Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Satanael

Go down

Satanael

Témanyitás  Nael on Kedd Május 03, 2011 8:09 am

Név: Nael
Születési hely, dátum: Ismeretlen, feltehetőleg Ausztria, 1666 - 06 - 06
Kor: 345
Kaszt: Démon-Boszorkány
Lakhely: Meghatározhatatlan
Foglalkozás: Rebellis
Fegyver, varázseszköz: -

Jellem
Az Eredendő Gonosz. Ennél fogva kegyetlen, könyörtelen is, valamint gátlástalan. Mivel egy hibrid, így emberi természetétől, pontosabban boszorkány lényétől fogva sokkal impulzusszerűbben él, gondolkozik, és cselekszik, mint a démonok általában. Vannak érzelmei, bár igyekszik elfojtani azokat, amelyek gyengíthetik, és csak azokra koncentrál, amelyek hozzájárulnak célja eléréséhez, mely nem más, mint az őt megillető helyet elfoglalni az Alvilág élén. Mivel suhancként lett démon, így lobbanékony természete megmaradt, ám ettől függetlenül nem igen mernek vele ujjat húzni azok, akik nem kívánják a halált. Több százéves léte során már nagyon sokat tanult, így könnyen kiismeri a körülötte lévőket. Nem tűri a hazugságot, és elvárja, hogy úgy bánjanak vele, ami megilleti őt születésétől fogva: mint a gonoszság és hatalom legfőbb birtokosaként. Kiválóan meg tudja magát játszani, ha szükség van rá, és gyakorlatilag kiismerhetetlen. Sűrű hangulatingadozásai vannak, gyakran cselekszik látszólag különösebb cél nélkül, de ez csak a felszín, valójában nagyon is tudja, mit miért tesz. Gyengéje az emberi érzelmek előtörése.


Megjelenés
Közepesen magas, szőkésbarna hajú, mélytengerkék szemű suhanc. Legfőbb megtévesztő álcája a kisfiús arca, amely a legtöbb esetben átveri az ellenfelet, alábecslésre készteti, és gyakorlatilag a saját hibája kergeti vesztébe végül az oktalant. Mivel igen helyes, így ki is használja ezt más esetekben is, igen híres hódítási listája van a halandók körében is. Tekintete döbbentően őszinte tud lenni, ha akarja, igazi bűbájként fest a lebilincselő mosolyával, amely mögött nem egy esetben gyilkos szándék rejlik. Ez a mosoly az, amitől rettegnek, akik jól ismerik, hisz ha megjelenik ábrázatán, akkor ott vér fog folyni, amíg szusz marad a másikban, vagy bárkiben. Bőre világos színű, kisgyermek korában gyakran angyalnak nevezték, de ennél nagyobbat nem is tévedhettek volna.
A matt színeket kedveli, azokból is sötétebb árnyalatokat, és azokat elsősorban, amik nem fejeznek ki szinte semmit: vagyis a szürkét. Ezen kívül a fekete, a barna, a méregzöld, a mélykék árnyalatait is viseli időnként, főként akkor, ha az emberek között mozog.

Előtörténet
Lucifer volt Isten első angyala. A legfőbb, és a sorban csak utána következett Michael. Isten arra akarta kényszeríteni Lucifert, hogy szolgálja az embereket, de Lucifer ennél okosabb és önállóbb volt, s belátta, hogy a gyarló emberek nem érdemlik meg azt az odafigyelést, és törődést, amelyet Isten, és a többi angyal feléjük tanúsít, és fellázadott teremtője ellen. Hirdetni kezdte, hogy nem hajlandó az embereket szolgálni, és támogatókat, követőket gyűjtött. Isten megbízta Michaelt, a másodikat, hogy törje meg Lucifer lázadását, de Michaelnek csak azután volt elég ereje ehhez, hogy Istentől nagyobb hatalmat kért, és az angyali seregek vezetőjeként ezután letaszította a Fényhozót.
Lucifer az Alvilágban élt tovább, és gyűjtötte híveit. Meglepően sokan támadtak, akik nem akartak behódolni az Istennek, és az embereket szolgálni. Később már az emberek is megmutatták, mennyire gyarlók, és elárulták saját urukat egy szóra akár. Lucifer persze kihasználta ezt, és mint az Alvilág Bukott Angyalainak vezetője szervezte meg a démonok területét, és épített közöttük hierarchiát. Sok-sok évszázadon keresztül építgette birodalmát, mígnem egy nap fülébe jutott az információ, hogy az Isten kezdi megelégelni a pusztításait (szerinte inkább félt, hogy képes lesz megdönteni azt a tökéletlen világot, amit létrehozott, és a hatalmát) és újraszervezteti az Angyalok seregét ellene. Ezt elkerülendő a Földre menekült, ahol már olyannyira elharapózott a bűnösség, hogy nem volt egyszerű dolguk megtalálni. Úgy döntött, megalapozza biztonságát, s az sem érdekelte, hogy egy Fődémon, Arcos átvette a hatalmat az Alvilág felett, és azt hirdette, hogy neki vége. Számított rá, hogy hamarosan eljön ennek az ideje is, és mindenképpen szerette volna megmutatni a világnak, hogy legyőzhetetlen, így összeállt egy boszorkánnyal, aki utódot nemzett neki. Ezután visszatért az Alvilágba, ahol az Angyalok rátaláltak, és (látszólag) elpusztították.
Isten ezután úgy döntött, hogy ha már megszabadult a Legfőbb Gonosztól, akkor vége a nagy csatáknak. Jó embereket szervezett maga mellé, felemelte őket egy Égi rangba, hogy irányítsanak, s végül Arcost is elintézték. Helyét átvette utódja, Lupo.
1666.06.06-án született meg Lupo végzete, Nael. Korábban már megjósolták neki, hogy meg fog születni az Eredendő Gonosz, aki egy félvér lesz, és megdönti a hatalmát, mert minden eddig ismert erőnél erősebb, és hatalmasságnál hatalmasabb lesz. Lupo tartott a jóslattól, így kerestetni kezdte a gyermeket. Édesanyja, Sheela, hogy megmentse gyermekét, megtörte erejét, így már csak egy hétköznapi gyermek volt, ártatlan, védtelen, erőtlen - látszólag legalábbis. Azonban Nael sosem volt olyan, mint a többi gyermek. Gyakran bántotta társait, és jóval fejlettebb volt minden tekintetben a korabelieknél. Erős érdeklődést mutatott a mágia iránt, holott anyja védte előtte képességeit, sosem beszélt neki róla. Nael azonban nem elégedett meg ennyivel, érezte, hogy több van benne, talán a végzete szólította. Gengszterekkel üzletelt, kétes ügyekben volt a keze, és a halál egy mindennapi eseménnyé vált számára, cseppet sem megrendítővé. Mint az eső, vagy a felhők vándorlása.
20 éves volt, mikor anyja, ismeretlen körülmények között meghalt. Nael ezzel visszakapta erejét, örökségét, és az Eredendő Gonosz már ismét teljes valójában megnyilvánult benne. Ösztönösen tudta, hogyan kell cselekednie, és az energiapajzs megvédte a támadásoktól. Hódítani kezdett az emberek világában, míg eljutott valakihez, aki felismerte. Apjának egy régi tanácsosa volt, aki felvilágosította örökségéről. Nael úgy döntött, hogy feladja emberi létét, és beteljesíti a hozzá fűzött reményeket, s szembeszáll Lupoval, hogy meghódítsa az Alvilágot, és uralja a démonokat, uralja a Gonoszságot. Tanulni kezdett, egy évszázadot töltött csak azzal, hogy erejét fejlessze, hogy annyi információt megszerezzen, amennyit csak lehet, természetesen elsősorban a fontosak közül. Boszorkány énje azonban sokkal szívósabb volt, mint sejtette, s időről időre előbukkant, hogy követeljen. Nael ezért időről időre megfordult az emberek világában, nőket hódított meg, városokat döntött romba, seregeket győzött le, követőket gyűjtött akiket elpusztított, mielőtt a "barátai" lehettek volna. Nem szorult senkire, nem akarta, hogy bárkire szüksége legyen, de voltak igényei, amelyekkel muszáj volt foglalkoznia, és ez megőrjítette, és ez gyengítette meglátása szerint.
Felkereste Lupot, amikor már úgy érezte, készen áll, hogy szembeszálljon vele, de idejekorán megrekedt elhatározása, és rájött, hogy erősítenie kell Boszorkány felét is, hiszen Lupo és ő is démon, ami különbözik bennük, hogy ő egy félvér, amit kihasználva sokkal erősebbé válhat nála, és megdöntheti a hatalmát. Újra visszavonult hát, hogy tökéletesítse elképzelését, de folyton tudatta, hogy él, hogy jelen van, és egy napon eljön, és követeli, ami megilleti őt. Elérte a démonok rendjében, hogy félni kezdtek tőle, s voltak, akik Luponál hatalmasabbként emlegették őt, de a szóbeszédek sosem kész tények, és ha megalapozatlanok, akkor komolyan vehetetlenek.
Most látja elérkezettnek az időt arra, hogy elfoglalja az őt megillető helyet, és legyőzze Lupot.

Képesség

Alapképesség
(B) Bűvige (erős)
(B) Rituálé (közepes)
(D)Teleportálás
(D)Tűzgömb (erős)

Egyedi
Energiakövető: Képes a közelében tartózkodók energiáit (legyen az jó, vagy rossz) tökéletesen lemásolni, ez által nem csak a képességet másolja, de akár az illető alakját is felveheti, ha úgy tartja kedve. Továbbá képes saját energiáiból egyfajta pajzsot felhúzni maga köré, ami védi a mentális és fizikai támadásoktól.


A hozzászólást Nael összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Május 03, 2011 9:42 am-kor.
avatar
Nael
Démon
Démon

Kor : 352

Hozzászólások száma : 30

Vissza az elejére Go down

Re: Satanael

Témanyitás  Lupo on Kedd Május 03, 2011 9:38 am

Tisztelt Végzetem!

Nagyon örülök, hogy valakinek van mersze szembeszállni velem nyíltan, de meglátjuk ez mire lesz elég. Ismerlek, tudom, hogy nem fog elszaladni a ló veled játék közben és nem mész át irreálisba. A karakter is és a karakterlap is egyébként hibátlan. Maximum annyit kérnék, hogy valamelyik boszorkány-képességet vedd le közepesre, hisz mégis csak később kezdted a boszorkánykodást tanulni. Bár ez szerintem nem sokat oszt vagy szoroz. Smile Tehát már nincs más dolgom, mint megkérni, hogy írd be magad az avatar-foglalóba, mert a karakterlapod elfogadom. Jó játékot!

_________________

Mesélői szín: Sárga || Karakterlap || Levelesláda || Rám tartoznak: Avatar-kérelmek, démonos cuccok + ami van
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 585

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.