Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Joelle McGraw

Go down

Joelle McGraw

Témanyitás  Joelle on Hétf. Nov. 15, 2010 8:26 am

JOELLE MCGRAWBIOGRÁFIAI INFORMÁCIÓK

NEM:
SZÜLETÉSI HELY, IDŐ: USA, Minnesota, Litchfield 1982. április 07.
KOR: Látszatra 22 év
MAGASSÁG: 178 cm
TESTSÚLY: 57 kg
HAJ SZÍNE: szőke
SZEM SZÍNE: kék
TESTALKAT: átlagosan nőies
SZÁRMAZÁS: amerikai
EGYÉB KÜLSŐ ISMERTETŐJEGY: bal csuklón és csípőtájon tetoválás, öltözködését a kényelmes elegancia jellemzi, de Nem veti meg a farmert, kockás inget, ’veszkócsizmát’ sem.


KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

KASZT: árnyőr
ALAP KÉPESSÉGEI: teleportálás, tűzgömb
EGYEDI KÉPESSÉGE: megidézés
FEGYVER, VARÁZSESZKÖZ: Egyszerű ezüsttőr, nevének vésetével benne. Úgy bánik vele, mint más a tollal. De bármilyen lőfegyvert képes gyorsan kiismerni és kezelni egyébként.
FELLELHETŐSÉG: Felső Alvilág
FOGLALKOZÁSA: Bérgyilkos
CSATOLT FILE-OK: [1.][2.][3.]


JELLEMZÉS

Rá nem épp igaz a mondás, hogy „Azt kapod, amit látsz.” Hiába az átlagosnak tetsző, bájos Barbie külső, ha megszólal… Szabad szájú, velős, odamondós, és mellé mindenről tudni akar.
Imádja a különféle mechanikus szerkezeteket, azok működési elveinek megismerésére órákat képes lenne fordítani. Életéből maradt meg eme jó (?) szokása. Egyébként mondhatni társasági ember, szereti élvezni a második életét. A kocsmákba is inkább szórakozni jár, mintsem lerészegedni.
Magának való, nem szeret másokért is felelni, épp elég a saját hátsójára vigyáznia. Ismeri a tulajdon korlátait, képességeit, így mindig odafigyel, milyen üzletbe is megy bele, milyen melót vállal el.
Apropó, meló. Munkáját diszkréten és rendkívül hatékonyan végzi, épp ezért nem egy felsőbbrendű démon ad neki megbízásokat.
A férfiakkal pedig inkább csak incseleg, a kéretlen bókokat magasról csapja le. De mindig vannak olyan férfiak, akik az elérhetetlen nőkért bolondulnak, nem igaz?


ELŐTÖRTÉNET

Született a Minnesota állam béli jelentéktelen kis településen, Litchfield-en 1982. április 07.-én. Szülei Timothy és Susanne McGraw, két bátyja John és Mitch.
A család farmgazdálkodásból tartotta fenn magát, hatalmas földjeik, területeik voltak, melyeken nem egy bérmunkás dolgozott. Persze a család is kivette részét a munkából, akárcsak a farm körüli állatállomány gondozásából.
Az édesapa ugyanis lovak tenyésztésével foglalkozott. Idejének nagy részét a szabadban, a jószágok között töltötte, míg az édesanya főállású háziasszonyként látta el a ház körüli teendőket, illetve nevelte a három McGraw csemetét, akik szintén szerették a friss levegőn elütni az időt. Édesapjuk nem csak lovagolni tanította meg őket, hanem a fegyverhasználat rejtelmeibe is bevezette őket.
A problémák ott kezdődtek, mikor a két idősebb testvér, a fiúk elkezdtek serdülni. Ezzel együtt jöttek az erre az életszakaszra jellemző problémák, mint az alkohol, a lázadás, a drog…
Egyik este a fiatalabb fivér, Mitch betépve jött haza és egy hatalmas félreértés következtében lelőtte édesanyjukat. Mintegy gyújtószikrája volt ez a tragikus esemény a család hanyatlásának.
A legidősebb gyerek San Franciscoba, egyetemre menekült a történtek, a család elől, édesapja és a fiatalabbik bátyja pedig alkoholba. Tim sose bírta kiheverni a felesége elvesztését, főleg, hogy az egyre inkább nőiesedő Joelle is őrá emlékeztette. Akárcsak a fiát, aki folyton megrémült húga láttán, azt gondolván, édesanyja bosszúja ez a kegyetlen halálért.
Az alkoholizmus elszegényedéshez, az ijesztő hasonlóság családon belüli erőszakhoz vezetett, melyet a lány egy darabig tűrt-tűrt… A felgyülemlő keserűség és megalázottság érzete azonban odáig vezetett, hogy már szinte nem is érezte a családjának azt a két embert. Mert nem is voltak azok. Szörnyetegek voltak. Állatok.
És úgy is végzett velük, mint az állatokkal. Fájdalmas, lassú halálukat élvezettel nézte végig. Könyörgésük, fájdalmuk maga volt a megváltás a lány számára.
Igen ám, de úgy tűnik, ez a vérengzés valami családi vonás lehet. Bár tény, hogy az egyetemet végzett, jogász báty kevésbé stílusosan végezte a dolgot, mint a húga. Vádat emelt ugyanis a lány ellen, akinek így a büntetése halálbüntetés lett, melyet 2004-ben hajtottak végre.

A legmeglepőbb az egészben, hogy valami istenverte, khm, akarom írni ördögverte csoda folytán mégsem halt meg. Általános értelemben véve igen, de az Alvilág fejedelmétől kapott egy újabb esélyt, így immáron hat éve tengeti életét az alvilágban és rúgja szét előszeretettel a fényőrök hátsóját.


A hozzászólást Joelle összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Ápr. 05, 2012 8:41 pm-kor.
avatar
Joelle
Néhai
Néhai

Titulus : Ms Unreachable
Kor : 36

Hozzászólások száma : 66

Vissza az elejére Go down

Re: Joelle McGraw

Témanyitás  Lupo on Hétf. Nov. 15, 2010 10:15 am

Üdv ifjú árnyőr! Bármennyire is szeretnék, nem tudok belekötni a karakterlapba, így nincs más dolgom, csak hogy elfogadom. Jó játékot!

_________________

Mesélői szín: Sárga || Karakterlap || Levelesláda || Rám tartoznak: Avatar-kérelmek, démonos cuccok + ami van
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 585

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.