Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Tracy K. Millbrook

Go down

Tracy K. Millbrook

Témanyitás  Tracy on Hétf. Okt. 25, 2010 8:42 pm

Tracy K. MillbrookNév:___________________________________ Tracy Kelly Millbrook
Születési hely, dátum:________________ USA, Texas, 1982. 10. 01.
Kor:__________________________________________________ 28
Kaszt:_________________________________________ Boszorkány
Lakhely:___________________________ San Francisco, Chinatown
Foglalkozás:_______ Pizzafutár, pantomímes, élő szobor, portréfestő
Fegyver, varázseszköz:___________________________________ -

Jellem

Tedd félre "mindentudó" elmédet, és indulj befelé. Itt, ahol az álom és a valóság közötti különbség már nyilvánvaló, ellazulhatsz legbensőbb igazságodban.


Hallottál már az életművészekről? Lusta egy munkanélküli banda. Nos, azt hiszem én is közéjük tartozom. Cserébe boldog vagyok. Talán az a tudat tesz ilyen boldoggá, hogy azt csinálom, amit szeretek. A futárkodást is lehet szeretni. Ugyanis mindennek megvan az oka, minden rendeltetésszerűen történik. Hiszek ebben. Abban is, hogy minden ember egyedi és különleges és mindegyikük sorsa megvan, ők döntik el melyik útra lépnek. Én csak besegítek.
Igen, szeretem az embereket és azt hiszem ők is szeretnek engem. Imádom megnevettetni őket. Bár gyakran furcsán néznek rám. Megrémíti őket, hogy nincsenek szabályaim, pedig vannak. Az a szabály, hogy nincs szabály. Na, persze ártani senkinek sem tudnék.
Áh, naiv fruska – gondolhatják sokan. Pedig én mindegyikőjükbe belelátok, ott vagyok a legtitkosabb vágyaiknál, a legnagyobb félelmüknél… Többet tudok róluk, mint ők magukról, csak ők ezt nem tudják. Én meg meghagyom őket a tudatlanságukban.
Néha démonok is felkeresnek. Nekik nem szívesen segítek… véres álmaik vannak, öncélú és önző vágyaik. Az ilyen álmokat nem szeretem. Nem segítek nekik.

A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.

Megjelenés

Kicsi vagyok, székre állok, és még úgy is kicsi vagyok. Tény, nem nőttem túl nagyra, de legalább kis helyen is elférek. Anorexiás sem vagyok, szeretek enni és ez bizony meg is látszik rajtam pár kiló fölösleg képében.
Szőke, rövid hajam van. Múltkor egy kislány mutogatott rám és nagy elánnal mondta az édesanyjának: „Nézd! A néni ősz! Akkor ő is olyan öreg, mint a nagyi?” Aranyos volt. De aztán persze az anyukája elmagyarázta neki, hogy a „néni” csak tejfölszőke. Ez így van. A szemem meg barna és nem zöld, csak a fény miatt néha megtévesztő. Más téves elképzelés azt hiszem nincs rólam.
Én mindig úgy öltözködök, ahogy akarok, a valóság nem szab határt. Jó, nem vagyok olyan vagány csaj, hogy pucéran lovagoljak végig a főúton. A merészségem kimerül abban, hogy pusztán nem érdekel, ha másnak nem tetszik, amit viselek. Nekem igen. Múltkor azt mondta Bob, hogy ha szoknyát viselek olyan vagyok, mint egy tündér… mondtam neki, hogy a szélén lévő tütük miatt van, meg egyébként is a tündérek írtó pici lények… még nálam is kisebbek. Nem fogadta el a választ. Másnap kölcsönöztem tündér-jelmezt, eléálltam és közöltem: Na, így… sem néz ki egy tündér, de szerinted igen, hát tessék. Igen, abban vittem házhoz a pizzákat is, mindenkinek tetszett és néha rám is dudáltak a kocsikból, mikor eltekertem előttük. Ennyire érdekel mit viselek és más mit gondol róla.

Előtörténet

Húnyt szemmel bérceken futunk
s mindig csodára vágy szivünk:
a legjobb, amit nem tudunk,
a legszebb, amit nem hiszünk.


A Millbrook famíliát nagy öröm érte majd’ harminc évvel ezelőtt, ugyanis az orvosok megállapításával ellentétben, megszületett a másodszülött lányuk, Tracy Kelly, akit szülei mai napig előszeretettel neveznek mindkét nevén. Rosemary-vel igen ígéretes kis boszorkányok voltak, már kiskorukban megmutatkoztak a képességeik. Természetesen a népes Millbrook család egyáltalán nem lepődött meg, hogy újabb varázslatos jövevények népesítik be a családi kúriát, hiszen régi boszorkány családról van szó.
A két lány elválaszthatatlan volt, és nem is kellett külön válniuk, hiszen mindketten otthon tanultak, magántanárok segítették őket. Rosemary volt mindig a felelőségteljesebb és a megfontoltabb, Tracy pedig az unokatestvérek csúfolódása szerint a kis csodabogár. Tracy Kelly ugyanis az első volt a családban, akinek passzív képesség adatott meg. Ráadásul néha akarata ellenére is álmokba keveredett, nem mindig tudta szétválasztani a kettőt. Nem csoda, hogy furcsának tartották. De Rosemary tökéletesen megértette őt és elfogadta így.
Tanultak, cseperedtek, Rosemary-t szörnyű álmok kezdték gyötörni. Ekkor volt Tracy 16 éves. Természetesen első reakciója az volt, hogy segít, belement hát nővére álmába, de nem volt elég felkészült, ugyanis egy démonnal találta szembe magát, akinek hozzá hasonló képessége volt. Szerencsétlen lánynak majdnem az életével kellett érte fizetnie.
San Francisco-ban a kórházban ébredt fel, azóta sem tudja, hogy került oda. Az orvosok azt mondták neki, hogy az utcán hevert eszméletlenül. Oh, és Tracy az égvilágon semmire sem emlékezett. Sem a mély testvéri kötelékre, sem a családra, sem a nevére. Természetesen rábukkantak, volt nagy örömködés a család részéről, felvilágosították őt a tényekről, de nem érezte többé otthon magát.
Csak úgy volt nagy semmiben, olyan eseményekkel bombázták, amire ő egyáltalán nem emlékezett, és ezek egy idő után már egyenesen zavarták őt. Nem érezte jól magát a sok idegen között, legszívesebben elmenekült volna. Ez nem is váratott túl sokáig magára, 18 évesen elszökött otthonról az egyetlen helyre, amire emlékezett, San Francisco-ba. Nem volt terve, nem volt pénze, csak az álmok voltak és az a küldetéstudat, ami nem az emlékeiben élt, hanem a vérében.
Így lett ő pizzafutár, hogy megéljen, utcai portréfestő, hogy kamatoztassa tehetségét és élő szobor, úgyszintén az utcán, mert ebben is talált valami szépséget és az embereket is szórakoztatja vele. Hiába keresték fel őt szülei, nővére, nem tudtak hatni rá, élvezte… élvezi az életét.
Éjszaka pedig külön életet él. Segít azoknak, akik az útmutatást az álmaiktól várják.Képesség
Alapképesség
Bűvige (közepes)
Rituálé (erős)

Egyedi
Be tud lépni az álmokba, bárkinek az álmába. A célszemélynek ehhez aludnia kell, míg ő maga transzba esik, a valós teste olyan lesz, mintha eszméletlen lenne, vagy aludna. Nem fontos a közelség, akár a Föld másik oldalán alvó személy álmába is be tud kapcsolódni. Ezen felül némiképp tudja is változtatni az álom körülményeit, helyszíneket, saját megjelenését, az álom elemeit.
Érzékel minden álmot maga körül és értelmezni is tudja őket. Tökéletesen tudja, hogy a város másik felén lakó illetőt mi bántja álmaiban.

Ha kel a hold, nekem álmokat hord.
avatar
Tracy
Boszorka
Boszorka

Titulus : Dreamgirl
Kor : 36

Hozzászólások száma : 93

Vissza az elejére Go down

Re: Tracy K. Millbrook

Témanyitás  Vienne on Hétf. Okt. 25, 2010 8:49 pm

Isten hozott nálunk, tündéri álomjáró!
A karakter jól megalkotott, összetett és színes. Csak szeretni lehet, így hát nem mondhatok mást, minthogy: ELFOGADVA!

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.