Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Lilibeth DeGray

Go down

Lilibeth DeGray

Témanyitás  Lilith on Hétf. Okt. 25, 2010 10:41 am


Név: Lilibeth 'Lilith' DeGray
Születési hely, dátum: Los Angeles, 1985. július 2.
Kor: 25 év
Kaszt: Boszorkány
Lakhely: North Beach, Bérlakás
Foglalkozás: Eladó, Táncosnő, a Nagy Istennő papnője
Fegyver, varázseszköz: -

Jellem
"Én három személy vagyok, attól függően, hogy épp kivel vagyok.
Az Ártatlan Kislány, aki csodálattal bámulja a férfit, és úgy tesz,
mintha lenyűgöznék hetvenkedő történetei a hatalomról és a dicsőségről.
A Végzet Asszonya, aki azonnal lecsap azokra, akik bizonytalanok, átveszi felettük az irányítást, és kielégíti a vágyaikat, hiszen nekik már semmi mással nem kell törődniük.
Végül pedig a Megértő Anya, aki gondját viseli mindazoknak, akik vigaszra és törődésre szorulnak, úgy tesz, mintha megértené őket, de a panaszok egyik fülén be – a másikon ki.
Maga melyiket szeretné megismerni?"

Ha napközben találkozol vele, kétségkívül életvidám, kacérkodós nőszemélyt ismerhetsz meg benne. Társasági ember.
Esténként díva, szerető, vagy aminek csak látni szeretnéd, míg különleges alkalmakkor – kovenjének gyűlésein - tiszteletet parancsoló, felsőbbséges viselkedést produkál.
Szabadelvű, feminista vonásokkal bír. Szépséges kisugárzásánál csak a függetlensége, szuverenitásra való törekvése nagyobb. Különlegesnek gondolja magát, kiválasztottnak, ki senkihez nem hasonlítható. – Hisz a Nagy Istennő nem véletlen választotta őt gazdatestéül.

Megjelenés
"Eltűnődtem azon, hogy a férfiakat valóban képes-e a szépség annyira elvakítani,
hogy megtiszteltetésnek érzik, ha az életüket egy démonnal élhetik le,
feltéve, hogy az a démon elég szép."

Átlagos huszonévesnek felel meg magassága, alkata. Nem kifejezetten darázsderekú, de nem is kövér. Van mit fogni rajta – formás combokkal, hátsóval bír, gömbölyded, buja mellekkel. Ennek ellenére teljesen átlagos külsőre, akárcsak a foglalkozása: virágárus.
Mégis van valami bódítóan gyönyörű, megmagyarázhatatlan a kisugárzásában.
Hosszú haja színe alapjáraton barna, ahogy szemei is. Ám megesik, hogy szőkére festi egyik napról a másikra. Már a haját. Tekintete pedig olykor szikrázóan kékbe csap át – ez Lilith, a benne lakozó démoni hölgyemény. De erről majd később…
Ruházkodás terén a kényelmestől a kihívó öltözékig bármit megenged magának, a sminket sem veti meg.

Előtörténet
"A vágy mint éhes ragadozó űz téged, bárhol is vagy. Még az erdő mélyére is eljut.
Erős, szívós, kíméletlen, nem ismer fáradtságot, nem adja fel."

* Lilith Ádám első párja volt, akit Isten hozzá hasonlóan a földből teremtett. Azonban hamarosan veszekedni kezdtek. A nő így szólt a férfihoz:”nem akarok alattad lenni”. A férfi azt mondta: “nem akarok alattad lenni, inkább feletted, mert megérdemled, hogy alul maradj én pedig felül”. A nő így válaszolt: “egyformák vagyunk, mivel mindketten a földből vétettünk”, de nem hallgattak egymásra. Ekkor Lilith kimondta Isten különleges nevét és felemelkedett a levegőbe. Ádám, az ember erre hívta teremtőjét: “Világ Ura, a nő, akit nekem adtál, elment tőlem”.
Isten angyalokat küldött a nő után, hogy hozzák vissza, ám Lilith nemet mondott és nem tért vissza, hisz nem kívánt a paradicsomi együgyűségben maradni, az Isten és ember által felállított szabályok szerint élni.
Ádám ezután – kárpótlásul- megkapta, amit szeretett volna egy engedelmes kis feleséget, Évát. De bármennyire is ez volt a kívánsága, azért továbbra is az elérhetetlen, betörhetetlen nő vonzotta.
Naná! Ha egy nő ellentmond vagy önállóan gondolkodik, akkor egyből démon lesz belőle. Mégis hozzá vágyik a férfi és hiába marad hű akár egy életen át testben, az álmait elviszi az Egy, a Nő. Ő Lilith.

* Lily Elizabeth DeGray Los Angelesben született, Samuel és Theresa DeGray gyermekeként ’85-ben. Mind apai, mind anyai ágon akadnak boszorkány felmenői a DeGray-család leszármazottjának.
Gyermekkora átlagos volt, élte a középosztálybeli lányok átlagos életét. Képességei tizenhárom éves korában, serdülőkorban jelentkeztek. Képes volt átjárni a falakon…
Tizennyolc éve korában, a gimnáziumi érettségi évében szülei elváltak, mely esemény kihatott a lány életére, lelkületére is. No meg a vizsgaeredményekre…
Nem került be az általa megjelölt egyetemek egyikére se, így kénytelen volt munkát keresni.
Igazából mindent elvállalt gyerekfelvigyázástól a telefonos ügyintézésig. Szabadidejében pedig a mágikus könyveket bújta, új, különleges ismeretekre tett szert a démoni szertartások, rítusok terén. Ezek vonzották ugyanis a legjobban.
Huszonhárom évesen megismerkedett egy nővel, aki saját bevallása szerint „Lilithista” nézeteket vallott. Az ő társaságában került az akkor még Lilibeth-nek nevezett lány San Franciscoba.
Megismerkedett a többi „hívővel” és belépett a társaságukba, melyet ők maguk kovennek neveztek, hisz valamennyien boszorkányok voltak. De akadtak köztük együgyű érdeklődő tinik is.
Élet- és anyagi helyzete siralmas volt ezekben az időkben, hisz pártfogója nem bizonyult kifejezetten jó vendéglátónak. Elcsalta ide, aztán magára hagyta az utcán a fiatal lányt, aki próbált ugyan boldogulni, munkát találni, de nem felé járt a szerencse kereke. A kétségbeesés, a reményvesztettség ilyenkor drasztikus lépésekre képes sarkallni az embert, főleg, ha olyan riadt és fiatal, mint amilyen Lilibeth volt.

* Lilith a Paradicsomból való távozását követően démonná vált és egyre mélységesebb gyűlöletet táplált mind Isten, mind az ember iránt. Maga volt a kígyó, aki bűnre csábította Évát az almafánál. Az éjszaka úrnője, a férfiak csábítója, aki képes áthaladni a sötéten, s közel kerülni az emberi fülhöz.
Sokan úgy tartják, Lilith valamely leánya – a lilinek egyike - éjszaka belopódzik a férfiak ágyához, erotikus-horrorisztikus álmokkal „ajándékozva” meg őket, hogy aztán egyszerűen kiszipolyozza az életerőt a tehetetlen, alvó emberből.
Lilith az idők végezetéig kísérteni fogja az embert. Lehetséges, hogy Lilith személye manapság is beárnyékolja hétköznapjainkat?

* Lilibeth tehát kétségbeesetten keresett megoldást a gyors és hatásos pénzszerzés elérésére. Vallásosan rajongott a Nagy Istennőért, akit kovenje követett: Lilithért. Hát hozzá „imátkozott”, áldozott számára, míg végső elkeseredésében megpróbálta megidézni – és lám, sikerült.
Lilith pedig alkut ajánlott számára, mi szerint legyen a gazdateste, segítse ki az alvilág gyarló bezártságából, mely hozzá nem méltó, hisz ott is ugyan úgy az ember, a férfi uralkodik, mint anno a mennynek országában, a Paradicsomban. Cserébe pedig sikeressé, gazdaggá teszi a lányt. Ezt ígérte, és be is tartotta – a maga módján.
Mert Lilibeth ráállt az alkura, megtisztelve érezte magát, hogy a Nagy Istennőt szolgálhatja, segítheti és cserébe ő is segíti majd.
Így eshet meg, hogy míg napközben egy egyszerű virágárus boltocskában dolgozik (kell valami fedőmunka a másik mellé), este a Condor Clubban szórakoztatja a nagyérdeműt. Lilith-et is meg kell etetni…
Ma már összeszedte magát annyira, hogy megválogathassa vendégeit, és saját házat tudott venni a pénzéből a North Beachen.
A kovenen belül elég gyorsan híre ment, hogy a Nagy Istennő maga van jelen a lányban, így ott is gyorsan felfelé ívelt a karrierje – ő lett a koven teljhatalmú feje, a Nagy Istennő első számú papnője, aki maga is felvette a Lilith nevet, mintegy új élete kezdetének jelzéséül…

Képesség
Miss „Faljáró”.
Képes testét anyagtalanná tenni és ezáltal áthaladni szilárd testeken.
Faljáró, vagy „anyagtalan” állapotában a szilárd fegyverek, puskagolyók és energiasugarak ellenállás nélkül áthatolnak testén.
Jó tudni még:
Szerves anyagokon és élőlényeken (egyelőre) nem képes áthaladni.
Ha elektromos rendszereken halad keresztül, zárlatot okoz bennük.
Anyagtalan állapotában nagyon nehéz telepatikusan „befogni” a tudatát.
Alapképesség
Bűvige (erős!)
Rituálé (erős!)

A hozzászólást Lilith összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 22, 2011 2:15 am-kor.
avatar
Lilith
Boszorka
Boszorka

Titulus : Ledér
Kor : 33

Hozzászólások száma : 214

Vissza az elejére Go down

Re: Lilibeth DeGray

Témanyitás  Lupo on Kedd Okt. 26, 2010 4:25 am

Üdv te démoni boszorka! Nem is tudom minek nevezzelek, de tény, hogy igen kreatívra sikeredett az előtörténet, én meg nem vagyok semmi jónak az elrontója. Hát tessék, elfogadom! Jó játékot!

_________________

Mesélői szín: Sárga || Karakterlap || Levelesláda || Rám tartoznak: Avatar-kérelmek, démonos cuccok + ami van
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 586

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Lilibeth DeGray

Témanyitás  Lilith on Csüt. Okt. 28, 2010 7:02 am


"Én őszintén szólva nagyon élvezem, amikor egy férfi
kinyitja nekem az ajtót, és maga elé enged.
Az etikett azt mondja:
"Azért kell kinyitnom neki az ajtót, mert törékeny és gyenge."
Én viszont azt gondolom:
"Úgy bánik velem, mint egy istennővel, királynő vagyok."
* Csintalan csevej
* Wanna dance?
* Bájos szépség
* Díva
* Sexy
* Éjszakai "tündér"
* Kócos kis romantika
* Démoni gyönyörűség
* Csak egyszerű virágárus?
* The demon in me

Létezik egy olyan pillanat, amikor kettesben maradunk egy férfival, és ennek mindketten tudatára ébredünk. Ketten együtt, ez mindig lehetőségeket rejt magában. Belénk hasít egymás jelenléte. Ez zavarhoz, szexhez vagy félelemhez vezethet, pasastól és helyzettől függően.
* Roy Wallace Templeton
A férfi, akit elbűvölt. A férfi, aki elbűvölte. A halandó része egyenest rajong érte, szeretné még jobban megismerni, ráadásul még segített is neki, így folyamatos harcban áll démoni önmagával. Ám jajj, ha a férfi a közvetlen közelében van...

* Rafael

A Roynak való segítésnél jön képbe egy másik úriember, az ízig-vérig démon Rafael, aki alkuként elárulta neki a Vadász nevéért cserébe a Roy családját írtó démon nevét. Ám a dolog ennyinél nem ért véget, hisz a lelkes lélekrabló igencsak szemet vetett eme ritka pillangó-példányra, annak a lelkére. Sajnos nem jött még rá, hogy az bizony nem eladó...A hozzászólást Lilith összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Dec. 14, 2010 12:38 pm-kor.
avatar
Lilith
Boszorka
Boszorka

Titulus : Ledér
Kor : 33

Hozzászólások száma : 214

Vissza az elejére Go down

Re: Lilibeth DeGray

Témanyitás  Lilith on Hétf. Aug. 01, 2011 12:24 am

"Lehetséges egyszerre igent és nemet mondani valamire?
Úgy vágyni valamire, hogy közben rettegek tőle?"

L:
"...s szeme se rebben, hogy tulajdonképpen boszorkány társait adja épp fel.*
- Coleman, McAvoy, Winterlight és az Almer boszorkányok. Ők Carole Moore-ral bezáróan. *Ja, hogy ez csak négy lenne? A démon se igen érzi azt, hogy teljesült volna a varázslatos alku nőre eső része, s mégse sorolja tovább. Habozik, és ezt sajnos megérezheti a másik is.*"

R:
"-Mintha valami hiányozna, különben már itt se lehetnék.-*Súgja halkan egy gúnyos mosollyal.*
-Tudod jól, hogy ha nem fejezed be a listát nem tűnök el..."
L:
"*A gúnyos szavakra pillantását elkapja a másikról, láthatóan vívódik, s nagyot szusszan. Ajka megremeg, szinte épp csak hallhatja a másik a nevet:*
- Templeton. *nyel aprót, s ezek után a másiknak kutya kötelessége tovatűnni, ő maga pedig magára marad, kavargó gondoltatokkal. Figyelmeztetnie kell Roy-t..."

avatar
Lilith
Boszorka
Boszorka

Titulus : Ledér
Kor : 33

Hozzászólások száma : 214

Vissza az elejére Go down

Re: Lilibeth DeGray

Témanyitás  Lilith on Szomb. Dec. 15, 2012 12:07 am

A karakter jelenleg:
Lilith egyszerűen eltűnt a térképről. Nem leli se démon, se boszorka, hiába keresi. Hogy merre jár és mit csinál az hatalmas rejtély, de őt ismerve ... nem lesz legényálom, ha visszatér.
avatar
Lilith
Boszorka
Boszorka

Titulus : Ledér
Kor : 33

Hozzászólások száma : 214

Vissza az elejére Go down

Re: Lilibeth DeGray

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.