Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Barlangi tavak

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Barlangi tavak

Témanyitás  Joelle on Csüt. Jan. 13, 2011 4:02 am

First topic message reminder :

Bár Kharón, a révész csak mende-monda, az alvilágban is fellelhető olyan rész, ahol tavak, folyók alakultak ki. Ezek közt a könnyebbség és talán a fődémon kénye-kedve végett járatok lettek kialakítva, hogy közlekedni lehessen köztük. Funkciójuk nincs, hacsak nem a gyönyörködtetés.

avatar
Joelle
Néhai
Néhai

Titulus : Ms Unreachable
Kor : 36

Hozzászólások száma : 66

Vissza az elejére Go down


Re: Barlangi tavak

Témanyitás  Joelle on Hétf. Feb. 07, 2011 10:21 pm

- Lehet, hogy a korod miatt kissé tompul már az agyad. *Hecceli a másikat szemtelen mosollyal a képén.
Mikor pedig azt látja, hogy a férfinak nem lenne ellenére a dolog csúnyán szólva is bekapta a horgot, akkor könnyed mozdulattal lép oda hozzá és felé hajol. Ajkaik vészesen közel kerülnek egymáshoz, de épp csak simítják a másikét. Nem csókolja meg. Helyette azonban halkan súgja:*
- Azt ki kell érdemelni. *villan vigyora, de a következő pillanatban már itt sincs, tovateleportál.*

//Köszi. Remélem, még lesz alkalmuk összefutni. Wink//
avatar
Joelle
Néhai
Néhai

Titulus : Ms Unreachable
Kor : 36

Hozzászólások száma : 66

Vissza az elejére Go down

Re: Barlangi tavak

Témanyitás  Agrael on Kedd Feb. 08, 2011 11:34 am

- Ezer év az csak ezer év, akárhonnan is nézzük.* mosolyog Jora, kedvét leli a társaságában, talán mert ő pont olyan kis fiatal. Hm, talán tényleg lesz most valami a dologból? Talán, de ha nem, nos, akkor se keseredik el Agrael, talál majd valakit, aki csillapítja a feltüzelt vágyait. Nem történik semmi, csak annyi hogy Jo eltűnik. Vigyorogva néz fel Agrael a barlang mennyezetére.*
- Meglesz majd az is.*majd egyszerűen ő is eltűnik.*

/Én is remélem Very Happy ha van kedved majd írj rám játék ügyben Very Happy /
avatar
Agrael
Démon
Démon

Hozzászólások száma : 226

Vissza az elejére Go down

Re: Barlangi tavak

Témanyitás  Heloise on Vas. Május 08, 2011 1:00 am

*Félhetne az erre tévedő, hogy a járatban rá szakadnak a sziklák, vagy épp attól, hogy belefullad valamelyik barlangi tóba.
És mégse érezni ennek a súlyát, a veszélyét. Csak a csend van, a dobhártyaszaggató üres némaság. Minden könnyed...légies.
Mint az egyik kis peremen álló nő is, a fekete ruhácskában, mely bár fedi testét, ízlésesen sokat sejtet a női idomokból.
Haja kiengedve omlik vállaira, s szemeit lehunyva pihenteti. Mintha félhangosan mormolna, kántálna valamit... hogy aztán szusszanva vágjon bele valamit a vízbe.*
- A francba ezzel a sz*rsággal! *sággal,sággal...sággal,gal... - hangja visszhangot ver az ürességben.*
avatar
Heloise
Néhai
Néhai

Titulus : The Lamia
Kor : 232

Hozzászólások száma : 46

Vissza az elejére Go down

Re: Barlangi tavak

Témanyitás  Alexander on Vas. Május 08, 2011 2:04 am

Alexander éppen körúton volt az alvilágban. Mostanában teljes démonként akart élni, a nem démoni képességeit nem is akarta használni, egy ideje.Edzett éppen és ehhez egy kopár helyett keresett, ahol szabadon dobálhatott energia, és tűzgömböket. Egy kopár barlangba került, öltözéke egy póló, valamint egy kissé viseltes nadrág. Hirtelen egy hangra lett figyelmes, ami nem éppen szép kifejezés volt. Hallgatózott majd megtalálta a hang forrását, és mellé teleportált. A zöld lángokból kilépve Alex, egy ismerős alakot látott. Az Udvartartás egy másik tagját, Heloise-t.
-Üdvözlöm Heloise! Valami gond van? - kérdezte tőle teljes nyugalommal. Látszottak rajta az edzés nyomai, egy kissé izzadt volt, de azért nem túl feltűnően.
-Épp edzettem egy kicsit. Muszáj kordában tartanom magamat. Egy kicsit idős vagyok már. -mondta neki csak úgy, csevegés szándékában.
avatar
Alexander
Néhai
Néhai

Kor : 706

Hozzászólások száma : 168

Vissza az elejére Go down

Re: Barlangi tavak

Témanyitás  Heloise on Vas. Május 08, 2011 6:01 pm

- Alexander! *Fordul meglepettséget színlelve a férfi felé. Azt hallotta, hogy jön valaki, de nem gondolta volna, hogy ő.*
- Gond? Ugyan kérlek... *Nem zavarja, hogy magázzák, sőt. Hízeleg. De az se nagyon böki az oldalát, hogy ő meg nem teszi meg ezt.*
- Csak van egy ici-pici kis boszorka, akit a két kezemmel tudnék megfojtani a tegnapi húzásáért, de... megoldom. *Terül szét bájos mosoly ajkain, melytől egyszerre fest meseszépen, mégis velejéig romlottnak, gonosznak.
A másik kijelentésére oldalt dönti picit a fejét és leplezetlen pillant végig rajta.*
- És milyen jól teszed... *Villan szelíd vigyora. Igen, ez olyan... bókféle volt.*
- Mi van veled egyébként mostanában? Nem sűrűn hallani felőled.
avatar
Heloise
Néhai
Néhai

Titulus : The Lamia
Kor : 232

Hozzászólások száma : 46

Vissza az elejére Go down

Re: Barlangi tavak

Témanyitás  Roxana on Csüt. Júl. 21, 2011 6:33 am

Na, megint letudtam egy melót. A fizetség pedig máris a bankszámlámat gyarapítja. Igen, jelenleg pénzbeli fizetség volt a munkám ára. Néha kell az, hogy semmi gond ne legyen egy-egy munkánál.
Valamelyik szórakozó helyen volt a kicsike, ahol szépen elcsábítottam. Egy kis tánc, néhány bedobott ital. A kocsijába akart csábítani és engedtem is a csábításnak. Egy kicsit lehet néha játszani fekete özvegyet, nem gondoljátok? Egy egyszerű halandó, aki speciel egy jövőbeli fényőr volt kinek tudna ártani, mert nekem nem.
Az arcomon széles mosollyal sétálok végig a barlangáratokon. A minap üzent Zack, hogy szeretne tőlem valamit, gondolom egy újabb megbízás, hiszen ő egy állandó kuncsaftom. Most pedig őt keresem, mert valahogy mindig elkerüljük egymást. Vagyis inkább mondjuk úgy, hogy engem nem könnyű megtalálni, ha éppen a munkámat végzem, hiszen még a végén valaki belekavar az egészbe.
- Hol a fenében vagy már? -
Morgolódom magamban. Megkérdeztem Lizát, hogy nem látta-e és ő azt mondta, hogy errefelé találom, hát úgy tűnik mégsem...
A nagy keresésben már a végére a barlangi tavaknál lyukadok ki. Most nincs itt senki, remek, egyébként sincs kedvem nagyon a társasághoz, lehet, hogy hamar kapna valaki egy tűzgömböt, ha felhúzna.
avatar
Roxana
Démon
Démon

Titulus : Megtestesült ördög
Kor : 31

Hozzászólások száma : 6

Vissza az elejére Go down

Re: Barlangi tavak

Témanyitás  Raoul on Csüt. Júl. 21, 2011 11:12 pm

*Bár nem ildomos nagyon az Alvilágban bóklásznia mostanság, azért csak le kellett jönnie némi információszerzés végett. Van még azért pár démon, aki nem akarja kinyírni őt, így velük beszélt a közelben, most meg a tóhoz sétál, azon tűnődik, hogy a megtudott információk fényében most hogyan tovább. Viszont nem igazán nézett a jövőbe, így meglepetésként éri a tónál lévő nő. Az pedig nagyobb gond, hogy pont olyan szögben van, hogy elsőre észrevehető. Ez viszont elég gáz azt nézve, hogy bujkál. Így mondjuk már édesmindegy, simán levegőnek nézi Roxanát, hátha a nő is hasonlóképp tesz.*
avatar
Raoul
Démon
Démon

Titulus : Daredevil
Kor : 511

Hozzászólások száma : 620

Vissza az elejére Go down

Re: Barlangi tavak

Témanyitás  Roxana on Pént. Júl. 22, 2011 10:20 pm

A tavakon átvezető út szélénél megállok és a vizet nézem, amikor hangokra leszek figyelmes, létek zaja. Igen, a hallásom az évek folyamán kiélesedett, hiszen ha ez nem lenne így már talán nem is élnék. Az érzékek a sok veszélyhelyzet miatt olyanná válnak, mint a kutyának a hallása, a macskának a járása és mint a sas szeme.
Raoult pillantom meg, mint nesztulajdonost. Nocsak egy rég nem látott valaki. Tudom, hogy körözés alatt áll. Már néhányan mondták is, hogy lehet, hogy el kellene vállalnom a felkutatását, de én nemet mondtam akkora. Nem mondanám, hogy kedvelem, nem mondanám, hogy gyűlölöm, teljes mértékben közömbös a számomra, mint mindenki.
Odasétálok hozzá. Remélhetőleg nem fog azonnal elteleportálni, hiszen tudhatja, ha én kutatnám, már biztosan összefutottunk volna. Nem mondom, hogy máris halál fia lenne, csupán valószínűleg megtaláltam volna, de ő régi démon, hamar továbbállhatott volna.
- Nocsak... Mi járatban errefelé? -
Kérdezem meg csevegő hangon miközben közelebb sétálok hozzá. Bár nem ismer annyira, sőt engem senki sem ismer annyira, de ha egyszer is látott vadászni, akkor most tudhatja, hogy nincs bennem ölési szándék, de azért szavakba is foglalom.
- Nem vállaltam el olyasfajta megbízást, hogy elkapjalak, szóval... -
Rántom meg kicsit a vállam, hogy jelezzem nem érdekel, hogy itt van. Szerencsére errefelé kevesen mászkálnak, így nyugodtan lehet beszélgetni akár, noha nem vagyok a legcsevegősebb ember.
avatar
Roxana
Démon
Démon

Titulus : Megtestesült ördög
Kor : 31

Hozzászólások száma : 6

Vissza az elejére Go down

Re: Barlangi tavak

Témanyitás  Raoul on Kedd Aug. 02, 2011 10:23 pm

*Észleli, hogy a nő megindul felé. Amikor Roxana odaér hozzá, akkor tekint rá, szemlátomást épp akkor tűnik el a fekete köd a szeme elől, ami azt jelzi, hogy a jövőbe tekintett. Egész nyugodtnak látszik a kellemetlen kis hibája ellenére is.*
- Gondoltam horgászok. *Jegyzi meg félvállról, így már nem igazán érdekli a lány lévén már magától is tudja, hogy most nem rá hajt. Ettől még nem fog neki részletesen beszámolni, hogy mit keres itt. Van köztük laza 470 év, nem igazán tartozik beszámolóval.
Halk szusszanás kíséretében mosolyodik el a megjegyzésre, miközben a tavat figyeli újfent.*
- Én vagyok az egyik legidősebb látó. Hidd el, ha a fejemre hajtanál, azt előbb tudnám, mint te magad. *Továbbra is marad a halvány, pofátlan mosoly. Nagyon meg van elégedve magával az tény. Legalább is szereti ezt mutatni. Amúgy nem a legbeszédesebb fajta, nem fog kellemes csevegésbe elegyedni a nővel, ha rajta múlik.*
avatar
Raoul
Démon
Démon

Titulus : Daredevil
Kor : 511

Hozzászólások száma : 620

Vissza az elejére Go down

Re: Barlangi tavak

Témanyitás  Rafael on Szomb. Aug. 13, 2011 11:04 pm

[Heloise]

*Mivel mind ő mind újabb kiszemeltje az alsóbb körökben alakik így nem ment messzire. Inkább csak küldött egy üzenetet a drága Heloisenak, hogy ha lenne szíves idefáradni. Bár még nem tudja mennyire jó ötlet Lupo ágyasát bevonni. De a képessége miatt jól jöhet, maximum kevesebb információt kell neki adni, nehogy kiolvassák a fejéből.*
avatar
Rafael
Démon
Démon

Titulus : Master of souls
Kor : 492

Hozzászólások száma : 247

Vissza az elejére Go down

Re: Barlangi tavak

Témanyitás  Heloise on Vas. Aug. 14, 2011 1:20 am

[Rafael - másik időben]

*Ráérősen sétál. Egy sötétkék, lenge nyári ruhát visel, melynek vége a bokáját verdesi, dekoltázsa pedig jó, ha a köldökét nem engedi láttatni. S mégis, ahogy mozdul, nem kerül szem elé semmi bájaiból. Tehát mondhatni, tökéletes a ruha: keveset mutat, de annál többet sejtet.*
- Rafael... *mosolyodik el negédesen, mintegy köszöntésképp.*
- Tíz percem van, miért kerestél? *közli, ahogy a másik elé ér s megtorpan vele szemközt, tekintetét a másik arcán járatva.*
avatar
Heloise
Néhai
Néhai

Titulus : The Lamia
Kor : 232

Hozzászólások száma : 46

Vissza az elejére Go down

Re: Barlangi tavak

Témanyitás  Rafael on Vas. Aug. 14, 2011 1:36 am

*Elmosolyodva fordul az érkező felé majd biccent.*
-Heloise!-*Ezzel le is tudva a köszöngetős rész. És már neki is lát a témának, mert tudja tényleg nem rabolhatja sokáig a nőt.*
-Bár Lupoval fekszel össze, mégis én ajánlanék neked munkát. Nem egyszeri alkalomra gondolok, hanem állandó emberként. Hogy miért? Tömören legyen annyi elég, hogy sok olyan foglalkoztat amit Lupot nem, de az ő embereit nem használhatom, így sajátokat toborzok. Érdekel?-*Ha igen akkor szívesen kifejti mit is akar a másiktól.*
avatar
Rafael
Démon
Démon

Titulus : Master of souls
Kor : 492

Hozzászólások száma : 247

Vissza az elejére Go down

Re: Barlangi tavak

Témanyitás  Heloise on Hétf. Aug. 15, 2011 10:40 pm

- Irigy vagy? *vág közbe negédes mosollyal a Lupot illető alkalmakkal való megjegyzésre, finoman felvonva szemöldökét. Hisz hallja a továbbiakat is.*
- PR-osnak ne menj el. *feleli arra, hogy érdekli e a dolog, majd szusszanva int, hogy sétáljanak. Nem jó dolog az egy helyben ácsorgás, tekintetét pedig séta közben is a másikon tarthatja.*
- Elég ellentmondásos, hogy Lupo "embereit" nem használhatod, és mégis engem keresel meg. Na meg állítólag te is egy vagy közülük, bár ezek szerint... *felkuncog, hisz cirkusz és kenyér. Ez kell a népnek. Ő pedig nem fog itt belerondítani egy láthatóan készülődő mókába.*
- Meg aztán a tömören sosem elég... lehet, hogy sokan buta libának hisztek, de ez nem jelenti azt, hogy fejjel rohannék a falnak. *Egyszóval fejtse ki szépen a démon, vagy ne is rabolja tovább az idejét.*
avatar
Heloise
Néhai
Néhai

Titulus : The Lamia
Kor : 232

Hozzászólások száma : 46

Vissza az elejére Go down

Re: Barlangi tavak

Témanyitás  Rafael on Szer. Aug. 17, 2011 10:43 am

-Nos amennyire én látom, te megadod neki amit akar az ágyban, cserébe velünk vagy az udvartartásban. De nem használ téged kifejezetten az embereként mint Cosettet teszem azt. Ami engem illet én baráti viszonyomból vagyok mellette. Lehet, hogy ő úgy véli a saját embere vagyok, és ha mondja ugrok. De hát mindenkinek vannak hibái. Én pusztán a hatalom és a baráti kapcsolat miatt tartok ki mellette továbbra is.-*Kezd bele a mesébe és a sétába is. Ritkán jár erre, és ritkán látja Heloiset. Szóval minden szépséget megbámul a környezetében diszkréten.*
-Szóval ha Lupo érdekét nézem, akkor annak parancsolok az udvarban akinek akarok. De ha az én érdekem kerül elő, kénytelen vagyok egyedül dolgozni. Most pedig olyan részhez értem, ami már egyedül nem megy. És mielőtt te is rákérdeznél, nem nem kívánom Lupot leváltani. Nincs kedvem a kicsinyes alvilágiak vezetőjévé válni.-*Mosolyodik el kedvesen és teszi össze kezeit.*
-Szóval olyan tehetségeket toborzok, akik erejükben és értelmi szintjükben is méltók a démon névhez. Amit kérek? Hűség, hogyha megkérlek egy feladatra elvégezd, és ne kotyogj másoknak. Amit ajánlok? Védelem a démonok ellen, és nem úgy fognak ismerni mint a fődémon szajhája, hanem mint egy hatalommal bíró nő az udvarban.-*Bár tudja, hogy ez többnyire megvan a nőnek, a védelem és a hatalom. De kell a tehetsége, csak sajna saját ötlete nincs mivel fizessen ezért.*
-Természetesen ahogy én kérek tőletek dolgokat, ezt visszafelé is megadom.-*Ez Lupoval szemben jó pont. Ő csak elvárja a dolgokat, mert ő a fődémon.*
avatar
Rafael
Démon
Démon

Titulus : Master of souls
Kor : 492

Hozzászólások száma : 247

Vissza az elejére Go down

Re: Barlangi tavak

Témanyitás  Heloise on Hétf. Aug. 22, 2011 10:26 am

- Nem tudsz te rólam semmit, Rafael. *Vagy helyesebben fogalmazva nem eleget, de hangjában egy dög testesül meg, aki képes az emberrel elhitetni, hogy egy marék rakást se ér vele szemben. Meg kell hagyni, ijesztően jól csinálja.
Ahogy megtorpan, s felpillant a másikra, tekintete lesiklik rajta, majd felé nyúl, s a papolást hallgatva igazít a férfi ruházatán kacér, könnyed mozdulatokkal.*
- Nem ígérhetek lojalitást, ha tudom, hogy magamon kívül senki felé nem vagyok hűséges. De mit is várnál egy magamfajta szajhától... *villan negédes mosolya.*
- Az ajánlatom a következő... *lép tovább, miután megigazította a másik felsőjét finom, kellemesen érzéki mozdulatok közepette.*
- Állok rendelkezésedre, amikor hívsz, nem fecsegek a kis dolgaidról... azt hiszem ennyi.
avatar
Heloise
Néhai
Néhai

Titulus : The Lamia
Kor : 232

Hozzászólások száma : 46

Vissza az elejére Go down

Re: Barlangi tavak

Témanyitás  Rafael on Hétf. Aug. 22, 2011 10:41 am

*Még szerencse, hogy a legkevésbé se érdekli ki mit gondol róla. Így hidegen hagyja, hogy a nő milyen stílust vesz elő. Hagyja hagy igazítsanak a ruháján, az csak jól jöhet neki.*
-Nos ha egy szajhának gondolnálak akkor nem akarnék neked munkát ajánlani.-*Válaszolja, majd hallgat. Szüksége lenne ennek a nőnek a képességére. De nem kell egy olyan személyiség mint Heloise.*
-A válaszom nem. Majd kerítek olyat aki képes hűséget fogadni.-*Biccent és már fordul is, ha a másik akar valamit nyugodtan szólhat. Nem teleportál csak lassan indul tova.*
avatar
Rafael
Démon
Démon

Titulus : Master of souls
Kor : 492

Hozzászólások száma : 247

Vissza az elejére Go down

Re: Barlangi tavak

Témanyitás  Heloise on Hétf. Aug. 22, 2011 10:49 am

- Azt hittem, te nem az a fajta vagy, aki könnyen feladja... *dönti oldalt a fejét, elnézve a távozót. A falak visszaverik szavait.*
- De azért fogadj meg egy tanácsot: Amíg te kérsz szívességet egy démontól, addig ne diktált a feltételeket. Inkább érd el, hogy azt higgye, ő az, aki irányít. Ha belemegy, onnét már mindegy! Majd szólj, ha ez már megy... Rafael. *szalad széles vigyor arcára, majd biccent elbúcsúzón, kiejtve a démon nevét, s ő bizony, kellemes ködpára kísérőjelensége közepette tovateleportál.*

avatar
Heloise
Néhai
Néhai

Titulus : The Lamia
Kor : 232

Hozzászólások száma : 46

Vissza az elejére Go down

Re: Barlangi tavak

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.