Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Walenthyn Bennet lakhelye

4 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Walenthyn Bennet on Pént. Május 27, 2011 6:18 am

First topic message reminder :

Egy ízlésesen berendezett lakás, melyet Walenthyn bérel.A hozzászólást Walenthyn Bennet összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 29, 2011 4:04 am-kor.
avatar
Walenthyn Bennet
Boszorka
Boszorka

Titulus : Az Utolsó Léghajlító
Kor : 30

Hozzászólások száma : 239

Vissza az elejére Go down


Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Walenthyn Bennet on Szomb. Szept. 03, 2011 2:39 am

- Kuss legyen! - *Kiáltok rá, amit mennydörgés szerű hang erősít fel hogy még a haja is belelobog.* - Ne merj így beszélni róla!
*Szemeim fenyegetőn, fehéren villannak. Egy lemondó sóhaj kíséretében felállok és a polchoz lépek, amit az előbb intézett el Desiré.* - De egyébként igazad van. Nem maradhat nálad. - *Nem fordulok felé, továbbra is a törmeléket nézem. Behunyom szemem, majd elmormolom a lakásban lassan már túl sokszor használt varázsigét. Csak azután emelem rá tekintetem, amikor már minden visszaállt a helyére, épségben.*
- Elmegyünk a kórházba és elvetetjük... Félig árnyőr, félig boszorkány... legalább valami természetes is lesz röpke életében - *Ezt már nem is neki mondom, csak alig hallhatóan mormolom, valahova a semmibe meredve. Ezt soha nem fogom tudni megbocsájtani magamnak. Most először örülök, hogy ezt anyuék nem látják, bár ebben sem lehetek biztos... Remélem Jason sem tudja még. Kicsit megrázom magam, hogy visszatérjek a jelenbe. A fogashoz lépek és a kabátomért nyúlok.* - Akár indulhatunk is!
avatar
Walenthyn Bennet
Boszorka
Boszorka

Titulus : Az Utolsó Léghajlító
Kor : 30

Hozzászólások száma : 239

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Desiré on Szomb. Szept. 03, 2011 3:19 am

És még én fogjam be a pofámat? Engem akar ő elkussoltatni? Hát hová fajult ez a világ? Nem fogom hagyni, hogy egy banya osztogassa a parancsokat, pláne nem nekem! A hangerőre ezek ellenére mégis egy cseppet megrezdül a testem, de a széllöket az már nem ér meglepetésként.
Negédes félvigyorral a képemen, rámosolygok, ami most roppantul idegesítő lehet a számára, tekintve azt, hogy az idegszálai szépen, sorjában kezdenek el engedni, egészen addig, ameddig egyenként el nem pattannak. Akkor viszont nagyon rosszul fogok járni, de ha én rosszul járok, akkor azt garantálom, hogy ő sem fogja jól végezni...
-Hogy mi a franc van? - Emelem fel a hangom és mikor a kabátjáért nyúl, könnyedén megállítom. Mögé teleportálok, és egy mérgezett nyilat tartok oda a tarkójához.
-Egy lélegzetvétel és máris halott vagy... - Szűröm szavaimat fogaim között.
-Hol álmodtad, hogy én oda fogok menni és hagyom, hogy azok a paraziták hozzám érjenek, hmm? - Nyomom közelebb a nyilat a nyakához.
avatar
Desiré
Árnyőr
Árnyőr

Titulus : Az ördög, aki sose alszik...
Kor : 342

Hozzászólások száma : 133

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Walenthyn Bennet on Szomb. Szept. 03, 2011 3:28 am

*Hirtelen eltűnik a kanapéról, hogy aztán a hátam mögül halljam dühös szavait, melyeket úgy présel ki fogai között. A következő pillanatban pedig fémes hideget érzek a tarkómnál. Biztos a kése az megint. Lassan felsóhajtok.*
- Egykor te is azok közé a paraziták közé tartoztál és hidd el csak rosszabb lettél azóta - *Megvetően beszélek hozzá. Nem fog bántani, tudom, hisz akkor itt maradna a gyerek terhével és ez jobban megrémíti, mint bármi más eddigi életében. Ám amikor szembefordulok vele egy kissé hátrahőkölök a nyílpuska láttán.* ~ Ez meg mi a franc?!
*Csak egy pillanatig bámulom a fegyvert. Gyorsan rendezem a vonásaimat, s elszánt tekintettel nézek a szemeibe.*
- Vagy a paraziták, vagy én magam végzem el az abortuszt. - *Hangom olyan rideg, hogy a szobában is érezhetően lehűl a levegő.* - Induljunk!
*Mondom határozottan, de még nem mozdulok. Nem tudom tud e egyáltalán bánni azzal a valamivel a kezében.*
avatar
Walenthyn Bennet
Boszorka
Boszorka

Titulus : Az Utolsó Léghajlító
Kor : 30

Hozzászólások száma : 239

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Desiré on Szomb. Szept. 03, 2011 6:28 am

Szidalmazó és becsmérlő visszavágására csak felhorkanok és színpadiasan felsóhajtok.
-Ne játssz velem, mert megfogod égetni magad. Nagyon csúnyán!- Hozom a tudomására azt, amivel már eddig is biztosan tisztában volt már.
Ameddig egyik kezem kitartóan és igen csak türelmesen szegezi tarkójához a méregezett nyilat, addig másikat elindítom felé és érintem hozzá az alhasához, hogy onnan feljebb csússzon, ezzel behatolva az ing alá és ott hagyhassam a bőrén a körömnyomomat, ami még ki tudja, hogy milyen hatást fog kiváltani belőle.
Ezt ő nem láthatja, mivel egyenlőre háttal áll nekem, de arcomon mindvégig egy halálos, de vad, sejtelmes vigyor ül.
-Még szerencse! - És tényleg így gondolom! Örülök, hogy már nem azok közé a kis nyomoroncok közé vagyok sorolható. Kezem megindul lefelé, áttérve az oldalára és követve csípőjének vonalát. Lassan bevándorol a nadrágjába, ám azon belül megáll a csípőcsontján.
Hirtelen kerül szembe velem, így most már a nyaka elülső részéhez szegezve pihen a nyíl, arra várva, hogy "elsüssem". Az abortuszos szösszenetére kékes-zöld szemeim egyszerre villannak meg. Kezem villámgyorsan csúszik ki a nadrágjából és tenyerem egy hatalmas csattanással éri el az arcát, ott hagyva a körmöm nyomát is.
-Szépen bánj és beszélj egy terhes nővel, mert ezekben az időszakainkban sokkal érzékenyebbek vagyunk. - Fenyegető vigyor kúszik az arcomra és hátrébb lépek, teret hagyva neki.
avatar
Desiré
Árnyőr
Árnyőr

Titulus : Az ördög, aki sose alszik...
Kor : 342

Hozzászólások száma : 133

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Walenthyn Bennet on Vas. Szept. 04, 2011 7:58 pm

*Vándorló kezének fájdalmas érintésére arcizmom se rezdül. Ezzel nem tud már felhúzni. A pofon viszont meglep, arcizmom azonban nem rezdül, sőt majdhogynem el is mosolyodok.* ~ Tehát mégis csak van benned némi emberség...
*De a gondolatot megtartom magamnak és végül csak annyit mondok méregzöld íriszemet az ő kékjébe fúrva:* - Rendben, ezt megérdemeltem. Most már mehetünk? - *S miután hátrál egy lépést az ajtó felé mutatok, jelezve, hogy induljunk már végre.* - Hacsak meg nem gondoltad magad.
*Kérdő tekintettel nézek rá, holott a kérdés tulajdonképpen saját magamnak szólt. Jogunkban áll egyáltalán dönteni a magzat élete felől? Felfogtam egyáltalán, hogy a saját gyerekemet készülök darabokra tépetni az orvosok hideg műszereivel? Azt hiszem nem, és addig jó, amíg nem hagyok magamnak időt ezen gondolkodni.*
- Induljunk már! - *Mondom türelmetlenül, s el is indulok. Úgyis utánam fog jönni.*
avatar
Walenthyn Bennet
Boszorka
Boszorka

Titulus : Az Utolsó Léghajlító
Kor : 30

Hozzászólások száma : 239

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Desiré on Szomb. Szept. 10, 2011 8:37 am

Szemeimet haragosan szűkítem össze egy vonallá, amikor szembesülök azzal a ténnyel, hogy egy cseppet sem hatották meg a durva érintéseim. Kár... pedig lehet, hogy akad olyan, aki már rég könnyekig hatódott volna mindettől, mint például Drew is. A baj csak az, hogy bennem többet senkinek nem fog a fütyülője útra indulni és ezen a tervemen senki és semmi nem fog tudni változtatni! Aki pedig megpróbál, az halott ember...
-A halál gondolta meg magát! - Korholom le, aztán dübörgő, kíméletlen léptekben indulok meg felé.
Egyik kezemet a nyakára teszem, hüvelyk és mutatóujjammal közrefogva azt.
-Egy rossz szó vagy nem tetsző mozzanat és megint kiütlek... - Ekkor már vigyorgok azzal a jól ismert gyilkos, lesajnáló mosolyommal, hogy emlékeztessem arra, hogy mennyi ocsmányság történt azon az éjszakán. Tudom, hogy még csak a gondolatát sem tudja elviselni annak a napnak.
egy percen belül a kórházban kötünk ki egy olyan helyen, ahol... nos... fém asztalok sorakoznak egymás mellett, és valamiféle vas szekrények is. Baromi hideg van!
-Ez a hullaház? - Tekintek körbe a helységben. Ezer szerencse, hogy senki nem látott meg minket.
avatar
Desiré
Árnyőr
Árnyőr

Titulus : Az ördög, aki sose alszik...
Kor : 342

Hozzászólások száma : 133

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Walenthyn Bennet on Vas. Szept. 18, 2011 8:24 pm

[A könyv nyomában]

*Tegnap kaptam egy telefonhívást Chicago-ból. Először nem tudtam mire vélni, hiszen minden rokonom halott és az ottani barátaim sem kerestek eddig. Hogy miért? Gondoskodtam róla, hogy ne találhassanak rám. Azonban mégis rám talált Alice. Fojtott hangon beszélt, nyoma sem volt a gyerekkori barátság hangvételének. Mintha csak egy vadidegennek kellett volna átadnia egy üzenetet. "Egy árnyőr fel fog keresni!" - ennyit mondott csupán, aztán kinyomta a készüléket.*
*Teljesen értetlenül álltam az egész előtt. Alice nem tud a varázsvilágról. Akkor mégis, hogy jön ez az egész ide? És mit akarhat egy árnyőr tőlem? Próbáltam visszahívni, hogy mi ez az egész, de a szám nem létezett... kezdtem aggódni. Ezért döntöttem úgy, hogy ideje lépni. Az irodában szabadságot vettem ki - szerencse, hogy Phil jött nekem egyel - és Katherinet is hazarendeltem, ráadásul Dante-nak is hagytam üzenetet az étteremben, hogy keressen fel ma délután. A címemet is megadtam. A biztonság kedvéért Desirét is értesítettem, ami abból állt, hogy üzenetet hagytam neki a bárban, ahol legelőször összefutottunk - bár ne történt volna meg!*
*Most itthon ülök a kanapén és várom az érkezőket. Előre tartok a boszorkány-árnyőr találkozó kimenetelétől, de azt hiszem ez elkerülhetetlen. Reméljük a legjobbakat...*
avatar
Walenthyn Bennet
Boszorka
Boszorka

Titulus : Az Utolsó Léghajlító
Kor : 30

Hozzászólások száma : 239

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  DorianQuerrack on Vas. Szept. 18, 2011 8:39 pm

- Bassza meg! - *Valami megint történt odahaza. A Mama nagyon ingerült volt és olyankor ijesztő.* "Menj az öcsédhez, elkezdődött!" - *Ennyi infóval szúrta ki a szemem, de nincs ellenkezés. Első a küldetés!*
*Leparkoltam szépséges Dodge Miradámmal, majd nagyot szusszanva szálltam ki vadonatúj Armani öltönyömben. A terv egyszerű és tökéletes, csak el ne szúrjam. Ez velem túl gyakran fordul elő, viszont akkor jön a Big Bumm. Szarok én bele, ha már bukta az ügy. Akkor repül az öcsike.*
*Idegesen nyomtam le a csengőt. Azért kíváncsi vagyok milyen a kölyök, mennyire hasonlít rám.*
avatar
DorianQuerrack
Néhai
Néhai

Titulus : Infantilis romboló
Kor : 34

Hozzászólások száma : 21

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Walenthyn Bennet on Kedd Szept. 20, 2011 3:46 am

*Pont akkor kapcsoltam ki a tv-t, amikor meghallottam a csengőszót.* - Egy pillanat - *Kiáltottam ki. Biztos nem Desiré az, ez nem az ő stílusa, Katherinnek pedig van kulcsa tehát csak Dante lehet. Kissé izgatottan nyitok ajtót, még a kukucskálót se nézem meg. Van is nagy megdöbbenés, amikor szembetalálom magam a férfivel. Már az első pillanatban hihetetlen ismerős.*
- Dan... ööö... Elnézést - *Illetődök meg egy pillanatra, azt azért nem mondom neki, hogy bocs, mást vártam és mivel látom, hogy elegánsan öltözik egyből az ugrik be, biztos Phil keze lesz a dologban.* ~ Kitekerem a nyakát!
- Miben segíthetek? - *Kérdezem végül, immár teljesen hivatalos hangnemben.* - Ha az iroda küldte akkor sajnálattal közlöm, de szabadságot vettem ki, így kérem egyeztessen a titkárnőmmel vagy a főnökömmel.
avatar
Walenthyn Bennet
Boszorka
Boszorka

Titulus : Az Utolsó Léghajlító
Kor : 30

Hozzászólások száma : 239

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Zsaklin on Kedd Szept. 20, 2011 4:30 am

[ A könyv nyomában. ]

* Tudtam, hogy egyszer eljön ez a nap is, s lám el is érkezett. Vajuk be, hogy jó sokat kellett várnom, de talán megérte. Ezt még nem tudom kijelenteni, hiszen még nincs meg a fizetségem. Talán hamarabb meg lesz, minthogy kimondanám fapapucs. Hm, szép is lenne, de az álmodozást meghagyom másnak. Akkor hát lássuk, mit tartogat számomra ez a nap. A szemem lehunyom, s lángok sokasága ölel körül. Az úti cél is meg van, s mikor kinyitom szemfedőmet már a belvárosban vagyok egy bizonyos ház előtt. Nincsak egy Dodge! Gonosz mosoly húzódik végig az arcomon s közelebb lépek a kocsihoz. Nagyon is jól tudom, hogy kinek a tulajdona, mert nem szaladgál minden sarkon egy ilyen. Ráadásul én ezt a kocsit nagyon jól ismerem. A motorháztetőre helyezem a kezemet s érzem, hogy még meleg. Ezek szerint Dorian is itt lesz. Hát ennél jobb nem is lehetne. Nem is értem, hogy gondolhattam azt hogy pont Ő hiányozna erről az eseményről. Ahogy látom, tényleg rendben tartja ezt a kocsit. Egy kosz folt sincs rajta és egy karcolás sem. Hajaj, mik nem jutnak az eszembe. Talán nem ártana rá valami szuvenír és komolyan mondom, nagyon boldog lennék, ha okozhatnék valamit ezzel a kocsival. Azonban most még nem lehet. Még a végén nem úgy sülnek el a dolgok, ahogy az nekem jó lenne. Lassan végig húzom a kezemet a kocsin s egy apró sóhaj kíséretében ellépek tőle. A cél bejutni a Bennet famíliához, így hát meg is indulok a lépcsősoron. Cipőm kopogása visszhangzik a folyosón. Ahogy hallom már megy a műsor s kár lenne megszakítani ezért megállok s figyelek. Azonban nekem túl lassú a tempó, így kénytelen vagyok közbe avatkozni. Biztos nem lesz szívélyes a fogadtatás főleg azok után, hogy Doriannal nem kötöttünk barátságot. Hehe, én senkivel nem kötök olyat max. üzletet. Ilyen ez a démon lét, bár én élvezem. A törőm a szoknyám alatt lapul s elég gyorsan előtudom halászni ha arról van szó, bár inkább mással fogok élni ha úgy alakul a helyzet. Doriann mögött állok meg s Wal-ra pillantok egy megnyerő mosollyal az arcomon.*
- Téved fiatalember. Nem az ügynökség küldte.* Hangom barátságos és halk. Nem kell kiabálni hiszen nem vagyunk messze egymástól.*
- Ha jól vagyok értesülve, akkor ma itt egy találkozó lesz. Én is a vendég listán vagyok Mr. Bennet.* Még mindig magabiztos vagyok s egy apró lépést teszek is előre, hogy beinvitáljon a kégliébe. Ja, hogy nem mutatkoztam be? Ezen is túl esek gyorsan.*
- Zsanett vagyok.* Mosolygok tovább, de kezet nem nyújtok. Egyrészt mert Ő a férfi és ez neki a kötelessége. Másrészt ha Doriann valami őrültséget akar csinálni akkor résen kell lenni és szükségem lesz a kicsi kacsomra is vagy talán még sem?*
avatar
Zsaklin
Démon
Démon

Titulus : Miss Kalandor
Kor : 223

Hozzászólások száma : 181

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Desiré on Kedd Szept. 20, 2011 8:17 am

A könyv nyomában

Hihetetlenül undorító, hogy ez a kis... átok -nem is tudom, hogy mégis minek nevezhetném- hamarosan... mozgolódni kezd bennem, meg rugdosódni, meg ki tudja még, hogy mit fog művelni, amikor egyértelműen egy nyomorult kis hibrid, semmi több!
Talán félnem kéne, hiszen teljesen ismeretlen számomra ez az állapot, ám ehelyett inkább csak az idefönt, a klubban nehezen megszerzett hírnevem miatt aggódom, ami biztos, hogy romba dőlne, amint kiderülne és már látható jelei is lennének annak, hogy mégis mi a nagy harci helyzet velem.
Nem fogom tudni túl sokáig űzni a hostesskedést sem, főleg, ha egy kis időn belül akkora leszek mint maga Mobidick. Belegondolni is rossz, de nem baj! Betartom a magamnak tett ígéretem, és megoldom azt, hogy már ne sokáig élősködhessen bennem!
Fárasztó munkanapot hagyhatok magam mögött. Bőr szerelésembe öltözve ülök a fésülködő asztalom előtt az öltözőben, amikor egy, a tükör szélére felragasztott kis papírkára leszek figyelmes, amin cirka betűk formálják az üzenetet. Mégis mit akar még? Remélem, hogy azért hív, mert megtalálta a megoldást!
Tőrömet a combomra erősített tartóba csúsztatom, egy utolsó haj igazgatás, aztán megvizsgálgatom fekete, bőr, térdig érő csizmám szárát és már indulhatok is.
Egy szempillantás alatt teleportálok át az öltözőből egyenesen a lakására, azon belül s a konyhába. Nem volt kedvem újra meglepni azzal, hogy rárúgom az ajtót és hasonló finomságok, mint ahogy azt eddig mindig is tettem. Egy gyors körbepillantás a konyhában -hiszen ebben a helységben még nem jártam- majd elindulok a nappali felé, útközben felkapva a konyhapultról egy almát. Egészen megéheztem! Francba! Lábaimat most is elegánsan rakosgatom egymás elé. Lépteim kimértek és magabiztosak, persze minden eshetőségre fel vagyok készülve, ezért miközben beleharapok a gyümölcsbe, szabad kezemet a combomra erősített tőr markolatára csúsztatom, majd mikor kilépek a már ismerős helységbe, olyan látvány tárul elém, amire... nos... mondjuk úgy, hogy nem számítottam eddig. Arcom közömbös, kékjeim pedig egyfajta gyilkos ösztönökkel megfűszerezett ridegséget árasztanak magukból, amint végigmérem a kis társaságot. Szemöldökeim magasan helyezkednek el a homlokomon.
-Már ezt sem tudjuk ketten megoldani? Szánalmas lépés, de igazából jellemző. Nem hiszem el, hogy ennyi mindenkire szükség lenne... - A negédes mondat és egyben kérdés is, kifejezetten Walnak irányul, aztán újabb harapás az almából, amitől igazából már az étvágyam is elment, ezért egy jól irányzott mozdulattal hajítom bele a maradékot a kukába, aztán fél vállamat a falnak vetem -távol maradva mindenkitől- lábaimat keresztezem egymással, úgy ahogy kezeimet is a melleimen fonom össze. Az egyetlen démon jelenlétének az érzékelése viszont valamilyen oknál fogva nem bírja elkerülni még az én figyelmemet sem, ezért csak átsétálok a szobán, hogy a másik nőnemű mellett köthessek ki.
-Jeanut... - Mutatkozom be, direkt csak a családnevemet használva, így kevesebb az esélye annak, hogy később esetleg az alvilágban csúnya pletykák indulhatnának el rólam...
avatar
Desiré
Árnyőr
Árnyőr

Titulus : Az ördög, aki sose alszik...
Kor : 342

Hozzászólások száma : 133

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  DorianQuerrack on Szer. Szept. 21, 2011 1:06 am

*A démonnő hangja ostorként csattan a hátamon és egy pillanatra ökölbe is szorul a kezem, de most nem lehet! Nem eshetek neki, de ha elrontja a tervet sült csirkét csinálok belőle!* - Ribanc! - *Szorítom fogaim között, alig hallhatóan, átpillantva a vállam fölött, hogy csak ő hallhassa. A lehetőség, hogy tönkretesz mindent iszonyatos fejgörcsöt okoz. Azt még Walenthyn is láthatja, hogy ideges vagyok. De talán hasonlók a céljaink és nem leplez le...*
*Ám mielőtt bármilyen magyarázatba belekezdenék, egy cicababa sétál be a képbe feszes bőrszerkóba.* ~ Azt a kurva de meghúználak ~ *S csak a küldetés és a Mama haragja tart vissza attól, hogy hangosan is kimondjam a gondolataimat. Ahogy végigvonul a nappalin és odaveti a szavakat Walenthynhoz teljesen begerjeszt.* ~ Belevaló bige, de én biza megszelídíteném… De most koncentrálj! ~ *Parancsol rám a hang a fejemben.*
*Azt még a hülye is kiszúrhatja, hogy ezek ketten ismerik egymást, de nem kifejezetten szívlelik. Az öcsikém pedig olyan arcot vág, hogy nehéz nem röhögni rajta. A csavar akkor jön a dologba, amikor elmegy mellettem és a démonszukához lép. Egyrészt most már bizton állíthatom, hogy árnyőrrel van dolgom, másrészt így közelről jobban szemügyre véve felismertem. Ő volt az a csaj, aki keresztülhajított azon a bizonyos estén a bárban, ahol először megláttam Walenthynt.*
*Az biztos, hogy most necces a helyzet, de ha sikerül bejutni a lakásba és a kis cafka sem buktat le, akkor akár még szövetségesekre is lelhetek ebben a kis csapatban, mert jelenleg egyetlen jófiú van itt és igencsak túlerőben van a rossz.*
- Nem az ügynökség küldött - *Mondom egyszerűen.* - Én is boszorkány vagyok, mint te és azért jöttem, hogy a segítségedet kérjem.
avatar
DorianQuerrack
Néhai
Néhai

Titulus : Infantilis romboló
Kor : 34

Hozzászólások száma : 21

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Walenthyn Bennet on Szer. Szept. 21, 2011 1:26 am

*Kapkodom a fejem rendesen; azt se tudom kire nézzek zavaromban. Megleptek. Desrié érkezése még kifejezetten nyugtatólag hat rám. Legalább egy ismerős arc. Bár a mondandója már kevésbé boldogít. Azt hiszem jelen szituáció kimeríti a váratlan vendégek fogalmát. Na de csak szépen sorjába!*
*A érkező nő - Zsanett - minden bizonnyal nem a boszorkányok oldalát erősíti, akkor meg mit keres itt? Ezt egyébként könnyű volt leszűrni, mert egy boszinak biztosan nem mutatkozna be Desiré.*
- Megkérdezhetem ki hívta meg? - *Intézem hozzá a kérdést távolságtartón, de nem udvariatlanul. Ki tudja miféle szerzet, még a végén valami olyannal találom szembe magam, amivel nem bírok.* ~ Dante, Kath hol késtek?!
- Mintha mi ketten bármit is megbírnánk oldani - *Vetem oda immár Desirének a babára és a kórházi kiruccanásunkra célozva és ha veszi a lapot biztos befejezi az élcelődést. Legalábbis egyelőre.*
*Ekkor szólal meg csak a férfi, aki annyira, de annyira ismerős még sem tudom hova tenni. Mondandójára felszalad a szemöldököm. Azt hiszem most vesztettem el végképp a fonalat. Ki ez a két vad idegen, mit keresnek itt, miért pont most és honnan tudnak a megbeszélésről. Egyébként is miért van az az érzésem, hogy ebben Hess keze is benne van?*

- Honnan veszi, hogy boszorkány vagyok és hogy talált rám? - *Magázom a férfit továbbra is. Egyelőre mindenki marad az ajtón kívül, amíg kielégítő válaszokat nem kapok. Hiába vagyok otthon, még sem érzem magam biztonságba és ez nagyon frusztráló.*
avatar
Walenthyn Bennet
Boszorka
Boszorka

Titulus : Az Utolsó Léghajlító
Kor : 30

Hozzászólások száma : 239

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Dante on Szer. Szept. 21, 2011 2:25 am

[ A könyv nyomában. ]

*Nem sokkal a többiek után, de végül megérkezik ő is. A dodge előtt parkol le az új Ford Mustang. Kiszállva meg is mosolyogja a végül is old timernek mondható kocsit. Majd mobiljából előkeresve a címet megindul. Megérkezve az ajtóhoz látja, hogy nem éppen kettesbe lesz a beszélgetés. Először csak furán pillant a 4 emberre, majd persze jön az érzés, hogy ki kicsoda. Végül a többiek mögül hangosan átszól a házigazdának.*
-Walenthyn! Megmagyaráznád miért hívtál ide egy boszorka egy árnyőr és egy démon társaságába?-*És nem fél kimutatni ellenszenvét azzal, hogy mindkét kezében megjelenik egy egy tűzlabda.*
avatar
Dante
Boszorka
Boszorka

Kor : 30

Hozzászólások száma : 452

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Zsaklin on Szer. Szept. 21, 2011 12:03 pm

[ A könyv nyomában. ]


*Hallom ám a nekem szánt szavakat és egy mosoly kerül az arcomra. Ezek szerint mély benyomást sikerült rá tennem. Helyes! Nagyon helyes. Most is megajánlkozhatnám valami kis kedves cselekedettel, melyet mondjuk a kocsiján hajtok végre. Na de az még bőven rá ér. Most más cél vezérel. Sejtettem, hogy nem leszünk hárman, de hogy egy árnyőr is csatlakozzon azt nem gondoltam volna. Rögtön megéreztem azt mely közös bennünk. Egyre érdekesebb a helyzet, hiszen nem vagyok hülye. Még a vak is észreveszi, hogy ismerik egymást. Talán jobban, mint azt bárki gondolná. Egy nevet is kapok, de egyelőre nem cseng ismerősen. *
- Zsanett* Biccentek egy aprót majd mogyoró barna íriszeimet Wal-ra függesztem. *
- Természetesen. Chicago-ban akad egy közös ismerősünk* Felem olyan könnyedén mintha csoki fagyit kértem volna az árustól. Meg vannak a forrásaim, de ez most nem lényeges. Legalább is számomra nem az. Dorian utolsó mondatra megemelem az egyik szemöldökömet. Nocsak, kíváncsi vagyok, hogy adja elő magát az IQ bajnokunk. Természetesen már most lebuktathatnám és okozhatnék sokkot a házi úrnak, de vajon mi tart vissza? Ez egy igen jó kérdés. Érzem egy másik jó jelen létét is, aki közeledik felénk. Abba az irányba fordulok, hogy szemügyre vehessem a jövevényt. Nagyszerű, esetleg még több "mentsük meg a világot a démonoktól szerzet" nem akar csatlakozni? Kezd felfordulni a gyomrom tőlük. A nőből áradó gonoszság viszont kifejezetten jól esik, ezért a közelébe helyezkedem.*
- Esetleg nem lehetne ezt odabent megbeszélni? Kezd szűk lenni a tér és őszintén megvallva hosszú utat tettem meg. Talán egy ital is jól esne.....* Pillantok ismét az ismeretlen hím neműre kinek mind a két kezében egy-egy tűzlabda tündököl.*
- Most már kezd meleg is lenni* Csillannak meg sötéten szemeim s előttem a földtől fél méterre lebegni kezd egy közepes méretű vízlabda. *
- Semmi szükség nincs erre fiatal ember, békével jöttem.* Hangom magabiztosan cseng és semmi fenyegető nincs benne. Tipikus reakció, de mást nem is várhattam akkor mikor eldöntöttem, hogy ide jövök. Azonban nem fogom hagyni, hogy egy hajam szála is meggörbüljön. Egyszerűen be teleportálom magam a lakába, egész pontosan a kanapéra, melyben kényelmesen elhelyezkedem. Udvarias voltam és megvártam volna míg be hív, de miután megrázta a saját testvérét erre nem sok esélyt láttam, hát behívtam magamat. Ahova egy magamfajta képes bemenni oda én is. A víz természetesen eltűnik akkor mikor én is.*
- Sokkal kényelmesebb. Szóval visszatérhetnék a Bennet famíliára? * Pillantok Wal-ra barátságosan, majd pedig a másik családtagra már ha a látó terembe kerültek. Azonban Dorian olyasmit olvashat, le az arcomról mely annyit tesz hogy remélem be vagy rezelve. Ha nem annyira tuskó, mint amilyennek látszik, érti a célzást, bár a múltkor sikerült ennek az ellenkezőjét bebizonyítani. Végül is tök mindegy, érti e vagy sem, mert az aduász nálam van.*
avatar
Zsaklin
Démon
Démon

Titulus : Miss Kalandor
Kor : 223

Hozzászólások száma : 181

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Desiré on Pént. Szept. 23, 2011 3:35 am

Nemes egyszerűséggel, egy egyszerű, az árnyőrök, démonok és fényőrök köreiben annyira szívesen használt közlekedési formával érkeztem és teleportáltam be magam a konyhába, ahol jó ízűen, vagyis inkább, nem túl jó ízűen, de elnyammogtam egy almán, aztán mikor kiléptem a nappaliba, meglepő látvány fogadott, amint a bejárati ajtóban egyes, számomra még teljesen ismeretlen személyeket pillantottam meg, akik nyilvánvalóan bebocsájtásra várnak.
-Wal, ne légy már ilyen udvariatlan! Miért várakoztatod meg a szegény vendégeket és tartod vissza őket, hmm? - Léptem mellé, aztán gunyorosan kacsintottam, majd én is kivetettem magam az ajtón a többi, bebocsájtásra váró közé és most én is itt állok. Elég aggasztó, hogy eddig mindig szabad ki és be járásom volt a lakásában -nem tud ellene semmit sem tenni- most pedig az ajtóban állok és várok, szóba elegyedve egy nővel. Szóval Zsanett. Nem, egyáltalán nem ismerős. Se a neve, se pedig a külseje. Az már viszont sokkal jobban megragadja a figyelmemet, ahogy a köztünk álló csávóval szemben a szavakat használja. Csak nem a megfélemlítés ezzel a célja?
-Áh, téged ismerlek! - Kacsintok rá a férfira. Remélem, hogy vette a célzást és, hogy valamennyire azért belevésődtem a borsónyi agyába. Ha nem jönne rá, hogy ki is vagyok, egész biztos, hogy ügyes, emlékezet felelevenítő dolgokkal próbálkoznék. Aztán... váratlanul még valaki befut.
-Mi a franc? Babaváró buli Walenthyn és ők a kis... barátaid? - Hát persze, hogy nem az! De azért Wal teljes lejáratásához tökéletesen megfelelő a helyzet.Az idekinti, teljesen felesleges és fárasztó ácsorgás viszont már kezd az agyamra menni, ezért Zsanett előtt egy pár másodperccel a nappaliba teleportálom magam, le, egyenesen a kanapéra, ahol aztán elegánsan dobom keresztbe bal csizmás lábamat a jobb térdemen, és dőlök hátra, kényelembe helyezve magam a kanapén.
-Én is nagyon kíváncsi lennék! - Helyeslem a mellettem ülő Zsanett mondatát, negédes hangnemben, egyértelműen célozva arra, hogy én is tudni akarok mindent. Valamilyen szinte még jogom is lenne hozzá. Több is, mint a többieknek.
avatar
Desiré
Árnyőr
Árnyőr

Titulus : Az ördög, aki sose alszik...
Kor : 342

Hozzászólások száma : 133

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  DorianQuerrack on Szomb. Szept. 24, 2011 12:37 am

*Öcsém kérdésére rögvest jön a jól betanult egyszerű válasz.* - Egy démontól tudom. Nagyon fenik rád a fogukat és láthatóan tartanak is tőled. Állítólag nemrég kinyírtad az egyik vezetőjüket, valami Sybaal-t. - *Nem sok időt hagyok neki a gondolkodásra, minél hamarabb túl akarok esni ezen. Át is térek a következő fázisra, s hangom ingerültebb és kétségbeesettebb lesz.* - A múlthéten rabolták el a feleségemet; a bűbájaim hatástalanok voltak. Egyet kristályketrecbe zártam, tőle tudom ezeket. Segítened kell! - *S a tőlem telhető legelesettebb arcot vágom.*
*Alig fejezem be a mondandóm egy férfi jelenik meg tűzlabdákkal a kezében. Először azt hiszem démon, de aztán rá kell jönnöm szó sincs róla. Fényőr nem lehet - azok nem gyújtanak tüzet -, tehát marad a boszorkány.* ~ Tűzgyújtó lenne? A Mama örülni fog...
*Aztán a Cicababa, majd a Szuka is beteleportál a házba, szegény öcsi meg azt se tudja hova kapja a fejét. Totál ki van. A démonnő aztán rám pillant immár a kanapéról és szemében ott ül valami, amitől a hideg futkos a hátamon, de abban azért biztos vagyok hogy az ő céljainak sem tenne jót, ha engem itt és most lebuktatna.*


A hozzászólást DorianQuerrack összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Szept. 24, 2011 1:12 am-kor.
avatar
DorianQuerrack
Néhai
Néhai

Titulus : Infantilis romboló
Kor : 34

Hozzászólások száma : 21

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Walenthyn Bennet on Szomb. Szept. 24, 2011 1:11 am

Káosz. Ezzel a szóval tudnám jellemezni a helyzetet. Dante jelenik meg és azonnal kérdőre von, ami jogosnak jogos, csak sajnos én se tudok többet, mint ő. Ergo a kérdés megválaszolatlanul marad. A kezében megjelenő tűzgömb, majd a Zsanett – akiről most már tudom, hogy démon – előtt megjelenő vízgömb már kisebb pánikot kelt bennem.
- Az isten szerelmére tüntessétek el ezeket! Az kéne még, hogy valaki meglássa! – *Parancsolok rájuk elfojtott hangon, aminek egy kisebb fuvallat ad nyomatékot. Próbálkozásom a rendrakásra viszont aligha sikerül. Desiré rögtön bevisz két találatot is. Az udvariatlanságomra tett megjegyzése már felviszi a pumpát, de amikor a babavárást emlegeti, olyan fagyos pillantást vetek rá, amit valódi lehűlés is követhetne. Csak remélem, hogy a többiek nem vonnak le messzemenő következtetéseket. S ha ez még nem lenne elég, be is teleportál a lakásba; példáját Zsanett is követi. Legközelebb már a kanapéról hallom a hangjukat.*
*Zsanett udvariassága és kedves mosolya nem tetszik. Démon, és a démonok egyáltalán nem kedvesek. Nagyon akar valamit, csak azt nem tudom, hogy mit és miért pont tőlem, vagy rajtam keresztül. Közben az idegen férfi is befejezi mondandóját. A leírás tökéletesen megfelel Hess csapatára és tény, hogy nemrég hűvösre tettem Sybaal-t.*
*Mielőtt azonban a nőkhöz vagy az idegenhez szólnék Dantéhez lépek.*
- Sajnálom a helyzetet. Az árnyőrt én hívtam, de a másik kettőt nem, és nem is ismerem őket. Viszont hallottad, információik lehetnek és nekünk most nagy szükségünk van minden információra. – *Halkan beszélek, hogy csak ő érthesse a szavaimat.* - Másrészt ketten erősebbek vagyunk. Ha bármivel próbálkoznának, meg tudjuk állítani őket. Az árnyőrnek meg csak a szája nagy, túl fontos neki, hogy életben maradjak. – *A mondat második felét lemondóan, beletörődve mondom, lélekben teljesen máshol járva. Aztán bátorító mosolyt villantok rá, s visszaindulok az elbitorolt lakásom felé. Kezemmel intek az idegennek, hogy fáradjon beljebb, s remélem, hogy Dante is követ. Ha mindenki benn lesz és a kedélyek is lenyugodnak, remélhetőleg eljutunk egyről a kettőre.*
- A Chicagoi ismerős egy árnyőrt emlegetett, nem pedig egy démont. – *Még mindig tárgyilagosan beszélek Zsanetthez, amikor ellépve a kanapé mellett a bárpulthoz indulok. Nem akarom, hogy észrevegyék rajtam: nem igazán vagyok ura a helyzetnek.* - Kinek mit adhatok?
avatar
Walenthyn Bennet
Boszorka
Boszorka

Titulus : Az Utolsó Léghajlító
Kor : 30

Hozzászólások száma : 239

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Dante on Szomb. Szept. 24, 2011 3:32 am

*A tűzgolyók lassan kicsúsznak a kezéből, és összébb mennek nagyjából gumilabda méretűre. De nem oltja el őket, csak ahogy bólint a házigazdának és követi befelé, a kis tűzgolyók előtte lebegnek. Részéről az ajtótól nem messze dől neki a falnak, karjait mellkasán összefűzve. A tűzgolyók lassú tempóban kergetik egymást egy elfektetett nyolcas alakú pályán.*
-Szerintem most hagyjuk ki az előkelő házias jó modort. Vegyük sorra mi van itt. Egy árnyőr aki életben akar tartani téged. Gondolom akkor ő tud a kis harcról.-*Biccent Desiré felé, majd tekintete Doriant keresi meg.*
-Egy boszorkány, aki segítséget kér. Ez megnyugtatóbb mondjuk.-*Valóban nem izgatja a férfi. Többnyre a boszik jók, ha nem akkor meg leütik, bár kétli, hogy ilyen kell majd. És végül tekintete a démonnőre vándorol.*
-És van egy démon akiről halvány lila fingunk sincs, hogy került ide, és hogy mit akar. Igazam van?-*Pillant vissza Walenthynra, majd felhúzott szemöldökkel kissé mosolyogva is rákérdez.*
-Öljük meg és eggyel kevesebb fenyegetés van. Mert ugye jól nem jöhetünk ki vele.-*Fejezi be a saját kis összegzését.*
avatar
Dante
Boszorka
Boszorka

Kor : 30

Hozzászólások száma : 452

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Zsaklin on Vas. Szept. 25, 2011 2:29 am

* Igazából nem tudom, hogy ki a nő, de engem nem zavar, sőt örülök neki, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki megjárta a pokol bugyrait. Dorinra pillantok mert beszél, de a szavai nevetésre késztetnek. Alig bírom megállni hogy ne adjak ki hangot. Még hogy felesége van? Nem hiszem hogy van olyan idióta nő aki képes lenne elviselni ezt a cirkuszi majmot, bár színésznek elmehetne. Ha Wal be kajánja azt amit mond akkor legalább annyira ostoba mint a testvére. Végül is család tagok! Nekem viszont nem ez a lényeg hanem valami egészen más. A nő szavai gondolkodóba ejtenek de nem tulajdonítok neki jelen pillanatban nagy jelentőséget. Ráérek a célzásait később is megfejteni. Az ismeretlen tűzgolyókat gyárt és nem hagyhatom hogy azok elszabaduljanak, így hát jöhet a vizes trükk. Nem akarok kint ácsorogni, így követem A nő példáját és a kanapén landolok magam is. Egy darabig figyelem az eseményeket majd mikor Wal megszólal rá pillantok mogyoró barna íriszeimmel. *
- A közös ismerősünk elég sokkos állapotba volt ahhoz, hogy rendesen beszélni tudjon. Ráadásul nem tudta, hogy démon vagyok.* Oh, nem. Valóban nem engem várt, de ezt honnan is tudhatná?. Jegyzem meg továbbra is mézes mázosan. Már kezd elegem lenni ebből a kérdez felelek játékból, de továbbra s nyugodtan ülök a kanapén. A legutolsó személyt figyelem, mert jelen pillanatban Ő lehet a legnagyobb veszély forrás.*
- Ha van akkor rumot kérek csak tisztán* Ha már végre eljutott odáig hogy leadhatom a rendelést nem késlekedem vele. Tekintetem azonban nem veszem le az ajtótól nem messze álló férfiről.*
- Oh hát persze, öljük meg a démont és nem tudtok meg semmit a múltról vagy épp egy tárgyról. Persze lehet ezt is Mr* Továbbra is csevegő stílust tartok fent. Eszembe jut hogy talán ismeri a módszert mellyel meg lehet öni egy démont. Szerencsére csak nagyon kevés boszorka van a birtokába. Most félnem kéne? Én olyat nem szoktam. Ráadásul van itt mellettem egy árnyőr akit még felhasználhatok mint élő pajzs. Végül is az a dolga hogy védjen minek. Csak néző pont kérdése. Közelebb hajolok a nőhöz aki elvileg még mindig mellettem van.*
- Hogy bírod a közelségüket?* Súgom neki halkan hogy azt csak Ő hallja s tisztán kivehető hangomból az undor.*
avatar
Zsaklin
Démon
Démon

Titulus : Miss Kalandor
Kor : 223

Hozzászólások száma : 181

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Lupo on Hétf. Szept. 26, 2011 9:40 am

[A könyv nyomában]


*Egy alig 150 centis, kompakt kis szőke nő lépdel nyakig rózsaszínben, pimaszul rövid szoknyában a ház felé, amiben máris többen leledzenek, mint amennyire alapból számít. De még erről mit sem sejt, csak határozott léptekkel megy az ajtó felé.
Mintha az ajtó a maga tömör fa mivoltával ott sem lenne, átsétál rajta. Azaz az ajtó előtt eltűnik és odabent feltűnik. Viszont a küszöbön meg is torpan, nem megy beljebb, lévén nem ismeri a járást.*
- Hahó! Mr. Bennet! *Bájos is egérhangján szól, csak eztán regisztrálja a sok-sok hangot, minek hallatán kissé értetlenül vonja fel szépen ívelt szemöldökeit.*

_________________

Mesélői szín: Sárga || Karakterlap || Levelesláda || Rám tartoznak: Avatar-kérelmek, démonos cuccok + ami van
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 585

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Desiré on Csüt. Szept. 29, 2011 7:29 am

Olyan otthonosan mozgok már ebben a lakásban, hogy teljes lelki nyugalommal be is teleportálom magam, egyenesen a nappaliba, azon belül is a kanapéra,hogy aztán ott kényelemesen hátradőlhessek, és csizmás lábamat nőiesen átdobhassam a másikon.
Fejemet a háttámla tetejére hajtom, így tekintetemmel most -jobb dolgom úgy sincs- egyenesen a plafont veszem célba, kezeimet pedig egészen egyszerűen a hasamon kulcsolom össze.
-Hajaj... illetlenség társaságban sugdolózni. Nem gondoljátok? - Fordítom a sustorgó hangok irányába a fejem. Az ital kínálgatás hallatára sem teszek különösebb reakciót, azonkívül, hogy Walenthyn felé fordítom a fejem és megcélzom a tekintetemmel.
-Én inkább vigyáznék az... egészségemre. - Vonom fel egyik szemöldököm, kíváncsian, mintha csak ellenőrizni akarnám azt, hogy vette-e a célzást.
-Ha viszont valami kaját összedobnál nem haragudnék meg - Lehet, hogy normális ez ilyenkor, de egyre többet és többet eszek, ami aggasztó. Na, de nem is szív bajoskodom ezen.
-Őszintén? Igyekszem a legjobb tudásom szerint többet képzelni mindannyiukban az élősködő parazitákon kívül, de sajnos nem mindig megy. - Biggyesztem félre a számat, őszinte megbánást tettetve, ám ha jól figyel, szemeimben láthatja azt a villanást, amiből könnyen rájöhet a színjátékomra. Válaszommal pont egyidejűleg torpan meg egy alacsony, vékony kis nő az ajtóban, látszólag Walt keresve. Csak egy megvető, lesújtó pillantás az, amivel illetem a kis szöszit, de igazából sokkal több figyelmet nem is szentelek neki.
-Ki ez a pöttöm Panni, Barbi legújabb gönceiben - Teszem fel a kérdést Zsanettnak, fejemmel az ajtó felé bökve.
avatar
Desiré
Árnyőr
Árnyőr

Titulus : Az ördög, aki sose alszik...
Kor : 342

Hozzászólások száma : 133

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  DorianQuerrack on Szomb. Okt. 01, 2011 8:59 pm

*Siker! Eddig remek vagyok, bejutottam a házba. A nagy kavarodás még jól is jött most nekem, így legalább nem tesz fel felesleges kérdéseket.*
- Vodkát, tisztán - *mondom egyszerűen, majd felkapom a fejem a kis lánggyáros ajánlatára.* ~ Ezer örömmel segítenék.
*Persze a szavakat nem mondom ki hangosan, mert egyetlen szóval keresztül tudná húzni a terveimet a kis démonnőcske, így inkább fapofával támasztom továbbra is a falat.*
*Ekkor toppan be a szöszi... ismerős az arca.*
avatar
DorianQuerrack
Néhai
Néhai

Titulus : Infantilis romboló
Kor : 34

Hozzászólások száma : 21

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Walenthyn Bennet on Szomb. Okt. 01, 2011 9:26 pm

- Ez nem jó modor, hanem szükséglet. Nekem muszáj innom valamit! - *S tölteni kezdem az italokat. Zsanettnek rumot, az idegennek vodkát, magamnak meg whiskyt, s ha Dante nem is kért az ő kezébe is nyomok egy pohárral belőle. Biztos, ami biztos. Desiré-re pedig ismét csak egy sötét pillantást vetek és fogaim közt szűröm neki egy apró negédes mosollyal a szám szélben.* - Ha éhes vagy menj és egyél valamit. Feltalálod magad, gondolom.
- Egyelőre nem ölünk meg senkit - *Vált át a hangom immár hangos, jól érthető tónusba, s végre némi határozottság is szorult belé. Hogy ez Desiré stílusának köszönhető-e nem tudom, de ha felidegesít, valahogy mindig kihozza belőlem a határozott énemet //:K// .* - Előbb mindenki elmondja, mit tud…
*Ekkor jelenik meg a kis talajcirkáló szőkeség az ajtó előtt, engem szólítva.* - Őt sem én hívtam - *Nézek bocsánatkérő-tanácstalan tekintettel Dantéra. S teszek néhány lépest a nő felé. Testtartásom nem éppen barátságos, inkább csak elállom az útját, s karba font kézzel kérdő tekintettel pillantok le rá.* - Én volnék Mr. Bennet, miben segíthetek?
avatar
Walenthyn Bennet
Boszorka
Boszorka

Titulus : Az Utolsó Léghajlító
Kor : 30

Hozzászólások száma : 239

Vissza az elejére Go down

Katherine

Témanyitás  Katherine Mihalkov on Kedd Okt. 04, 2011 5:18 am

Katherine éppen Dylen-nél volt, amikor sms érkezett Walenthyn-tól, miszerint azonnal induljon el haza, mert az ügy nem tűr halasztást. Kath aggódva, és kíváncsisággal a lelkében fogott egy taxit, majd meg adta a sofőrnek a North Beach-i címet, ahol már lassan egy hónapja lakik. Az úton többször is elolvasta az üzenetet, próbált rájönni hogy mi lehet olyan sürgős, ami nem várhat egy percet sem. Abban nem kételkedett hogyha Wal valamit sürgősnek tart az tényleg sürgős, ezért csak még jobban aggódott, hogy valami gond van. *Vajon köze van ahhoz a múltkori dologhoz? Amikor arra jöttem haza hogy a ház föl van forgatva, és ő ott fekszik ájultan a kanapén?* Ilyen, és efféle gondolatok lepték el a tudatát, egészen addig míg a sofőr meg nem állt a "Bennett lak" előtt. Oda se figyelt mennyi pénzt ad a taxisnak, minél előbb ki akart szállni a kocsiból. Úgy sietett amikor eljött Dylen-től, hogy nem figyelte hogy néz ki. Pedig a hajára ráfért volna egy fésű, a blúzán elfelejtette begombolni a felső gombot, így most kilátszott fekete csipke melltartója. Olyan szétszórt volt, hogy a kardigánját otthagyta a férfinél. Kettesével vette a lépcsőfokokat, izgatott volt, és már alig várta hogy felérjen. Végre az ajtóban állt, és türelmetlenül kotorászott a kulcsai után. Bele tellett pár másodpercbe míg rájött, azt is ott hagyta Dylen-nél. Az égnek emelte a tekintetét, miközben magában szitkozódott. De nem engedett magának időt arra, hogy sokáig álldogáljon ott az ajtó előtt. Szemeit a kilincsre szegezte, miközben agyában a varázsige után kutatott, amit valamelyik nap olvasott egy internetes oldalon. Diadalittas mosoly terült el az arcán amikor a zár megadta magát, és az ajtó kitárult. Már éppen belépett volna a helyiségbe, amikor majdnem bele ütközött egy aprócska kis szőke hajú teremtésbe, aki az útját állta. Walenthyn a nőcske előtt állt, csípőre tett kézzel, és éppen ekkor pillantott fel Katherine-re. Kath, a rokona válla felett próbált átnézni, több kevesebb sikerrel, de azt maga is észlelte hogy a szobában, nem csak hárman tartózkodnak.
- Hali Wal. Bocs hogy késtem. - köszönt csilingelő hangján, és a társaságot kémlelte, még mindig a diadalittas mosollyal az arcán.
avatar
Katherine Mihalkov
Boszorka
Boszorka

Titulus : elveszett lélek
Kor : 30

Hozzászólások száma : 49

Vissza az elejére Go down

Re: Walenthyn Bennet lakhelye

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.