Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Gregory

Go down

Gregory

Témanyitás  Gregory on Pént. Márc. 25, 2011 6:24 am


Név:
Gregory (Keynes)
Születési hely, dátum: a mai Belgium területén, Oostende városban, 1457. március 23.-án
Kor: 536
Kaszt: Démon
Lakhely: Alsó alvilág.
Foglalkozás: Utazó üzletkötő.
Fegyver, varázseszköz: Egyszerű halandó fegyver, bár használni ritkán szokta. Sőt, a hozzá való engedély is egy bizonyos Geoffrey Keynes nevére szól.

Jellem
Kevesen ismerik közelről, nevét mégse kerülheti el senki, aki csak kicsit is jártas az alvilág dolgaiban. Ha szerencséd van és találkoznál vele, az elsőre megállapítható, hogy igényli a mozgást. Állandóan mozgásban van, ha egy pohár bor mellett ücsörög, akkor is játszik a szalvéta szélével, a pohár nyakával… szereti a bort egyébként, akárcsak a márkás karórákat, illetve azokat a nőket, akikben van valami megfoghatatlan, misztikus – de küzdeni nem igazán fog értük.
Remek diplomata, ritkán szól – csak akkor, ha annak tartalma is van, vagy ha kérik. Bár többnyire egyedül utazik, ténykedik, nincs ellenére a csapatmunka, viszont akkor biztos, hogy irányító szerepet tölthet csak be, csapattársait nem mindig fogadja el egyenlő félként, főleg, ha nem ismeri az illetőket igazán.

Megjelenés
Aki megpillantja, egy külsőre középkorú, jó kondícióban/erőben levő férfit láthat maga előtt. Mindig öltönyt visel, ritkábban famert, de azt is csak inggel, zakóval. Orrán a szemüveg díszítőelem, az nélkül is remekül lát, de elmondása szerint sokkalta komolyabb, határozottabb vele a megjelenése. Magassága 187cm körül mozog, tekintete szürkéskék, haja barna.

Előtörténet
Geoffrey Keynes magányos, utazó kereskedő volt, mindemellett módfelett fukar, pénzsóvár egy fazon, akinek eme mániákussága odáig fajult, hogy embert is képes volt ölni az aranyakért.
Tisztában volt ugyan tette helytelenségével, mégsem volt képes leállni törvénytelen ténykedéseivel. A dolog őrületbe kergette, egyfajta skizofrénia alakult ki nála; gonosz, helytelen énjének neve is volt: Gregory.
Gregory folyton rávilágított neki a pénzszerzés megannyi (nem kifejezetten elfogadott) lehetőségére, folyton ott volt, hogy fülébe suttogja tanácsait, kísértse. A gyilkosságok, a pénz éhsége pedig egyre csak táplálta, erősebbé tette a Geoffrey lelkében lakó démont, míg maga a férfi egyre inkább elgyengült. Olyannyira, hogy idővel már csak emberi roncs volt, még alapvető szükségleteinek elvégzéséhez is segítségre szorult.
Ekkor jött el Greg ideje – nemes egyszerűséggel kilépett a másikból, hús-vér testet öltve. Ebbe a folyamatba Geoffrey – akiben talán már csak skizofrén énje tartotta a lelket – belehalt.

Greg folytatta az utazásokat, ezt a tulajdonságát megőrizte a halandótól, de vele ellentétben őt nem a pénz motiválta, hanem a világban rejlő üzleti lehetőségek… eltévedt lelkeket húzott be a csőbe, elkeseredetteknek kínálta fel a démonlét ígéretét, annak minden gyönyörével.
Eleinte próbált befolyást szerezni az árnyőrök kiválasztása, rendszere felett is, de látva, hogy a próbálkozásai nem vezetnek eredményre, felhagyott ezzel.
Tevékenységét nem végezte sosem fű alatt, így az idővel hatalomra kerülő Lupo is felfigyelt rá (talán Gregory maga is ezt akarta elérni) és próbálta szolgálatába állítani.
De mint a vándormadarat, így Greget sem lehetett könnyen „megfogni”, hisz üzletember ő, nem cselédszolga!
Ennek értelmében született egy kompromisszum, üzlet közte és a fődémon között; azóta Gregory egyfajta utazó üzletkötője az Alvilágnak, de ünnepnappá kellene nyilvánítani a napokat, mikor személyesen is tiszteletét teszi odalenn, oly ritkák azok az alkalmak.
Az elmúlt 164 évben például senki se látta //Tehát attól fiatalabb démonok nem is ismerhetik személyesen, csak hallomásból. – A szerk.//, utoljára akkor volt lent, mikor egy „újszülött” démonban rejlő lehetőségekre, kezdeti befolyásolhatóságának kiaknázására világított rá a fődémonnak és jobb kezének, Rafaelnek. Ez a démon nem volt más, mint Cosette.
Mert nem gondolta senki komolyan, hogy a démonok csak úgy lepottyannak az alvilágba, ugye? Legalábbis nem mindegyik, egy részük szétszóródva kószál a világban, Greg pedig segít nekik hazatalálni.
De nem ő az egyetlen démon, akihez közvetve, vagy közvetlenül kapcsolható Gregory neve.
Ott van például Raoul. A Nostradamussal való kapcsolata idején, a nála tett látogatásokkor figyelt fel a férfira, s továbbította észrevételeit az alvilág urának. Egy ideig együtt is utaztak, kapcsolatuk mondhatni baráti.

Szóval ez lenne ő: Gregory, az alvilág üzletkötője. Ha összefutnál vele, hívd meg egy pohár vörösborra bátran… biztos nem utasítja majd vissza.


Alapképesség

Teleportálás (tűzjelenség közepette), Tűzgömb (erős).
Egyedi
Múltolvasó – Látja az emberek múltját, ha megérinti őket. Elég egyetlen egyszer testi kontaktusba kerülnie valakivel, onnantól fogva, ha egy légtérben vannak, a másik élete a legapróbb részletekig nyitott könyv számára. Ezen képességére alapozza démoni tevékenységét főleg.
avatar
Gregory
Démon
Démon

Titulus : Businessman from Hell
Hozzászólások száma : 17

Vissza az elejére Go down

Re: Gregory

Témanyitás  Lupo on Pént. Márc. 25, 2011 6:55 am

Üdv köztünk Barátom!

Nem igazán fecsérelném a szót, itt a karakterlap magasztalására, mert az magáért beszél. Üzletet ajánlok. Én elfogadlak, te pedig beírod magad avatar-foglalóba és játszol. Very Happy

_________________

Mesélői szín: Sárga || Karakterlap || Levelesláda || Rám tartoznak: Avatar-kérelmek, démonos cuccok + ami van
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 585

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Gregory

Témanyitás  Vienne on Csüt. Dec. 13, 2012 5:57 am


A karakter jelenleg nem tartózkodik San Franciscoban, messzi tájakon gyűjti a démonoknak való embereket, boszorkákat.
NJK (nem játékos karakter)-ekkel való játékot Admintól kérhetsz PM-ben! Smile

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Gregory

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.