Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Belvárosi videotéka és hanglemezbolt

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

Belvárosi videotéka és hanglemezbolt

Témanyitás  Zach on Hétf. Nov. 15, 2010 6:58 am

First topic message reminder :Az egyik nem túl mozgalmas, de nem is a legeldugottabb utcácskában található meg ez a bolt/téka,
ahol mindenki megtalálhatja a magának leginkább tetsző, vagy épp a legújabb CD-ket, filmeket.
avatar
Zach
Halandó
Halandó

Titulus : Everyday Hero
Kor : 35

Hozzászólások száma : 22

Vissza az elejére Go down


Re: Belvárosi videotéka és hanglemezbolt

Témanyitás  Gabriel on Szomb. Okt. 01, 2011 1:14 am

Jinx

Továbbra sem hiszek az állításának. Biztos, hogy van benne valami, ami másokban nincs meg és az a valami kifejezetten pozitívum. Hajj, hogy én milyen kedves vagyok! Hihetetlen, hogy minden emberbe képes vagyok beleképzelni a jót, igaz... most nem képzelgek. Egyszerűen csak tudom, hogy helyes az állításom, a megérzésem.
A kellemes, boldog, múltbéli emlékképeit én is magam előtt látom, ám úgy teszek, mint akinek egyáltalán nincs benne a keze ügye az egészben, ezért csak mosolygok és az arcát fürkészem kék szemeimmel.
Összeráncolt homlokkal olvasgatom a kezembe nyomott filmek címeit és borítóját. Össze-vissza forgatom a tokokat a kezembe, annak az érdekében, hogy eltudjam olvasni az összesnek a tartalmát.
-Mostanság nem volt túl sok időnk a filmezésre, pedig minden hétvégére be volt tervezve. Legutóbb valami vígjátékot néztünk... valami... valami új. Azt hiszem, hogy valami Förtelmes főnökök a címe. - Idézem fel elmémben a filmnek a címét, ami lehet, hogy mond valamit Jinx-nek, de az is lehet, hogy még nem látta.
-Csupa fül vagyok! - Mosolygok rá bátorítóan, és bár ez nem látható, de nagyon is lelkes vagyok, amiért ennyire érdeklődő.
avatar
Gabriel
Boszorka
Boszorka

Titulus : Gébriel
Kor : 34

Hozzászólások száma : 39

Vissza az elejére Go down

Re: Belvárosi videotéka és hanglemezbolt

Témanyitás  Jillian McCain on Pént. Okt. 14, 2011 10:29 pm

[GABE]

- Nem jutott időtök, mi? *vonom fel a szemöldököm aprón elvigyorodva. Naná, hogy tesztelgetem - én hülye - mennyire veszi a lapot, és hogyan reagál rá. Pedig köztudott, hogy a pasas olyan foglalt, mint a helyem a jövő heti kosármeccsre a csajokkal. És még ismert is valahol...*
- Oh, és jó volt? Én sajnos még nem láttam. *indítom meg lépteinket a kassza felé, hisz én begyűjtöttem a lehető legtöbb csajos filmet, hogy a fényőrömet kicsit kiműveljem, na meg, mert nem véletlen hívják a filmezős estét annak, ami.*
- Szóval... honnét szerzed az ötleteket? Némelyik rész elég... életszerű a könyveidben. *mosolyodom el, tuti ezerszer kérdezték már, de nekem célom is van vele. Sose tudtam, a fantasztikummal teli könyvek mögött milyen írói elme lapul meg. Ha lenne boszorkányerőm, talán saját tapasztalatból írogathatnám a saját kis próbálkozásomat is, nem kellene elképzelnem az egészet.*
avatar
Jillian McCain
Boszorka
Boszorka

Titulus : Wicked
Kor : 28

Hozzászólások száma : 55

Vissza az elejére Go down

Re: Belvárosi videotéka és hanglemezbolt

Témanyitás  Gabriel on Vas. Okt. 16, 2011 11:44 pm

Jinx

-Nem is! Talán nem találsz elég... elfoglaltnak? - Kérdezem sejtelmességgel a hangomban, miközben arcom már Jinx tükörképét képezi, amint hasonló módon -akárcsak ő is teszi- felvonom a szemöldököm, azzal a kis különbséggel, hogy én mindezt nem csibésziesen, hanem inkább kérdően teszem.
-Ha akarsz egy jót röhögni, akkor figyelmedbe ajánlom, bár nem sokban tér el a többi, mostanában készített vígjátéktól. - Vonom meg a vállam a film véleményezése közben, miközben lassacskán odaérünk a kasszához.
A kasszához érve, magam elé engedem, és miután ő végzett a dolgával, utána jövök csak én, és fizetem ki az összeget.
Az utólag feltett kérdésére viszont már csak az üzleten kívül vagyok hajlandó válaszolni.
Az ajtónál udvarias férfiember módjára engedem előre, én magam pedig becsukom mögöttünk az ajtót és a szememre húzom a fekete lencsés napszemüvegemet. Nem vagyok egy Hollywood-i híresség, de már ennyi kiruccanás is elég ahhoz, hogy a nagyobb rajongók felfedezzenek. Nem bírom, ha sikítozva -akárcsak a szopós malacok- megrohamoznak autogrammért.
-Azt hiszem, hogy jogos lesz, ha azt mondom, hogy titok. Az írók is lehetnek titokzatosak. Nemde bár? Egyébként... az emberek, akiket látok az utcán, itt-ott, vagy akikkel esetleg... összefutok, elég sok ihletet tudnak ébreszteni bennem. - A szemüveget egy cseppet lejjebb húzom a szememről -éppen csak annyira, hogy kilássak a lencsék mögül- és rákacsintok Jinxre.
-A film. Nézd meg. - Nyújtom át a Förtelmes főnököket neki. Még a kasszához menet kaptam le a polcról.
-Vigyázz magadra Jinx! - Húzom vissza a szemüveget, egy utolsó, sármos, féloldalas vigyor és már indulok is át az utca túloldalára, hogy aztán kocsiba üljek és elhajthassak. Van még dolgom bőven, este pedig semmiképp sem akarom elhalasztania filmezést babyvel!

//Nagyon köszönöm a játékot, kis banya Very Happy Razz legközelebb autogrammal jövök Rolling Eyes Razz xD //
avatar
Gabriel
Boszorka
Boszorka

Titulus : Gébriel
Kor : 34

Hozzászólások száma : 39

Vissza az elejére Go down

Re: Belvárosi videotéka és hanglemezbolt

Témanyitás  Jillian McCain on Pént. Okt. 21, 2011 6:47 am

// Erre már nem írok, minden esetre köszönöm a játékot. Smile Ez pedig egy kis meglepetés mellé: http://charmedrpg.hungarianforum.com/t437-jillian-jinx-mccain#11402 //
avatar
Jillian McCain
Boszorka
Boszorka

Titulus : Wicked
Kor : 28

Hozzászólások száma : 55

Vissza az elejére Go down

Re: Belvárosi videotéka és hanglemezbolt

Témanyitás  Zach on Kedd Júl. 03, 2012 12:34 am

Cassie & Zack

* A nyár mindig mozgalmas időszak, mert ilyenkor nincs suli és a vizsgaidőszak is lement már az egyetemen. A fiatalság kiszabadul, vagy esetünkben beszabadul az üzletbe. Ám most még, kora reggel igencsak pangás van - szerencsére.
Alig tíz perce nyitott ki a férfi. Kávéját kortyolva támasztja a pultot és sanszos, hogy csak a bögrébe állított kanál támasztása tartja ébren. Eléggé néz ki a fejéből szerencsétlen, pedig ma még az új árut is ki kell pakolni, ha már tegnap nem csinálta meg zárás után. Zárás után! A hülye fog felesben dolgozni, ha nem fizetik ki...
Egyébként halásznadrágot és ujjatlan felsőt visel. Előbbi világos barnás árnyalatban, utóbbi feketén tetszeleg.*
avatar
Zach
Halandó
Halandó

Titulus : Everyday Hero
Kor : 35

Hozzászólások száma : 22

Vissza az elejére Go down

Re: Belvárosi videotéka és hanglemezbolt

Témanyitás  Cassandra F. Hamilton on Kedd Júl. 03, 2012 10:02 am


Zach & Cassie
Ezt viselem éppen!

Ma elég korán keltem ahhoz, hogy még pont elcsípjem apát meló előtt, és együtt tudjunk reggelizni. Hát igen ez azon ritka pillanatok egyike, amit szinte lehetetlen összehozni. ugyanis mire én általában magamhoz térek, addigra ő már nincs itthon, de ez a mai nap egy kicsit más.
Több szempontból is különleges, de amiért igazából megérte korán kelni, az nem más, mint, hogy új árú készlet érkezett a kedvenc helyemre. Hát mi tagadás a zene a mániám, és mivel egy hanglemezboltról van szó, nekem kell az elsőnek lennem aki átnézi a lemezeket, és kitudja, talán az is lehet, hogy összefutok azzal a helyes eladósráccal. Azt hiszem Zach a neve de nem vagyok benne biztos, az is lehet, hogy valahogy teljesen máshogy hívják, de mindegy, majd kiderítem.
A gyorsa reggeli után és az emeletre sietve, magamra kaptam az első ruhadarabokat és egy gyors összhangellenőrzés után már úton is voltam.
~ Ritka, hogy ennyire kihalt legyen a város, de talán ez is a nagy melegnek köszönhető, sőt tuti, de ez csak jó legalább is nekem. ~ gondoltam magamban miközben leparkoltam az autómmal a videotéka és lemezbolt melletti parkolóba.
Csak remélni mertem, hogy nincsenek, sokan és nem fog előtörni a tömegiszonyom, de ahogy benyitottam, meglepődve tapasztaltam, hogy a pultnál magányosan ácsorgó srácon és rajtam kívül szinte senki nem volt az üzletben. Így hát egy kicsit megszeppenten, de mégis mosolyogva sétáltam oda hozzá, hogy ha már ilyen alkalmam nyílt ne szalaszthassam el.
avatar
Cassandra F. Hamilton
Néhai
Néhai

Titulus : Pretty Little Witch
Kor : 24

Hozzászólások száma : 21

http://mydearsister.hungarianforum.com/forum

Vissza az elejére Go down

Re: Belvárosi videotéka és hanglemezbolt

Témanyitás  Zach on Vas. Júl. 08, 2012 7:45 am

*Mikor a belépést jelző csengőcske megszólal, meglepetten kapja fel a fejét. Egyrészt, mert hirtelen nem is emlékszik, hogy átfordította e már a táblát a "NYITVA" feliratra, másrészt, mert nem tudja hova tenni a lányt a korai érkezéssel. Ilyenkor a fiatalság még aludni szokott nyáron, nem?!*
- Heló! Segíthetek? * dörgöli meg a szemeit egy sóhajjal, félretolva maga elől a kávés bögréjét. Laposan pislog még párat, majd kérdőn tekint a lányra.*
avatar
Zach
Halandó
Halandó

Titulus : Everyday Hero
Kor : 35

Hozzászólások száma : 22

Vissza az elejére Go down

Re: Belvárosi videotéka és hanglemezbolt

Témanyitás  Cassandra F. Hamilton on Szomb. Júl. 14, 2012 5:43 am


Zach & Cassie
Ezt viselem éppen!

- Szia! Igazából, elég jól kiismerem magam a boltban, csak az érdekelne, hogy megkaptátok e már az új CD-ket. Mert ezeket már alighanem mindent láttam, legalább egyszer, és a nagytöbbségük meg is van. – mondtam mosolyogva, miközben az arckifejezését tanulmányoztam.
Meglehetősen álmosnak és egy kicsit kótyagosnak tűnt, úgyhogy igazán kedvesre vettem a figurát.
- Azt hiszem, elkellene neked, egy segítőtárs. – mosolyogtam rá barátságosan.
Ez eddig is eszembe juthatott volna. Imádom a zenét, és a Cd-ket is imádom, úgyhogy ez lenne a legjobb dolog ami történhet velem a közeljövőben.
avatar
Cassandra F. Hamilton
Néhai
Néhai

Titulus : Pretty Little Witch
Kor : 24

Hozzászólások száma : 21

http://mydearsister.hungarianforum.com/forum

Vissza az elejére Go down

Re: Belvárosi videotéka és hanglemezbolt

Témanyitás  Zach on Szomb. Aug. 04, 2012 6:18 am

- E felől nincsenek kétségeim. Gyakran jársz ide. *Húzódik sármos félmosoly a képére. Feltűnt neki a tény, no. Az vesse rá érte az első követ, aki nem szúr ki egy ilyen bájos teremtést, mikor szinte hetente tiszteletét teszi náluk.*
- Tegnap éjjel érkeztek... amint az agyam hajlandó restartolni, ki is lesznek pakolva, de az még idő. *Felel a CD-ket illetően, majd lehúzza kávéja maradékát elégedett szusszanás keretében. Gyerünk agy! Ééébredj fel!
A segítség felajánlására felnevet, jóízűen és őszintén.*
- Vagy valami varázslat, ami kipakol helyettem! *komolytalan a hangja - nem is lehetne annak venni, hisz az egész pasas egy nagyra nőtt gyereket idéz. Egy kifejezetten helyes nagyra nőt gyereket.*
- Aranyos vagy, tényleg, de... *közelebb hajol, szinte már bizalmasan támaszkodva a pultra és úgy súgja oda Cassienak:*
- Nem hiszem, hogy a főnök csípné, ha ismeretlen vevők pakolnák ki az árut. *Bizony, a hangsúly azon van, hogy még csak a nevét sem tudja a csajnak. Ami lássuk be, igencsak sajnálatos - pótolandó dolog.*
avatar
Zach
Halandó
Halandó

Titulus : Everyday Hero
Kor : 35

Hozzászólások száma : 22

Vissza az elejére Go down

Re: Belvárosi videotéka és hanglemezbolt

Témanyitás  Cassandra F. Hamilton on Vas. Aug. 05, 2012 10:27 am


Zach & Cassie
Ezt viselem éppen!

Mi a szösz. Csak nem emlékszik rám? Azt hittem, én is csak olyan, „egy a sok közül vásárló” vagyok, de ezek szerint mégsem. Ennek most igazán örülnöm kellene, de valami azt súgja hamar vége lesz ennek a felhőtlen jókedvemnek.
- Hát ami azt illeti időm mint a tenger. Nem sietek sehová. – mosolyogtam rá kedvesen.
Nem tudom megmagyarázni, hogy miért, de ez a srác annyira felkorbácsolja az érzékeimet, hogy az leírhatatlan. De persze mint mindig ez a csoda is nagyon rövid ideig tartott. Pont amikor fel szerettem volna ajánlani, hogy tényleg beszállok segíteni, felhozta a boszis témát.
- „Vagy van valami varázslat, ami kipakol helyettem!” – kérdezte, komolytalan hangon, de engem mégis egy pillanatig megrémisztve.
- Ohh ugyan már, hiszen varázslatok nem léteznek. – mosolyogtam rá miközben a szemeit tanulmányoztam.
Nem tudom mi üthetett belém mostanában, nem vagyok topon, ami a füllentéseket illeti. Pandora is rájött a titkomra. Na jó, mondjuk ő mástészta, na de akkor is.
- Hát ha csak ezen múlik akkor akár be is mutatkozhatok. Cassandra Faye Hamilton, de nyugodtan szólíts csak Cassie-nek ahogy a többiek is teszik. - mosolyogtam rá ismét miközben hátrébb léptem egyet és felé nyújtottam a kezem.
avatar
Cassandra F. Hamilton
Néhai
Néhai

Titulus : Pretty Little Witch
Kor : 24

Hozzászólások száma : 21

http://mydearsister.hungarianforum.com/forum

Vissza az elejére Go down

Re: Belvárosi videotéka és hanglemezbolt

Témanyitás  Zach on Hétf. Aug. 13, 2012 10:31 pm

*Bármilyen hihetetlenül hangzik, nem arra megy ki a dolog, hogy ő itt most leleplezzen bármit/bárkit is. Csak egy átlagos amerikai fiatalember, aki szeretne hinni abban, hogy létezik a világban valamiféle varázslat. Őrület, nem?
Mindenkinek kell valami, amiben hihet, ha túl akarja élni idelenn a Földön.*
- Én is tudom, hogy nem. De jó lenne... vagy szerinted nem? *sandít a lányra, láthatóan érdeklődőn az ő álláspontja felől. Nem ítélné el, ha azt mondaná, az egész egy nagy hülyeség. Nem Cassie lenne az első, aki így állna hozzá a témához.
Amikor bemutatkozik és felé nyújtja a kezét, szórakozottan löki el magát a pulttól és kisétál mögüle, hogy a lánnyal szemközt állapodjon meg.*
- Igazán örvendek Cassie. * ezzel együtt finoman ráfog a másik kezére, de nem rázza meg rángatva. Hölgyekkel ilyesmit nem illik. *
- Segíthetek Zack. * Vigyorodik el széles, szemtelenül kisfiúsnak tetsző mosollyal és ezzel együtt elengedi Cassie kezét, hogy a mellkasán levő névjegytáblára mutasson. Tényleg ez van rajta: "Segíthetek? Zachary"*
- Szóval tényleg segítenél? *utolsó lehetőség a visszakozásra, de ha a lány rábólint, akkor a raktár felé indítványozza lépteiket.*
avatar
Zach
Halandó
Halandó

Titulus : Everyday Hero
Kor : 35

Hozzászólások száma : 22

Vissza az elejére Go down

Re: Belvárosi videotéka és hanglemezbolt

Témanyitás  Cassandra F. Hamilton on Szer. Aug. 15, 2012 2:36 am


Zach & Cassie
Ezt viselem éppen!

Még, hogy nem lenne jó? Ez a világ legjobb dolga, de azért néhány részletet kihagynék a képletből, ha nem gond. Viszont ezt nem mondhatom el senkinek, hiszen akkor hatalmas balhéba keveredhetnénk. Arról nem is beszélve, hogy biztos bogarasnak gondolna, de ha az erőmet is megmutatnám, akkor meg bepánikolna. Szóval sehogy se lenne szerencsés, ha kitudódna a dolog.
- Végül is nem is lenne rossz. – mosolyogtam rá Zack-re.
Igazán rendes srácnak tűnik és ahogy így elnézem, meg hát a hallottak alapján is elég fogékonynak tűnik a természetfeletti iránt.
- Segíthetek Zack? – nevettem fel egy pillanat erejéig, majd újra megszólaltam.
- Igazán találó név. Majdnem annyira, mint a „Rám mindig számíthatsz Cassie” – kuncogtam a saját poénomon ami így belegondolva nem is volt annyira vicces, de most már mindegy ha kimondtam akkor már nem szívhatom vissza.
Nem csak jó fejnek látszik, hanem tényleg az. Azt hiszem most először nem csalódtam az emberismeretemben. Bár nehezen vettem rá magam, hogy szóba álljak vele, de most már nem bánom, hiszen annyira aranyos, még a kicsit kómás fejét leszámítva is.
- Persze, hogy segítek. Máskülönben nem ajánlottam volna fel. Amúgy meg szerintem már lassan jobban ismerem ezt a boltot, mint a saját tenyeremet. – mosolyogtam rá, miközben elindultunk a hátsó rész irányába.
avatar
Cassandra F. Hamilton
Néhai
Néhai

Titulus : Pretty Little Witch
Kor : 24

Hozzászólások száma : 21

http://mydearsister.hungarianforum.com/forum

Vissza az elejére Go down

Re: Belvárosi videotéka és hanglemezbolt

Témanyitás  Zach on Pént. Aug. 17, 2012 6:42 am

- Kösz. *mosolyodik el jellegzetes félmosolyával, elnézve a nevető lányt. Igazán bájos, biztos rengetegen szeretik ezt a csajt és még többen szeretnék szeretni. Egyszerűen... a kisugárzásában van valami kellemesen pozitív.*
- Igen? *sandít hátra rá, majd kinyitja a raktárajtót és előre engedi a hölgyet egy intő mozdulattal. Csak tessék előre menni, nem őriznek Cerberus-t és egyéb rémségeket odabenn!*
- Elég sűrűn jársz ide, az igaz. A környéken laksz talán? *lép be a másik után ő is, az egyik sarokban levő polcon sorakozó bontatlan kötegek felé.*
- Az lesz az... a bejárattal szemközti állványra kellene kipakolni. *Dögnek érzi magát, hogy a vevővel végezteti a munkát, de egyben hálásnak is, hogy így előbb szabadulhat ma. Talán cserébe meghívja majd valamire Cassiet. Igen, ez jól hangzik!
Eme fantörpikus ötletének minden elégedettségével nyalábol fel három nehezebb köteget és indul meg kifelé - persze, előtte azért szól a csajnak, hogy ne erőltesse meg magát, jó lesz neki egyesével hordania, legfeljebb kettesével.*
avatar
Zach
Halandó
Halandó

Titulus : Everyday Hero
Kor : 35

Hozzászólások száma : 22

Vissza az elejére Go down

Re: Belvárosi videotéka és hanglemezbolt

Témanyitás  Cassandra F. Hamilton on Kedd Aug. 21, 2012 3:36 am


Zach & Cassie
Ezt viselem éppen!

- Hát legalább is majdnem, jobban – mosolyogtam rá egy bájos mosollyal.
Ahogy elsétáltam mellette, az illata úgy tört utat magának az orromon keresztül, hogy egy pillanatra teljesen elbódított. Valahogy teljesen elvonta az érzékeim figyelmét. De szerencsére, hamar magamhoz tértem és ő remélhetőleg nem vett észre ebből semmit.
- Hát ezt azért így nem mondanám, de ti vagytok a kedvenceim, értetek megéri idáig eljönni. – hízelegtem Zack-nek egy kicsit, miközben végig mosolyogtam.
Nem tudom valahogy annyira vonz a közelsége és az, hogy egy kicsit normálisnak látszódhassam mellette, hogy az leírhatatlan. Amikor itt vagyok a boltban, úgy érzem semmi és senki nem tehet nekem rosszat. Ez a hely az én kis titkos, búvóhelyem.
- Parancs, értettem! – tisztelegtem előtte, mint ahogy azokban a katonai, vagy tengerészetis filmekben szokták, amiket annyiszor lehet látni a tv-ben, majd jóleső kacajjal, nyúltam az elő köteghez.
Nem gondoltam volna, hogy ennyire, nyugis és kellemes reggelem lesz. Főleg azok után, hogy a múlthetem mennyire zűrös volt. De legalább pihenhetek egy kicsit, már amennyire a cipekedés pihentetőnek mondható.
- Tudod, ezek után, igazán kaphatnék egy kis kedvezményt. – vigyorogtam rá, miközben odasétáltam mellé a két köteg CD-vel a kezembe, és rátettem az állványra.
avatar
Cassandra F. Hamilton
Néhai
Néhai

Titulus : Pretty Little Witch
Kor : 24

Hozzászólások száma : 21

http://mydearsister.hungarianforum.com/forum

Vissza az elejére Go down

Re: Belvárosi videotéka és hanglemezbolt

Témanyitás  Zach on Pént. Szept. 07, 2012 3:26 am

* Nem vak és nem is kezdő csajozás terén - de ez a pillanatnyi megrezdülése a lánynak nem tűnik fel neki. Talán a korai időpont miatt vagy szimplán azért, mert nem gondolja, hogy a csajoknak bejön a kávé-raktár-könyvespolc por és valami férfiparfüm keveréke. *
- Ó. Ezt örömmel hallom! * Már, hogy csípi a boltot. Ő is, ami azt illeti, de jutalék járhatna kicsit több, ha már ennyit melózik zárás előtt és után is...*
- És miénk a megtiszteltetés! * épp csak nem szalutál a kishölgynek, pusztán kihúzza játékosan magát, miközben cipeli a köteteket kifelé Cassie után. Azért amikor a lány bevállalja a szalutálást, nevetősen fejcsóvál.
Ahogy belemerülnek a pakolászásba, olykor sikerül egyszerre nyúlni egyik-másik CD-ért. Ilyenkor persze mindig valahogy sikerül a tekintetét megtalálnia a csajnak, hogy fiús félmosollyal kérjen bocsánatot. A kedvezményre elhúzza a száját.*
- Azt még én se kapok... De tudod mit, meghívlak egy fagyira, öhm, mondjuk szerdán jó neked?
avatar
Zach
Halandó
Halandó

Titulus : Everyday Hero
Kor : 35

Hozzászólások száma : 22

Vissza az elejére Go down

Re: Belvárosi videotéka és hanglemezbolt

Témanyitás  Cassandra F. Hamilton on Csüt. Szept. 13, 2012 5:23 am


Zach & Cassie
Ezt viselem éppen!

Nagyon jó volt Zach társaságában lenni és azt csinálni amit szeretek. A zene nagyon fontos része az életemnek és ez a párosítás most nagyon jó volt.
- Ohh ugyan már! - nevettem rá vidáman, miközben elkezdtem szétválogatni a CD-ket.
Sokkal jobb ez a meló mint azt bárki is gondolná. Szívesen dolgoznék itt nap mint nap, bár nem tudom, hogy az apám mit szólna hozzá. Lehet, hogy ez már nála is kiverné azt a bizonyos biztosítékot, de végül is ki tudja.
- A szerda tokéletesen megfelel. Amúgy meg a kedvezménnyel meg csak vicceltem. Nem azért segítek neked. Sokkal inkább azért, hogy lefoglaljam magam és hogy addig is a zenével foglalkozhassak. - mondtam kicsit elpirulva.
Nem hittem volna, hogy ennyire jó napom lesz, de úgy tűnik a fényőröknek ma nagyon jó hangulatuk van odafent.
- Most is éppen egy új dalon dolgozom. Már majdnem készen van. Csak egy kis csiszolás kell még neki, és még azt sem tudom, hogy melyik nyelven jobb, mert két változatban csináltam meg. Csak igazából még sosem mertem egy lemez kiadó cégnek se elküldeni a demómat. Félek, hogy azt mondanák, hogy nem vagyok elég jó. - csacsogtam továbbra is mint akinek szófosása van. de nem baj. Ez vagyok én, ilyennek kell elfogadni és szeretni.
avatar
Cassandra F. Hamilton
Néhai
Néhai

Titulus : Pretty Little Witch
Kor : 24

Hozzászólások száma : 21

http://mydearsister.hungarianforum.com/forum

Vissza az elejére Go down

Re: Belvárosi videotéka és hanglemezbolt

Témanyitás  Zach on Hétf. Okt. 08, 2012 8:09 pm

- Cédéket pakolgatni azért nem lehet túl szórakoztató. *És szerinte messze áll a zenéléstől. Ha gitárt foghatna és játszhatna - na akkor foglalkozna igazán vele!*
- Két nyelven? Hűha, nem vagy semmi! *Igazából most esik le, hogy a csaj énekléssel foglalkozhat. Sebaj, jobb később, mint soha, nem igaz?*
- Egy próbát szerintem mindenképp megér. És én a helyedben mindkettőt elküldeném. Ha nem villogsz, sose figyelnek fel rád. *kacsintok cinkosan, az utolsó cédét is felhelyezve a polcra. Hamarosan nyitás van és semmi időm nem lesz a lánnyal foglalkozni normálisan. De megnyugtat a tudat, hogy egy "randit" már sikerült kicsikarnom a helyzetből. Máris jó napom lesz!*

//Bocsánat, hogy csak most...! ^^"//
avatar
Zach
Halandó
Halandó

Titulus : Everyday Hero
Kor : 35

Hozzászólások száma : 22

Vissza az elejére Go down

Re: Belvárosi videotéka és hanglemezbolt

Témanyitás  Cassandra F. Hamilton on Kedd Okt. 09, 2012 4:10 am


Zach & Cassie
Ezt viselem éppen!

Még, hogy nem szórakoztató CD-ket pakolászni? Cöhh, akkor nincs tisztában a dolgokkal.
- Minden csak a társaságon múlik. – mosolyogtam rá a leg elbűbölőbb mosolyommal.
Ja nekem, ha tudná a tikomat, akkor minden annyira más lenne. Lehet, hogy szóba se állna velem, vagy az is lehet, hogy félne tőlem? Hát nem tudom, de ez nem is valószínű, hogy ki fog derülni egyhamar.
- Igen, mert ami azt illeti eléggé tág a családunk. Apukám, amerikai, de az anyukám félig mexicói, félig pedig olasz származású, és hát sok rokon, sok nyelv. A többi meg hát jött magától. – fecsegtem tovább, miközben az utolsó pár darab CD-t tettem ki a polcra.
Amiket ez után mondott Zach, annyira jólestek,. Legalább ő megpróbál támogatni, még úgy is, hogy nem is hallott énekelni, na de az apám… Áh na mindegy. Bár egy kis kis részletet előadhatók neki, maximum ha nem tetszik akkor elzavar.
- Tudodmit? Igazad van. Villogni fogok. – mondtam vidáman és mosolyogva, mikör végeztem a CD-k rámeső részével. Majd nagylevegőt vettem és hozzákezdtem a tervemhez.
- De előtte szeretnék neked mutatni valamit. – csacsogtam, miközben megfogtam a kezét és magammal húztam a pultja felé, ahol is az előbb láttam egy gitárt elrelytve a pult mögé. Gyorsan elengedtem Zach kezét, majd felpattantam a pult tetejére és elkezdtem játszani és énekelni.

Who says

//Semmi gond Smile nem haragszom, de szerintem lassan zárhatjuk is a játékot. Smile//
avatar
Cassandra F. Hamilton
Néhai
Néhai

Titulus : Pretty Little Witch
Kor : 24

Hozzászólások száma : 21

http://mydearsister.hungarianforum.com/forum

Vissza az elejére Go down

Re: Belvárosi videotéka és hanglemezbolt

Témanyitás  Zach on Hétf. Nov. 05, 2012 10:17 am

*Hallgatja a lány - előbb amit mesél, aztán persze az éneket is - felajánlva a gitárját, ha már olyan szemfülesen kiszúrták.
Valószínűleg az első vevők megjelenéséig eldumálgatnak és bizony, a pasas eléggé bízik abban a fagyis meghívásban. Ennek örömére a telefonszámát is megszerzi a lánynak, mondván, majd hívja.
Valószínűleg fogja is.*

//Köszi. Smile //
avatar
Zach
Halandó
Halandó

Titulus : Everyday Hero
Kor : 35

Hozzászólások száma : 22

Vissza az elejére Go down

Re: Belvárosi videotéka és hanglemezbolt

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.