Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Walenthyn Bennet lakhelye

7 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Go down

Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Walenthyn Bennet on Pént. Május 27, 2011 6:18 am

First topic message reminder :

Egy ízlésesen berendezett lakás, melyet Walenthyn bérel.



A hozzászólást Walenthyn Bennet összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 29, 2011 4:04 am-kor.
avatar
Walenthyn Bennet
Boszorka
Boszorka

Titulus : Az Utolsó Léghajlító
Kor : 30

Hozzászólások száma : 239

Vissza az elejére Go down


Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Agrael on Kedd Márc. 19, 2013 7:53 am

- Naaaaa, azért hééé, démon vagyok, és elég sok mocskos dolgot megcsináltam már, és fogok is, de van amit az én gyomrom se tudna bevenni. Akkor inkább rázzon feketére, de hogy a sz@ros pelust én cseréjem ki? Minek nézel Te engem? Nekem is vannak érzéseim.- bár a jelenet tényleg vicces lenne, de őszinte a tiltakozása, és az apró kis rémület is az arcán.- Hát bérelj fel valakit, vagy mit tudom én, csak akad valami nő ismerősöd, aki ért is a kölykökhöz, meg a mi köreinkben mozog. Így a lebukástól se kell tartanod.- megoldásnak tökéletes, és legalább Agrael se lenne nyakig mocskos, és a haja se állna az égnek.- Ja, szerintem is jó lesz az Agrael. A másik kicsit… meleg, nem?- kérdezte, de immár vigyorogva, hamar visszatért a jó kedve.
- Sztereotípia.- forgatta a szemeit, de kedve lenne ilyenkor valaki más szemeit forgatni.- Démon vagyok, tudom, gonosz is, tudom, de vannak rosszabbak is, és jelenleg hasznom is származik ebből az egészből, tudom magam fegyelmezni. A Forrás? Forrás? Nem több mint egy ostoba démon, Források jönnek, Források mennek. Nem egyet láttam már, és nem is hiszem, hogy ez a mostani az utolsó, akit látok. És igen, ennél is öregebb vagyok, ahogy sok más mindenkinél. Elmúltam már ezer éves, ebből elég sokat bezárva töltöttem, de az nem annyira fontos, érzékeltem, hogy mi történt körülöttem, tehát majdnem éltem, csak bezárva. Mint aki börtönben volt.- némileg haragos volt a hangja, de ez inkább volt betudható annak, amiről beszélt.

avatar
Agrael
Démon
Démon

Hozzászólások száma : 226

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Walenthyn Bennet on Kedd Márc. 19, 2013 8:36 am

- Egész falvakat képes lennél kiirtani, de félsz egy kis kakitól? - *nevetek halkan.* - De legyen, azt hiszem ezt még el tudom intézni, de attól tartok az Égiek segítségére ezek után nem igazán számíthatok majd. Nem hiszem, hogy csípik nagyapám ötletét. Mit gondolsz a halottakat meg tudják büntetni? Vagy ezt majd rajtam verik le?
*Kissé engem is meglep, milyen könnyedén cseverészek ezzel az őskövülettel, aki nemrég még meg akart ölni. Ráadásul meg is akar győzni a megbízhatóságáról. Igazán érdekes. Egyébként meg tetszik a humora. Itt pakolgatok és már arra sem figyelek megpróbál e hátulról kést állítani a hátamba. Én sem vagyok már normális.*
- Igen meleg, de hisz én az vagyok - *Mondom egyszerűen az elnevezését illető megjegyzésére.* - Az, hogy van egy lányom ne tévesszen meg.
- Hm... nem lehetett egyszerű kibírni, csoda hogy nem őrültél meg - *és látványosan végigmérem tetőtől talpig, mintha testi jelek után kutatnék rajta.* - Bár tekintve, hogy egy boszorkányt védesz, azt hiszem a válasz csakis egy igen lehet.
*Azért e mellé a mondat mellé megeresztek egy kedves mosolyt. Csak hogy lássa értékelem, amit tesz, már ameddig teszi.*
- Áh, ez biztosan a pizza lesz - *s elindulok a pénztárcámért válaszul az ajtócsengőre.*
avatar
Walenthyn Bennet
Boszorka
Boszorka

Titulus : Az Utolsó Léghajlító
Kor : 30

Hozzászólások száma : 239

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Agrael on Szer. Márc. 20, 2013 5:17 am

- Az más, ott csak a halál szaga lenne, vér, belek, csontok, hamu, és ezek, de nincs büdösebb annál, mint a gyerekek ürüléke.- jöhet a kérdés, hogy honnan is tudja, hát néhány banyának groteszk egy humorérzéke volt, nagyon groteszk.- Szerintem simán nem lesznek boldogok ettől, sőt, pipák is lesznek, de ez már nem az én bajom, nekem a lentiek miatt kell aggódni.- mondta, miközben nekidőlt a falnak, és a karjait összefonta a mellkasa előtt.- Lélek, szellem, megtud jeleni, el is lehet űzni, biztosan meg tudják büntetni. De Fényőr vagy, vagy valami ilyesmi? Nem, akkor meg közük nincs hozzád.- na most majdnem megakadt a levegő Agrael torkán, meleg lenne Wal? Ejha, ezt nem gondolta volna.
- Hát akkor hogy lett a gyerek? Adtál le egy kis anyagot, és hozzád került?- el azért nem képzeli, mert na.- Őrült? A legtöbb démont annak hívjátok, de elvoltam azzal, hogy néztem hogy éltek. És hé, az őrzést Te, és a nagyfaterod akarta, plusz, nekem ebből hasznom is van, tehát ez vica-versa. Csak a megjelenésemet kell megoldani, mert ha gondod lesz, nekem itt kell lenni, és ahhoz szólni is kell, és ha itt fogok lakni, vagy a közelben, ha zuhanyzók nem jöhetsz be. Bocsi, de én már csak ilyen régi vágású vagyok, na meg csak a nők hátsójába szeretem rakni, az enyémbe ne.- na, nevezhetik antiszemitának, de ha már ezer is elmúlt valaki, néhány dolog berögzül.
- Remek, de nem kéne nekem fizetni? Bár mindegy, lehet lesz egy kis meglepetése a pizzásnak.

avatar
Agrael
Démon
Démon

Hozzászólások száma : 226

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Walenthyn Bennet on Vas. Márc. 24, 2013 7:39 am

*Jót nevetek Agreal mondatán, habár némi borzongásnak is át kellene futnia rajtam, ha már egyszer egy egész falu kiirtásáról van szó. Majd talán később. Aztán a következő mondat már nem érint olyan kellemesen. A nagyapám hatalmas áldozatot hozott azért, hogy én és Sarah biztonságban legyenek. Mármint nyilván tudta mit csinál az öreg, ha Agrael-ra bízott minket. A túlvilági életét adta azért, hogy alkut kössön ezzel a démonnal. A legkevesebb, hogy tartom magam hozzá. El sem tudom képzelni, mit élhet át odaát....*
- Nem tudom, elméletileg korlátozhatják az erőmet, bár ebbe most biztos beleszól a te jelenléted is. - *mondom végül, majd felvont szemöldökkel oldalra billentett fejjel fürkészem Agrael arcát.* - Vicces, hogy ezt kérdezed. Az árnyőrök nyilván spermabankba járnak, mert szeretnek boszorkányoknak gyereket szülni.
*Szórakozottan csevegek, de aztán elkomolyodik az arcom és a kiságyban fekvő gyönyörűségem mellé lépek.* - Nem, ő természetes úton fogant, már amennyire ezt lehet annak nevezni.
*Nagy levegőt veszek, majd belekezdek a történetbe.*
- Nemsokkal azután, hogy a városba jöttem összeakadtam egy Desiré nevű árnyőrrel, aki aztán feszt a nyakamra járt. Egy alkalommal épp ittas állapotomban kapott el és az eseménysorozat vége egy vad, fájdalmas sex lett. Újabb kilenc hónappal később pedig megszületett Sarah. A legfurcsább a történetben az az, hogy akkor éppen a jövőt próbáltuk megmenteni. Részletekbe most nem bocsátkozom, a lényeg, hogy több boszorkány és már természetfeletti lény jött el a jövőből hozzánk. Köztük Sarah, a félig árnyőr-félig boszorkány leányzó, akit én eredetileg el akartam vetetni, de ő már akkor jobban akart élni, minthogy megakadályozhattam volna. Már magzat korában hatástalanította az orvost, képzelheted mire volt, vagyis lesz képes felnőtt korában. Egyetlen csettintéssel ölt démonokat. Félelmetes látvány volt és persze egyben lenyűgöző. Az egyik csata végén aztán beindult Desirénél a szülés és a jövő-Sarah egyszerűen köddé vált. Nem tudtam vele beszélni, így megfogadtam olyan jó apja leszek, amilyen csak tudok. - *Nyelek egyet, majd oldalt Agrael-re pillantok.* - Csak a sötét oldalától félek, hogy nem fogom tudni irányítani. Gondolom, már a létezésével is kihúztam a gyufát az Égieknél, hátha még le is téved a jó útról. Már pedig lefog, hisz a gonosz is a vérében van.
*Nagyot sóhajtok és ellépek tőle. Az egyik polchoz sétálok, majd kis kutatás után egy lakáskulcsra akadok. Egy másolatra.* - De azt majd segítesz Te kordában tartani - *S azzal oda is dobom neki a 'belépőjét'.* - Addig pedig amíg nem próbáltad soha se mond, hogy soha!
*Rákacsintok és elindulok a szobám felé, de egy tüsszentésnek hála, nem kell a kilinccsel bajlódnom. Egy másodperccel később már a pénztárcámmal térek vissza.*
- A vendégem vagy - *mosolygok és fogadom a pizzafutárt. Csak kibírom tüsszentés nélkül...*
avatar
Walenthyn Bennet
Boszorka
Boszorka

Titulus : Az Utolsó Léghajlító
Kor : 30

Hozzászólások száma : 239

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Agrael on Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm

- Gyakorlatilag meg szerintem nem fogják ezt meglépni. Miért is nem? Tettél valami esküt nekik, vagy ilyesmi? Ha minden banyával, aki már tett olyat, ami a szabályaikba ütközik, hajaj, akkor igen csak meg lennének csappanva azok az erők, és simán levernénk mindenkit. Ne fossál, béke van.- közölte a véleményét komoly arccal, és azon kezdett el gondolkozni, hogy talán nem ártana rágyújtani, csak éppen itt a gyerek, meg minden, lehet nem néznék jó szemmel.
- Nem tudom, démon vagyok, nem árnyőr. De kedvelik azt is, hogy elrabolják, megerőszakolják, és ilyenek, legalábbis régebben volt ilyen divat is. Részemről jobb szeretem a természetes megoldást, legyen az banya, fényőr, vagy démon. De, hogy egy legyen, azt azért még nem. Olyan fiatal vagyok, még nincs kedvem elkötelezni magam.- persze, fiatal, mintha csak tinédzser korban lenne. A démonok közt is elég vén már. Wal történetét pedig érdeklődő arccal hallgatta végig, bár azért bele-bele vigyorgott. Nem rossz kis sztori.
- Na hallod, meg találhatna engem is az a Desiré, egy kis vad, fájdalmas sex jöhet. Lehet akármit mondani, de a mi csajaink azért rendesen tudják, hogy mitől döglik a légy. Ti is jártatok a jövőben, még én is, habár nem pont olyan volt, mint reméltem. Sőt, elég szemét világ volt, de hát nem mindig lehet nekünk jó. Hát, azért ha nagyobb lesz, valami jó sulit kell keresned neki, ahol a sajátjai közt lesz, vagy lesz pár érdekes beszélgetésed a tanáraival, És asszem szerencsém van, hogy én lettem felkérve az őrzésre, legalább nem fog rám csettingetni, legalábbis nagyon remélem.- már most kezd fogalmazódni benne a terv, amivel felvértezheti magát az ellen az erő ellen, ami megvan a csecsemőben. S most Agrael rosszallóan rázza meg a fejét.- Marha. Ha az apja nem hisz benne, akkor tuti, hogy egyenes az útja a mi oldalunkra. Nevelés kérdése az egész. Néz meg engem, itt vagyok, nem? Simán megölhetnélek, és vihetném valahogy a gyereked, hogy benyaljak a lentieknek, és mégse teszem meg. Igaz, így is kihúztam már a gyufát rendesen, most már meg is akarom gyújtani azt.- na igen, hiszen udvarolgat egy fényőrnek, még ha nem is lesz belőle semmi, akkor is elvan ezzel a kis „hobbival”, és ha ez nem szúrja a többiek szemét, akkor majd az, hogy segít egy banyának, és a lányának, na akkor az kiveri a biztosítékot.- Pontosan, segítek, de azért lehet kicsit hagynod kell elengedni magát. Hogy kóstolja meg a rothadt almát, utána már nem fog vágyni rá.- elkapja a felé dobott kulcsot, és hálát ad, amiért a hátsója most biztonságban van.- Akkor jó, jöhet az a pizza, lent elég szar kaják vannak. Legalábbis nekem nem ízlenek.

avatar
Agrael
Démon
Démon

Hozzászólások száma : 226

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

7 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.