Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Ashley Johnson

Go down

Ashley Johnson

Témanyitás  Ashley on Csüt. Okt. 28, 2010 8:48 am

Név: Ashley Johnson
Születési hely, dátum: USA Detroit 1988.04.19
Kor: 22
Kaszt: Boszorkány
Lakhely: North Beach - > Bérlakás
Foglalkozás: Pincérnő/ Táncos
Fegyver, varázseszköz: Egy amulett a nyakában, ami gyengéden felmelegszik a varázserővel bíró személy kerül a közelébe.

Jellem
Igazán életrevaló lányka. Szeret bulizni és a barátaival lógni, a lényeg, hogy jól érezze magát ami általában meg is van. Szóval életvidámság kipipálva ahogy a nagy álmok is. Szeret álmodozni főleg a jövőjét illetően, mintha megragadt volna a tinédzserkorban. Hogy majd eljön a herceg és akkor minden jó lesz. Emellett nagyon kitartó munkájában és életében is kitűzött célokat illetően. Szeretne profi táncosnő lenni egyszer valami színházban vagy hasonlóban.

Megjelenés
Az utcai táncosokkal nőt fel, és lényegében most is ezt gyakorolja, így mikor nem pincérnőt játszik többnyire szeret sportosan öltözni. Sportosan és szexisen. Sportmelltartó csak úgy egyedül vagy valami kényelmes top, bő nadrág amiben lehet mozogni és kényelmes sportcipő. Előszeretettel fogja össze a haját hátul, és vesz fel baseball sapkát, de mikor igazán csinosan akar kinézni kiengedi hosszú haját és úgy veszi le a pasikat a lábukról.

Előtörténet
1988ban születtem Detroitban. Apám gyári munkás anyám tanítónő, a város külső negyedében éltünk. Nem volt valami hiper-szuper fizetésük így volt pár gondunk a finanszírozást illetően. Persze ócska állami suliba jártam ahogy az öcsém is de mi elvoltunk így. Serdülőkoromban belekeveredtem az utcai táncosok életébe és nagyon megtetszett. Az a pörgés az a dinamika, egyszerűen imádtam. Szerettem volna már akkor többet foglalkozni vele, de hát a szüleimnek nem volt pénze menő tánciskolára, vagy művészeti akadémiára. Így végül maradtam az utcai táncnál. Mindemellett megjelent a varázserőm is amit mint megtudtam anyámtól örököltem. Néha tanítgatott, és megmutatta a család kis varázskönyvét is. Mindenféle feljegyzés démonokról boszikról. Szerencsére a mi környékünkön sose volt nagy aktivitás ami a démonokat illeti így nyugodt tinédzser korom volt és nyugisan befejezhettem a sulit. Miután végeztem, úgy döntöttem San Fransiscoba költözöm egyedül, hogy nekiálljak a független életnek, és megvalósítsam az álmaimat. Egyedül költöztem ide és szerencsére sikerült is egy olcsó lakást bérelnem a tengerparthoz közel, majd munkát vállaltam egy olasz étteremben. Pincérnőnek lenni igazán nem egy nagy dolog de legalább fizet és gyakorolni is tudok mellette. Szóval mostanság Friscoban tengetem a mindennapjaimat, és reménykedek benne, hogy táncosnő lehetek démonok nélkül.

Képesség

Alapképesség
Bűvige (közepes)
Rituálé (gyenge)

Egyedi
Kaméleon képességem van. Míg a kaméleon képes felvenni a környezete színeit, addig én a közelembe kerülő varázserővel bíró lények képességeit tudom átvenni. Általában egyszerre maximum két vagy három varázsló képességét tudom birtokolni amíg azok száz méteres körzetemben maradnak. Ha sok varázsló körül vagyok akkor a legközelebbiekét kapom meg, nem tudok választani közülük. Démonoktól és boszorkáktól az egyedi képességüket tudom átvenni míg a fényőröktől a gyógyítást az árnyőröktől pedig a tűz vagy energiagömbjüket.


A hozzászólást Ashley összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Nov. 07, 2010 4:03 am-kor.
avatar
Ashley
Néhai
Néhai

Titulus : Kaméleon
Kor : 30

Hozzászólások száma : 35

Vissza az elejére Go down

Re: Ashley Johnson

Témanyitás  Lupo on Csüt. Okt. 28, 2010 9:03 am

Üdv Táncoslábú Boszorka! Igazából mibe kössek bele? Na jó, egy-két vesszőhibába bele tudnék, de egyébként semmi kivetnivalót nem találtam. Kreatív és jól megalkotott karakter és úgy érzem meg fog vele még gyűlni a bajunk elkövetkezőekben... merész képesség, de tetszik. Nincs más hátra, elfogadom! Jó játékot! Smile

_________________

Mesélői szín: Sárga || Karakterlap || Levelesláda || Rám tartoznak: Avatar-kérelmek, démonos cuccok + ami van
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 585

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.