Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Summer Coleman

Go down

Summer Coleman

Témanyitás  Summer Coleman on Pént. Feb. 04, 2011 7:46 am


Név: Summer Coleman (lánykori neve: Summer Claverton)
Születési hely, dátum: Ausztrália, Sydney, 1974 - 09 - 02
Kor: 36 év
Kaszt: Boszorkány
Lakhely: North Beach
Foglalkozás: Színházigazgató, milliomos feleség
Fegyver, varázseszköz: -
-----------------------------------------
Jellem
Rendkívül határozott és bátor jellemmel rendelkezik, szereti és tudja is élvezni az életet. Céltudatos, mindig felfelé tör, hisz egészen kicsi korától belenevelték felsőbbrendű mivoltát. Célja elérése érdekében nem fél kockáztatni. Főleg, ha van motiváció is a dologban, mely gyakran kimerül pusztán a pénzben is akár, hisz a gazdagság, a kényelem számára nagyon fontos. Egyszerűen hozzá van szokva, hogy az neki kijár.
Irányító jellem, mely nemcsak képességében mutatkozik meg, de az egészen apró dolgokban is. Parancsolgató, irányító énje kiélheti magát a munkájában, és nekem elhihetitek, ki is éli a színház minden egyes dolgozóján.
Részletekbe menő aprólékosságát, olykor gőgös, fölényes stílusát egyébként is kevesen képesek elviselni, hisz szeszélyes, akár az időjárás. Egyik pillanatban doromboló kiscica, a következőben már vérszomjas fenevad… főleg, ha valami nem akarata szerint történik. Olyankor könnyen felkapja a vizet és mérgében képes meggondolatlan cselekedetekre is.
Ilyenkor pedig meneküljön, akinek kedves az élete, vagy nem Mr. Colemannak hívják!
Egyedül talán a kedves férje képes tolerálni, sőt meg merem kockáztatni, hogy kezelni is a nő „hisztijeit”, de ő meg már idestova tizennyolc éve…

Megjelenés
Feltűnően szép, kreolos bőrű nő. Erős, formás alkattal bír, férfiak szavaival élve: „ott kerekedik, ahol kell”, illetve „van mit fogni rajta”. Úgy is mondhatnám, hogy maga „A Nő.”
Arcvonásai markánsak, határozott személyiségre utalnak, akárcsak a dacos ívű ajkak és a szép metszésű aranybarna szemei.
Fényes, sötétbarna haja a háta közepéig ér, előszeretettel hordja kiengedve. Férfiszemnek igencsak ínyére lehet, a látvány, ahogy laza hullámokban borítja haja a napsütötte hátát, vállait. És ezzel ő is tisztában van, előszeretettel visel merész szabású ruhákat, természetesen neves tervezők kollekcióiból. Alább nem adja, hisz rendkívül ügyel a küllemére, megjelenésére.
Összegezve tehát rendkívül szemre való, hihetetlenül határozott, erős kisugárzással bíró nőszemélyről van szó.
-----------------------------------------
Előtörténet
1974 nyarán született, az Oroszlán jegyében az ausztráliai Sydney-ben. Családja évszázadok óta foglalkozik mágiával, űzi a „boszorkánymesterséget”. Felmenői között talán még a legelső ausztrál sámánok is fellelhetők.
A Claverton család mindig is úgy tekintett a mágiára, mint adományra és ezt a kicsi Summer-be is belenevelték. Azért kapta a képességét, hogy használja és éppen ez az, ami az átlagtól megkülönbözteti, magasabb pozícióba emeli. A képessége, és hogy él is vele.
A kovenükön belül a Coleman családdal volt igencsak szoros a kapcsolata Clavertonéknak, így nem csoda, hogy az akkor még kicsi lány rengeteg időt töltött a nála alig pár hónappal idősebb Jack-kel, Colemanék fiával.
Gyermekkorát átitatta a mágia, mióta az eszét tudja, benne él, a világ minden csínját-bínját ismeri. Módos családok lévén, a két kicsi – merthogy össze voltak szinte nőve – nem járt óvodába, hanem otthon nevelték őket. Hol az egyik, hol a másik család házában.
Az első nagy törés az életében az volt, hogy Jack egy évvel előbb kezdhette meg iskolai tanulmányait, mind ő. Ment volna vele! És ment is a következő évben.
Igazi társasági embernek számított már egészen kicsi korától. Diákönkormányzati tag, tánckör, színjátszó egylet… mindben benne volt, mellette zongorázni tanult magántanártól. A tanulásban ellenben nem jeleskedett különösebben, de az ő „Jackie”-je mindig segített neki, csak kérnie kellett.
Talán másodikos lehetett, mikor a fiú elé állt a szomszéd néni gyűrűjével, sőt mi több, letérdelt és „megkérte a kezét”. Ő persze igent mondott (és azt a gyűrűt azóta is őrzi), hisz már akkor is úgy érezte, ők ketten összetartoznak. Nemcsak azért, mert a képességeik egymásra hatástalanok, hanem mert teljesen odavolt a fiúért.
És ez a gyerekszerelem idővel párkapcsolattá nőtte ki magát, főleg, amikor már életkorbeli sajátosságaiknak megfelelően világossá vált számukra is, hogy merre hány óra.
Gimnáziumi éveikben sem váltak el egymástól, ugyan azt az iskolát választották mind a ketten és bizony, az iskola többi diákjában tudatosítva volt rendesen, hogy ők egy pár. Néha ez csak szóban esett meg, néha viszont… a kedves szüleik sose tiltották nekik a képességeik használatát. Mert ugye, amit a természet nekünk adott, azzal élnünk is kell…
Az érettségi után/mellett/vele együtt még a 18. születésnapja előtt állt oltár elé – na ugyan kivel? Hát persze, hogy Jack-kel. Attól a naptól fogva isten, jog és ősök színe előtt férj és feleségnek számítanak.
Nem fogadták el a szüleik pénzügyi támogatását, biztosak voltak benne és bizonyítani is akarták, hogy elboldogulnak az életben maguk is.
Így kerültek Európába, majd az Egyedült Államokba, ahol a kedves férjura céget alapított, születésnapjára pedig meglepte a nőt egy saját színházzal. Régi vágyálma vált ezzel valóra, hisz már kicsinek is szeretett színházba járni és arról csacsogni, hogy egyszer majd bizony neki saját páholya lesz, ahonnét a legjobban lehet látni a színpadot és minden színész úgy fog mozogni, ahogy ő szeretné… Jack ezt is valóra váltotta neki. Hát lehet egy ilyen férjet nem szeretni?
Mai napig oda van érte és ez kölcsönös, a félrelépés még csak meg sem fordult a nő fejében, pedig – tekintve, hogy igencsak csinos asszonyság – lett volna rá nem egy alkalma. Van egy villájuk North Beachen, ott élnek jelenleg gazdag, mérhetetlen idillben. Egy valami maradt csak ki az életükből: a gyermekáldás. Nem lehet gyerekük, de ebbe talán már bele is törődtek. Az örökbefogadásról pedig szó se lehet! Nevezzék őket sznobnak, de a vér számukra kötelez, nem fognak csak úgy egy idegent dédelgetni…
-----------------------------------------
Képesség
Alapképesség
- Bűvige (közepes)
- Rituálé (közepes)
Egyedi
Bábmester – Képes bárkit fizikailag befolyásolni úgy, mintha egy bábu lenne, akinek ő rángatja a zsinórjait. És bizony, az illető (akár tetszik neki, akár nem) kénytelen is úgy táncolni, ahogy ő akarja, elég csak egy kicsit is rá koncentrálnia Summer-nek. Tekintve, hogy nőből van, így megy egy többfelé is. Eddig egyszerre négy ember volt a legtöbb, akit „uralma alá” tudott vonni és saját kénye-kedve szerint mozgatni őket.
avatar
Summer Coleman
Néhai
Néhai

Titulus : ~ born to be Mrs. Coleman
Kor : 43

Hozzászólások száma : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Summer Coleman

Témanyitás  Lupo on Pént. Feb. 04, 2011 10:16 am

Üdvözlöm önt is Asszonyom!

Csak ugyanazt tudnám elmondani, mint a karakter párjánál. Ötletes, jól megfogalmazott és kifogástalan. És hogy valami újat is mondjak itt, az is nagyon tetszik, ahogy összefésültétek a két karakter történetét, mert bár ugyanaz, de mégis teljesen más szemszögből. Itt sincs túl sok dolgom, csak annyi, hogy a karakterlapot elfogadom! Jó játékot!

_________________

Mesélői szín: Sárga || Karakterlap || Levelesláda || Rám tartoznak: Avatar-kérelmek, démonos cuccok + ami van
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 585

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Summer Coleman

Témanyitás  Summer Coleman on Vas. Okt. 30, 2011 5:19 am

HASZNOS LINKEK

~ Jack Coleman - a férje
~ John Wallace - a fémyőre
----------------------------
~ north beach-i villájuk
~ Geary Theatre
avatar
Summer Coleman
Néhai
Néhai

Titulus : ~ born to be Mrs. Coleman
Kor : 43

Hozzászólások száma : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Summer Coleman

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.