Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Walenthyn Bennet

Go down

Walenthyn Bennet

Témanyitás  Walenthyn Bennet on Kedd Május 24, 2011 1:00 am


Név: Walenthyn Bennet
Születési hely: USA, Chicago
Születési dátum: 1988, Június 14.
Kasz
t: Boszorkány
Lakhely: Belváros
Foglalkozás: Reklámszakember
Fegyver, varázseszköz: Eva medálja


Jellem
Walenthyn igen összetett személyiség, minden tulajdonságát a kettősség jellemzi. Változékony, így könnyen alkalmazkodott az új környezethez. Jól kijön ez emberekkel; képes beleérezni, beleképzelni magát mások helyébe, ami nagyban megkönnyíti munkáját és az elismerést is meghozta neki, noha még csak most kezdett a városban dolgozni. Nem az a magát túlhajszoló típus, gyakran csak az utolsó pillanatban fog hozzá a dolgokhoz, de kreativitása mindig kihúzza a pácból. Szabadszellem; igen sajátos elképzelése van a világ működéséről, melyet sziklaszilárdnak vél. Fiatal kora ellenére igen bölcs gondolatai vannak, de a meggondolatlan gyermek is ott él még benne, ami gyakran sodorja bajba. Nagyon fontos számára a szabadság, melyhez erős igazságérzet párosult. Csípős nyelve ugyanolyan gyakran mar, mint ahányszor dicsér, de nem a rosszindulat vezérli… legtöbbször. Tud azonban nagyon rideg és kegyetlen is lenni, ha arra valaki rászolgált és a bosszúállás sem áll távol tőle. Nehezen enged magához közel bárkit is; nem szeretné, hogy fájdalom érje, mégis szereti az emberek közelségét ezért csak annyit mutat meg magából amennyit még biztonságosnak érez. Mindamellett empatikus, aki szívén viseli mások sorsát és segít, ha tud. Jó emberismerő lévén ritkán verik át, ám ha ez mégis bekövetkezne a megtorlás nem marad el.
Bensőjében nagy vihar dúl veszteségei miatt. Persze nem mutatja ki ezen érzéseit, de ezek határozzák meg cselekedetei nagy részét.

Megjelenés
178 centi magas 70 kilogramm súlyú vékony, szálkás testalkatú férfi. Világos haja és zöld szemei vannak. Szereti a vagány, kényelmes ruhákat, de az elegáns öltözék sem áll távol tőle. Kedvence a farmer, ha teheti, azt vesz fel; felsőkből az ingek és a pólókat részesíti előnyben. A színek a hangulatától függenek, de legtöbbször a fekete fehér dominál. Állandó kellék a napszemüveg, aminek esztétikai és „védelmi” szerepe is van. Arca kisfiúsan bájos, ugyanakkor férfiasan komoly.

Előtörténet
Walenthyn története Chicagoban kezdődött 1988 júniusában, de ahhoz hogy megértsük, még régebbre kell mennünk.
1795-ben telepedett le a Bennet család Chicago területén, ami akkoriban még csak egy kereskedelmi pont volt. Az őslakosokkal jól megértették egymást. hiszen spirituális energiáikat az első találkozás során felfedezték. 1812-ben azonban háború tört ki, és a britek kiűzték az indiánokat. Sámánjuk utolsó kétségbeesett lépéseként az alvilághoz fordult segítségért, mellyel démoni erőket szabadított fel. Itt kezdődik a Család talán örökké tartó harca. A Démonok cserbenhagyták az indiánokat, szellemi vezetőjüket kivégezték és olyan képességre tettek szert, amely végérvényesen megváltoztatta a Bennet boszorkányok életét és szokásait. Többé nem lehetett bűbájjal és igézetekkel, sem pedig főzetekkel ártani a Hess-dinasztia tagjainak. Ádáz küzdelem vette kezdetét köztük. 20 évig nyíltan szálltak szembe egymással, ugyanis a háború után teljesen kihalt a környék. Aztán 1833 meghozta a változást. Telepesek érkeztek, akik maradni szándékoztak, őket hamarosan újjak követték és így elindult Chicago gyors fejlődése, amely eredményeként ma Amerika 3. legnépesebb városa.
A Bennetek kezdetben vesztésre álltak, mivel természetes boszorkány erejük hasztalan volt, csakis képességeikben remélhettek menedéket. Légboszorkányok lévén hatásosan tudtak védekezni, de halálos csapásokat nem tudtak bevinni. A család tagjai tudták, nem menekülhetnek el, nem hagyhatják szabadon kóborolni őket, így hosszas töprengés és kutatás után, olyan megoldást dolgoztak ki, amit addig talán még egy boszorkánycsalád sem alkalmazott. Bűbájaikról, igéikről lemondva képességeik fejlesztésére irányították minden figyelmüket. Számukra a légnemű anyagok szabadon formálható, kimeríthetetlen energiaforrás és ezen erő rengeteg lehetőséget rejt még magában. A Család vénjei és legerősebb harcosai közösen kezdtek neki a nagy feladatnak. Hosszú évek kitartó munkájával a lég-idomítás számtalan új formáját fejlesztették ki, amivel eredményesebben tudtak szembeszállni Hess ellen. Ám ezzel sem tudták végérvényesen elpusztítani.
Walenthyn születése azonban új fordulatot hozott. Születésére már csak apja maradt a nagy Bennetékből. Felesége Sarah szintén boszorkány volt és képessége révén – érintés útján változtatta az anyagok hőmérsékletét - úgy tűnt sikerült visszaszorítani őket. De a Dinasztia csak megtévesztette őket. A megfelelő pillanatra vártak, amikor rajtuk üthetnek és végérvényesen kiirthatják a családot. Ez a nap pedig 2011-ben jött el. Addigra szinte már elhitték, hogy végleg visszavonultak, a közel kétszáz éves háború végének lehetősége szinte elbódította apját az évek békés csendje alatt és pont ez volt az, amit kihasználtak a démonok. Egy kora tavaszi éjszaka támadtak rájuk. Walenthyn pont nem volt otthon; épp hazafele tartott egy állásinterjúról, ahol frissdiplomás reklámszakemberként próbált helytállni. Ahogy a házuk közelébe ért - amely 300 méterre feküdt a betonúttól erdővel körülvett birtokon - azonnal megérezte a dinasztia démonjainak jelenlétét és mindent eldobva iramodott szülei segítségére. Közelebb érve egy az ablakon kitörő tűzgolyót pillantott meg, amit egy démon követett. Az őt taszító szélroham az ablak maradékait is magával vitte. Miközben feltápászkodott meglátta a szélsebesen közeledő Walenthynt és nagyot kiáltva elteleportált. Ezután éles sikoly hasította ketté az eget. Mire odaért már hűlt helyüket sem találta. Csak a romok jelezték, hogy csata dúlt és édesanyja mozdulatlan teste, melyet égési sérülések borítottak. Férje, fölé borulva ringatta élettelen testét. Walenthyn közelebb lépett, ám hirtelen hatalmas robbanás rázta meg a házat; apja megragadta karját és nagyot taszított rajta. A perzselő lángok arcon csapták. A torka mintha összeégett volna, ahogy levegő után kapott. A kép elmosódott, örvénylő kavalkád lett, szemei maguktól lecsukódtak. Úgy érezte teste atomjaira hullik, aztán már csak a hűvös esti szelet érezte süvíteni a bőrén, majd csend lett. Nem mert mozdulni. Csak állt és hagyta, hogy az elméje kitisztuljon és felfogja mi történt velük, ekkor minden elsötétült… Egy kórházban tért magához, ahol ápolónők és rendőrök állták körül az ágyát, mindegyikük szomorú tekintettel nézett felé…
Soha nem érzett akkora fájdalmat és gyűlöletet, mint mikor megfogadta: addig nem nyugszik, amíg meg nem bosszulja szülei halálát!

Két hónappal a tragédia után San Francisco-ban kezdett el dolgozni. Apja végrendelete nyomán jött ide, de nem az új élet reményében, hanem hogy felkészülhessen a bosszúra…


Képessége
Szülei képességei egyedi módon ötvöződtek benne. Bűvigéket és rituálékat csak nagyon keveset ismer.
Alapképesség
Bűvige (gyenge)
Rituálé (gyenge)


Egyedi

Egy két lábon járó légkondicionáló.
Apja képessége a gázok mozgatásán alapszik, míg anyja a részecskék lassításával vagy gyorsításával tudott változást előidézni az anyagok hőmérsékletében (kinetika). Örökségeként képes irányítása alá vonni minden légnemű anyagot és befolyásolni azok hőmérsékletét. Így például nem csak szelet támasztani tud, hanem lehűteni vagy felmelegíteni is azt (pneumatika).


A hozzászólást Walenthyn Bennet összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 10, 2011 12:17 am-kor.
avatar
Walenthyn Bennet
Boszorka
Boszorka

Titulus : Az Utolsó Léghajlító
Kor : 30

Hozzászólások száma : 239

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet

Témanyitás  Vienne on Csüt. Május 26, 2011 5:56 pm

Utolsó Léghajlító!

A karakter kerek, egész és remekül megalkotott. Egyetlen egy helyen tudok mégis hozzászólni, mégpedig a képességnél. Akárhogy nézegetem, ez két képesség (sőt, szigorúbban véve három is lehetne akár), így kérlek, válassz, hogy melyiket szeretnéd közülük, ugyanis kezdésnek egy képesség engedélyezett. (A két szülő képesség-ötvözetének ötlete tetszik pl, de akkor legyen tényleg ötvözetként, egyként megfogalmazva, ne csak egy mondaton belül a két képesség.)
A későbbiek - kalandok, események - során úgyis lesz lehetősége fejlődni a karaktered képességének.

Vienne

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet

Témanyitás  Walenthyn Bennet on Csüt. Május 26, 2011 10:48 pm

Az utolsó léghajlító xD

Most, hogy ebből a szempontból is megnéztem a karaktert
igazad van. Olykor beleesek abba a hibába, hogy nem veszem figyelembe hogy amit
én értek azt lehet másvalaki másként értelmezi... ráadásul egy helyen el is
írtam... Remélem a javított forma már megfelelő lesz Smile
avatar
Walenthyn Bennet
Boszorka
Boszorka

Titulus : Az Utolsó Léghajlító
Kor : 30

Hozzászólások száma : 239

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet

Témanyitás  Vienne on Pént. Május 27, 2011 12:29 am

Így már tökéletes, nem is mondhatok mást, minthogy: ELFOGADVA!

Iratkozz fel az avatar-, illetve fényőr-foglalóba, valamint a képesség-listára, és irány a játéktér! Smile

V.

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet

Témanyitás  Vienne on Kedd Aug. 09, 2011 11:56 pm

Eva medálja


WANTED kaland során szerezte egy árnyőrtől ezt a medált, melybe ő az elszívott életerőket gyűjtötte.
Talán éppen ezért van az, hogy viselője gyorsabban gyógyul fel a fizikai sérülésekből, nehezebben kap el betegségeket, legyen az nátha, akár komoly, fertőző betegség.

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Sarah Jeanut Bennet

Témanyitás  Walenthyn Bennet on Vas. Júl. 08, 2012 9:32 am

Név: Sarah Jeanut Bennet
Születési hely, dátum: USA, San Francisco
Születési dátum: 2012 - május - 28
Kaszt: Félvér (Boszorkány – Árnyőr)
Lakhely: Belváros

Jellem
Izgága csecsemő, aki imád apja idegeire menni.
Megjelenés
Tündéri csemete, nagy kék szemekkel, szőke fürtökkel.
Előtörténet
Nem úgy fogant, ahogy a legtöbb szülő gyermeket szeretne. Egy alkoholtól mámoros este baklövése, ahol a jó és a rossz egy-egy képviselője próbált a másik fölé kerekedni. Eleinte egyik fél sem akarta világra jövetelét, de Sarah annál inkább meg akart születni, így amikor abortuszra ment Walenthyn, a boszorkány és Desiré, az árnyőr, a magzatban lakozó mágia életre kelt és megvédte magát. Apja akkor döntötte el megtartja a gyermeket, még ha az a gonoszság magjával is születik és hogy szeretni fogja akármit is hozzon a jövő.
Sarah Jeanut Bennet 2012, május 28-án látta meg a napvilágot San Francisco történetének egyik legnagyobb viharában. Nem mindennap születik a jónak és rossznak közös gyermeke, akiben ráadásul nagy erő lakozik. Egy mágikus vérvonal teljesedett ki benne.
Sokan akarják majd az oldalukra állítani és még többen holtan látni…
Képesség
A Bennet familia képességének végkifejlete: a villámlás.
A légnyomás hirtelen változtatásával gerjeszt elektromos töltésű zónát, ami villámlást eredményez azon a területen. Tehát tulajdonképpen nem csak a testéből tudja kilőni, hanem például egy tárgy, vagy lény (démon, ember, stb.) körül is létrehozhat ilyen elektromos mezőt.

Mivel Sarah még csecsemő nem képes irányítani az erejét, viszont ha veszélyben érzi magát, az automatikusan bekapcsol. Egyelőre csak a közvetlen közelében hat.

Alapképesség
(Á) Teleport

avatar
Walenthyn Bennet
Boszorka
Boszorka

Titulus : Az Utolsó Léghajlító
Kor : 30

Hozzászólások száma : 239

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet

Témanyitás  Walenthyn Bennet on Kedd Dec. 04, 2012 10:27 pm

Az Agraellel folytatott harc nem úgy sikerült, ahogy azt Walenthyn tervezte. A démon ereje felülkerekedett rajta és már csak azon járt a feje, hogy menekülhetne meg. A kiutat egy ablak jelentette, amin egy kisebb légrobbanás után ki is repült. Ő maga nincs tisztában a földre érkezésének körülményeivel, de se nem vált pehelykönnyűvé és se nem repült és mégis mindkettőt egyszerre tette.
Új képessége a SZUBLIMÁCIÓ - melyet apjától örökölt - akkor tört felszínre, amikor a legnagyobb szüksége volt rá. Zuhanás közben nem csupán súlytalanná vált, légneművé is. Ahogy füstszerűen szétoszlott a levegőben teste, úgy lett egyre áttetszőbb az, míg végül teljesen láthatatlanná nem vált, hogy aztán majd a hűvös talajon álljon össze újra egésszé.
avatar
Walenthyn Bennet
Boszorka
Boszorka

Titulus : Az Utolsó Léghajlító
Kor : 30

Hozzászólások száma : 239

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.