Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Az oldalon folyó szerepjátékról, világról

Go down

Az oldalon folyó szerepjátékról, világról

Témanyitás  Lupo on Pént. Okt. 23, 2009 7:39 pm

Üdvözöllek a Charmed világában!

Még életedben nem hallottad mi az a Charmed? Biztos láttál már néhány részt a tv-ben oly nagy sikerrel futó sorozatból. A magyar címe Bűbájos boszorkák. Így már talán rémlik. Tehát egy olyan világra épül a CW szerepjáték, amiben titkon boszorkányok és démonok munkálkodnak és még ezernyi mesés lény, akikről a halandóknak fogalmuk sincs. A boszorkányok leggyakrabban a jót szolgáljál és állandó szélmalomharcot vívnak az eredendően gonosz démonokkal és egyéb démoni lényekkel.
Hát ebbe a világba csöppen bele az, aki elkezd ezen a szerepjátékos oldalon játszani. Itt bárki kiélheti a kreativitását az ésszerűség határain belül. Nem véletlenül említem a kreativitást, ugyanis itt nem lehet abból megélni, hogy esetleg valaki nagyon otthon van a Charmedben és akkor lemásol egy ott szereplő karaktert. Ebben a világban egyik szereplő SEM létezik, aki a filmben/könyvben igen. Tehát se a Halliwell família, se a többi mellékszereplő, így rájuk NEM lehet hivatkozni és ki sem lehet játszani őket. Itt teljesen új karakterek vannak, teljesen új háttérrel, múlttal. Tehát ezért kérünk mindenkit, hogy NE használja fel a Charmedben szereplők nevét és/vagy képét!
Ráadásul az idők folyamán jócskán hozzátettünk a világhoz a mi igényeinkből és fantáziánkból, tehát ez már nem is teljesen ugyanaz a Charmed.

Viszont a lehetőségek tárháza kifogyhatatlan.

Esetleg boszorkány lennél, aki igyekszik segíteni az ártatlanokon és küzdeni a démonokkal? Vagy egy romlott szívű boszorkát, aki a gonoszság útjára lépett?
Démont, akit legkevésbé sem érdekelnek mások érzései, vagy élete, csak az, hogy feljebb kerüljön a ranglétrán? Vagy esetleg egy sunyi kis szolgát, akinek nincs túl sok lehetősége kitörni?
Lennél inkább tiszta lelkű fényőr, aki bármikor feláldozná magát az általa védett boszorkányokért?
Vagy gonosz árnyőr, aki passzióból pusztítja a fényőröket?
Mondjuk halandó, aki mit sem sejt mindenről, pedig pont a boszorkányok közelében él?

Ezekre mind-mind van lehetőség, sőt. A karakterek milyenségére végtelen plusz egy lehetőség van, csak a kreativitást kell használni hozzá. FÉNYŐRT CSAK MULTIKÉNT LEHET HOZNI A "KÉRDÉS, ÖTLET" RÉSZNÉL FELTÜNTETETT MÓDON!

A játék helyszíne a mai San Francisco. Egy nyüzsgő város, számtalan látványossággal. A karakterek a már létrehozott városrészekben, vagy elővárosokon belül bárhol lakhatnak, bármilyen anyagi körülmények között. (Bár a túlzásokat igyekezzünk mellőzni, azaz senki nem birtokolja az egész várost) Tehát ott hozhattok létre helyszínt a saját lakással/házzal/viskóval/villával, ahol csak akartok.

Az oldalon az Adminoknak és egyéb poszttal rendelkező egyéneknek vétó joguk van. Persze, ezzel nem élnek vissza, ha mondanak valamit, akkor az úgy is van. (Természetesen kompromisszumot lehet kötni)

A mesélést bármelyik olyan egyén végezheti, akinek a neve alatt szerep az Admin, Moderátor, vagy KalandMester szócska. Tehát sok szerepjátéktól eltérően, itt nincs külön mesélői karakter, olyanok mesélnek, akik szintén karakterrel rendelkeznek. Ezzel is igyekszünk közelebb hozni hozzátok a vezetőséget, hogy lássátok, mi is ugyanúgy játékosok vagyunk, mint ti.

Jó játékot kíván a CW vezetősége:
Lupo
Vienne
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 586

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.