végezhetek mások ellen. Az évszázadok során sokat gyakoroltam, és sikerült elsajátítanom az önkontrollt. Így képes vagyok uralni a léleklopást, és megérinthetek másokat is. Mindemellett a kiszakított lelket képes vagyok porrá zúzni, elraktározni valamilyen tárgyba, vagy épp visszahelyezni egy lélek nélküli testbe amiben tovább élhet. Bár a legutolsó mozzanat még sok gyakorlást és kutatást kíván.
Jelenleg Lupo legfőbb tanácsosaként foglalom el a helyem a démonok között. Szavamat nem kérdőjelezik meg a legtöbben ahogy Lupoét sem, és mindemellett bérgyilkosként is bevethető vagyok, ha szükségeltetik.

Képesség

Alapképesség
Teleportálás
Tűzgömb (erős)

Egyedi
Érintésével képes kiszakítani az élő testből a lelket. Az ellenfél erejétől függetlenül ugyanolyan gyorsasággal képes a mozdulatra, csak hozzá kell érnie a bőréhez. A kiszakított lelket képes összezúzni, elraktározni, illetve maximum fél órán belül visszahelyezni a testbe ami így ismét élővé válik. Amennyiben az időlimiten túl teszi a test nem éled teljesen újjá, és bár használható az ugyanúgy rohad mintha holtan hagyták volna.
avatar
Rafael
Démon
Démon

Titulus : Master of souls
Kor : 492

Hozzászólások száma : 247

Vissza az elejére Go down

Re: Rafael

Témanyitás  Lupo on Hétf. Okt. 25, 2010 7:58 am

Üdv Mr. Lélektolvaj. Azt hiszem nagyon jól meg fogjuk érteni egymást. A karakterlap egyébként kifogástalan. Ördög hozott a csapatban. Razz Jah, igen... elfogadom.

_________________

Mesélői szín: Sárga || Karakterlap || Levelesláda || Rám tartoznak: Avatar-kérelmek, démonos cuccok + ami van
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 585

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Rafael

Témanyitás  Rafael on Szomb. Jan. 01, 2011 4:57 am

~Do it or not...~ : Sikerült az egész alvilágot megrengető hűségvizsgálatba kezdeni. Egész sok Lupohoz, és hozzá közel álló embert vizsgált, vagy vizsgáltatott meg. De kénytelen volt felhagyni vele egy időre, míg a kedélyek lenyugodnak.

~Soulcreator~ : Az élet úgy hozta, hogy találkozott Lilithel a démoni lelkű boszorkánnyal. Bár eredetileg, csak egy üzlet érdekelte láthatta a két lélek összefonódását. Ez az új lehetőség, hogy másféle varázserejű lelkeket összeolvasztva képes legyen hibrideket alkotni fogta meg gondolatát. Bár még nem sikerült megoldania, hogy a nőnek miért sikerült magában tartania két lelket egyszerre, de erősen próbálkozik. Bár ez inkább titkos projekt nála, még Luponak se említi, ha nem kérdezi.

~Just curious...~ : Bár valóban felvetette korábban Cosettenek a közös munkájuk alatt, hogy Lokit vissza kéne hívni. Ez a parancs törlődött, mikor elvette a hűségvizsgálati ügyet a nőtől. Ettől függetlenül visszatért Loki, akit ő szorosan összeköt Cosettel. Még nem jutott semmire, de erősen érdeklődik a nő terve iránt.
avatar
Rafael
Démon
Démon

Titulus : Master of souls
Kor : 492

Hozzászólások száma : 247

Vissza az elejére Go down

Re: Rafael

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.