Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Pixie

Go down

Pixie

Témanyitás  Pixie on Szomb. Okt. 30, 2010 7:50 am

Név: Pixie
Születési hely, dátum: USA 1950.11.25
Kor: 60
Kaszt: Démon
Lakhely: Felső alvilág
Foglalkozás: Amihez épp kedve tartja
Fegyver, varázseszköz: Rajztömb és ceruza, minden mágia nélkül


Jellem
Ismered azokat a lányokat a gimiből akiknek a szülei szupersztárok, vagy esetleg menő bankigazgató az apja, vagy csak sok pénzük van? Akkor tudod milyen lányokra gondolok. Ők a gimi első számú diákjai, apuci kicsi lánya, és a legnagyobb szuka akit valaha láttál. Mindent megtesz azért hogy az az egy tincs a hajában pontosan 15,5°-al álljon odébb. Mert az úgy tökéletes és erre izgulnak a sportolók akiket az ujjuk köré csavarnak. Nah Pixie pontosan ez a típus. Ha arról van szó hogy egy helyes démon fiú van a közelben, belőle lesz a legeslegcukibb leányzó. De ha bármelyik boszorka vagy démonnő megpróbál az útjába állni egy kiállhatatlan szukává változik. Persze a cukiság nem épp a démonok fő jellemzője, nem is értené az ember. Pixie ezen lányok kicsit radikális vonalát illeti. Mikor azt mondja: „Ne érj a hajamhoz, mert megöllek!” akkor ő ez komolyan is gondolja. Minden gond nélkül töri el valakinek a nyakát, aztán pedig még be is oltja szegény párát, hogy szarul áll neki ez a hullasápadtság. Talán egy kis szoli jót tenne neki.

Megjelenés
Első pillantásra valóban mint egy átlagos tinédzser lány aki szereti a csilli-villi cuccokat. Piercingje is van mert manapság az a menő. Kötelező uniformis a miniszoknya necc harisnya és a jól kigombolt blúz. Kilakkozott körmök nélkül pedig már említenem se kell, hogy még az alja nép között se jelenünk meg, akármennyire is szar napunk volt, és akármennyi sütit is tömtünk magunkba. És minden gyilkosság után elő kell kapni a sminktükröt megnézni, hogy az a tincs még mindig pontosan úgy áll.
De manapság nem csak a ruha teszi az embert hanem a tetoválás is. A hölgyet pedig nyaktól bokáig különféle tetoválások borítják. Többnyire különbözőféle bestiák találhatók testén. Medve tigris leopárd kígyók méhkas madarak és még megannyi állat ami ráfért arra a feszes vászonra.

Előtörténet
Az én történetem nem valami hosszú sztori. 1850-en novemberében tértem magamhoz az alvilágban egy kocsmában. Nem tudtam, hogy hívnak, hogy hol vagyok, hogy mi történt velem. Csak voltam és nem tudtam semmit arról honnan származom. Napokig csak jártam az alvilágot, és figyeltem a démonokat. Persze fogalmam se volt róla, hogy mik is ők, csak azt láttam, hoyg mindenféle varázslat meg képesség van itt. Aztán egy csinos démonsrácon akadt meg a szemem. Persze én is feltűntem neki egyből és megismerkedtünk. Ő volt az aki elmondta, hogy valószínűleg mi árnyőr lehetek aki nem emlékszik arra, hogy meghalt. Bemutatta nekem a világot amiben élt és most már én is részese lettem. Fura mód képességeket nem mutattam, de nagyon ügyesnek bizonyultam a harcokban, így hát játszottam. Könnyű volt hozzászokni ahhoz, hogy ha eltöröm valakinek a nyakát, akkor mindenki ujjong. Így természetesen meg se kérdőjeleztem, hogy ez jó vagy rossz vagy hasonló. Aztán egyszer ez a démon ki akart használni. Épp rajzolgattam egy lapra, ami meglepő módon nagyon ment. Egy medvét rajzoltam le ahogy épp támad, amikor belépett a „barátom” egy másik haverjával. Azt akarta, hogy cisnáljuk hármasba, én meg közöltem hogy nem. Erre nekem estek, hogy egy hülye árnyőr ne ugráljon, és meg akartak erőszakolni. Ekkor mint valami csoda a medve megmozdult a rajzlapon. Elmordult és kimászott a lapról és ott állt valós nagyságában a szobában, és ahogy én szerettem volna, úgy tépte darabokra a démonokat. Majd mint aki jól végezte dolgát visszamászott a rajzlapra, és elfoglalta mozdulatlan helyét. Egészen meglepődtem, már el is felejtettem a hulladarabkákat meg a vért amiben feküdtem. Csak elővettem egy ceruzát, és rajzolni kezdtem. Csodálkozásomra, rajzaim elkezdtek megelevenedni és kimásztak a lapról. Ekkor jöttem rá, hogy nem is árnyőr vagyok hanem démon, akinek saját képessége van.
Annyira megtetszett, hogy fel kellett mennem a felszínre és kipróbálni, hogy miket tudok még életre kelteni. Fel kellett mennem, mert az alvilágban nem épp vannak grafitik és festőművészek meg hasonlók. Persze rájöttem, hogy a saját rajzaimat tudom megeleveníteni csak. De nem hangolódtam le mert belekerültem az új hullámos tinédzservilágba. Annyira megtetszett, hogy otthagytam az alvilágot és belevetettem magam a felhőtlen tinikorba. Egészen az milleniumi kétezres évig csak játszadoztam. Megöltem pár embert ha nem tetszettek, aztán továbbléptem. Persze ahogy a többiek úgy nekem is ki kellett próbálnom dolgokat. Alkohol cigi drog, mind mind megvolt, aztán kipróbáltam a tetoválást is. A kedven medvémet tetováltattam magamra, ami anno megmentett. Amikor begyógyult a tetoválás jöttem rá, hogy képes vagyok ezt is előhívni magamból.
Ez remek volt, mivel így nem kellett újra meg újra megrajzolnom, mert utána visszamászott a helyére, és tetoválásként látszott. Hát nekifogtam és mindenféle gyönyörű bestiát rajzoltam. Szép fokozatosan de az egész testemet betetováltattam a nyakamtól a bokámig. Gyönyörű lettem, és még erősebb is ezáltal. Ekkor döntöttem úgy, hogy visszajövök az alvilágba körbenézni. Hátha vannak cuki fiúk, meg amúgy is sokkal erősebb lettem, most már senki nem fog kikezdeni velem. Azóta néha belekerültem egy egy világ elleni összeesküvésbe, de ha uncsik voltak leléptem. Szerettem a pezsgést a gyors öldökléseket. Így hát elhíreszteltem magamról, hogy végrehajtó vagyok, ami be is jött. Kaptam felkéréseket, én pedig örömmel mentem gyilkolni a szépségeimmel. Imádom a képességemet, mert így nem én végzem a piszkos munkát, és nem törik le a körmöm.

Képesség

Alapképesség
Teleportálás
Energiagömb (közepes)

Egyedi
A rajztehetség: Gyönyörű rajzait képes életre kelteni. Bármit rajzol, azt utána valós méretében ki tudja hívni a rajzlapról, és képes irányítani. Persze tárgyakat is tud így készíteni és azokat használni. Az állatokat bestiákat nem szimplán csak irányítani tudja de akár tud látni a szemükön keresztül. Ha valamivel nincs több dolga, akkor az ha élőlény visszamászik a rajzlapra, ha pedig tárgy egyszerűen eltűnik és újra a lapon terem. A tetoválásai csak állatok, amelyeknek vissza kell mászniuk helyükre, de őket szerencsére nem kell újra meg újra megrajzolnia.


avatar
Pixie
Démon
Démon

Titulus : Tattoo girl
Kor : 67

Hozzászólások száma : 43

Vissza az elejére Go down

Re: Pixie

Témanyitás  Vienne on Szomb. Okt. 30, 2010 8:01 am

Művészlelkű "szörnyeteg"!

Igencsak kreatívra sikeredett a karakter, remek kis előtörténete van, így nem tudok mást mondani, mint: ELFOGADVA!
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.