Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Adrian Harper

Go down

Adrian Harper

Témanyitás  Adrian Harper on Vas. Dec. 26, 2010 12:03 pm

Adrian Harper


Név: Adrian George Harper
Születési hely, dátum: USA, Boston, 1954. március 27.
Kor: 56
Kaszt: Halandó
Lakhely: San Francisco, Chinatown
Foglalkozás: Hivatásos katona (Tábornok)
Fegyver, varázseszköz: A túlélőfelszerelése mindig nála van, mely áll egy Browning Hi-Power 9mm-es revolverből és egy katonai késből.

Jellem
Egy igazi katona. Ez tökéletesen körül írja és megmagyarázza minden egyes tulajdonságát és jellemvonását. Életét katonás rendben éli, mindennek megvan a maga helye, legyen szó hétköznapi dolgokról, mint a rend, vagy az életében felállított rangsorokról, mely az események fontosságát hivatott sorba rendezni.
Elég magának való, ha a hétköznapi életről van szó. Látszik, hogy igazán csak akkor van elemében, amikor katonai zubbonyt visel, tőle idegen az egész hétköznapi élet, mint létforma.
Rendkívül kritikus másokkal szemben, csak az felelhet meg az elvárásainak, aki minimum kétszáz százalékos teljesítményt nyújt, hiszen ezt önmagától is elvárja. Maximalista és kíméletlenül mások tudtára adja, ha valami nem tetszik neki. Igazi vezető, erre született, de sajna ezt időnként átülteti a hétköznapokba is. Például ha a bolti eladó lassú, akkor nem rest megsürgetni, sőt ezt hajlamos szinte már parancsként kiadni.
Kifejezetten zordnak és szigorúnak tűnhet, aki nem ismer tréfát és egyébként az esetek egy igen nagy hányadában ez így is van. Viszont neki is van emberi oldala, mely most, hogy egyre idősebb lesz, néha átveszi az irányítást. Végül is ő sem gépkarabéllyal a kezében született, neki is van humorérzéke és igen emberi érzései, csak mindezt a lehető legmélyebbre rejti. A gyengeség ugyanis a katonaságban igen hamar halálhoz vezet.
A céljait eléri. Nem próbálkozik és vagy sikerül, vagy nem. Amit ő a fejébe vesz, azt véghez is viszi maradéktalanul. Nem riad meg semmilyen eszköztől (természetesen, ami az USA törvényeibe még belefér, vagy amit nem tud meg más).
Az emberi érzésekhez viszont teljességgel analfabéta, bizonyos helyzetekben képtelen felmérni, hogy mit is kellene tenni, megpróbál mindent a logikának és a célnak alárendelni, de sok-sok érzés és helyzet nem uralható ilyen egyszerűen. Akkor látszik igazán mennyire emberi.

Megjelenés
Széles váll, határozott vonások, jó kiállás, minden, ami egy igazi katonát jellemez, rá is igaz és meg kell hagyni, hogy igencsak jól tartja magát a kora ellenére. Csak az őszülő hajából lehet arra következtetni, hogy bizony már nem mai legény.
Sötétbarna tekintet uralja az arcát, amivel tud ellentmondást nem tűrő határozottsággal nézni, de – amibe talán annak idején a felesége is beleszeretett – visszavonhatatlanul kutyaszemekkel rendelkezik, de általában nem kell élnie vele.
Öltözéke mindig rendezett, legyen szó a katonai szerelésről, vagy éppen a hétköznapi ruházatról. Egyébként, ha nem egyenruhát visel, akkor egész átlagosan képes felöltözni. Póló, farmer és egyebek. Mindig ott lóg a nyakában egy lánc, rajta egy fémlappal, melyen valami katonai kódszerűség áll.

Előtörténet
’54 márciusában született egy hamisítatlan katonacsaládba. Édesanyja a hadi kommunikációs részlegen volt tiszt, míg édesapja pilóta volt. Méghozzá remek pilóta. A kis Adrian tehát már a kezdetektől fogva rá volt nevelve a fegyelemre és az engedelmességre, akárcsak az őt három évvel később követő öccse. Ők abszolút bajtársi viszonyt ápoltak, mindig kiálltak egymás mellett, ahogy az jó katonákhoz illik. Persze már kicsiként is mindketten arról álmodoztak, hogy az apjuk nyomdokaiba lépnek, katonásdit játszottak, hol egyikük volt a hadnagy, hol másikuk.
De nem volt tökéletes ez a család… távolról sem. Az anyai nagymama ugyanis boszorkányos képességekkel rendelkezett. Az idős nő az a tipikus boszorkány volt, akikkel a mesékben riogatják a gyerekeket, legalább is a fiúk szemében. A nagyi tényleg elég autentikus volt és valóban boszorkány. A gyerekek apja ki nem állhatta a vénasszonyt és így a gyerekekbe is az lett beletáplálva, hogy félniük kell tőle, ha már az apu se bírja őt. Tehát Adriannak a kapcsolata a természetfelettivel már a születése óta elkezdődött.
Már a gimnáziumi évek meghozták a katonás nevelés és a versenyszellem gyümölcsét. Remek sporteredményeinek köszönhetően ösztöndíjjal vették fel Colorado Springsben a légierő akadémiájára. De ne szaladjunk ennyire előre, ugyanis volt ott egy lány még a gimnáziumban, Alice. Nem volt az a tipikus népszerű lány, inkább a tudásával emelkedett ki, komoly volt és határozott. Adrian épp ezért figyelt fel rá. Ráadásul a lányt is ugyanoda vették fel ösztöndíjjal, ahova őt, innentől kezdve pedig igazi szerelmi történet volt a kettejüké.
Az egyetem végeztével Adrianból remek pilóta lett, míg Alice hadmérnökként végzett. Persze az iskola végeztével jött az esküvő, majd egy gyermek: Devin Adria Harper. Csak a nagy idill éppenséggel nem tartott sokáig, ugyanis alice akkor már jónak látta bevallani, hogy bizony ő maga boszorkány… És itt mintha elvágták volna az újdonsült apa életét. Nem tudta megbocsátani Alice-nek, hogy olyan későn szólt egy ilyen nagyon fontos tényről, mert ez ugyebár mindent megváltoztat. A férfi fogta magát és otthagyta a családját.
Azóta már hosszú évek teltek el, a tábornoki rangig küzdte fel magát Adrian. Viszont nem olyan hanyag apa, mint amilyennek bárki gondolná, ugyanis ő végigkísérte a lánya sorsát és pályáját. Titkon bár, de megfigyeltette. Nagyon büszke volt rá, amikor a légierő kötelékében immár két Harper volt. A rang előnyei, hogy sosem kellett találkoznia a lányával.
Viszont arról is tudomást szerzett, hogy Adria teherbe esett és valami férfi is van a dologban… valami író. És itt már eljött az ideje annak, hogy felvegye a kapcsolatot egyszülött lányával.
avatar
Adrian Harper
Halandó
Halandó

Hozzászólások száma : 6

Vissza az elejére Go down

Re: Adrian Harper

Témanyitás  Vienne on Vas. Dec. 26, 2010 12:59 pm

Harper tábornok!

Ne vegye személyeskedésnek, de a lánya helyében én összetenném a két kezem, hogy az apám egyáltalán érdeklődik irántam, még ha csekély mennyiségben is. A karaktert pedig kétségkívül ELFOGADOM, pár gépelési pontatlanságtól eltekintve remek, összetett karakter.

Iratkozz fel avi-foglalóba és irány a játéktér!

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.