Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Általános és középfokú oktatási intézmények

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Általános és középfokú oktatási intézmények

Témanyitás  Vienne on Szomb. Jan. 15, 2011 2:56 am

First topic message reminder :

Mindenféle iskolai forma, legyen az általános, közép, gimnázium, vagy éppenséggel speciális (például művészeti). Magán és állami intézmények egyaránt.

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down


Re: Általános és középfokú oktatási intézmények

Témanyitás  Pandora A. La'Morte on Csüt. Jún. 07, 2012 3:44 am

~Cassie~

- Így első látásra szerintem nem lesznek problémáid. - értettem vele egyet egy gyors bólintás kíséretében. A tanárok rendesek, és erre az egyetemre, csak olyanok járnak, akiket valóban érdekel a zene, a rajz és tanulni akarnak. Na meg persze meg tudják fizetni a költségeket, ami azért nem valami alacsony. Az persze megint más tészta, hogy elég kevés szülő engedi meg a gyermekének, hogy egy ilyen határozottan nehéz életet válasszon magának. Köztudott ugyanis, hogy a művészek közül a legtöbb igen szegény és napról napra él.
- Ohh értem, ezek szerint, akkor nincs testvéred. Nos, anya nekem sosem szabott meg semmit, ő mindig azt mondta, hogy azt kell választanom a munkámnak, amiben jó vagyok és szeretem csinálni. néha az olt az érzésem, ez nem csak a munkára vonatkozott. Tudod ő orvos volt. - magyaráztam hozzá hasonlóan csendes, de immáron egyenletes hangon. Elégszer kellett róla beszélnem, és hosszú idő elteltével már nem csuklott el a hangom, amikor a beszélgetés hozzá kanyarodott bár még mindig fájt. Én pedig tisztában voltam vele, hogy ez a tompa lüktetés mindig is bennem lesz, amikor eszembe jut vagy hangosan is beszélnem kell róla.
- Azt hiszem édesapád végül is a legjobbat akarja neked, de közben elfelejti, hogy ez nem feltétlen egyenlő azzal, amit te magad szeretnél. - fejtettem ki végül az álláspontomat és bármennyire is szerettem volna, féltem nem tudtam eltitkolni vágyakozó sóhajtásomat. Én is szerettem volna, ha az apám mellettem van, főleg mostanában, amikor ténylegesen egyedül éreztem magamat a nagyvilágban. Még szerencse hogy anya önállóságra nevelt és elég talpraesett voltam.
- Ohh na nem! Nem fogadok el érte semmit sem, legfeljebb a barátságodat. - nyújtottam feléje az egyik képet, amelyet a távozásomat megelőző estén készítettem a házunkról a naplementében. jobban belegondolva ez az egyetlen olyan képem, amelynek a háttere éppen úgy nézett ki abban a pillanatban, amikor a házat festettem. Semmi változtatás, semmi gondosan megválasztott háttér, valahonnan máshonnan.
avatar
Pandora A. La'Morte
Boszorka
Boszorka

Titulus : FireLady
Kor : 25

Hozzászólások száma : 54

Vissza az elejére Go down

Re: Általános és középfokú oktatási intézmények

Témanyitás  Cassandra F. Hamilton on Szomb. Jún. 09, 2012 4:08 am

~Pandora~

Igazán nagyon aranyos csajnak találom ezt a Pandorát. Nem nagyképű, nem fellengzős és legfőképpen nem beképzelt. Ritka manapság az ilyen. éppen ezért kel az összes hozzá hasonló emberrel nagyon jóban lenni, mert ők még tényleg képesek arra, hogy igazi Igazbarátok legyenek.
- Ez igazán kedves tőled. Remélem ezzel ők is így lesznek. – feleltem mosolyogva.
- „Ohh értem, ezek szerint, akkor nincs testvéred. Nos, anya nekem sosem szabott meg semmit, ő mindig azt mondta, hogy azt kell választanom a munkámnak, amiben jó vagyok és szeretem csinálni. néha az volt az érzésem, ez nem csak a munkára vonatkozott. Tudod ő orvos volt.” – magyarázta hozzám hasonlóan csendesen.
- Részvétem az anyukád miatt. Tudom mit érezhetsz. Én is elveszítettem ő, amikor születtem. De biztos vagyok benne, hogy ő sem ellenezné, hogy azt csináljam amit szeretnék. Csak tudod apa az a régi fajta, gazdag család sarja, akinek minden csak az üzleti élet körül és a családi vállalkozás körül forog. Régebben nem volt ám ilyen, de amióta nagyapa megbetegedett és át kellett vennie a dolgokat, azóta megváltozott. De mindegy. Ezzel nem akarlak terhelni. – mondtam egy kis lemondó hangsúllyal a hangomban.
- „Azt hiszem édesapád végül is a legjobbat akarja neked, de közben elfelejti, hogy ez nem feltétlen egyenlő azzal, amit te magad szeretnél.” - fejtette ki végül az álláspontját.
Lehet, hogy igaza van, de akkor is, tudhatná, hogy mindent, amit szeretnék, azt meg fogom így vagy úgy oldani. Ha kell, akkor a háta mögött. éppen elég alkalommal tettem már meg ahhoz, hogy tudja, hogy amit igazán szeretnék, azt megszerzem.
- Legyen, de akkor el kell mesélned a történetét ennek a képnek. Annyira szép. A ház elég idősnek tűnik ahhoz, hogy több generációnyi család nőhetett fel benne és a táj, hát egyszerűen lenyűgöző. Bár ami azt illeti annak idején apával nagyon sokat kirándultunk és egyszer régen láttam egy pontosan ugyan ilyen házat. Sőt még arra is emlékszem, hogy apa beszélt egy idősebb hölggyel, de miután összevesztek eljöttünk. De már régen volt. Túl sok mindenre nem emlékszem. Nem lehettem több öt vagy hat évesnél akkoriban. – meséltem egy kicsit dorának, miközben egyfolytában a képet bámultam.
A nagy beszélgetésben teljesen el is felejtkeztem az ebédről. Pedig nem ártana, ha ennék valamit, mert még a végén itt nyúlok ki az éhségtől. De úgy „látszik” nem csak nekem jutott eszembe az éhség, hanem a gyomromnak is éppen ebből kifolyólag elkezdett korogni.
- Bocsi, csak ma még nem ettem semmit, úgyhogy éppen itt lenne az ideje. – kacagtam az elég komikus helyzeten.
- Nincs kedved velem ebédelni? Ismerek egy irtózatosan jó kínai éttermet, és közben még dumálhatnánk is. – kérdeztem rá Pandoránál, miközben ráemeltem a tekintetem.
avatar
Cassandra F. Hamilton
Néhai
Néhai

Titulus : Pretty Little Witch
Kor : 24

Hozzászólások száma : 21

http://mydearsister.hungarianforum.com/forum

Vissza az elejére Go down

Re: Általános és középfokú oktatási intézmények

Témanyitás  Pandora A. La'Morte on Vas. Jún. 10, 2012 12:18 am

~Cassie~

Eléggé a szívemhez nőtt a kép, de eldöntöttem, amikor idejöttem, hogy mindent újrakezdek. Egy másik életet fogok felejteni, mert el kell felejtenem a szörnyűséges tragédiákkal tűzdelt múltat, amely nekem jutott az életben. E szerint fogok tehát élni, nem nézek vissza, és mostantól az apám sem fog érdekelni. Elvégre a hosszú évek alatt kereshetett volna, nemcsak engem hanem anyámat is, de nem tette. Hát akkor én sem fogom keresni őt, nem mintha tudnám, hogy hol kezdjem. Bárhol lehet a világban.
- Biztos vagyok benne. - mosolyogtam igazán szívből jövően, elvégre hihetetlenül jól éreztem magamat Cassievel. Az a fajta lány volt, akit nem csak a kinézete érdekel, hanem az is fontos, hogy több tudás legyen a fejében, nem pedig csak káposztalé. Ez volt az, ami nekem is fontos volt, az igényes megjelenést leszámítva. ennek ellenére persze előnyben részesítettem a farmer póló összeállítást.
- Igen nagyon hiányzik, ő mindig is arra nevelt, hogy önálló legyek. Apámat pedig sosem ismertem, fogalmam sincs kicsoda. - feleltem, szomorúan, majd amikor az apámról kellett szót ejtenem egyszerűen megvontam a vállamat. Nem akartam rá gondolni, mert sokkalta égetőbb problémákkal kell majd szembenéznem, legalább is ha Eric nem téved. Egyetlen porcikám sem kíván démonokkal találkozni, de tartok tőle, hogy ez a vágyam süket fülekre talál majd.
- Ez a házunk Londonban, ahol édesanyámmal és a nagymamámmal éltem, mielőtt meghaltak. Biztos hogy ennél a háznál jártatok?! - kaptam felé a fejemet és csak úgy ömlöttek belőlem a ledöbbentség szavai. Ennél jobban akkor sem lephetett volna meg, ha hirtelen három fejet növeszt, és tűzgolyókat kezd hajigálni rám. Bár ez egy elég valószínűtlen lehetőség lenne egy némileg zsúfolt parkban. Na nem mintha az, hogy az édesapja ismeri a nagymamámat kevésbé valószínűtlen lenne. Mi a fene folyik körülöttem? Egyáltalán honnan ismerheti a nagyit... ha csak nem...?
- Igen ez egy jó ötlet. - bólintottam rá, mert ma még nekem sem volt sikeresem rendesen enni és már én is éreztem, hogy rám férne egy kiadós adag meleg étel. Mindazonáltal tudtam, hogy valahogyan meg kellene bizonyosodnom a feltevésemről, amely felütötte bennem a fejét. Ha pedig tévedek, akkor legfeljebb teljesen idiótának fog nézni, de úgy érzem, ez nem fog bekövetkezni.
- Mond csak hiszel a boszorkányokban? - kérdeztem teljesen csevegő hangon, miközben a rajzaimat és festményeimet pakoltam vissza a mappámba. Szándékosan nem néztem az arcára, mert így elárultam volna a kíváncsiságomat.
avatar
Pandora A. La'Morte
Boszorka
Boszorka

Titulus : FireLady
Kor : 25

Hozzászólások száma : 54

Vissza az elejére Go down

Re: Általános és középfokú oktatási intézmények

Témanyitás  Cassandra F. Hamilton on Hétf. Jún. 11, 2012 9:02 am

~Pandora~

Azokból amiket elmesélt nekem Dora, pontosan eltudtam képzelni, hogy milyen lehetett az anyukája, mert valahogy én is ilyennek képzeltem el a sajátomat.
- „Apámat pedig sosem ismertem, fogalmam sincs kicsoda.” - felelte, szomorúan, majd egyszerűen megvonta a vállát.
- Ohh. Ezt sajnálattal hallom. Pedig biztosan nagyon szeretne, ha tudná, hogy ennyire kedves és tehetséges vagy. – mosolyogtam rá, miközben a friss szerzeményemet szemléltem.
Annyira ismerős volt, és majdnem 100%-ig biztos voltam benne, hogy annak idején ennél a háznál jártunk, de nem tudom miért.
- „Ez a házunk Londonban, ahol édesanyámmal és a nagymamámmal éltem, mielőtt meghaltak. Biztos hogy ennél a háznál jártatok?!” - kapta felé a fejét és csak úgy ömlöttek belőle a ledöbbentségtől a szavak.
- Hát… Igazából nem vagyok benne 100%-ig biztos, de annyi, tuti, hogy így nézett ki. – feleltem, miközben ránéztem.
Mitől lepődött meg ennyire? Nem hinném, hogy annyira megdöbbentő dolgot mondtam volna. Vannak ilyenek. A sors különös fintora. Az is lehet, hogy nem is náluk voltunk, hanem egy hasonló, nagyon hasonló háznál.
- Ez csodás. Akkor először is, áruld el, hogy szereted e kínai kaját. Mert ha nem akkor nem oda megyünk, hanem keresünk valami mást, mondjuk egy meki-t vagy valami hasonlót. - feleltem, miközben felálltam mellőre és azt figyeltem, hogy miként pakolászik.
Azonban, még mielőtt teljesen ellazulhattam volna, feltett egy olyan kérdést amitől egy pillanatra lemerevedtem.
- „Mond csak, hiszel a boszorkányokban?” - kérdezte teljesen csevegő hangon.
Hiába a cseverésző hangnem, nekem ettől a kérdéstől mindig borsódzik a hátam. Hiába tudom azt, hogy mi vagyok, Mikor ezt megkérdezik akkor leginkább mindig menekülőre fognám, de nem tehetem, hiszen azzal csak elárulnám magam és az meg mire lenne jó?
- Ez meg hogy jutott most eszedbe? Amúgy hiszek, ugyan úgy ahogy a szellemekben is és hála ezeknek az ütődött vámpíros sorozatoknak meg filmeknek köszönhetően állandóan üldözési mániám van. – nevettem fel gyakorlottan.
Elég sokszor kellett már elterelnem a szót, kínos szituációkban, úgyhogy lassan már kezdem magam profinak érezni benne.
- Miért te hiszel bennük? – puhatolóztam és csak abban reménykedtem, hogy nem buktatom le magam egy olyan ember előtt aki mit sem sejt az egész Boszorkány/Démon dologról.
avatar
Cassandra F. Hamilton
Néhai
Néhai

Titulus : Pretty Little Witch
Kor : 24

Hozzászólások száma : 21

http://mydearsister.hungarianforum.com/forum

Vissza az elejére Go down

Re: Általános és középfokú oktatási intézmények

Témanyitás  Pandora A. La'Morte on Kedd Jún. 12, 2012 4:43 am

~Cassie~

- Nem tudom. Az is lehet, hogy nem akart engem. - válaszoltam és még saját magam számára is túlságosan hideggé vált a hangom. Az utóbbi időben, mióta Eric felbukkant rengeteg lehetőség átfutott az agyamon míg végül úgy nem döntöttem, hogy egyszerűen nem érdekel. Ha anya elmondta neki, akkor egyértelműen nem akart engem, ha pedig nem tud rólam, akkor anya nem volt számára elég fontos, hiszen elengedte. Az pedig egészen biztos, hogy nem csak jellemre, de külsőre is anyámra ütöttem. A boszorkány dolog már csak hab a tortán.
- A kínai tökéletes lesz. Szeretem, ahogy az olasz konyhát is. - biccentettem és eszembe jutott, hogy nagy mennyire fantasztikusan volt képes elkészíteni a saját receptje szerint a pizzát. És nem csak a pizzája volt felejthetetlen, hanem az a fiatalos lendület is, amivel az életét élte. elszorult a torkom, ahogy eszembe jutott, hogy többet nem főzünk majd együtt.
A kérdésem nyomán éreztem, hogy Cassie egyenesen megmerevedik mellettem, és ez önmagában felért számomra egy válasszal. Nem tudtam kiválóan olvasni a körülöttem lévő emberek testbeszédéből, Cassie viszont nem tudta eltitkolni a hangulatváltozásait. Nem mintha én túlságosan értettem volna ahhoz, hogy pókerarcot vágjak.
- Meg van rá az okom. - feleltem végül hosszas szemkontaktus után, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve, kinyújtottam feléje a kezemet, ám ahelyett, hogy megfogtam volna az övét, egyszerűen áthaladtam rajta, majd amikor láttam, hogy elkerekedik a szeme, visszahúztam. Hála istennek elég messze voltunk a körülöttünk lévő emberektől így senki sem lehetett szemtanúja a mi kis közjátékunknak.
avatar
Pandora A. La'Morte
Boszorka
Boszorka

Titulus : FireLady
Kor : 25

Hozzászólások száma : 54

Vissza az elejére Go down

Re: Általános és középfokú oktatási intézmények

Témanyitás  Cassandra F. Hamilton on Kedd Jún. 12, 2012 6:36 am

~Pandora~

Semmi másra nem tudtam jelen pillanatban gondolni, csak arra, hogy mikor és hogyan juthatott eszébe pont ezt megkérdezni. fogalmam sincsen róla, hogy mivel buktathattam le saját magam, ha egyáltalán tudja, hogy mi vagyok és nem csak szimplán rákérdezett és én meg csak túlparázom a dolgot.
- „Meg van rá az okom.” - mondta végül hosszas szemkontaktus után.
Ajaj, akkor mégis csak tudja. De mivel árultam el magam? De… várjunk csak. ha ő tudja, akkor lehetséges, hogy ő is… Mármint lehet, hogy ő is boszi? Vagy rosszabb? Áhh az nem lehet. nem nézném ki belőle azt, hogy démon vagy árnyőr lenne. Ahhoz ő túlságosan is kedves és aranyos.
De az alatt a cirka egy perc alatt ameddig ezt végig gondoltam, Pandora olyat tett, amit nem gondoltam volna, hogy képes lesz megtenni. Legalább is nem ennyi ismeretség után. Felfedte előttem a képességét. Azt a képességet, ami a születésétől fogva bizonyítja azt, hogy ő egy született boszorkány.
Kinyújtotta felém a kezét, ám ahelyett, hogy megfogta volna az enyémet, egyszerűen áthaladt rajta.
Hihetetlen élmény volt. Szavakkal elég nehéz leírni, de talán olyan lehetett, amikor egy nagy kád, forró habfürdőben csücsülsz és a hatalmas habtömegen keresztüljutva próbálod a kezed a vízbe juttatni. Bizsergető és meglehetősen különleges.
Mi tagadás eléggé meglepett, úgyhogy nem is próbáltam leplezni az arcomra kiült döbbenetet. Még az a szerencse, hogy senki nem figyelt minket, mert ha lettek volna a közelben olyan emberek, aki ezt látják akkor tuti, hogy valami kísérleti laborban végezzük.
- Ez… Ezt meg, hogy…? Mi a te képességed? Ez hihetetlen. – csacsogtam, miközben egy kicsit lesokkolva, visszarogytam a padra.
Nem tudom elhinni, hogy majdnem mindig itt jártunk el egymás mellett és nem tudtuk a másikról, hogy boszorkány.
avatar
Cassandra F. Hamilton
Néhai
Néhai

Titulus : Pretty Little Witch
Kor : 24

Hozzászólások száma : 21

http://mydearsister.hungarianforum.com/forum

Vissza az elejére Go down

Re: Általános és középfokú oktatási intézmények

Témanyitás  Pandora A. La'Morte on Kedd Jún. 12, 2012 8:46 pm

~Cassie~


Némileg idegesen, feszülten és izgatottan vártam Cassie reakcióját. Utólag persze átsuhant a gondolataimon, hogy talán ráfaragtam és tévedtem, ezzel a kis mutatvánnyal pedig egyenesen a frászt hoztam rá,de gy többet soha nem jön majd a közelembe. Egy nagy sóhajt követően néztem fel rá újra, de az arcán a félelemnek nem láttam nyomát, helyette inkább döbbenete és tiszta meglepődöttség uralkodott. Na nem mintha én elsőre más fejet vágtam volna, amikor Eric felbukkant az életemben.
- Nos én inkább a félelmetessel jellemezném, de ez is egy hozzáállás. - jegyeztem meg végül egy kissé nyugodtabban, mivel úgy tűnt hogy nem tévedtem és ő is boszorkány. Vagy legalább is valaki olyan, akinek a mágia felbukkanás meglepő bár, nem ijesztő, vagy a lehetetlen kategória. Ez pedig bőven elég volt, legalább is számomra, ezen a téren.
- Mióta tudod, hogy boszorkány vagy? - kérdeztem lehalkítva a hangomat. Bár nem volt senki sem a közvetlen közelünkben, de nem akartam kockáztatni, hogy egy járókelő esetleg meghallja, amiről beszélgetünk. A legtöbben ismertek, mivel a fél napomat idekint töltöm, nem akarom, hogy azt higgyék rólam flúgos vagyok. Van így is elég probléma az életemben nem akarok egy újabbat kreálni, habár a titkolózás már így is felkerült a listára. És ahogy Eric kiemelte a lista tetejére.
- Neked is van valami ehhez hasonlód? - érdeklődtem végül hosszas mérlegelés után feltéve a kérdést, amellyel arra utaltam, hogy ő is kapott-e egy kis pluszt, mint ahogy én. Szerettem volna egy kicsit tisztábban látni a helyzetet magam körül és őszintén bíztam benne, hogy Cassie többet tud nálam. Mert bár Eric őrangyal, azóta, hogy a nyakamba zúdította mi vagyok, szőrén szálán köddé vált.
avatar
Pandora A. La'Morte
Boszorka
Boszorka

Titulus : FireLady
Kor : 25

Hozzászólások száma : 54

Vissza az elejére Go down

Re: Általános és középfokú oktatási intézmények

Témanyitás  Cassandra F. Hamilton on Kedd Jún. 12, 2012 11:05 pm

~Pandora~

- „Nos én inkább a félelmetessel jellemezném, de ez is egy hozzáállás.” – felelte egy fokkal nyugodtabb hangon.
Még, hogy félelmetes? Hiszen ez egy csodálatos ajándék. Emellett az én képességem, legalább is egyelőre, még kismiska. De igazából soha nem is zavart, hogy ez a képességem. Mindig is szerettem, hogy ilyesmire is képes vagyok. Ez sokkal jobb, mint amikor csak bűvigéket mormol az ember.
- Szerintem elég „félelmetes” ahhoz, hogy hihetetlennek lehessen nevezni. – kuncogtam a saját kesze-kusza megállapításomon.
- Hmm… ez fogós kérdés. Igazából, már elég fiatalon, körülbelül öt éves koromban kezdtem ráébredni, hogy valami nem stimmel velem, aztán ahogy egyre jobban kezdtem kutakodni és a nagyszüleimnél is rákérdeztem elárulták a dolgot. De te mióta tudod, hogy mi vagy? És miből jöttél rá hogy én is boszi vagyok? – csacsogtam egyre izgatottabban.
Most már teljesen biztos vagyok benne, hogy nem az étterembe fogunk menni, hanem haza. Ezt nyilvános helyen nem lehet csak úgy kivesézni. Úgyhogy majd rendelünk kaját, vagy esetleg megállunk, megvesszük, aztán megyünk tovább. Amúgy is inkább otthon szeretek bunyózni az ilyen sötétlelkületű démonokkal, akik ellenünk mesterkednek, mint nyilvánosság előtt. Aztán meg azt se felejtsük el, hogy két boszi mégis csak csábítóbb fogás, lehet számukra, mint egy.
- „Neked is van valami ehhez hasonlód?” – érdeklődött egy hosszas mérlegelés után.
- Mármint a képességre gondolsz? Mert abból nálam sincsen hiány. – mosolyogtam rá, majd a szépen kipakolt rajz ceruzáit, beletettem a tolltartójába ezzel is segítve neki.
- Az enyém mondjuk egy kicsit másabb, mint a tiéd, de ettől függetlenül én imádom. – mondtam és egy szempillantásnyi idő múlva már a prezentálásnál tartotta.
- Nézd csak, ott van az az üres energiaitalos doboz a kuka mellett. Meg van? – néztem rá és mikor bólintott, hozzá kezdtem a „hadművelethez”.
Mivel nem volt olyan súlyos és nagydarab tárgy, ezért elég könnyen, szinte már bármilyen nehézség nélkül a levegőbe emeltem majd szépen belepottyantottam a kukába, és ehhez nem kellett semmi más csakis az, hogy rágondoltam és arra, hogy mit kell tennem vele. Ezért is élvezem azt, hogy az én képességem az úgy nevezett Telekinézis.
avatar
Cassandra F. Hamilton
Néhai
Néhai

Titulus : Pretty Little Witch
Kor : 24

Hozzászólások száma : 21

http://mydearsister.hungarianforum.com/forum

Vissza az elejére Go down

Re: Általános és középfokú oktatási intézmények

Témanyitás  Pandora A. La'Morte on Szer. Jún. 13, 2012 11:22 pm

~Cassie~

- Az biztos. - helyeseltem rá, elvégre első kézből tagadtam le a tényt, hogy esetleg boszorkány vagyok, aztán most meg nézzük meg hol tartok. Még csak nem is vagyok egyedül, hanem az új barátnőm szintén boszorkány... természetfeletti mint én. Igen ez az év határozottan a felfedezések és az első próbálkozások éve lesz. elvégre meg kell próbálnom egyedül élni, új barátokat szerezni, démonokat elkerülni, boszorkánynak lenni. Ez több mint elég elfoglaltság lesz az iskola mellett.
- Már olyan fiatalon?! - kérdeztem teljesen ledöbbenten, mert ez azt jelentette, hogy ő már ebben a témában veteránnak számít. Az én szememből legalább is egészen biztosan, mivel én mindössze csak egy hete ha tudom, hogy mi is vagyok pontosan anyai ágon. És talán ez lehet az oka annak is, hogy annak idején ha Cassie jól emlékszik az édesapja felkereste a nagymamámat.
- Körülbelül egy hete, az őrangyalomtól. A reakciódból, nem tudtam elrejteni a meglepettségedet. - válaszoltam megvonva a vállamat, hogy nem volt annyira nehéz rájönnöm a dologra. És csak reménykedtem benne, hogy ha valaki ezt rajtam próbálja ki, akkor én sikeresebben adom a laza teljesen átlagos tinilányt.
Szavai nyomán tekintetemet a szemetesláda mellett lévő üdítős dobozra fordítottam, amire az a szemem láttára fogta magát és egyszerűen belerepült a kukába, ahol a helye van. Döbbenten és kissé riadtan pillantottam körbe, de úgy tűnt, hogy senkinek sem tűnt az a kis apróság hogy a szemét kidobta saját magát. Nem baj, annál jobb nekünk, mert erre nem lehetne előállni egy hihető magyarázattal.
- Oké, ez nem semmi. Gondolom apukád sokat tud segíteni neked. Egyébként lehet hogy azért kereste fel a nagyimat, hogy... szóval érted. - mondtam, mivel hirtelen nem találtam a megfelelő szavakat. Arról nem is beszélve, hogy kissé sántított a dolog, mivel nekem sem a nagyi sem anya nem mondták el, hogy egy szép napon majd beteleportál az életembe egy őrangyal őt pedig követik a többi fura lények. Hát igen az életemhez nem jár használati útmutató.
avatar
Pandora A. La'Morte
Boszorka
Boszorka

Titulus : FireLady
Kor : 25

Hozzászólások száma : 54

Vissza az elejére Go down

Re: Általános és középfokú oktatási intézmények

Témanyitás  Cassandra F. Hamilton on Pént. Jún. 15, 2012 10:06 am

~Pandora~

Igazából, meglepődtem, hogy Dora meglepődött azon, hogy ennyire hamar meg volt a képességem. Azt hittem ez átlagos, de ezek szerint akkor baromira nincs így, vagy csak nála alakultak máshogy a dolgok? Ez igazán érdekes.
- Igazából, mindig is tudtam valamilyen szinten, hogy más vagyok, mint a többiek, de amikor megjelent a képességem. Egy kicsit megijedtem, hogy most akkor mégis mi a fene van. Először csak kis dolgokkal tudtam megcsinálni, de ahogy nőttem és gyakoroltam egyre jobban ment minden. – feleltem, bár egy kicsit lehet, hogy elkalandoztam a tárgytól.
- Várj, azt mondod, hogy neked megjelent a fényőröd? Ez nagyon nagydolog. Általában csak vészhelyzetben jelennek meg, vagy ha szükség van rájuk. – okoskodtam egy kicsit, amellett, hogy egy kicsit féltékeny voltam rá, hiszen ő már találkozhatott a fényőrével, én pedig még nem.
Azt hinné az ember az eddigi élettörténetem alapján, hogy megérdemeltem volna már legalább egyszer, hogy találkozzam a sajátommal, de eddig semmi. Pedig igazán jó lenne végre találkozni. megismerni, és tudni, hogy ha baj van, akkor legalább van kire számítanom.
- Pedig máskor tudom magam kontrolálni, csak valahogy annyira megleptél a kérdéseddel, hogy azt sem tudtam mit csináljak. – csacsogtam barátságosan
Egy picit ledöbbentem, ismételten, amikor az apukámra terelődött a szó. Miből gondolja, hogy…
- Ja, hogy te… Egy kicsit félre értettél. Nem apától örököltem ezt az egészet, hanem az anyukámtól. Az ő családja boszorkány, már évszázadok óta. Apa még csak nem is sejti, hogy mire vagyok képes. Vagyis ez nem teljesen igaz, de a lényeg az , hogy nem ő a nagy Óz. – nevettem a saját kis mondókámon.
- Az pedig, hogy miért kereste fel a nagymamádat, azt nem tudom, de az biztos, hogy nagyon összevesztek. igazából csak a házra és a veszekedésre emlékszem. Ez a két dolog hagyott mély nyomot bennem. – feleltem még mindig barátságosan mosolyogva.
- De szerintem menjünk, mert én rögtön éhen halok. Bár lehet, hogy… Figyelj csak, nincs inkább kedved eljönni hozzánk? Oda is rendelhetünk kaját és legalább nyugiban meg tudnánk dumálni a dolgokat. Nem kellene a nagyközönségtől rettegni. Na, mit szólsz?Persze nem muszáj, ha nem akarod. – néztem rá nagy reménykedő szemekkel.
avatar
Cassandra F. Hamilton
Néhai
Néhai

Titulus : Pretty Little Witch
Kor : 24

Hozzászólások száma : 21

http://mydearsister.hungarianforum.com/forum

Vissza az elejére Go down

Re: Általános és középfokú oktatási intézmények

Témanyitás  Pandora A. La'Morte on Vas. Jún. 17, 2012 8:51 am

~Cassie~

- Nos, úgy néz ki hogy édesanyámat és a nagymamámat is egy démon ölte meg az erejükért, de valamiért nem szerezte meg. - feleltem csendesen, mert képtelen voltam arra, hogy ezt a szükségesnél nagyobb hangerővel mondjam. Azt reméltem ha nem mondom ki, akkor nem lesz valós, nem leszek egy üldözött boszorkány, akinek menekülnie kell vagy megharcolni azért hogy életben maradjon. Nos, nem sikerült, mivel láthatóan ki kell mondanom, különben nem fogom elhinni, bár az is az igazsághoz tartozik, hogy eddig még senki sem támadt meg.
- Valahogy megértelek. Látnod kellett volna az arcomat, amikor a fényőröm Eric előállt azzal, hogy mi vagy. - jegyeztem meg, halkan felnevetve, elvégre tisztában vagyok vele, hogy még soha annyira nem néztem ki hitetlenül majd megdöbbenten, amikor rájöttem, hogy igazat mond. Az persze mellékes, hogy utána valószínűleg annyi kérdést zúdítottam a nyakába, hogy még mindig próbálja kiheverni, mivel azóta a délután óta nem láttam. Talán most, hogy lett egy őrangyalom a démon feladta. Vajon mennyi ennek az esélye? Valószínűleg nem sok, és nem azért nem ölt meg, mert nem akar, hanem még nincs rá taktikája, terve?
- Akkor végképp nem értem, miért ment el a nagyihoz. Ha ő nem boszorkány... - kezdtem, de nem fejeztem be a mondandómat. Ennek így nagyon nem volt semmi értelme. Hiszen mi másért jött volna el Cassie édesapja ha nem azért, hogy segítséget kérjen egy boszorkánytól, a lányának? A nagyi és anya összes ismerősével legalább egyszer találkoztam, de senkit sem hívtak Hamiltonnak. Egészen biztosan emlékeznék rá, főleg hogy egy jó hírű szállodát igazgat.
- Azt hiszem ez egy jó ötlet, hogy hozzád menjünk. Nálam valószínűleg otthon vannak a lakótársak. - feleltem, majd miután ellenőriztem, hogy mindenemet elpakoltam a táskámba felálltam a padról. Felnézve az égre még mindig kellemes sütött a nap, bár a távolból felhők gyülekeztek, azért reméltem, hogy késő esténél előbb nem fog majd esni kezdeni.
avatar
Pandora A. La'Morte
Boszorka
Boszorka

Titulus : FireLady
Kor : 25

Hozzászólások száma : 54

Vissza az elejére Go down

Re: Általános és középfokú oktatási intézmények

Témanyitás  Cassandra F. Hamilton on Hétf. Jún. 18, 2012 8:23 am

~Pandora~

- Merlin szakállára, de hiszen ez borzasztó. Teljes szívemből mondom Pandora, hogy részvétem. – mondtam, együtt érző hangon.
Annyira szomorú, ami vele történt, és még akkor én gondoltam azt, hogy szörnyű életem van. Pedig az én életem fele annyira sem szomorú, mint az övé.
- Elhiszem. Azért nem mindegy, hogy így tizenakárhány év után tudod meg, hogy az amit addig az életednek hittél az nem is az volt. – Ontottam magamból a nagy okosságokat. Lehet, hogy tényleg igaza van apának és le kellene állnom azokkal a bugyuta sorozatokkal.
- „Akkor végképp nem értem, miért ment el a nagyihoz. Ha ő nem boszorkány...” – mondta egy kicsit tanácstalanul
Hát igazából én sem tudom. De amilyen kis kíváncsi vagyok, ezer százalék, hogy ki fogom deríteni. Most már engem is izgat, hogy mit akarhatott apa attól a nőtől, vagy a családjától.
- Arról, biztosíthatlak, hogy tutira nem az. Akkor arról azért tudnék. De előbb, vagy utóbb de ki fogom deríteni, mi szöszt akart ott. – fecsegtem harciasan és magabiztosan, miközben ismét felpattantam a padról.
Nem tudom, hogy ő hogy van vele, de én egyre jobban kezdek éhes lenni, szóval nem bánnám, ha már indulnánk. Még haza is kell érni, meg mire kihozzák a kaját, akkorra lemegy a nap. Na jó, azért nem annyira lassúak, de körülbelül éhen fogok addigra halni.
- Na akkor, Let’s go. – nevettem fel, miközben újabb elégedetlen éhes korgás tört a felszínre a gyomromból.
- Te mivel vagy? Kocsival, biciklivel vagy netalán tán seprűvel? – vigyorogtam rá, miközben elkezdtünk sétálni a suli parkolójának irányába.
avatar
Cassandra F. Hamilton
Néhai
Néhai

Titulus : Pretty Little Witch
Kor : 24

Hozzászólások száma : 21

http://mydearsister.hungarianforum.com/forum

Vissza az elejére Go down

Re: Általános és középfokú oktatási intézmények

Témanyitás  Pandora A. La'Morte on Szer. Jún. 20, 2012 8:31 am

~Cassie~

- Azt hiszem, már túl vagyok rajta. - feleltem végül nagy sokára, mert sosem szerettem ha bárki is sajnál. Anya azt mondta, hogy a büszkeségem egy nagyon rossz jellemvonásommá válhat, ha hagyom eluralkodni. Gyakran beszéltünk erről és valamiért mindig úgy éreztem, hogy ezt nem tőle örököltem. Anya sosem volt büszke, legalább is nem annyira, hogy ne fogadjon el mástól segítséget, én azonban nagyon nehezen fogadtam el, hogy arra van szükségem. Ma már könnyebben megy, legalább is külső szemlélők felé, belül azonban úgy érzem, talán sosem lesz változás.
- Az életem így is gyökeres változáson ment keresztül. Csak azt nem értem miért nem mondták el korábban. - mondtam egy nagy sóhaj kíséretében. Ha tudtak a démonokról, akkor azt is tudniuk kellett volna, hogy előbb utóbb engem is keresni fognak. Arról nem is beszélve, hogy hogy voltak képesek eltitkolni azt, hogy démonokkal hadakoznak. Persze ahogy kivettem mindenkinek érdekében áll a titoktartás, de nem a család előtt! Képtelen vagyok elhinni, hogy soha nem próbáltak meg engem felhasználni anya vagy a nagyi ellen. Helyette egyszerűen lesből megölték őket, de az erejüket nem tudták megszerezni. Azon szavaira miszerint kideríti, hogy az édesapja mit akart évekkel ezelőtt a házunknál csak bólintottam, nem tudva mi mást tehetnék. Reméltem továbbá, hogy őszinte választ fog majd kapni.
- Gyalog, mivel a biciklim kerekei még reggel leeresztettek. - feleltem mosolyogva, majd elindultam, hogy elhagyjuk a parkot, és természetesen onnantól kezdve, majd ő vezet, mivel fogalmam sincs, hogy merre lakik.

//Köszöntem Smile//
avatar
Pandora A. La'Morte
Boszorka
Boszorka

Titulus : FireLady
Kor : 25

Hozzászólások száma : 54

Vissza az elejére Go down

Re: Általános és középfokú oktatási intézmények

Témanyitás  Cassandra F. Hamilton on Kedd Jún. 26, 2012 3:24 am

~Pandora~

- Akkor jó, mármint nem az, hogy leeresztettek a kerekei a bicódnak, de így legalább el tudlak vinni. úgy is kocsival vagyok, kivételesen. – mosolyogtam rá vidáman.
Tényleg örültem neki, hiszen elég nehéz lett volna megoldani, hogy a bicóját a kocsimra szereljük. Arról nem is beszélve, hogy elég hülyén nézne ki.
- Szerintem akkor csináljuk azt, hogy megállunk megvesszük a kaját és akkor elmegyünk hozzánk és ott nyugiban tudunk beszélgetni. - mondtam miközben elértük a fekete fordomat és kinyitottam az ajtaját.
- Gyere szállj be, nyitva van. – mondtam és én is behuppantam, majd végre elindulhattunk hazafelé.

//Én is köszönöm.//
avatar
Cassandra F. Hamilton
Néhai
Néhai

Titulus : Pretty Little Witch
Kor : 24

Hozzászólások száma : 21

http://mydearsister.hungarianforum.com/forum

Vissza az elejére Go down

Re: Általános és középfokú oktatási intézmények

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.