Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Lidia J. Laurence

Go down

Lidia J. Laurence

Témanyitás  Lidia on Hétf. Ápr. 25, 2011 11:31 pm

Lidia J. Laurence
Név: Lidia J. Laurence
Születési hely, dátum: USA, Pennsylvania, 1990-04-17
Kor: 21
Kaszt: Halandó
Lakhely: San Francisco, Chinatown
Foglalkozás: Diák
Jellem:
Művészlélek. Művészpárti és kedvelő, ezáltal egy kicsit furcsább az átlagnál. Egyszer jobb szeretne egyedül lenni, másszor pedig belecsöppenne egy jó társaság teadélutánjának kellős közepébe. Mostanra igen megfejthetetlenné vált, s igen sokszor váltogatja kedélyállapotát. Alapjáraton viszont egy jószívű és segítőkész lány, aki szeretné, ha felnőttként kezelnék, bár saját maga sohasem akar felnőni. Néha rettentően sokat tud beszélni, ám az általános jellemző mindennapjaira a szűkszavúság, akárcsak régen spártában. Kissé naiv, mindennek képes bedőlni, mégha a valószínűsége a dolgoknak igen csekély százalék. Manupulálható egy bizonyos pontig, amíg végre össsze nem szedi magát.
Szorgalmas, jól teljesít, s ha filozófiáról van szó szívesen göngyölíti fel források nyomán a szálakat.
Megjelenés:
Hosszú, szőke haj keretezi ovális arcát, melynek tincsei olyannyira rakoncátlanok, hogy mindig megbújik köztük egy-egy drasztikusan hullámos példány. Íves szemöldökei az első francia órája óta, mintha állandó jelleggel csodálkozó tekintetet eszközölne Lidia-nak. Apai ágról örökölte zöld szemeit, amelyek állítása szerint lehetnének nagyobbak, ugyanis számára nincs is szebb látvány a világon egy gyönyörű, nagy szempárnál.
Abban a szerencsében részesült, hogy ajkai egyaránt dúsak, de kis füleit inkább haja mögé rejti.
178 centinél állt meg a fejlődésben, s bizony hazudnék, ha azt mondanám, hogy egy sportos nőciről van szó. Mivel a futáson kívül szinte mindentől irtózik, ami mozgás, ezáltal inkább a jó géneknek adhat hálát alakjáért.
Kedveli a revü színeiben megválogatni a ruhatárát, vagyis a fekete, piros, arany és ezüst színhatások jönnek be nála a legjobban.


Előtörténet:
21 évvel ezelőtt Pennsylvaniaban igen szeszélyesre sikeredett az időjárás az áprilisi időszakban. 17-én például a borult ég látványára ébredhetett USA lakossága, na meg némi gyereksírásra, amit persze már nem hallhatott mindenki . Azonban Amanda és Ross mindbizonyára, hiszen egyetlen lányuk torkából származott, aki épp hangszálait próbálgatta ily módon életében először, s végül a Lidia nevet kapta.
Születését két bátyja világrajövetele előzte meg. Damien és Jack ikrek, a megszólalásig hasonlítanak egymásra, s mondhatni örültek, hogy egymáson kívül ezek után még hugukat is presztálhatják.
Nehéz volt számára két ilyen fiútestvérrel együtt felnőni, ami amúgy meg elég eseménytelenül telt. Mindennapjait nem tarkították éjszakákba nyúló bulizások, amit sohasem bánt meg, mivel többre értékelte a családi nyaralásokat, a küldöldi helyeket, valamint testének azt a szép barna színét, amit a vakációk alatt szedett össze.
Iskolai évei a könyveken kívül nem terjedtek túl, bár kötött barátságokat, mégsem találta meg azt, akiben a legszívesebben megbízott volna.
Igazi eminens volt, aki kívűlről fújta az évszámokat, hogy melyik kontinensen milyen szél fúj, s az irodalmi műveket nem lehetett kivarázsolni a kezei közül.
Ezért sem volt a társaság középpontja, de ennek ellenére is ő volt az a kis szöszi, akiben lakozott még valami más is.
A családja sosem volt feltétlen gazdag. Ennek jelét azonban sohasem érezte, mert nem szenvedtek hiányt semmiben. A szülők amolyan a jég hátán is megélő típusból kerültek ki, így különösebb feszültségek nem adódtak közöttük, de nagyon nehezen engedték el Lidiat, mikor a lányból középiskolai tanulmányait befejezve egyetemista vált.
San Francisco-ba költözött, s jelenleg is ott él. Imádja minden tekintetben, főleg az egy szinttel feljebb lakó férfi társaságát. A lány még arra sem rest, hogy meglesse David-et épp edzés közben. Számtalanszor bukott már le így, de sosem adja fel, mert nagyon is kedvtelve fürkészi.
Talán 16 éves kora mostanra érte el, viszont még mindig jobb később, mint soha.
avatar
Lidia
Halandó
Halandó

Kor : 28

Hozzászólások száma : 5

Vissza az elejére Go down

Re: Lidia J. Laurence

Témanyitás  Vienne on Kedd Ápr. 26, 2011 1:49 am

Bájos művészlélek!

Nagyon rendben van a karakterlapod, nem is tudok mást mondani, mint hogy gyere! ELFOGADLAK!

Foglalj avatart (meg szerezz is be egyet) és irány játéktér!

Vienne

(Ui.: Nate-tel elkapnám a kis hölgyet egy játékra majd esetleg. Smile )

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.