Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Violet Hargroove

Go down

Violet Hargroove

Témanyitás  Violet Hargroove on Kedd Márc. 08, 2011 7:49 pm

Név: Violet Hargroove
Születési hely, dátum: Egyesült Államok, Salem, 1993 - 04 - 01
Kor: 17
Kaszt: Boszorkány
Lakhely: Oakland
Foglalkozás: tanuló
Fegyver, varázseszköz: egy tustoll, amivel különösen erős jeleket tud rajzolni, és egy pentagramma nyaklánc, ami az édesanyjától maradt rá, és felerősíti az energiamanipulációs képességét

Jellem
Laza, szeleburdi, az életet élvező "csak a szomszéd csaj". A megpróbáltatások nem vették el a kedvét a mosolygástól, talán azért is tűnik sokszor kicsit gyerekesnek, mert egészen kiskorától rájárt a rúd, bár ezt ebben a formában nem hangoztatja. Nehezen bízik meg emberekben, és nehezen ragaszkodik, ha épp teszi, eddigi életében ez még nem igazán fordult vele elő. Az emberek nagyon szeretik, mert jó a kisugárzása, nagyon empatikus, szórakoztató, és benne van a hülyeségekbe is.

Megjelenés
Az öltözködése alapján látszik, mennyire művészlélek, és ez meg is nyilvánul a rajzolásban és éneklésben,amit nagyon szeret. Szinte kivétel nélkül színes cuccokban jár, és a pentagramma nyaklánc mindig rajta van, na meg a tolla is mindig nála, elvégre bármikor szükség lehet rá. Öltözködésére is jellemző még a lazaság, finom nőiesség, de csak ha nagyon muszáj, akkor visel elegáns ruhát, mivel nincs éppen odáig érte.

Előtörténet
Az én történetem nem a születésemmel kezdődött, hanem korábban. Anyám boszorkány volt, az apámról semmit nem tudok. Azt tudom (anyám feljegyzéseiből) hogy ő nagyon szeretett, és várt engem. Különleges képessége a jósló álmok voltak - álmában nagyon sok üzenetet kapott, ami kiemelt jelentőséggel bírt. Így látta meg azt, hogy miután megszül engem, démonok fognak rátámadni, és megölik őt. Másnap kitalálta, hogy el fog menekülni, azonban ez még végzetesebbnek bizonyult volna, mivel így a démonok ugyanúgy megtalálták volna, és nem csak őt, hanem engem is megöltek volna. Így hát a következő ötlete az volt, hogy miután megszül engem, hogy a démonok ne raboljanak el, így egy árvaház ajtaja elé fog helyezni, hogy megtaláljanak. Álmában látta, hogy ez jó megoldás, úgyhogy így cselekedett, és én sosem ismerhettem meg.
Április első napján születtem, és anyám gondolhatta volna, hogy akkor ez csak egy vicc lesz, hogy őt megölik, engem pedig elrabolnak, de nem így lett, okosabb volt ennél. Béke poraira.
Árvaházban nevelkedtem, ahol hamar megmutatkoztak a képességeim, így költöztettek intézményből intézménybe. Nagyon erős empátiával rendelkezem, talán ez is egy különleges képességem, csak még nem fedeztem fel igazán, épp ezért az emberek különösen erősen vonzódnak hozzám az első pillanattól kezdve. Így lehet az, hogy nagyon sok család vett magához, és a boszorkányságom a magyarázata, hogy a legtöbben vissza is adtak. Túl sokat kerültem kínos szituációba, megmagyarázhatatlan helyzetbe, és bajba is, szóval egy lelenc voltam, akit ide-oda hajigáltak. Meg lehet ezt is szokni, hogyha nincs más...
Amikor 10 éves lettem, kaptam egy borítékot egy jegyzőtől, aki kezelte anyám végakaratát. Egy tusrajzhoz használatos toll volt benne, egy nyaklánc, és néhány papiros, meg egy könyv. Anyám könyve, feljegyzései.
Már kiskoromtól kezdve nagyon szerettem rajzolni, és általában ilyenkor keveredtem bajba is. Nem értettem, miért történik mindez, amíg meg nem kaptam a levelet, amiből kiderült, hogy boszorkány vagyok. Senkinek nem mertem elmondani, sőt, először elhinni se mertem, és az anyám által rám hagyott tárgyak lettek a legnagyobb értékeim.
Elkezdtem kísérletezgetni a képességeimmel, és nem csoda, hogy visszavittek sokszor az árvaházba, hiszen tényleg óriási galibákat okoztam. Egyszerűen nem voltam átlagos ember, hanem boszorkány, és mivel nem nagyon volt, aki segítsen, így persze feltűnő volt, hogy más vagyok.
Az iskolában, ahová jártam, legjobban rajzolni szerettem. Aztán megtaláltam anyám könyvében a magyarázatokat a rituálékról, és már tudtam, milyen nagy jelentősége van a rajzoknak, úgyhogy nagyon ráfeküdtem a kézügyességre, meg persze az igékre, amiket hozzájuk kellett kapcsolni, és remek dolgokat alkottam. A legjobban mindig azok sikerültek, amiket anyám által rám hagyott tollal rajzoltam.
A nyakláncot is mindig viselem, mert érzem, hogy felerősít. Sok könyvet olvastam mindenféle okkult tanokról, és természetesen tudom, hogy a világ energiából áll, minden része. Csakhogy számomra máshogy, mint mások számára, mert én ha nagyon erősen koncentrálok, szinte látom az emberek körül lévő energiateret, sőt, tudom manipulálni is. Például gyógyítottam már meg ezzel egy kiskutyát is, de egyszer, amikor nagyon mérges voltam az egyik osztálytársamra, rosszul lett, és elájult, és akkor rájöttem, hogy jobb lesz ezzel vigyázni.
A másik nagyon különleges dolog, amit szeretek, az az éneklés. Egy bandában énekelek már több éve, és a dalokkal is lehet hatni, úgyhogy nagyon vigyázni kell vele, mindig alaposan átnézem a dalok szövegeit, amiket játszunk, nehogy véletlenül baj legyen belőle, és ezért a banda tagjai kisit talán őrültnek néznek, de azért már beletörődtek.
Pár hónapja egy kedves és fiatal házaspár, Suzie és Brian örökbe fogadtak. Suzienak nem sikerült még teherbe esnie sajnos, és igen különös, hogy egy ilyen "idős" gyereket vettek magukhoz, de örülök neki. Oakland kertvárosában lakunk, úgyhogy minden nap San Franciscon keresztül ingázok Paolo Altoba suliba.
Suzie divattervező, Brian pedig üzletember, és sokat utazik. Kedvelem őket, szóval igyekszem nem elszúrni...


Képesség
Alapképesség
(B) Bűvige (közepes)
(B) Rituálé (erős)

Egyedi
Energiamanipuláció - képes az energiát átáramoltatni másba, de akár el is szívni tőle tudatosan, valamint energialenyomatokat tud gyártani és hamisítani. Ez csak azok számára látható, akik az energiát szabadszemmel képesek érzékelni, tehát szinte senkinek, csak érzésekkel jár. Ha valakinek elszívja az enerigáját, akkor az fáradtabb lesz, és sokkal gyengébb, és fordítva, akinek ad, az erősebb lesz. Kezdetben szükséges volt, hogy fizikailag érintkezzen az élőlényekkel, azonban most már elég, ha a közelükben tartózkodik.

(Későbbiekben - energiapajzsot tud létrehozni, ami védi a mentális behatolásoktól, és amikor még erősebb, akkor a fizikaiaktól is, valamint annyi energiát képes elszívni, hogy az illető akár el is ájuljon, illetve gyógyítani is képes komolyabb betegségeket)

A hozzászólást Violet Hargroove összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Márc. 09, 2011 1:07 am-kor.
avatar
Violet Hargroove
Boszorka
Boszorka

Kor : 25

Hozzászólások száma : 57

Vissza az elejére Go down

Re: Violet Hargroove

Témanyitás  Vienne on Szer. Márc. 09, 2011 12:51 am

Kedves művészpalánta!

Imádtam minden egyes sorát az előtörténetednek. Tudtad, hogy egy napon születtünk?
Mindegy is, egyetlen egy problémát találtam, de azt érdemes jól átgondolni, mikor javítod. Ez pedig a képesség.
Kezdetben minden boszorkának egy képességet engedünk, ez esetben sem tennék kivételt.
Ha ajánlhatok, akkor az energiamanipulációt javasolnám, lévén jövőlátó, jövőálmodó már legalább három karakter is van az oldalon. Viszont az energiamanipulációt is kicsit lődd körbe, hogy mégis meddig terjed, mi az, amire még képes, mi az, amire nem? Miben nyilvánul meg? Kíséri valamilyen jelenség, mikor működésbe lép a képesség, vagy észlelhetetlen? Ugyanis a leírásod alapján eléggé behatárolhatatlannak tűnik nekem, és később a játékostársak is így lehetnek majd vele.

Ha javítottál jelezz, szerintem akkor már nem lesz semmi, ami miatt ne fogadhatnám el a karaktert. Smile

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Violet Hargroove

Témanyitás  Violet Hargroove on Szer. Márc. 09, 2011 1:08 am

Már javítottam is Smile
avatar
Violet Hargroove
Boszorka
Boszorka

Kor : 25

Hozzászólások száma : 57

Vissza az elejére Go down

Re: Violet Hargroove

Témanyitás  Vienne on Szer. Márc. 09, 2011 3:25 am

Így már tökéletes, nem is tudok mást mondani, minthogy ELFOGADVA!

Iratkozz fel az avatar-, fényőr- és képességlistába, majd irány a játéktér!

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Violet Hargroove

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.