Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Chris Anderson

Go down

Chris Anderson

Témanyitás  Chris on Vas. Dec. 12, 2010 5:28 am

Név: Chris Anderson
Születési hely, dátum: 1984. június 13. Sudbury, Massachusetts, USA
Kor: 26
Kaszt: Halandó
Lakhely: Hajó
Foglalkozás: Exkatona\Zsoldos
Fegyver, varázseszköz: 9mmes Barret, M4es és egy AS50 mesterlövész puska

Jellem
„Nagyképű, egoista, hím soviniszta gyökér.” Idézhetjük egyik régebbi kolléganőjének jelentéséből. Ezzel a négy szóval akár jellemezhetnénk is a nők szempontjából. Egy nagyképű egoista pasas, aki a nők álmának tartja magát. Szeret, sőt imád csajozni. Emellett ugratni másokat, és mindene a pénz! Bármit megtesz egy kis zöldhasúért.

Megjelenés
Magas, szálkás alkata már eléggé kiforrott a katonaság alatt. Persze itt ott észrevenni hegeket rajta, kisebb varratok, amik megmaradtak. Illetve bal vállán, egy kis részen vadhús nőtt, ahogy egy golyó belefúródott, és nem vették ki. Frizurája változatos, gyakran meghagyja kicsit hosszabbra, és felfelé zselézve tüskés kinézete van. Ez modernebb fiatalos külsőt ad neki, de néha rátör a katona, és akkor majdnem nullás géppel nyomja le. Szakálla is, hogy van hol nincs, elég gyorsan nő így sokat tud rajta változtatni.

Előtörténet
1981ben született Massachusetts államban, egy félreeső városban. Szülei egyszerű emberek voltak, egyszerű élettel. Apja farmercsaládból szármozott, így egyértelmű volt, hogy egy rancson nevelkedjen. Anyja pedig árvaházban nevelkedett, így ő inkább a kellemes családi hangulatot tartotta fennt náluk.
A suliban és a gimiben okos gyereknek tűnt, de lustának ami a gondolkodást illeti. Kifejlődött magabiztos csajozós jelleme, ami a mai napig jellemző rá. A közép suliban ő volt a focis sztárirányító. Esélye volt, hogy ösztöndíjjal menjen egyetemre, ahol folytathatná a futballt, de végül másképp döntött. Nem akaródzott tanulni, így inkább beállt 18 évesen a katonasághoz.
Sok mindent megjárt, és végül 22 évesen szerelt le az amerikai hadseregtől, mert hadbíróság elé állították. Többszöri parancsmegtagadás, illetve illegális pénzes játékok lebonyolításáért állt a bíróság elé. Mi tagadás élvezte a katonaságban töltött perceket, és mindenki tudta, ha kell valami, vagy fogadást akar kötni akkor nála teheti meg. Illetve pókerversenyeket és sztriptíz táncosokat szervezett a szabadidejükre. Meg ha már lúd akkor legyen kövér, kapott egy két szexuális zaklatást is. Bár ezek alól felmentették, mert kiderült a nők, csak nem bírták, hogy szex után nem hívta fel őket. De sajna minden jónak vége kell, hogy legyen. Az egyik szigorúbb parancsnoka bevitette a hadbíróság elé, ahol végül pénzbüntetésre ítélték, és kirúgták a hadseregtől.
Ekkor fogta magát, és mivel jobb ötlete nem volt, beállt a francia légionáriusokhoz. Azok bárkit befogadnak magukhoz, és elintéznek nekik, csak hogy legyen katonájuk. Ráadásul keményebb is mint pár hadsereg, és így megint edzésben volt. 25 éves korában szerelt le, mert lejárt a szerződése, és úgy döntött elég a parancs követéséből.
Eléggé ismertté vált már a neve az országok között is, illetve bizonyos alakulatoknál. De mivel hadbíróság előtt állt, nem szívesen foglalkoztatták…nyilvánosan. Így zsoldos lett, amikor nagy a gáz és elit osztag kell akkor ő az egyike azon embereknek akit felhívnak. Persze ez egy igen jelentős bankszámlával is jár, ahova rendszeresen kap sok nullával végződő összegeket.
Az egyik ilyen akciója során futottak bele valami olyanba amilyet még nem látott. Egy szibériai állítólagos rakétagyáron ütöttek rajta. Egyszerű ügynek tűnt, de a főnök irodájába érve az egyik fickó kezeiben tűzgömbök gyulladtak ki, és kezdte el őket dobálni. Aztán egyszer csak egy villanással eltűnt. Egy társával látta ezt, aki megsérült a tűzgömböktől, és belehalt a sérüléseibe. Nem is merte elmondani mit látott, inkább mikor hazatért, akkor kezdett utánanézni a dolgoknak. Egy régi könyvben talált rá a megoldásra, hogy démon lehetett. Ekkor kezdett el komolyabban foglalkozni a témával és jött rá, hogy léteznek boszorkányok és démonok. Illetve más természetfeletti lények.
További kutatásokat végzett és talált rá San Fransiscora, ahol elszaporodtak a felgöngyölítetlen ügyek. Illetve tudomást szerzett a STÜVIKről. Ezek hatására döntött úgy, hogy ide költözik, és megpróbál utánajárni ennek a világnak. Valamint, mivel jól jönne egy állandó munkahely is esetleg a STÜVIKhez is szívesen bepróbálkozna.
Sajnos ez nem jött össze, úgy vélték túl forrófejű. De szerencsére egy civil démonvadász a segítségére sietett. Így legalább a démonok ellen küzdhet.
A hozzászólást Chris összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Aug. 18, 2011 11:49 pm-kor.
avatar
Chris
Halandó
Halandó

Titulus : Démonvadász
Kor : 34

Hozzászólások száma : 171

Vissza az elejére Go down

Re: Chris Anderson

Témanyitás  Vienne on Vas. Dec. 12, 2010 5:52 am

Anderson közlegény!

Már olyan sokan rángattak-cincáltak, én pedig nem tudok sehol belekötni az előtörténetedbe, így a karaktert ELFOGADOM!
Fogsz te még Friscoban elég zűrt okozni, érzem...

Foglalj avatart és irány a játéktér!

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.