Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Walenthyn Bennet lakhelye

2 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Walenthyn Bennet on Pént. Május 27, 2011 6:18 am

First topic message reminder :

Egy ízlésesen berendezett lakás, melyet Walenthyn bérel.A hozzászólást Walenthyn Bennet összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 29, 2011 4:04 am-kor.
avatar
Walenthyn Bennet
Boszorka
Boszorka

Titulus : Az Utolsó Léghajlító
Kor : 30

Hozzászólások száma : 239

Vissza az elejére Go down


Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Desiré on Vas. Júl. 31, 2011 6:52 am

Amiért nagyon küzdünk azt előbb utóbb úgyis megkaparintjuk. Na és amit nagyon keresünk? Azt is megtaláljuk egy rohadt varázsütésre? A frászt! Érdekes, hogy én már lassan hónapok óta, hogy keresek valakit... vagyis... két valakit, de eddig még csak a bűzüket sem sikerült sehol sem megéreznem. Milyen szomorú tény. Talán tényleg nem mindig a rossz győz? Dehogyis nem! Most végre ismerős, erős és félelemkeltő energiákba botlottam. Igen... pont ezen a belvárosi utca sarkon. Szinte taszít magától ez a rossz energia. Mintha csak azt mondaná, hogy húzzam el a belem mert jó esélyem van arra ha megtalálom ennek az erőnek a forrását, hogy alul maradhatok. Hmm... vannak módszereim. Jó módszereim! Egy ilyen alkalmat nem hagyok csak úgy elúszni magam előtt, miközben elhúzza előttem azt a bizonyos mézesmadzagot. Még mit nem!
Kifejezetten harchoz vagyok öltözve -na persze, nem mintha izgalmakkal teli, hosszú "küzdelem" lenne az amikor kedvtelésből végzek pár büdös halandóval- de azért néha még ez is megteszi ha nagyon szükséges. Mielőtt felmennék a ház lépcsőjére, megigazítgatom lábamon a bőr, fekete, tű sarkú csizmának a térdem fölé érő szárát és persze azért a bőrnadrágomon is finomítgatok itt ott. Milyen dolog az ha elmegyek vendégségbe és igen csak hanyagul öltözött vagyok? Kiköpöm a rágómat a járda szélére. V nyakú dekoltázs eligazítgatása majd egy gyors körbetekintés és mikor megbizonyosodom arról, hogy sehol egy szemtanú, egyenesen a keresett lakásba teleportálom magam, azon belül is a bejárati ajtó elé. Kopogjak? Ne kopogjak? Az illem az... kit érdekel a szaros illem? Csizmámmal berúgom az ajtót ha az nem lenne nyitva, aztán finoman -az előző mozdulatommal ellentétben- be is csukom. Elismerősen nézek körbe. Jó kis kéró! De ideje lenne beljebb menni. Egyik barna hajtincsemet elkezdem csavargatni az ujjamra, másik kezemet csípőre rakom és kecses, kifutómodell léptekkel beljebb megyek, néha megállva és megszemlélgetve -persze rendesen össze is fogdosva- egy-két dísztárgyat. Végül csak-csal sikerül elérnem a nappaliig ahol aztán az ajtóban megállva, nekidőlök a falnak a bal vállammal, lábaimat elegánsan keresztezem egymással és továbbra sem hagyom abba hajam csavargatását. Összehúzott, kék szemeim vadságról árulkodnak.
avatar
Desiré
Árnyőr
Árnyőr

Titulus : Az ördög, aki sose alszik...
Kor : 342

Hozzászólások száma : 133

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Walenthyn Bennet on Hétf. Aug. 01, 2011 1:39 am

Skót Whisky egyenesen a Felföldről. Az ízlésemmel sosem volt baj. A nappaliban vagyok már órák óta és ugyanazt a Mike Oldfield számot hallgatom: Sentinel. Az ital egyharmada hiányzik és a poharam lassan kiürül. A karosszékemben ülök, lábamat az üvegasztalon keresztezve nyugtatom. Hosszú nap, de már hozzá vagyok szokva. Velem szemben a falon Van Gogh Napraforgója függ vörös rézkeretben. Ezen bambulok, amióta itt tespedek. Természetesen hamisítvány, de elég pontos.
Hirtelen, hatalmas robajjal csapódik ki a bejárati ajtó. Tekintve, hogy nem volt kulcsra zárva és a vastagsága sem elhanyagolható nagyon utálhat az illető. Nem mozdulok, csak gyorsan számba veszem a lehetséges betolakodókat. Túl sok. Lemondóan sóhajtok és kortyolok egyet a whiskyből. Majd bejön, ha akar valamit. A nappali ajtóban megjelenő árnyőrre felvonom a szemöldököm, kissé felé fordítom a fejemet, majd lassan biccentek.
- Áh, Beton Barbie! Legközelebb csak nyugodtan teleportálj be.
Ahogy fel van öltözve, meg, ahogy pózol ott az ajtófélfának támaszkodva más nem jutott eszembe. Xenát a hajcsavargatás miatt azonnal kilőtte. Mondjuk, az ajtóberúgás eléggé rá vall.
Bassus, ma valahogy annyira szarok-bele napom van...
avatar
Walenthyn Bennet
Boszorka
Boszorka

Titulus : Az Utolsó Léghajlító
Kor : 30

Hozzászólások száma : 239

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Desiré on Hétf. Aug. 01, 2011 8:37 pm

Már csak egy rágó kellene ez mellé a hajcsavargatás mellé és igazán eredeti lehetnék. Már ami a Beton Barbi megnevezésemet illeti. Nocsak! Milyen kreatív a becenevek terén. Egész jól eltalálta. Beton Barbi. Igazából, ha jobban belegondolok még tetszik is. Lehet, hogy átanyakönyveztetem magam erre. Így az istenért sem tudnák, hogy mégis milyen néven kellene keresni, hiszen az Yvonne Desiré Jeanut tökéletesen kiesne.
Ráérősen és lustán ellököm magam vállammal a faltól és újra körbepillantok mielőtt még bármiféle lépést is tennék beljebb. Mi a francból tudott magának egy ilyen puccos kecót venni? Válság van vagy mi a fene. Ilyenkor az a sok hitetlen barom általában spórol és még egy zacskó csipszet sem enged meg magának olykor. Szánalomra méltó ez az emberi élet és az ahogy megdolgoznak a mindennapjaikért és végül kiderül, hogy minden fölösleges volt amit elértek az életben hiszen egyszer úgyis megdöglenek, a halál pedig még senki sem cselezte ki. Ironikusan felsóhajtok, és ragaszkodva az előző kecses lépteimhez, megindulok felé. Szó nélkül elhaladok mellette, rá se nézek, csupán csak a kezemet lendítem, de azt is csak annyira, hogy könnyen kitudjam kapni kezéből a poharát. Ha ez sikerül, akkor már csak annyit teszek, hogy leülök az övével szembelévő fotelba, egyik lábamat elegánsan, nőiesen átdobom a másikon, ésa poharat letéve magam elé az asztalra, kiszolgálom magam az itallal. Mintha csak otthon lennék. A martininak azért jobban örülnék.
-Gondoltam meglátogatlak. Ajándékot nem hoztam. - Mondom csevegve aztán már csúszik is le a whisky.
avatar
Desiré
Árnyőr
Árnyőr

Titulus : Az ördög, aki sose alszik...
Kor : 342

Hozzászólások száma : 133

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Walenthyn Bennet on Kedd Aug. 02, 2011 8:21 am

*A Váratlan Vendégem továbbra is az ajtóban áll; a megnevezését ízlelgetheti. Talán még tetszik is neki. De aztán mégis csak megmozdul. Ellöki magát az ajtókerettől és határozott, ám továbbra is Beton-Barbis léptekkel indul meg felém, s ahogy elsuhan mellettem, egy ügyes mozdulattal kikapja a kezemből a poharat. Annyira pofátlan, szinte már imponál!* ~ Ha nem akarnál megölni talán még barátok is lehetnénk. ~ *A mondatot csak gondolatban intézem hozzá, ő csak egy mosolyt láthat belőle. Velem szemben foglal helyet. Tölt magának – az én skót whiskymből! –, közli, hogy be(r)úgrott hozzám, majd keresztbe vetett lábakkal nagyot húz az italomból.*
- Értem - *Biccentek végül.* ~ Beszállok a játékodba, ha ettől jobban érzed magad. ~ *Felállok, az üvegvitrinhez megyek és egy tiszta pohárral a kezemben térek vissza, s ugyanolyan csevegő hangnemben szólok hozzá.*
- Egyedül inni nem olyan szórakoztató, mintha van társasága az embernek. - *Emelem felé a poharamat, aztán belekortyolok.* - Egészségedre!
- Egyébként mással is szolgálhatok, ha ez nem felelne meg az ízlésednek.
avatar
Walenthyn Bennet
Boszorka
Boszorka

Titulus : Az Utolsó Léghajlító
Kor : 30

Hozzászólások száma : 239

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Desiré on Csüt. Aug. 04, 2011 5:32 am

Annak a lábamnak a bokáját, amit a másik lábam térdén dobtam keresztbe nőiesen, most lassan,körkörösen mozgatni kezdem, mintha csak egyszerű tornagyakorlatokat végeznék vele vagy fájna és csak egy kis masszírozásra és gyógykezekre várna. Milyen szánalmas!
A whisky persze viszont jól esik most is, mint általában minden egyes alkoholos ital. Bízom benne, hogy a múltkori kis "randevúnk" után nem feltett szándéka, hogy most -visszaadván a múltkorit- akkor, amikor a legkevésbé sem fogok számítani rá, azzal a szuper erejével lesből rám támad én pedig csak nézhetek majd mint hal a szatyorban. Igaz, ijedtségre semmi okom nem lehet, hiszen árnyőr vagyok, egy jól csiszolt elmével. Nem igazán tudna koszos kis meglepetéseket okozni. Lehet, hogy valami tornádó jön ki a kezéből -vagy mi a büdös franc, múltkor nem volt időm még ki is elemezni a dolgot- engem nem lehet túl könnyen meglepni. Szinte érzem a szagát ha valaki hirtelen támadással akar lefegyverezni. Közelharcban jó vagyok és az energiagömböket sem árt elfelejteni. Könnyed, nőies csuklómozdulat az, amivel megemelem a poharat, hogy lehörpintsem az italt. Hiába... ez alatt a 335 év alatt a Francia királyságban túlságosan is alaposan belém nevelték azt, hogy mit, hogy illik megfogni és használni. A Napkirály mellett nem volt egyszerű és laza az élet. Ennek a mai pórnépnek kellett volna mellette élni. Mára már tudnák, hogy mi engedett és mi nem.
Eme gondolatra valamiféle igazán sejtelmes, kárörvendéssel teli félvigyor kúszik az arcomra.
-Hát persze, hogy nem jó egyedül! - A vigyort továbbra sem törlöm le az arcomról. Helyette csak sokat sejtetően összeszűkítem kék szemeimet és felsőtestemmel közelebb hajolok hozzá, tekintetemet kíméletlenül az övébe mélyesztve.
-Egészség!! - Mondom én is,továbbra sem véve le szemeimet az ő íriszeiről, alig láthatóan megemelem az immáron kézhez kapott poharat.
-Honnan ez a puccos kecó? - Kellemesen hátradőlök a fotelba és a mai napon már sokadjára, ismét körbetekintek a helyen, mutatóujjammal a poharam száján körözgetve.
avatar
Desiré
Árnyőr
Árnyőr

Titulus : Az ördög, aki sose alszik...
Kor : 342

Hozzászólások száma : 133

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Walenthyn Bennet on Pént. Aug. 05, 2011 8:13 am

- Lenyűgöző, ugye? – *Kérdezem szemtelen vigyorral az arcomon.* - De ne hidd, hogy milliomos vagyok. Egyszerűen csak tudom mit hova kell tenni és mit hol kell beszerezni. Tulajdonképpen ez is a munkám.
*A falon függő festményre mutatok.* - Az a Van Gogh kép például egy tökéletes másolat, a piaci értéke 6000 dollár. Nos, én 200 dollárért szereztem. Vagy itt van ez az üvegasztal – mutatok a köztünk lévő egyetlen tárgyra –, ami látszatra üvegkristály. Igazából csak műanyag.
- Tulajdonképpen minden csak hamisítvány és nekem így jó. A ruháimon kívül nem költök semmire sem vagyonokat, nem látom értelmét. Különben is, ki tudja, ki toppan be? Bizonyos vendégek előszeretettel törnek, zúznak. – *Kacsintok rá.
- De gondolom, ez téged nem érdekel. A te világodban nincs jelentősége a vagyonnak. - *Most kapok az agyamhoz! Egy árnyőrrel beszélgetek, aki valószínűleg a véremet akarja ontani én meg kellemesen – és tényleg egész jól érzem most magam a társaságába –; csevegek vele. Ezt látná anyám!
avatar
Walenthyn Bennet
Boszorka
Boszorka

Titulus : Az Utolsó Léghajlító
Kor : 30

Hozzászólások száma : 239

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Desiré on Pént. Aug. 05, 2011 10:33 am

Ha a régi, az "én koromban" használatos szavakkal akarnék élni, akkor egész biztos, hogy könnyedén mondanám rá azt, hogy: arisztokrata vagy gazdag nemes. Én is egy ilyesfajta francia családból származom, ám azoknak az időknek már réges régen vége. Bah... de még mennyire, hogy vége! Igazából hálát is adok érte a..a... fogalmam sincs, hogy kinek. A lényeg, hogy nem kellett az egész nyomorúságos életemet annak a tejben-vajban fürdő szemétnek a k*vájaként leélnem. Ezért jött jól, hogy a s*ggnyalói eltettek láb alól még épp időben. Habár... fölösleges volt. Azzal persze egyik sem számolt, hogy visszatérek és úgy lemészárolom az egész királyi udvart, hogy még egy mikrobiológus sem tudja majd összerakni a darabjaikat. Hát... így is lett. Na, de elég ebből a nosztalgiázásból! Még a végén túlságosan is felülkerekednek rajtam a múltbéli emlékek és kedvem lesz újra megtenni azt amit akkor is tettem.
-Nem szeretem a felvágósokat! - Húzom le az utolsó kortyot és töltök még egyet a poharamba miután hozzászóltam a "dicsekedéséhez" ami csak is azt foglalta magába, hogy melyik hamisított kütyüje és giccses tárgya mennyibe is került. Tehetős az már egyszer biztos! Ezer szerencse, hogy nincs szükségem ilyesfajta, fölösleges cuccokra!
Következő megjegyzésére csak felhorkanok és újabbat kortyolok.
-Igazából... ha akarom akkor lehet, ha akarom akkor akár még az e világi lakásomat is bármikor felgyújthatnám. - Vonom meg a vállam. Így is úgyis lenne hová mennem. Azt a kis Seattle-i lakás is csak szükségből és a feltűnés elkerülése végett bérelem.
-Mi az oka annak, hogy ilyen intenzíven árad belőled a béke és nyugodtság orrfacsaró bűze? - Térek ki egy másik, jóval érdekesebbnek ígérkező témára.
-Hiszen kiszámíthatatlan vagyok. Félned kéne tőlem! - Villannak meg kékjeim és fúrom bele őket az ő szemeibe. Még akkor sem "engedem" el a tekintetét amikor ajkaim a pohár széléhez érnek.
avatar
Desiré
Árnyőr
Árnyőr

Titulus : Az ördög, aki sose alszik...
Kor : 342

Hozzászólások száma : 133

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Walenthyn Bennet on Pént. Aug. 05, 2011 8:56 pm

*Az utolsó megjegyzésein muszáj nevetnem. Nem túl hangosan, de őszintén és gúny nélkül, mint amikor egy kisgyerek nagy butaságot mond , de csak jót mosolygunk rajta, mert nem tehet róla, hogy még nem tud dolgokat.*
- Ha jól emlékszem... - *Mondom még mindig csevegve, miközben újratöltöm a poharamat.* - Te vagy az, akinek itt bármi félnivalója is lehet. Nem beszélve arról, hogy hazai pályán vagyok.
*Szinte szemérmetlenül kacsintok rá és széles mozdulatot teszek a kezeimmel így mutatva neki: "Az én házam, az én váram." Tekintetét továbbra is az enyémbe fúrja, de minden megerőltetés nélkül állom. Szép szemek, de velejéig romlottak. Vagy csak egy túlérzékeny kislány megkeseredett lelkének földi lenyomata? Igazából cseppet sem számít. El tudok bánni vele, ha megpróbálna megtámadni, ráadásul fogalma sincs mi mindennel tudok előrukkolni itthon. Szerencsére azt nem tudja, hogy az erőmön kívül semmi máshoz nem értek a mágia terén. Mondjuk, eddig másra nem is nagyon volt szükségem. A bájitalfőzést is csak egyszer próbáltam ki és azzal is mit értem el? Hófehér hajam lett...*
- Tényleg - *Jut eszembe a kérdés, hogy kicsit cukkoljam és hogy világosan az értésére adjam, ne próbálkozzon semmivel.* - Hogy van a tüdőd? Nem fáj már?
*Miközben beszélek érzem odakint kissé feltámad a szél.*
avatar
Walenthyn Bennet
Boszorka
Boszorka

Titulus : Az Utolsó Léghajlító
Kor : 30

Hozzászólások száma : 239

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Desiré on Pént. Aug. 05, 2011 9:22 pm

Egyik, ívelt szemöldököm a homlokomra ugrik amikor meghallom a kacaját. Miért sejtem én annyira, hogy mire föl ez a kifakadása? Mindig is gyűlöltem és az őrület határára kergetett az ha egy banya a magiájával kezd el nadzolni egy varázstalan árnyőrrel szemben. Azt hiszik, hogy így megvédhetik magukat és könnyen megfutamodunk? A fenéket! Ha akarnám, egy könnyed mozdulattal mögé teleportálhatnék és kitörhetném a nyakát vagy a hátába állíthatnám a tőrömet. Azért csak nincs megáldva olyan képességekkel amik radarként működve jelzik, hogy ha egy árnyőr vagy egy démon teleportál, hogy akkor azt hova is tervezi. Szóval... egy cseppet sem riadok meg a nyers fenyegetéstől. Minden, hozzá hasonló idióta ellövi ezt a mondatot amivel végül mégis csak ők járnak pórul. Nem egyszer előfordult már az ilyen...
Visszagondolva ezekre az esetekre, egy halálos és fenyegető kis félvigyor ül ki a szám csücskére.
-Köszönöm kérdésed, egész jól van már. Szerencsére gyorsan regenerálódok. - Kacsintok rá, jelezve, hogy nem lesz egyszerű az ha el akarna tenni láb alól. Lehúzom a maradékot.
-Próbálkoztál már úgy megküzdeni, hogy nem használtad a hókuszpókuszt, hanem közelharchoz folyamodtál? - Láb váltás, kezeimet pedig a térdemre simítom.
avatar
Desiré
Árnyőr
Árnyőr

Titulus : Az ördög, aki sose alszik...
Kor : 342

Hozzászólások száma : 133

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Walenthyn Bennet on Pént. Aug. 05, 2011 9:42 pm

~ Ó, rengetegszer! Pláne, hogy sokszor szart se ért a hókuszpókusz ~ *Válaszoltam volna legszívesebben, de ehelyett csak annyit mondtam.* - Verekedni szeretnél?
*Hangomban némi megrökönyödéssel, felvont szemöldökkel néztem rá. Mért akarnék én verekedni?*
- Ne haragudj, de semmi kedvem összetörni a berendezést. Mint mondtam nem vagyok milliomos. - *Majdnem sikerült felbosszantania. Maradjon csak a seggén. Ha pankrációt akar menjen az utcára és rúgjon tökön pár kemény legényt. Én amúgy is túl sokat ittam már ehhez, vagyis nem ittam sokat de eleget ahhoz hogy lusta legyek elverni ezt a tyúkot.*
- Ugye nem azért jöttél át, hogy GI. Jo Vs. Ciklont játsz?
avatar
Walenthyn Bennet
Boszorka
Boszorka

Titulus : Az Utolsó Léghajlító
Kor : 30

Hozzászólások száma : 239

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Desiré on Szomb. Aug. 06, 2011 7:50 am

Ha most őszinte akarnék lenni -ami ugyebár az esetek többségében nem jellemző rám- akkor most azt mondanám, hogy nem lenne fair vele szemben ha egy nő darabokra gyepálná...
-Hmm... talán... - De mivel most sem vagyok őszinte ezért nem is mondom ki azt amit valójában gondolok. Még a végén belegázolnék az egójába és a férfias büszkeségébe. Szegény! Hogy én mennyire sajnálom az ilyen naiv szerencsétleneket, de tényleg! Képemen a végletekig lesajnáló arckifejezés is megbújik, egy pillanatra sem takargatva ezt előle. Ugyan minek is kellene? Ha már soha nem vagyok őszinte akkor most legalább ezzel a pofával megmutathatom azt, hogy igen is tudok az lenni... egyes, adott helyzetekben legalábbis. Sokkal jobban szeretek az arcommal és gesztusaimmal játszani mint a szavakkal. Azok egy idő után így is úgyis értelmüket vesztik és akkor már senkinek nem fognak tökéletesen belevésődni a szürkeállományába. A számat pedig fölöslegesen nem akarom koptatni. Kár lenne érte! Nagyon is!
-Na... nem bánom! - Sóhajtok egyet színpadiasan.
-Csak azért hagyom egyben a lakást, mert jó az ízlésed! - Kacsintok rá valami csábos, eddig még számára talán sose látott kis félvigyorral és már húzom is le a következő poharat. Hányadik is ez már?
-Nem. Még csak meg sem fordult a fejemben! Igazából már egy ideje utánad járkálok, de csak most vettem a bátorságot, hogy újra találkozzak veled. - Közlöm vele ártatlanságot tettetve, közben számat is úgy biggyesztem -a színészkedés kedvéért- mint egy félénk, szégyenlős kis csitri.
avatar
Desiré
Árnyőr
Árnyőr

Titulus : Az ördög, aki sose alszik...
Kor : 342

Hozzászólások száma : 133

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Walenthyn Bennet on Szomb. Aug. 06, 2011 8:17 am

~ Azért teljesen ne nézz hülyének, oké? ~ *Mosolygok vissza rá szavak nélkül. Az egész kezd olyan lenni, mintha egyszerre két beszélgetés zajlana köztünk. Az egyik szavakkal, a másik meg vibrálások útján.* ~ Nem csak a két szép szememért próbáltál a nyomomra akadni. Ennek az egésznek nagyon bosszú szaga van.
*A csaj gonosz, így hazudik. Állandóan. Szemrebbenés nélkül és még élvezi is. De hogy olyan naiv, hogy azt hiszi nem tudom ezt!* ~ Anyukám, hozzám korábban kell felkelned!
*Az üvegre nézek. A whiskymnek már se híre se hamva. Nem hiszem, hogy többet kellene innom. Elég volt mára. Ahhoz már így is sokat ittam, hogy az erőmet kifogástalanul tudjam irányítani, de azért így is meg tudom védeni magam, csak lehet hogy minden más is megsérül a csajszival egyetemben. Akárhogy is, azért fel kell készüljek egy esetleges támadásra.*
*Miután eldalolta negédes szövegét, rajtam volt a sor.*
- Ó, igazán kedves vagy, köszönöm!
- Én pedig sajnálom, ha megijesztettelek legutóbb - *Hajolok előre, bűnbánó tekintettel meredve rá.* - Nem szokásom nőket úgy helybenhagyni, biztos az alkohol miatt volt. Igaz is! Még a nevedet sem tudom! Kit tisztelhetek kegyedben?
avatar
Walenthyn Bennet
Boszorka
Boszorka

Titulus : Az Utolsó Léghajlító
Kor : 30

Hozzászólások száma : 239

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Desiré on Szomb. Aug. 06, 2011 10:44 am

Kezdem úgy érezni magam, mintha egy értelmetlen, beszélgetős talk showba cseppentünk volna bele, vagy egyenesen egy rejtett kamerás, kész átverés műsorba. Miért van egy olyan érzésem, hogy ő maga sem vélekedik erről a kialakított, igen csak érdekesnek alakuló helyzetről másképpen? Mintha csak ugyanazokon a fogaskerekeken forogna mind a kettőnk elméje, vagy már annyira rá lenne hangolódva a másik agyára a sajátunk, hogy szinte olvasni tudunk a másikban. Azt hiszem, hogy mi ketten már szavak nélkül is megértjük egymást és ez igen csak... aggasztó. Nem szeretem, ha előre tudják, hogy mi is a következő gondolatom vagy éppen tettem. Szeretek kiszámíthatatlan lenni, és örömmel okozok kellemes vagy éppen kellemetlen meglepetéseket a partneremnek, legyen az démon, banya, fényőr vagy akár egy, az én fajomból való árnyőr. Na, de akkor ha már így belecseppentem, játsszuk le mindezt az ő játékszabályai szerint...
-Igazából már el is felejtettem. Nekem pedig nem szokásom a pasikat impotenssé tenni. Úgy valahogy már nem olyan... vonzóak, szexisek. - Szinte kígyóként sziszegve ejtem ki ajkaim között az utolsó szót. Kék szemeimben a rejtelmesség fénye ragyog.
-Kapok valamit cserébe azért, ha bemutatkozom? - Búgom dorombolva, közben én is közelebb hajolok hozzá.
avatar
Desiré
Árnyőr
Árnyőr

Titulus : Az ördög, aki sose alszik...
Kor : 342

Hozzászólások száma : 133

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Walenthyn Bennet on Szomb. Aug. 06, 2011 9:09 pm

- Mit szeretnél kapni érte? - *Kérdezek vissza elővéve a legsármosabb mosolyomat és kigombolom az ingem felső két gombját; de azért gondolatban hozzáteszem.* ~ A tálcán szervírozott fejemen kívül, almával a számban?
*Kezd az egész társalgás nagyon gördülékenyen menni. Talán már túlságosan is. Most már szinte biztos vagyok benne, hogy mindketten tisztában vagyunk a egész jelenet kettősségével. A kérdés csak az mi fog kisülni ebből. Egyelőre fogalmam sincs.*
*Szerintem arról már letett, hogy itt és most nekem essen. Tudja, hogy így csak annyit érnénk el, hogy félholtra verjük egymást, de elégtételt nem tudna szerezni. Talán az 'ismerd meg az ellenséged' taktika az, amihez folyamodni készül, bár szemmel láthatólag őt magát is zavarja, hogy el van a társaságomban...*
avatar
Walenthyn Bennet
Boszorka
Boszorka

Titulus : Az Utolsó Léghajlító
Kor : 30

Hozzászólások száma : 239

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Desiré on Szomb. Aug. 06, 2011 10:19 pm

Az, hogy már egy jó ideje a nyomában járok és neki erről ezek szerint halványlila gőze sincs, csak előny a számomra. Így, ha esetlegesen nincs jobb dolgom bármikor lecsaphatok lesből rá, akárcsak egy kiéhezett, kíméletlen keselyű az ártatlan, mit sem sejtő áldozatára. Semmi esélye nem lenne a menekülésre. Olyan kiszámíthatatlan és pontos lennék, mint még amilyen talán életemben soha nem voltam. De... mivel még hasznomra válhat ez a pasi, inkább nem gondolkozok előre azokon a módszereken, hogy mégis hogy lenne a legkönnyebb őt eltenni láb alól. Majd csak akkor esetleg, ha nem felel meg a céljaimhoz vagy nem állja ki tökéletesen a "Desiré féle megpróbáltatásokat".
Egyenlőre a biztos terv ami itt lebeg a szemeim előtt az az, hogy becsalogassam a komfortos, külön bejáratú ketreckémbe amiben nem is tudja, hogy milyen kivételes kis "ajándékok" várnak rá.
-A te játékszabályaid szerint játszunk most... vagy tévedtem? - Mennyire utálom, ha nem én vagyok az irányítófél.
-Szóval... innentől kezdve te diktálsz. - Állok fel és tökéletes léptekkel, ráérősen az egyik polchoz sétálok, hogy közelebb hajolva ahhoz, alaposan szemügyre vegyem a rajta lévő kis tárgyakat. Persze azért az az inggombolgatás sem kerülte el túlzottképp a figyelmemet.
avatar
Desiré
Árnyőr
Árnyőr

Titulus : Az ördög, aki sose alszik...
Kor : 342

Hozzászólások száma : 133

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Walenthyn Bennet on Szomb. Aug. 06, 2011 10:44 pm

16+

*A nő döntött. Úgy döntött én irányítok és ezt is fogom tenni. *
*Lassan állok fel, egy pillanatra így is megszédülök. Egy röpke percig csak nézem a nekem háttal álló árnyőrt, elidőzve finom vonásain és formás hátsóján. Eddig meg sem néztem, hogy milyen jó bőr. Őszintén szólva régen néztem már meg akárkit is olyan szemmel, nőt meg pláne. Na de, most nincs kapacitásom ilyeneken gondolkodni, most valami más hajt. Az agyam jelenleg tompa mint a kitört hegyű ceruza. Még szerencse, hogy a férfiaknak kettő van belőle!*
*Nem szólok semmit csak mögé lépek, és egyik kezemmel átkarolom a derekát, majd hirtelen magamhoz rántom.*
- Akkor játszunk! - *Súgom a fülébe, miután kisöpörtem a nyakából haját.*

avatar
Walenthyn Bennet
Boszorka
Boszorka

Titulus : Az Utolsó Léghajlító
Kor : 30

Hozzászólások száma : 239

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Desiré on Szomb. Aug. 06, 2011 11:48 pm

16+

Igyekszem úgy tenni –mindig is jó voltam az önmagam „álcázásában”- mint akit tényleg nagyon lekötnek ezek a hamisított szarok. Közben persze gondolatokban már teljesen máshol járok, egy teljesen más szituációba keveredve.
Ujjbegyeim és körmeim vége, könnyedén szánt végig a polcon sorakozó, látszólag méregdrága kis dísztárgyakon, miközben szinte már hallom és érzem is, hogy olyan ingatagul áll fel abból a fotelból ahol eddig ült, mintha még a normális járás is nehezére esne. Számszélében a gonosz kis fél vigyor már fel is villan, és mikor meghallom, hogy a támolygó léptek egyenesen a hátam mögül elhallgatnak, ironikusan felsóhajtok és hagyom, hogy kezeit a derekamra csúsztatva magához rántson.
-Hmm… szeretek játszani, de nem biztos, hogy mindenkivel. – Fejemet enyhén oldalra döntöm, mikor megérzem, hogy az egyik sötétbarna, hullámos tincsemet egy könnyed csuklómozdulattal kisöpörte a nyakamból. Ezzel a mondatta akár még utalgathattam is volna, és ezt hallván talán az önbecsülése is mérföldeket zuhant, de ha velem akar játszadozni akkor mindent elkell viselnie.
Megforgatom jég kék szemeimet, majd kezeimet az ő, a derekamon nyugvó karjaira rakom, körmömet belevájom a bőrébe, gond nélkül megfordulok vele szembe, őt pedig kíméletlenül a falnak lököm és testemmel oda is szorítom.
-Mit akarsz játszani? Bújócska, netalántán egy kis fogócska vagy… hmm… macskafogó? – Sorolom fel a lehetőségeket, halkan és csábosan. Minden egyes szónál egyre közelebb kerülök ajkaimmal a szájához, mire végül az utolsó szót az ajkai közé suttogva ejtem ki a számon.
Eközben testem minden porcikája az övéhez simul.
avatar
Desiré
Árnyőr
Árnyőr

Titulus : Az ördög, aki sose alszik...
Kor : 342

Hozzászólások száma : 133

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Walenthyn Bennet on Vas. Aug. 07, 2011 12:04 am

16+

*Szeretne megalázni; éreztetni, hogy itt ő az erősebb. De én is ugyanezt akarom, és szerintem pont ez a kihívás az, ami mindkettőnket hajt. Betörni a másikat.*
*A körmeit a bőrömbe vájja, megfordul, majd a falhoz vág és teljes testével hozzám simul.* ~ A játék elkezdődött!
*Lassan, de indulatosan beszél hozzám, szinte a számba adja a szavakat. Az utolsó szavai után kacér vigyort villantok rá*
- Maradjunk a GI. Jo vs. Ciklonnál - *Susogom vissza neki, s egy gyors mozdulattal rövid csókot nyomok az ajkaira, a következő pillanatban pedig megragadom és egy érkező széllökés mindkettőnket megpörget a levegőben, hogy aztán a kanapén landoljunk. Természetesen én vagyok fölül.*
- 1:0 Ciklonnak - *Vigyorgok rá vadságtól csillanó szemekkel.*
*Az egész olyan mint valami beteg mágikus sexuális szerepjáték. Más helyzetben talán oda se bírnék nézni, de most a résztvevője vagyok, és a fenébe is élvezem! És tudom, hogy ő is.*


A hozzászólást Walenthyn Bennet összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 07, 2011 11:39 pm-kor.
avatar
Walenthyn Bennet
Boszorka
Boszorka

Titulus : Az Utolsó Léghajlító
Kor : 30

Hozzászólások száma : 239

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Desiré on Vas. Aug. 07, 2011 1:51 am

16+

Egyik kezem a vállánál fogva szegezi őt a falhoz, a másik pedig a hajába túr és onnan fentről indul meg egy kisebb, nagyobb felfedező útra, ami talán nem is lesz ellenére a banyának, tekintve azt, hogy szinte seggrészeg. Annyira sajnálom az ilyen szorult helyzetbe keveredett, ellentétes neműeket. Ezek mellé persze valamennyire elégedett is vagyok, hiszen így sokkal kihasználhatóbbak és szinte marionett bábúként, szabadon mozgathatóak. Már amelyik... ez sajnos nem mindegyikre igaz.
-Maradjunk? Nem bánom... maradjunk akkor. - És még mielőtt száját hozzáérinthetné az enyémhez, ügyesen kicselezem. Nem adom könnyen magam. Hogy még inkább beizzítsam, csak annyit teszek, hogy alsó ajkamat végig húzom az ő alsó ajkán, aztán meg nem állva, tovább haladok, hogy a felső ajka is részesülhessen ebben az édesen-keserű, izgató mozdulatban.
-Nézzenek csak oda! Milyen kangörcsös itt valaki! - Búgom, közben hagyom, hogy az éppen felfedező úton járó kezem közénk simuljon és ezzel is kedvezzek neki. Ekkor hirtelenjében egy ba*ott széllöketnek hála minden borul a mellettünk lévő polcról mi pedig pillanatokon belül a kanapén találjuk magunkat. A helyzetre, miszerint én vagyok alul, csak felvonom egyik szemöldököm és így nézek fel rá, aztán térdeimet szétnyitom, hogy kényelmesebben elférjen. A tarkóján lévő kezemet pedig fel-le kezdem el húzogatni a nyakán.
avatar
Desiré
Árnyőr
Árnyőr

Titulus : Az ördög, aki sose alszik...
Kor : 342

Hozzászólások száma : 133

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Walenthyn Bennet on Vas. Aug. 07, 2011 11:38 pm

16+

*Vad és kéjes macska-egér játék veszi kezdetét.*
*Ágyékomat nem mozdítom a kitárt combok láttán, egyelőre még nem. Egyik kezemmel végigsimítom deréktól lefelé, a csípő mentén fel a combokon, majd vissza csípőig. Tekintetem közben egyetlen pillanatra sem engedi el az övét. Nem csókolom meg megnyalom az alsó, majd a felső ajkát, miközben szám csábos félmosolyra húzódik.*
- Az lehet - *Reagálok a kangörcsös kijelentésére, és hozzá teszem.* - De, ahogy elnézem nem vagyok vele egyedül!
*S hirtelen belecsókolok a nyakába, kissé bele is harapva a bőrébe. Tudom, hogy élvezi, érzem a rándulásain, és a lélegzetvételének szaporaságából. Csak játszani akarja a kemény csajt. Ki tudja meddig bírja...*
avatar
Walenthyn Bennet
Boszorka
Boszorka

Titulus : Az Utolsó Léghajlító
Kor : 30

Hozzászólások száma : 239

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Desiré on Hétf. Aug. 08, 2011 9:03 pm

16+

Vannak dolgok, amikkel az ember elérheti a célját, és bár mondhatni, undorodom a szextől és az ilyesfajta mocskos "játékoktól" -legyen az én titkom, hogy miért is- most úgy tűnik, mégis csak belerohanok ebbe a lehetőségbe. Ha máshogy nem érem el a céljaimat, akkor ezzel talán enyhíthetek egy kicsit a követelőzésén és cserébe megadja majd azt, amit én kérek... akarom mondani, követelek tőle.
Érintésére, és arra, hogy kezét szabadon csúsztatja végig a combomon és annak környékein, csak vadul belecsípek szemfogammal az alsó ajkamba. Szemeimben a vadság és mindent elsöprő határozottság olyan vehemenciával csillog, mintha ezzel is születtem volna. 335 év alatt szinte a vérembe ivódott az, hogy mikor és ki előtt mégis, hogy játsszak az arcommal. Így a legkönnyebb álcázni magadat.
-Oh, igen? - Vonom fel egyik szemöldököm. Szóval ezzel arra akart célozni, hogy be vagyok kancásodva?
Szám negédes félmosolyba görbül, és hirtelen lököm őt le magamról, hogy ezennel ő legyen az alulmaradt fél.
Nem zavartatva magam -mert miért is kéne?- a hasára ülök, és fejénél megtámasztom magam a kezeimen. Közel hajolok az arcához, egész közel, az állától indulok meg az ajkaimmal, egyre lejjebb és lejjebb haladva. Amikor mellkasához érek, egy könnyed kézmozdulattal szét tépem az inget, hogy gond nélkül szabad legyen a további utam. Közben persze -csak, hogy kényelmesen elférjek- testemmel is haladok hátrébb a hasáról.
avatar
Desiré
Árnyőr
Árnyőr

Titulus : Az ördög, aki sose alszik...
Kor : 342

Hozzászólások száma : 133

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Walenthyn Bennet on Hétf. Aug. 08, 2011 9:10 pm

16+

- Mi az hogy! - *Válaszolok neki, de mielőtt mást is mondhatnák ellök magától, így most én fekszem a hátamon és ő van felül.* ~ Annyira nem is rossz ez a helyzet...
*A hasamra ül és úgy kezd el csókolgatni, egyre csak lefelé haladva. Hogy az felsőm ne legyen útban, egyetlen mozdulattal tépi szét, a gombok halk koppanásokkal érnek földet és gurulnak szanaszét a parkettán.*
~ Még hogy nincs beindulva?! ~ *Azonban szavak helyett csak halk sóhajok hagyják el ajkaimat, miközben ő egyre lentebb és lentebb halad, míg végül eléri a nadrágomat.*
*Ekkor már nem rajtam ül, hanem a lábaim között térdel.* ~ Na, most mi lesz?
avatar
Walenthyn Bennet
Boszorka
Boszorka

Titulus : Az Utolsó Léghajlító
Kor : 30

Hozzászólások száma : 239

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Desiré on Kedd Aug. 09, 2011 6:42 am

16+

A saját magam és persze a kényelmem érdekében is, szépen, lassan a térdei között kötök ki, bár még így is elég rendesen pucsítok a semmibe a kanapén térdelve, annak érdekében, hogy rendesen és akadály nélkül tudjak egyre lejjebb haladni, míg nem... végül mégis csak egyfajta akadályba ütközök, ami nem más mint nadrágjának a korcája.
-Hmm... - "Dorombolom", és fejemet egy kicsit megemelve, kérdő pillantással, félig felvont szemöldökkel nézek fel rá, egyenesen a szemeibe mélyesztve a tekintetemet.
-Nagyon nagy szükség van itt erre? - Kérdezem érdeklődést tettetve, közben kíméletlenül megrántom a nadrágjának derekát. Mintha e nélkül a mozdulat nélkül nem is tudhatta volna, hogy mire célzok. Mindegy is! Tele vagyok szadista hajlamokkal. Ezzel a kis durvasággal talán még több élvezetet fejthetek ki rá. Kigombolom a nadrágot, lehúzom a sliccet, tovább azonban nem haladok... egyenlőre... még. Aztán ki tudja, hogy ez mennyi ideig fog ilyen változatlanul maradni. Vissza helyezkedve a hasára, már markolom is meg fekete, bőr felsőm alját, hogy könnyedén kibújhassak belőle, ami alatt már csak egy fekete, csipkés melltartó van. Hajamat -ami eddig egy lófarokba volt felkötve a fejem tetejére- most gyorsan leengedem, így az kedvére terül szét a vállamon és hátamon, kis híján a derekamig érve. Mindenféle gyengéd mozdulatot mellőzve hajolok rá vissza, hogy birtokba vehessem a száját, ám nem egy pár csókért, hanem inkább azért, hogy legyen mit kedvemre harapdálnom és "tépnem". Hosszú tincseim a mellkasára omlanak, és közben az ing is -mint felesleges ruhadarab- eltűnik róla, valahol a földön landolva, közel az én felsőmhöz.
avatar
Desiré
Árnyőr
Árnyőr

Titulus : Az ördög, aki sose alszik...
Kor : 342

Hozzászólások száma : 133

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Walenthyn Bennet on Kedd Aug. 09, 2011 7:12 am

És eljött a 18+

*A csaj durva, de ez így van jól. Lassan már én is kezdem elveszíteni az uralmat.*
*Kíméletlenül megrántja nadrágomat, amire én felszisszenek, de valahol a fájdalommal vegyes kéj határán. Kigombol, majd miután lehúzta a sliccem ismét fölém hajol. Mint macska az anyja mellit, úgy rágja és szívja ő az én ajkaim. Hosszú hajzuhataga pedig erdőként borítja be meztelen felsőtestemet.

- Szarok a játékra! - *Nyögöm, mikor épp levegőhöz jutok, s egyetlen mozdulattal rántom le magamról a nadrágot, miközben igazán megcsókolom. Másik kezemmel közben a melltartót tépem le róla. F.szom se foglalkozik a csattal!*
*Térdemet felhúzva igazítom őt pozícióba. Vajon vett fel bugyit? Kérdezem csak magamtól, s ha van is, azt félretolva próbálok ujjaimmal utat találni belé, közben az ajkáról a melleire térek át, s azokat kezdem csókolgatni.* ~ Ki is itt a kismacska?
avatar
Walenthyn Bennet
Boszorka
Boszorka

Titulus : Az Utolsó Léghajlító
Kor : 30

Hozzászólások száma : 239

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Desiré on Kedd Aug. 09, 2011 8:22 am

18+

Rosszallóan megrázom a fejem -mindezt a játék kedvéért-, mikor ingerülten kijelenti azt, hogy ő bizony szarik az egész játékra és így tulajdonképpen a "megállapodásunkra" is. Hát legyen!
Egy nyögés hagyja el a számat, mikor hideg kezei a hátamra simulnak és durván -eltépve a melltartó kapcsát- szó szerint lerángatják rólam a csipkés ruhadarabot.
Ekkor döntök úgy, hogy nem várok tovább! Ha ő így, akkor én is! Fogja a hóhér tovább húzni az időt. Csak kapjam mér meg amit akarok, fejezzük be hamar és had húzzak a francba innen. Utána garantálom, hogy többet nem fog látni... soha!
Aztán mikor kellően sikerül behelyezkednem a térdei közé, ő nem húzva tovább az időt -a bőrnadrágomon és bugyimon keresztül kikeresve a helyes utat- már nyomul is ujjával oda ahol azoknak most pont ez a megfelelő hely. Elhaló nyögés, aztán hátradőlök a kanapén, magammal rántva őt, kihámozom a nadrágjából és belemarkolok a fenekébe, miközben ívben megfeszítem a hátam.
avatar
Desiré
Árnyőr
Árnyőr

Titulus : Az ördög, aki sose alszik...
Kor : 342

Hozzászólások száma : 133

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.