Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


A Wilson lányok otthona

Go down

A Wilson lányok otthona

Témanyitás  Jessica Wilson on Kedd Márc. 15, 2011 8:52 am


Az egy szintes kis ház megbújik a többi kertvárosi ház között, semmi kirívó nem mutatkozik, hacsak nem az, hogy mindig gondosan ápolt az udvara és a ház is takaros, rendben tartott. Látszik, hogy két nő lakja...
A földszinten az előszobából nyílik a nappali, a konyhával egybenyitott étkező, valamint itt található a pincelejárat is és a lépcső felfelé az emeletre, ahol a fürdők és a hálók vannak.
A házhoz tartozik még egy garázs is.

Miranda szobája
Jessica szobája
Konyha és étkező
Russel
avatar
Jessica Wilson
Boszorka
Boszorka

Titulus : Fényhozó
Kor : 33

Hozzászólások száma : 71

Vissza az elejére Go down

Re: A Wilson lányok otthona

Témanyitás  Miranda Wilson on Kedd Ápr. 19, 2011 9:58 pm

Lassan felkelek az ágyamból, hiszen nem tölthetem az egész szabadnapomat alvással. Gyorsan kipattanok az ágyból, megmosakszom, felöltözök, és kimegyek az étkezőbe. Jessica már elment dolgozni, így szabad a terep. Gyorsan készítek magamnak egy melegszendvicset, és öntök ki magamnak egy pohár colát. Miután kész, gyorsan leülök a tv-elé és bekapcsolom, hiszen most kezdődik a kedvenc műsorom, aminek már megintt elfelejtettem a nevét.
avatar
Miranda Wilson
Boszorka
Boszorka

Titulus : Little Sister
Kor : 27

Hozzászólások száma : 31

Vissza az elejére Go down

Re: A Wilson lányok otthona

Témanyitás  Madison on Szer. Ápr. 20, 2011 5:46 am

Elérkezett a nap, amikor hivatalosan is fényőrré leszek. Sok-sok infó és jó tanács tekereg, kavarok örvény módjára a fejemben. A védenceimmel kapcsolatos tudnivalók, amiket az elmúlt napokban igyekeztek megosztani velem az égiek.
Védencek... többesszámban, mert hogy többen is vannak. Nem elég, hogy teljesen új vagyok a fényőrök soraiban, egy ügyetlen kis újonc, de első megpróbáltatásnak rögtön két védencet is kapok. De állítólag így szokott ez lenni: ha a boszorkányok rokonok, főleg ha testvérek, egy fényőr keze alá tartoznak.
Amit most hirtelenjében fel tudok idézni a lányokról, hogy kislányként elválasztották őket egymástól, mert a szülők úgy gondolták, veszélyt jelenthetnek egymásra, de azóta újra egymásra találtak, és most együtt élnek egy San Francisco-i kis, családi házban. Itt az ideje, hogy bemutatkozzam nekik, mert mától hivatalosan is én vagyok az őrangyaluk.
A ház bejárata elé teleportálok, ügyelve rá, hogy senki meg ne lásson, de egyébként úgy vélem, fölösleges lenne óvatoskodni, és elrejteni a képességeimet, hisz a lányok már régóta tudnak a mágia létezéséről. Mégsem akartam egyből rájuk törni, vagy rájuk ijeszteni. Aztán csengetek, és várom, hogy valaki ajtót nyisson.
avatar
Madison
Fényőr
Fényőr

Titulus : Sunshine-girl
Kor : 28

Hozzászólások száma : 21

http://vampiresnight.forumuae.net

Vissza az elejére Go down

Re: A Wilson lányok otthona

Témanyitás  Miranda Wilson on Szer. Ápr. 20, 2011 9:27 pm

Ahogyan reklám lett, egyből csöngetni kezdtek.
-Ó, micsoda jó időzítés! -Nevetek fel, majd odamegyek az ajtóhoz, és kinyitom. Amint kinyitom egy szép, szőke hajú lányt pillantok meg.
-Hello! Mit szeretnél? Ugye nem a banktól jöttél? -Reménykedtem magamban, hogy nem a villanyszámla miatt keresnek fel, mert most pillanatnyilag nincs egy vasam se, és nem akarok meginnt Jessicától kunyerálni.
avatar
Miranda Wilson
Boszorka
Boszorka

Titulus : Little Sister
Kor : 27

Hozzászólások száma : 31

Vissza az elejére Go down

Re: A Wilson lányok otthona

Témanyitás  Madison on Pént. Ápr. 22, 2011 7:13 am

Szerencsére nem kell sokáig szobroznom az ajtó előtt, mert pillanatokon belül feltárul előttem, és azonnal meg is pillanthatom a fiatalabbik Wilson lányt.
- Szia! - üdvözlöm én is barátságos mosollyal. - Nem, megnyugodhatsz, teljesen más helyről küldtek, és más okból vagyok itt... - magyarázkodom, és visszafolytok egy kisebb kuncogást, amit a kérdésével váltana ki.
- Először is had mutatkozzam be: Madison vagyok, Madison Daphne Quincey, de nyugodtan szólíts csak Maddynek - villantok újra egy mosolyt. - Te pedig Miranda Wilson vagy, ha nem tévedek... Bemehetek? - kérdem végül. - Amit mondani szeretnék, az azt hiszem, egyáltalán nem egy... bejárati ajtós téma - kuncogok most már egyik kezemmel az ajtófélfa felé bökve.
- A nővéred nincs itthon? - jut eszembe aztán, hisz nem érzem a másik lány jelenlétét.
avatar
Madison
Fényőr
Fényőr

Titulus : Sunshine-girl
Kor : 28

Hozzászólások száma : 21

http://vampiresnight.forumuae.net

Vissza az elejére Go down

Re: A Wilson lányok otthona

Témanyitás  Miranda Wilson on Vas. Szept. 11, 2011 4:32 am

-Áhh, hogy Jessica? Nem, sajnos most ő nincs itthon, dolgozik. Miért, talán őt keresi? -Kérdeztem rá, mivel már tényleg érdekelt, hogy miért van itt. Közben betessékeltem a házba, és leültettem az asztalhoz.
-Hozhatok valamit? Narancslét, vagy esetleg colát? -Kezdtem ajánlgatni a hűtő tartalmát, mivel már én is kezdtem szomjas lenni. Persze ha én most nem lennék szomjas, akkor a kis csaj is szomjazhatna..
avatar
Miranda Wilson
Boszorka
Boszorka

Titulus : Little Sister
Kor : 27

Hozzászólások száma : 31

Vissza az elejére Go down

Re: A Wilson lányok otthona

Témanyitás  Dante on Szomb. Dec. 15, 2012 11:03 am

*Megáll a ford mustang a ház előtt, elég jó hangja van így könnyű meghallani ha az ember esetleg nem csinál semmit. Láthatóan tele dobozokkal, de hál istennek nem kellett már utánfutót rendelnie. Csak a ruháit hozta illetve mi tagadás....a konyhai eszközöket. Persze fel van szerelkezve a nő, de akkor is a sajátjait szereti, plusz azok elsőosztályúak. Nagy mosolygás volt mikor eldőlt, hogy beköltözik a Wilson lakásba. Főleg miután legyűrte a démoni énjét annyira, hogy hétköznapjait nem teszi tönkre. Csak akkor van gond ha komolyabban használnia kell az erejét egy harc során. Egyelőre nem vesz ki egy dobozt se, csak kiszáll és az ajtóhoz lépdel hogy becsöngessen. Haj haj Jessinek is már olyan szép pocakja van. Egyszerűen mindig mikor meglátja a nőt egyszerre mérhetetlenül boldog és borzalmasan fél is. Hogy ő apa legyen? Még mindig olyan fura, pedig tudja, hogy rendes fia lesz, szép szál legény. Bár az időutazós maszlagokat nem érti, nem tudja hogy esetleg megváltozhat e a dolog, vagy ez kőbe van e vésve. De egyszerre megtudni hogy apa lesz és hogy a fia visszajön a jövőből, hát fura éve volt. De most végre itt van Jessihez költözik és családot alapít. Ez az amire igazán nem gondolt mikor pár éve ide költözött a városba. Azt hitte ez még odébb van, de most hogy itt van a félelem és a boldogság kettőse egész nap átjárja, mégis egyre inkább biztos abban amit csinál.*
avatar
Dante
Boszorka
Boszorka

Kor : 30

Hozzászólások száma : 452

Vissza az elejére Go down

Re: A Wilson lányok otthona

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.