Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Ryan G. Avery

Go down

Ryan G. Avery

Témanyitás  Ryan on Kedd Május 03, 2011 9:40 pm

Ryan G. Avery


Név: Ryan Gabriel Avery
Születési hely, dátum: USA, Texas, 1979. 04. 18
Kor: 32
Kaszt: Boszorka
Lakhely: San Francisco, Chinatown
Foglalkozás: Szakmája szerint matematika-fizika szakos tanár, de nem sokat dolgozott a szakmájában. Helyette hosszabb-rövidebb alkalmi munkákból él, mint rakodómunkás, vagy épp biztonsági őr, humán erőforrás beszerző, már csak akasztott ember nem volt.
Fegyver, varázseszköz: Mint minden épeszű amerikainak, neki is lapul egy kiskaliberű fegyver a fiókja mélyén. Ritkán hordja magánál.


Jellem
„Élj a mának úgy, hogy emlékezz a tegnapra, és holnap ne kelljen semmit megbánnod.”
Ő a ma embere, nála optimistábban tényleg már csak a hippik állnak a világhoz, meg esetleg akik be vannak szívva. Nem szeret a múlton merengeni, ha valami rossz történik, elfogadja, ha meg tud, akkor tesz ellene, ha cselekedni kell, cselekszik. Ettől nem lesz meggondolatlan, vagy forrófejű, hiszen tökéletesen tisztában van a saját korlátaival.
Önmagát viszont hajlamos teljesen elhanyagolni, előszeretettel foglalkozik más emberekkel. Míg ha vele történik valami rossz, akkor megrázza magát és megy tovább, addig másoknak igyekszik segítséget nyújtani a kevésbé kellemetlen események során is. Ő viszont sosem kérne segítséget, esze ágában sincs másokat ilyesmikkel terhelni.
Igazán jó pedagógus lett volna belőle, ha el tud helyezkedni a szakmájában. Így ez megmarad az őt körülvevő embereknek. Fiatalos, közvetlen, segítőkész, bár igyekszik nem hagyni, hogy kihasználják. Na, ez nem mindig jön össze. Bár nem naiv és helyén van az esze, az őt jellemző vakbuzgóság miatt időnként hajlamos nem észrevenni, ha csak kihasználják.
Szörnyen meg tud haragudni, ha hazudnak neki, azt semmilyen körülmények között sem tolerálja. Nem az a típus, akit óvni kéne az igazságtól és ő maga is csak végszükségben hazudik. Meglepően szelíd, pedig ha az ember ránéz, akkor nem pont ez jutna az eszébe. Mint, ahogy a matek-fizika szakos tanári diploma sem. Pedig ok nélkül a légynek sem tudna ártani. Okkal viszont… Neki sincs birka türelme, bármennyire is igyekszik.
Mindig magabiztosnak tűnik, mintha pontosan tudná mit csinál, vagy mit akar, pedig általában csak sodródik. Talán a Carpe diem miatt nem tűnik soha bizonytalannak.


Megjelenés
Kifejezetten magas (188 cm), vállas, középkorú férfi. Szemmel láthatólag jó erőben van, bár kérges tenyerei árulkodnak róla, hogy sportos alkatát kemény munkával szerezte. Haja barna, hossza változó, ha eszébe jut, akkor levágatja egészen rövidre, de van, amikor meghagyja, és hátrafésüli. Szemei mély barnák, veszettül vissza tudna élni a kutyaszemeivel. E mellett rendkívül kifejező a tekintete, ha valaki fogékony a metakommunikációra, akkor szavak nélkül is képes megértetni magát.
Arca jellegzetes, erős, férfias vonásokkal van megáldva. No, meg borostával. Azon szerencsétlenek (?) közé tartozik, akik ha este megborotválkoznak, reggelre úgy festenek, mintha mi sem történt volna. Ennek ellenére igyekszik nem úgy kinézni mint egy csöves, de a kelleténél többet sosem foglalkozik a megjelenésével.
Öltözete nem követ semmiféle divatot, inkább a kényelmes és költségkímélő szavakkal lehetne illetni. Nem akar trendi, vagy laza lenni, nem is igazán engedheti meg magának. Így farmereket visel, meg sportcipőt, pólókat, pulóvereket, mint minden átlagember. Talán annyi még, hogy előszeretettel hordja az elnyűtt bőrdzsekijét, ami bár még nincs cafatokban, de már láthatóan viseltes.
Egyéb érdekesség is található a férfin. Az öt elemet jelképező pentagram van tetoválva a mellkasára, a bal oldalra.


Előtörténet
Nehéz elhinni, hogy bizonyos embereknek már a születésük pillanatában el van döntve a sorsuk, bár nem egyszer találkoztunk ezzel a történelem során. Gondoljunk csak a hercegekre, akik majd később királyok lesznek pusztán születésüknél fogva. És hogy mi köze ennek Ryan Avery életéhez? Vajon minek születhetett az a kisfiú ott a semmi közepén, Texasban? Azon kívül, hogy boszorkánynak…
Mark J. Avery nevét nem egy boszorkány ismerte és talán ismeri is a mai napig. Sokakat, akik egyedül maradtak a képességeikkel és ezzel az egész világgal, ő vezetett végig az úton, mutatta meg nekik hogyan is legyenek boszorkányok. Mint ahogy az ő apja is ugyanezt tette és így tovább több generációra visszamenőleg… Hisz egy boszorkány mégis csak nagyobb segítség, mint egy fényőr.
A család legfiatalabb tagja pedig Ryan. Adott volt mit fog kezdeni az életével, születése óta körülvette a boszorkányság. Apja tanítgatta az egyébként eszes srácot, neki pedig soha egy szava sem volt az ellen, hogy majd másoknak kell segítenie. Persze a tinédzser kor az összes fiatal számára a lázadásokról és a függetlenedésről szól, ebből Ryan sem maradt ki, de néhány parázs vitán kívül, miszerint ő ezt nem kérte és hagyják békén, nem igazán volt nagyobb következménye a családban. Végül ő is megbékélt ezzel.
Érettségi után úgy vélte, hogy nem szükséges tovább tanulnia és akkor munka mellett majd több időt tud fordítani „apja hóbortjának”. (Bár megbékélt vele, ettől még hajlamos volt így nevezni.) El is ment dolgozni mindenféle képzettség nélkül. Remek építőmunkás, kidobó ember, biztonsági őr, rakodómunkás és még sok minden lett belőle, de e mellett már elkezdett foglalkozni a fiatal boszorkákkal. Képességének köszönhetően könnyűszerrel találta meg őket.
Annyit érdemes még tudni, hogy Avery-nagyi San Francisco-ban lakott, így amikor elhunyt, egyetlen unokájára hagyta a kis chinatown-i lakását. Ryan pedig döntött és költözött. 22 évesen pedig gondolván egy próbát megér, csak úgy jelentkezett egyetemre, hiszen tisztában volt vele, hogy diploma nélkül sehova se fog jutni. Márpedig egy ilyen nagyvárosban, egyedül, kicsit nehezebb volt megélni.
Ő lepődött meg a legjobban, amikor a jelentkezését elfogadták, a felvételin átment és matematika-fizika tanár szakos diák lett. Mindig is volt esze a reáltudományokhoz, no meg meg is szenvedett felvételi előtt az anyaggal. És a kemény munka bejött, mint ahogy az egyetemet is elvégezte. Dolgozni mindig nagyon tudott. Hogy mellette nem volt élete? Nem zavarta. Még az sem, hogy a legtöbb barátnője egy hét után ott hagyta, lévén egész egyszerűen megfeledkezett róluk. Sok volt a munka, folyton mozgásban volt.
Időközben a legfőbb támaszát apja személyében, elvesztette. Vagyis, még él, de elragadta az alzheimer, fel sem ismeri már a saját fiát, feleségét, jelenleg is egy otthonban van. Innentől Ryan-nek semmi segítsége sem volt, mert bár anyja is jótét lélek, a képességekhez és a démonok megöléséhez vajmi keveset konyít. (Boszorkány létére!)
Bár lediplomázott és tanári képesítéssel rendelkezik, úgy egy évig tanított csak középiskolában. Döntenie kellett, hogy alkalmi munkából él meg, vagy a tanári fizetésből. Utóbbi nem volt túl sok, így végül ott hagyta a sulit. Később, mikor visszament volna tanítani, meg már nem volt szükség tanárra a közeli iskolákban. Tehát maradt ismét a fizikai munka, mint annak előtte, de mint diplomásnak, már előszeretettel adtak neki különböző szervezéssel járó, vagy éppen kevésbé „legalja” munkát. Viszont a számtalan állásnak köszönhetően hihetetlen kapcsolati hálót épített ki, állítólag fél Frisco-t ismeri innen-onnan, ami azért nem kis teljesítmény.
Természetesen végig megtartotta azon jó szokását, hogy a fiatal boszorkáknak segített és képezte őket, a mai napig űzi még felmenői hagyatékát. Ennek a bizonyos hagyatéknak köszönhető a mellkasán lévő tetoválás is.


Képesség
Mágialátó – Érzékeli a mágiát úgy egy nagyvárosnyi területen belül és helyileg pontosan be is tudja lőni. E mellett számára a mágia nyitott könyv. Pontosan meg tudja mondani, hogy az adott képesség mennyire képzett, de még azt is, hogy egyes boszorkák/démonok/stb… milyen képességekkel bírnak. Érzékeli, ha valaki igézet vagy bármiféle mágikus befolyásoltság hatása alatt van, vagy hogy az az igézet épp ártó szándékú-e. Hasonlóan jó receptorai vannak a varázstárgyakra, bájitalokra.
Az alvilágban viszont képtelen használni a képességét, mert iszonyatosan elkezd zúgni a feje. Az az igazi gyilkos migrén, amitől az ember nem is tud koncentrálni.

Alapképesség

(B) Bűvige (erős)
(B) Rituálé (közepes)
avatar
Ryan
Boszorka
Boszorka

Kor : 39

Hozzászólások száma : 42

Vissza az elejére Go down

Re: Ryan G. Avery

Témanyitás  Vienne on Kedd Május 03, 2011 10:22 pm

Mr. Segítő-kéz!

Mindenki tudja, hogy a legjobb tanár az élet, de kinek ne lenne szüksége olykor benne segítségre, vagy épp csak egy útitársra, akivel osztozhat a terhen? Szükségünk van mindannyiunknak az ilyen emberekre, éppen ezért ELFOGADLAK!

Irány az avatar- és fényőr-foglaló, a képességlista, majd pedig a játéktér!


_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.