Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Kertváros - Vivienne Moore otthona

1 / 20 oldal 1, 2, 3 ... 10 ... 20  Next

Go down

Kertváros - Vivienne Moore otthona

Témanyitás  Vienne on Szomb. Okt. 24, 2009 5:07 am

Kertvárosi, emeletes kis ház, a szomszédoktól kellő távolságra, előkerttel és kocsifelhajtóval, no meg hozzá tartozó garázzsal. Idillinek tűnhet, ám fura, hogy az ablakokon mindenütt sötétítő függönyök vannak.
Belépve az ebédlőben találhatjuk magunkat, szemközt az emeletre vezető lépcsővel, balra pedig egy boltíven átjutva a nappaliba térhetünk be. A konyha egybe nyílik az ebédlővel, egy pult választja csak el a két teret. Az emeleten a hálóból nyílik a fürdő és egy kisebb szobányi gardrób is, amely általában zárva őrzi titkait...
A garázsban egy krémszín VW Beetle mellett a lány egyik kevésbé nőies kedvence, a motorja (Kawasaki Ninja 650) parkol. Billenős ajtajára kívülről kosárpalánkot szereltek. Elárulom: nem dísznek.


A hozzászólást Vienne összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Márc. 11, 2010 10:59 am-kor.
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Kertváros - Vivienne Moore otthona

Témanyitás  Lupo on Szer. Okt. 28, 2009 8:25 pm

*Egy átlagos hétköznap reggel itt Oakland-ben. Hét ágra sütő nap, munkába készülő emberek, kiknek szemei még be vannak gyógyulva a koránkelésnek köszönhetően. Talán épp most vannak túl a reggeli kávéjukon.
Vivienne Moore háza is teljesen átlagos, az emberek szeme már megszokta, hogy ott van az a ház, kinek a gazdáját alig látják, csak annyit tudnak, hogy furcsa az a nő. De mindig vannak ilyen emberek, úgyhogy az idős asszonyok is csak olyan gyakran emlegetik pletykáikban, mint a többit. Viszont a mai reggel más...
A szembe szomszéd - Margaret - aki egy megkeseredett vénasszony, és a legjobb szórakozása és időtöltése, hogy a szomszédokat figyeli, ma reggel is az ablakon csüngve lesi, ahogy a szomszédok munkába indulnak, suliba viszik a gyerekeket, stb. Viszont amit a Moore-ház előtt lát, az a legkevésbé sem szokásos. Egyik pillanatról a másikra megjelenik ott egy férfi, pont az ajtó előtt. Nem látta odasétálni, mintha csak szimplán ott termett volna. Távolról az öregasszony csak annyit lát, hogy egy fekete ruhás alak, aki letesz valamit az ajtó elé. Margaret még mindig az előbbi hirtelen megjelenés hatása alatt van, inkább megdörzsöli a szemeit, hogy biztos ne tévessze meg - idős kora ellenére is - rendkívül éles látása. Viszont mire ezzel végez a férfi már nincs ott. A néni még az ablakot is kinyitja, hogy körbenézzen merre ment a férfi, de sehol nem látja.
Pletykaszinten ebből később csak annyit mer elmondani, hogy Vivienne kisasszony elég furcsa egyénekkel barátkozik.

Vivienne, ahogy kilép reggel az ajtón, egy borítékot találhat a lábtörlőn, rajta csak annyival szép cikornyás betűkkel, hogy a "Legszebbnek". A boríték szemmel láthatólag kissé kidudorodik és békésen hever a lábtörlőn. Legfeljebb még annyit vélhet felfedezni rajta a fiatalasszony, hogy ez egy kifejezetten régi boríték, tehát nem olyan, amiben manapság levelezgetnek az emberek. Kissé sárga, kissé pergamen.*
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 585

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Kertváros - Vivienne Moore otthona

Témanyitás  Vienne on Csüt. Okt. 29, 2009 9:59 am

*Igen, ez is csak egy átlagos reggel. Mint Oakland kertvárosa, mint Vivienne Moore számára. Hajnalban esett ágyba, mert Faraday őrmester újabb gyilkosság helyszínére hívta ki. Ez már a harmadik a héten…
Szóval hajnaltájt fordult be kocsijával a háza feljárójára, mikor a szomszédság még nagyban az igazak álmát aludta édesdeden. Fürdés nélkül, ruhástól érte utol az álommanó, de nem is ellenkezett vele.
Alig aludtpár órát, máris berregett az ébresztőóra, ő pedig riadtan kapta fel a fejét, majd egy indulatos mozdulattal hallgatásra bírta az időmérő eszközt.
Nyomott ábrázat köszöntötte a fürdőszobai tükörben, mikor arrafelé tévedt, hogy hajat mosson és lefürödjön. Aztán a konyhába csámpázott, ahol feltette főni a kávéját, majd a hálóba tért vissza és felöltözött. A mai választás random módon történt, a végeredmény: egy fehér póló, egyszerű farmerral. Haját egyenesre szárította, majd visszarobogott a konyhába, és kitöltötte a kávét egy „A munkám áldozata vagyok” feliratos bögrébe.
Körbepillantott, majd meg is lelte, amit keresett tekintetével. A telefon mellől felkapta a sötétzöld hajgumit és összefogta barna tincseit lófarokba. Közben lenyomta a telefonon a visszajátszó gombot, de nem jött új üzenete. Hála Istennek…
Lehuppan a kétszemélyes kis konyhai asztalhoz, majd maga elé húzta a forró bögrét. Ebben a pillanatban puffant valami tompán a bejárati ajtóban. A fiatal nő felpillantott az asztallapról, magában elszámolt háromig, és csak aztán ált fel a székről, hogy kimenjen az újságért. Ez volt az egyetlen lap, amit járatott, de maga se igazán tudja megmondani, hogy miért. Talán mert ez olyan… normális emberhez illő szokás volt errefelé. Vivienne ezt nem igazán mondhatta el magáról, de a látszatért sok mindent megtett volna.
Szóval kilépett háza aprócska verandájára, és lehajolt az újságért. Mozdulatával együtt haja a nyakába hullott.
Ma azonban az újsággal együtt egy réginek tűnő levelet is talált. Hmmm… fura. Felveszi, megforgatja. Majd elpillant az utca egyik, majd a másik irányába is. Aztán vállat ránt, és eltűnik háza fedezékében. „Legszebbnek”… micsoda óvodás vicc ez?
Vajon ki szórakozhat ilyesmivel? Valaki a kávézóból? Ugyan… ott csupa törzsvendég van, ismeri őket. Talán a STÜViK-től? Na onnét már el tudja képzelni… Jason Faraday csapata egytől egyik férfiakból állt, ő volt az egyedüli nő, de ő tulajdonképpen nem is tartozott a csapathoz, csak mint különleges szakértő volt jelen egyes fura eseteknél.
Ujjával végigsimít a borítékon olvasható cikornyás íráson, meg a kidudorodó valamin. Mi lehet benne?
Nos… megpróbálja kitapogatni borítékon át.*
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Kertváros - Vivienne Moore otthona

Témanyitás  Lupo on Csüt. Okt. 29, 2009 8:27 pm

*Nem túl nehéz megállapítani tapintás útján, hogy mi is van a borítékban. Egy kör alakú valami, az biztos, egyik oldalán, mintha kicsit kiszélesedne a közepe meg üres. Minden bizonnyal valami gyűrű lehet, vagy valami gyűrű formájú tárgy.
Ha úgy dönt a nő, hogy kibontja a borítékot, akkor valóban egy gyűrűt láthat Vivienne. Egy szép aranygyűrűt, melyen egy nagyon szép, zöldes kő is leledzik. A nő még sosem láthatta ezt a gyűrűt, nem lehet ismerős, viszont kifejezetten szép. Amolyan ujjra való. Az embernek kedve támadna felhúzni az ujjára, hogy megnézze hogy áll. Vivienne-nek fel sem tűnik, hogy a gyűrűvel kapcsolatban milyen vágyakozó gondolatok kavarognak a fejében. Ha erős akaratú, akkor egész egyszerűen le tudja tenni...ha nem....
Persze, ha úgy dönt, hogy nem nyitja ki a borítékot, akkor nem érez semmi különöset.*
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 585

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Kertváros - Vivienne Moore otthona

Témanyitás  Vienne on Pént. Okt. 30, 2009 1:40 am

*Tapogat, forgat, tapogat, forgat… Kétségtelen, hogy mi van a borítékban, és egyre inkább az az érzése, hogy valaki baromi jót röhög most rajta. Hol vannak a kandi kamerák? Hé emberek, elő velük!
De mindig ott van az az aprócska érzés, amit általában csak úgy hívunk: „ha” Mi van, ha mégse poén? Nos akkor az tucatnyi további kérdést von maga után, kezdve a boríték küldőjétől a tartalmának jelentéséig.
Azért, ha már itt van, igazán megnézheti, nem? Kortyol egyet a kávéból, igaz már kihűlt. Brrr, pocsék. No, lássuk azt a borítékot!
Leteszi a bögrét a konyhapultra, és bontani kezdi a megkeseredett papirosú levélcsomagolót, amiben ugye a gyűrűnek kell lapulnia, ahogy azt az előzetes motozásból kikövetkeztette. De még milyen gyűrű! Meseszép. Ki adna ki ennyi pénzt egy idióta viccre? Biztos bizsu…
Vág egy fintort, ujjai közé csippentve forgatja a gyűrűt, keresve rajta a jelet, hogy bebizonyítsa az ellenkezőjét. Valahol örülne neki, ha nem lenne igazi, mert akkor betudhatná egy rossz viccnek, és nem kellene rajta agyalnia. De nem az… ott a véset a gyűrű belsején. Valódi. Hmmm… ez különös. Most akkor megint ugyan oda térhet vissza gondolatilag, hogy ki az az idióta, aki neki szánta ezt? Neki szánták egyáltalán?
Véletlenül csak nem kerül egy ILYEN boríték a verandájára, ahhoz túl különleges már ránézésre is. *
~ Fel kellene próbálni… ~ *ugrik be neki a gondolat, noha nem épp egy gyűrűviselős típus. Azért a következő pillanatban már gyűrűsujján csillog az ékszer.*
~Ehh, de furán áll. ~ *Jegyzi meg magában, ahogy előre nyújtott kezén szemléli a zöld követ. Megpróbálja levenni…*
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Kertváros - Vivienne Moore otthona

Témanyitás  Lupo on Pént. Okt. 30, 2009 2:19 am

*A gyűrű olyan simán csúszik a nő ujjára, mintha pont arra tervezték volna. És bár furcsán is hathat először, hiszen Vivienne nem szokott gyűrűt viselni, de minél tovább nézi, annál inkább meggyőződik róla, hogy jól áll neki és, hogy kifejezetten szép a kis ékszer. Viszont, amint megpróbálja lehúzni, az meg sem moccan. Hiába csúszott fel előbb olyan simán, most egyértelműen rászorult az ujjára, pedig nem nyomja az ujját, sőt még kényelmes is. Furcsa lehet. Egyébként Vienne bármilyen női praktikával próbálkozhat, szappannal, forró vízzel, az a gyűrű egy millimétert sem mozdul.
De, ahogy próbálja lehúzni, szép lassan olyan gondolatok furakodnak az fejébe, hogy milyen jó lenne viselni, ebben menni dolgozni, hiszen már most is sokkal csinosabbnak érzi magát benne. Végül is mi baj lehetne belőle. Persze ha a nő acélosabb akarattal bír, akkor megmaradhat az a tudat, hogy ezek talán nem az ő gondolatai, vagy hogy ez mégsem olyan jó ötlet. De levenni sehogy sem tudja.*
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 585

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Kertváros - Vivienne Moore otthona

Témanyitás  Vienne on Pént. Okt. 30, 2009 2:49 am

*Jah, szép. Szép és fura. Naaagyon fura. Vienne-ről tudni kell, hogy az agya állandóan ezen a „ha” üzemmódon működik, mióta Faraday őrmester felkereste és „befogta” a csapatával együtt. Az ember nem lehet teljesen biztos soha semmiben. – ezt már megtanulta fél év alatt is. Nem mintha annyira bánta volna, hogy csatlakozott. Így legalább haszna is van a képességének, mely egyszerre átok és áldás.
Az órára pillantott, miközben másik kezével próbálta lefeszegetni magáról az ékszert, de az makacsul ragaszkodott a kecses, törékenynek tűnő gyűrűsujjhoz. Ha nem indul el most, elkésik és Mrs. Marlotte nem igazán szereti a későket. Tuti valami NDK-s tanárnő volt előző életében. Ha meglátja a gyűrűt, kérdezősködni fog. *
~Francba, francba, francba!~ *Mindegy…a gyűrű jó magyarázat a késésre. Füllenteni meg nagyon tudott mindig is. Rezzenéstelen, ártatlan arccal, mint a jó kislányok.
Így hát elrohan a fürdőbe és szappannal próbálkozik, de ugye az se bizonyul hatásosnak. Esetleeeg… de nem! Anyja megmondta, hogy semmi öncélú hókuszpókusz, mert az visszaüt. Tudja ő is, tapasztalta tiniként párszor a saját bőrén. Szóval a gyűrű marad.
Felkapja fiatalos bőrkabátkáját, meg az övtáskáját derekára csatolja egy rutinos mozdulattal, aztán bezárja a házat, átrobog a garázsba, ahol kocsiba ül, tolat kifelé, ráfordul az útra, és ha minden jól megy, akkor hamarosan úton lesz a kávézó felé.*
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Kertváros - Vivienne Moore otthona

Témanyitás  Lupo on Pént. Okt. 30, 2009 3:31 am

*A gyűrű rendesen megmakacsolja magát. A feszegetés hatására sem látszik rajta az ég világon semmi különös, csak annyi, hogy szép. És ugyanúgy megy tovább az élet, mint az eddigi napokon. Semmi különös nincs, bár ez nem tart túl sokáig, csak éppen addig, amíg Vivienne legurul a kocsifelhajtón. Ugyanis abban a szemvillanásban, ahogy leér a kocsi orra az utca betonjára, egy biciklis jelenik meg szinte a semmiből. Persze eddig az utcán biciklizett, de Vivienne valamiért nem vette észre. És a kerékpáros teljes erővel rohan bele a kocsi orrába és bucskázik át rajta az aszfaltra érkezvén. Bukósisak és mindenféle védőfelszerelés van rajta, de azért nagyot esett. Nagynehezen feltámaszkodik az egyik könyökére.*
- Maga liba, meg akart ölni? Miért nem néz körbe mielőtt lehajt!? *Kiabálja a földön heverő férfi. Talán nem csoda, hogy ideges, hiszen majdnem tényleg megölték. A sisak csúnyán meg is repedt. ha az nem lett volna rajta, akkor minden bizonnyal már nem élne a delikvens. De szerencsére kutya baja, csak kicsit sántít, amikor feláll.*
- Hülye ribanc! És az ilyeneknek adnak jogosítványt! *Nem érdekli az esetleges bocsánatkérés. Inkább dühösen két kerékre állítja a biciklijét és forrongva visszaül rá...tovább teker.
A kis jelenet alatt a gyűrű észrevétlenül és halványan felfénylett, majd a férfi távozásával újra kialudt. A kocsin csak egy kisebb horpadás esett, semmi különös. A munkába menet, már nem lesz más balesete a nőnek.*
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 585

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Kertváros - Vivienne Moore otthona

Témanyitás  Vienne on Pént. Okt. 30, 2009 12:19 pm

* A gyűrű már nem is idegesíti annyira. Mármint, perpill fontossági sorrendet állított fel, és ebben első helyen az áll, hogy beérjen időben a kávézóba. A gyűrű csak másodlagos. A sietségnek tudja be a bakit is, ami egyébként rá nem jellemző. Oké, sportosan vezet, de ésszel. Akkorát fékez, hogy a hangját az utca túlsó felében is hallják.*
~Basszus!~ *öv kicsatol, ajtó kinyit, rohanna is segíteni, de a másik csak mondja, mondja. Az még hagyján, de a kis koccanás a koncentrációját is szépen porrá zúzta, így nem csak a kimondott, de a kigondolt dolgokat is hallja. Brrr… azok se kellemesek, nekem elhihetitek.*
Sajnálom. *túr hajába idegesen, de csak miután a biciklis már eltámolygott valameddig.*
~Mi a fene van velem? Biztos az éjszakázás… kevés volt a kávé.~ *szusszan párat, aztán visszaül a kocsiba és elhajt. Út közben azért a biztosítót is felhívja, meg a szerelőjét is. A kocsija szent, annál csak a motora szentebb. Meg se áll Mrs. Marlotte barátságos kávézójának cégéréig.*
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Kertváros - Vivienne Moore otthona

Témanyitás  Vienne on Kedd Nov. 17, 2009 8:55 am

(Előzményt lásd: Mrs. Marlotte kávézója)

- Ennél jobban nem is lehetnék, hallod… *hörren fel. * - Tiszta bolondok háza van, örülök, ha egyben haza érek. Vigyázz a hátsódra te is, Faraday. *majd ugye szétkapcsol. Az utóbbi mondata még ott cseng az elméjében bár percig, de meg se áll…
Egészen a kertvárosi házig, ahol már kevesebb a forgalom, nyugodtan gördül fel a kocsifelhajtón, az automatikusan kinyíló garázsajtón át be a garázsba. Kiszáll, kiszedi a motyóját, majd a garázsajtót lecsukja és bezárja. Észreveszi a kukkoló szembe szomszédot, bűbájos vigyort villant hát felé. Olyat, amire persze amaz egyből elriad a tevékenységétől.
Majd befelé caplat, fel a verandára, ott a kulcsáért nyúl, és alig illesztené a zárba, megcsörren a telefonja. Mivel nőből van, képes arra, hogy felvegye, állával-vállával megtámassza a készüléket, és közben folytassa a megkezdett modulatot.*
- Szia, most értem épp haza. Találtál valamit? *kérdezi, miközben belép és be is csukja maga mögött az ajtót.*
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Kertváros - Vivienne Moore otthona

Témanyitás  Lupo on Pént. Nov. 20, 2009 10:21 pm

*Általában a szembe szomszéd néni, ilyenkor gyorsan elhúzza a függönyt és úgy tesz, mintha ott sem lenne. Viszont mostani lefülelése alkalmával, nem így alakul. Inkább mintha feldühödne és már el is hagyja állandó őrhelyét. Pillanatok alatt odaér az ajtóhoz és kitárja.*
- Ne mosolyogjon nekem itt! Tudom, ám amit tudok!
- Ne kiabáljon már vénasszony! Alszik a gyerek. *Szól rá az ő szomszédja ingerülten, aki egy sokgyermekes családanya, aki éppen a legfiatalabbikkal tartózkodik otthon. Kár, hogy ő is kiabál, így most ők bocsátkoznak szócsatába, amire még egy-két, éppen otthon tartózkodó szomszéd is kijön. Vienne ujján a gyűrű ismét elkezd vidáman villogni. Közben persze a vonal túloldalán Vienne anyuka mit sem sejtve válaszol.*
- Hát...nagyon sok varázsgyűrű van. Nincs rajta véletlenül más jel? Mondjuk valahol egy Tyr felirat, vagy befelé forduló tűk? Több támpont kell. *Bizony varázsgyűrűből számtalan van, így egyelőre nem nagyon tudott ezzel mit kezdeni. Bár kicsit elhalkul a vonal másik felén, mert hall valami hangoskodást.
Időközben a Vienne mellett lakó férfi, aki most éppen délutános és még éppen otthon van, kissé idegesen indul meg a nő felé.*
- Ms. Moore, beszélnünk kell! *Szól oda vészjóslóan, miközben gyors léptekkel felé veszi az irányt. Tehát most minden összejött.*
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 585

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Kertváros - Vivienne Moore otthona

Témanyitás  Vienne on Szomb. Nov. 21, 2009 2:39 am


~Ugyan mit tudhat maga…~ *hörren fel, de persze megtorpan, hisz nem engedik neki becsukni a SAJÁT házának ajtaját. Ez azért bosszantó, a gondolatpajzsa is tovaszalad. Így tisztán hallja a nyanya gondolatait, amiket alig vesz ki, máris vagy húsz másik közé keveredik.
Lepillant a gyűrűre, majd ijedten kapja füléhez a telefont, amiben anyja hangja hallatszik. Némi megnyugvás, figyelem elterelés a szóbeli, no és gondolatbeli zsivajról. Persze így is erősen lüktet halántékán az ér, úgy érzi, menten elpattan, ha így folytatódik.*
- Tyr? De igen, ez lesz az! Ez volt rajta reggel… de most le kell tennem, majd visszahívlak. Szia. *köszön el, majd a szomszéd úr - nyilván valami üzletember lehet, az öltönyét illetően – felé fordul.
Ahogy a másik közeledik, egyre tisztábban hallja minden gondolatát, kiválik a többi közül, hisz rá összpontosít a fiatal nő.*
- Segíthetek? *firtatja.*
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Kertváros - Vivienne Moore otthona

Témanyitás  Lupo on Szomb. Nov. 21, 2009 7:27 am

*Még hallja, hogy az anyja szeretne mondani valamit, de már nem fogja megtudni mit, hiszen lenyomja. Viszont nem lett nagyobb a nyugalom azzal, hogy már forró nyomon vannak, a szomszéd ugyanúgy közeledik, Vienne hallhatja a gondolatait.* ~Már múltkor is szóltam annak a libának, hogy a fája átlóg a kertembe, de neeeem, nem méltóztatott tenni ellene. Hogy lehet valaki ennyire figyelmetlen...? Bolond ez a nő~ *A gondolatok kifejezetten ingerültek, majd immár ezeket szóban is hallhatja.*
- Én megmondtam magának, hogy a fát nyesse meg, különben felsőbb szervekhez fordulok, de nem, nem tett semmit. Megtudhatnám, hogy ennek mi az oka? *A szavak is legalább olyan ingerültek, mint a gondolatok voltak. Ha nincs gondolati pajzs, akkor Vienne hallhatja a többi vitatkozó szomszéd ingerült gondolatait is egyszerre visszhangozni a fejében és a gyűrű megint csak fénylik és melegszik.*
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 585

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Kertváros - Vivienne Moore otthona

Témanyitás  Vienne on Szomb. Nov. 21, 2009 10:45 pm


*Hát lenyomta. Na puff… előbb ezt az elmebajt kellene megszüntetni, ami a „csendes kertvárosi” idillt illeti, majd aztán foglalkozik az anyjával. Bár lehet, ésszerűbb lenne fordítani a sorrenden, hisz a gyűrű a felbolydulás okozója, hogy r*hadna meg…
Vienne végigpillant az egymással, vagy épp vele pörölő szomszédságon, majd a trappoló fiatalúr felé fordul komoly tekintettel, felvont szemöldökkel.*
~ Ki a frászt érdekel az az idióta fa…~ *Kezdi ő is ezt az ingerültség dolgot úgy tűnik… De vagy húsz zsivajgó gondolat közt elég gyorsan meg fog fájdulni a feje, ráadásul a sajátjait is alig hallja. *
- Szörnyen sajnálom, de… igen elfoglalt voltam mostanában. ~Okot, okot… mondj egy okot!~ *Körbesandít, de az agya a villódzó gyűrű körül kavarog, így hirtelen vágja rá:* Az eljegyzés miatt! Igen. Nézze csak. *mutatja fel a gyűrűt, majd vállon paskolja az urat.*
- De ígérem szólok a… hogy is mondta? Ja… „Felsőbb szervek”-nél dolgozó vőlegényemnek, hogy tegyen az ügy érdekében valamit. * Szemrebbenés nélkül, pofátlan módon hazudik. A srácoknak a STÜViK-nél már nem lesz ilyen könnyű… És dőlni fognak a röhögéstől, ha meghallják a sztorit… Tuti.
Eme gondolatra felmorran némán, majd elköszön az úrtól és ha engedik, bemenekül a háza hűvös, kulcsra zárt, elfüggönyözött rejtekébe…*
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Kertváros - Vivienne Moore otthona

Témanyitás  Lupo on Vas. Nov. 22, 2009 6:25 am

*Amikor Vienne is kissé kijön a sodrából, akkor hirtelen más vonja el a figyelmét úgy kompletten mindentől, méghozzá a gyűrű, ami amellett hogy szó szerint égeti az ujját, de a kövön még tökéletesen ki is rajzolódott a "Tyr" szócska. Elég kellemetlen érzés, kicsit be is pirosodik ott a bőr, ahol a gyűrű megégeti.
A férfi más esetben minden bizonnyal fülét-farkát behúzva menekült volna, de most csak magában dühöng és paprikavörös képel nézi a nőt. Gondolatai zavarosak, de mindegyik rendkívül dühös, még olyan gondolat is felmerül benne, hogy egész egyszerűen behúz a nőnek. Amikor aztán Vienne becsukná az ajtót, ő közbelép. Márkás cipőjével akadályozza meg, hogy az ajtó becsukódjon és azzal a lendülettel be is löki. Addigra már az eddig vitázó vénasszony és fiatal nő is jönnek felháborodottan.*
- Maga egy büdös ribanc, hogy képzeli...! Velem ilyen hangnemben nem beszél, ....
- Én ilyen környéken nem vagyok hajlandó megmaradni, kihívom a rendőrséget, a gyerekeim nem nőhetnek fel ilyen ...
- Hé fiatalember, miért a gyengébbekkel kezd ki ...
*Egymás szavába vágva kiabál a három ember, kavargó gondolatokkal. Viszont a férfi figyelmét most elvonja a két nő, most épp velük ordítozik így talán ő maga sem veszi észre, hogy szabad utat hagyott az ajtó becsukásának.*
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 585

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Kertváros - Vivienne Moore otthona

Témanyitás  Vienne on Vas. Nov. 22, 2009 7:05 am


*Kedve lenne felordítani, de csak idegesen forgatja, próbálja lefeszegetni az égetően forró gyűrűt az ujjáról. És haladni befelé, mert remélhetőleg odabent kicsit nyugodalmasabb lesz a légkör. Ekkor az ajtó nemhogy becsukódna, de még ki is vágódik.*
- Hogy az a… * Perdül meg, tekintete szikrát szór, ahogy a férfira mered. De a két, jelenleg igencsak házsártos nőszemélynek hála, hamar be tudja vágni az ajtót, sőt, még a kulcsot is ráfordítja kétszer.
A gyűrű éget, szinte csontig hatoló forrósággal.* ~ Francba, francba, francba…~ *Zakatol az elméje, ahogy sietősen szedi a lépteit felfelé az emeletre. Beront a fürdőbe, megnyitja a jéghideg vizes csapot és alátartja a gyűrűs kezét. Felszisszen a fájdalomtól, ami hirtelen éri. Szép remények… Másik kezével a telefon után nyúl, anyját hívja.*
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Kertváros - Vivienne Moore otthona

Témanyitás  Lupo on Kedd Nov. 24, 2009 7:35 am

*A három szomszéd hangja még mindig beszűrődik, de időközben a postás is beszállt és néhány autós is megállt az út közepén, hisz látszólag valami szörnyen dühítő dolgot sikerült találniuk. Odakint szép lassan tömegverekedés készül.
Odabent a víz átmeneti hűsítésként szolgál, utána még ugyanúgy forró, még ha Vienne lenyugszik, akkor is igen kellemetlen, minden bizonnyal a kinti események hatására és a nő most érzi először, hogy fárad. Hirtelen jött fáradtság, minden tagja nehéz. Nem az a fajta álmosságot előidéző, hanem inkább fizikális. Bár ez még nem akadályozza meg a telefonálásban.
A mobil kicsöng, alig egy csörgés után az anyuka felkapja.*
- Jaj, drágám már azt hittem baj van. Ugye minden rendben? Megtaláltam a gyűrűt. Nem sok van róla, csak annyi, hogy a düh démonának a gyűrűje, aki az az által begyűjtött dühből táplálkozik. Furcsasága, hogy kell valaki akiből a gyűrű is táplálkozik, akinek az életerejével a dühöt szítja. Ennyit találtam a régi feljegyzések között. Mondanám, hogy gyere hozzám, de félek, hogy rám is hatni fog. Rá kell jönnöd, hogy pusztíthatod el a démont. Ugye minden rendben? *Egy anya aggodalma hallatszik ki a nő hangjából, biztosan halálra izgulja magát, hogy mi is van a lányával.*l
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 585

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Kertváros - Vivienne Moore otthona

Témanyitás  Vienne on Csüt. Nov. 26, 2009 9:12 pm

~Vááááh…~ *nyögi szemforgatva, miközben maga mögött hagyja a zsémbes szomszédságot és felrobog az emeletre, ott is a fürdőbe ugye, ahogy az írva vala.
A víz enyhítést ad, de nem 100%-osan. Fáradtan lép ki hát a fürdőből, elvonszolja magát a gardróbszobáig, amit kulcsra zárva talál, mint mindig. Se ereje, se kedve nincs most ezzel bíbelődni, hát inkább lerogy a hálóban az ágyára. Haja szétterül ahogy hanyatt fekszik. Kezében telefon, tárcsáz. Fel is veszik,ő pedig egy megnyugvó sóhajjal nyugtázza ezt.*
- Lehet annál nagyobb baj, hogy a fél utca mindjárt látványos tömegverekedést rendez a ház előtt? *irónia csendül fáradt hangjában. Fura, hogy ennek ellenére a gondolatai igencsak frissen szaladgálnak, morcul szidva a fényőrét, akinek egész idáig nem volt képe bemutatkoznia sem, nemhogy segíteni bármiben is.
Az árnyőrök nyila esne belé! Tuti lesz hozzá egy-két keresetlen szava, ha elé tolja egyszer végre a hátsóját. Már, ha egyáltalán létezik olyan fényőr, aki az övé.
Amilyen karakán tud lenni, lehet azt hitték ott fent, hogy neki nincs szüksége ilyesmire, meg tudja védeni magát. Micsoda ócska érv!
Lehet nem is jó boszorka? Hisz csak azoknak van fényőrük… francba már itt a kételyekkel… Inkább édesanyjára figyel, kedve lenne felnyüszíteni kínjában, mikor hallja, hogy mi is a gyűrű.*
- Az enyémből. Milyen erős lehet ez a démon? *Kérdi, majd eztán halványan elmosolyodik.*
- Persze anya, megoldom. Megidézem, aztán jól fenéken rugdosom… ~Tudja, hova menjen a gyűrűjével együtt…~ Vigyázz magadra, szia. *nyomja le a piros telefonos jellel ellátott gombot, majd maradék erejét összekaparva feltápászkodik és mégiscsak a gardrób felé veszi az irányt.*
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Kertváros - Vivienne Moore otthona

Témanyitás  Lupo on Hétf. Nov. 30, 2009 6:29 am

*Az édesanya a költői kérdésre nem válaszol semmit, csak egy aggódó sóhaj hallatszik a telefonban. Nem valószínű, hogy tudna segíteni. Viszont a kérdésre, hirtelen felsikkant.*
- Megtaláltam! Tudtam, hogy volt lóra bővebb leírás. Na, hallgasd:
"A démon maga kovácsolta a gyűrűt több mint ezer évvel ezelőtt, viszont amikor felhúzta, meglepetés érte, ugyanis a gyűrűsujja elszenesedett. Innentől kezdte halandókon alkalmazni, akiket valamilyen egyszerű csellel győzött meg arról, hogy felvegyék azt. Végezetül a gyűrű hordozói meghalnak" Jaj, csak ennyit találtam. Semmi igézet, vagy utalás a démon erejére. Te is nagyon vigyázz magadra és fél óránként hívj fel kicsim. *Tisztán érezhető a hangjából az aggodalom, majd a hang elhal, Vienne leteszi a telefont.
Odakintről továbbra is hangos szavak szűrődnek be a biztonságot adó házba.*
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 585

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Kertváros - Vivienne Moore otthona

Témanyitás  Vienne on Hétf. Nov. 30, 2009 8:07 pm

- Hurrá… *sóhajt most ő, de hamar be kell látnia, hogy nincs más út, amin elindulhatna. Hát hallgatja az anyai szavakat. Meghaltak. Ez biztató. A sztori egyébként kísértetiesen hasonlít arra a filmes szuperprodukcióra, amit Tolkien bácsi könyvéből csináltak pár éve.*
- Ne aggódj, minden rendben lesz. ~Remélem.~ Megoldom. *azzal elköszön és bontja a vonalat.
Erőt vesz magán, eltámolyog a gardróbig, ami tényleg kisebb szobányi hangvételű. Kinyitja az egyik kétajtós szekrényt, és hát bizony nem ruhák vannak benne. De nem is női piperék…
Kezével a saját könyve után kap, mely pontos másolata édesanyjáénak, csak már elkezdte bele gyűjteni a saját tapasztalatait is. Megkeresi benne az imént olvasott részt, átböngészi újfent. *
- Oké… lássuk azt a démont. *Szusszan, majd biztonsági okokból, mert azzal tisztában van, hogy előbb bízhat a szomszéd Margareth-ben, mint bármilyen démonban, két előre elkészített fiolát vesz magához. Körülbelül olyan hatásuk lehet, mint egy-egy jól irányzott tűzgömbnek.
Visszasétál a szobába, a gardróbajtót nem felejti el bezárni, majd lehuppan az ágyra, ülő helyzetbe. Az éjjeliszekrényéről előkotor egy papírfecnit, meg egy tollat, majd némi bíbelődés után fel is olvassa „művét”. Mert ugye a puding próbája az evés.*

Tűzben születtél, ott is pusztulsz el,
Kovácsod számára íme a hívó jel:
Halld meg a zöld kő hívó szavát,
Megidézek démon, jöjj ide hozzám!
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Kertváros - Vivienne Moore otthona

Témanyitás  Lupo on Kedd Dec. 01, 2009 8:43 pm

*A versike nem marad hatás nélkül. A helyiségben Vienntől úgy öt négy méterre lángok csapnak fel, bár érezhető hőt nem adnak, majd materializálódni látszik a lángok közt egy alak, mindenképp emberi, ámbár kissé torz. Az alak alacsonyabb Viennél, úgy fest görnyed, amit rövid nézelődés után gyorsan meg is lehet érteni, hiszen hátán púp éktelenkedik. Arca kormos, vonásai erősek, szemei vizenyősek és arca beesett. Lényegében rongyok vannak rajta, a levegőt lihegve veszi. Elkerekedett szemekkel, hangtalan ijedtséggel néz körbe, majd ijedt-sunyi tekintete megakad az előtte álló nőn.*
- Megtaláltál. Most mit akarsz tenni? *Foghíjas mosolyt villant a nőre a torz alak. Egyik kezét a rongyok mögé rejti, de még így is előtűnik egy elfeketedett ujj. Nagyjából úgy veszi a levegőt, mintha most futotta volna le a maratont. Most már egyáltalán nem úgy fest, mintha félne, viszont tekintete kifejezetten gyakran siklik a gyűrűre.*
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 585

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Kertváros - Vivienne Moore otthona

Témanyitás  Vienne on Csüt. Dec. 03, 2009 1:26 am

* Fáradtan sóhajt egyet, mikor megjelennek a lángok. Szuper. Végre valami határozott előre lépés a dologban. Amint az alak –valószerűsíthetően a démon- materializálódni látszik, felvonja szemöldökét, fintorogva rácsodálkozik az illetőre – némán.*
- Bizony meg. *hagyja rá, magában morranva, hogy így kellett volna kezdeni, és akkor nem cseszi el az egész napját ez a nyavajás gyűrű. De nem teketóriázik, hangja határozott, ellentmondást nem nagyon tűrő.*
- Alkut ajánlok. Ha megmondod, hogyan szedhetem le ezt a k<sípszó>tt gyűrűt, cserébe nem öllek meg. *bűbájos mosoly, a ragadozó fajtából. Közben persze gondolatpajzsát leengedte, szabad utat adva ezzel a démon gondolatainak kifürkészésében.*
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Kertváros - Vivienne Moore otthona

Témanyitás  Lupo on Pént. Dec. 04, 2009 8:55 pm

*Mindeközben odakintről már szirénaszó hallatszik, úgy fest a rendőrség is kijött már a hatalmas patália miatt.
A démon meg nem különösebben tűnik megszeppentnek az ajánlat hallatán. Torz arcán csúf mosoly jelenik meg, előtűnnek, nem éppen szabályos és nem éppen fehér fogai.*
- Nem lehet leszedni. *Szinte már nevet is, látszik az arcán, hogy most nagyon örül a fejének, de lélegzete még mindig nagyon erőltetett. Persze arról fogalma sincs, hogy a nőnek milyen képessége is van, így nem nagyon folytja el rakoncátlan gondolatait. Viszont Vienne-nek feltűnhet, hogy képessége sem úgy működik, ahogy szokott, azaz sokkal gyengébben. Minden bizonnyal nem csak az életerőt szívja el a gyűrű boszorkányok esetében. Viszont így is lát egy s mást a démon fejében, többek között képeket. Azt nem érzi, hogy hazudott-e a démon, hiszen az ő értékrendje egészen más, így a hazugságról is egész más véleménye van és belső reakciója rá.
Viszont a démon fejében, az erő gyengülésének köszönhetően, csak homályos képek vannak és összerendezetlenek. Egy képsor, amin feltehetőleg ez a démon felhúzza a gyűrűt és elkezd füstölni a gyűrűs ujja, egy amin, egy erősebb démon valamit elszív tőle, aztán egy, amin hamuból lebegteti ki a gyűrűt, majd hirtelen váltás, immár Vienne van a fejében a gyűrűvel, amint tervei szerint, a lángoló gyűrűtől ő maga is porrá lesz, majd még egy kép, amin ő szív el valamiféle energiát a gyűrűtől és már sokkal emberibb külsővel lép ki a házból, amiket halottak öveznek. Nem túl intenzív képek szerencsére, inkább zavarosak, mert marha gyorsan váltakoznak.*
- Mit akarsz most tenni? *Tenyérbemászó vigyor és a hörgő lihegés elmaradhatatlan.*
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 585

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Kertváros - Vivienne Moore otthona

Témanyitás  Vienne on Szomb. Dec. 05, 2009 6:04 am

- Na ne röhögtess… te is leszedted valahogy, és más is. *A szirénaszóra felfigyel, fél szemmel a démonra ügyelve kisandít az ablakon, le az utcára.
Átlagos rendőrök, szépen terelgetik szét a verekedőket, a jónépet.
De akkor mi a frászt keres Faraday is köztük?!o.O Nincs itt semmi természetfeletti!
Leszámítva… a démont és őt, de arról meg honnét tudna már?
Nincs ideje ezen agyalni, visszatekint a démonra, és jönnek is a kósza gondolatok. Egyre jobban rendeződik ráncba a szemöldöke, mert attól, hogy foszlányok és homályosak, kiindulásnak egész jók. A kérdésre nemes egyszerűséggel hozzávágja az egyik zsebébe rejtett fiolát.*
- Ezt, te tetű! *vágja még hozzá, mert jólesik kiadni a fáradtságot, ami uralmába kerítette már egy jó ideje. Ha a démon közeledne, megkapja a másik bájitalos üvegcsét is.*
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Kertváros - Vivienne Moore otthona

Témanyitás  Lupo on Kedd Dec. 08, 2009 5:40 am

*Csak szórakozottan horkant egyet a démonunk, jelezvén, hogy mennyire mulattatja a feltételezés, de ennek ellenére, égett ujját a ruha ráncai közé rejti.
Odakint pedig sima tömegoszlatásnak indul minden, majd mintha a rendőrök kezdenék elveszteni a dühödt tömeg ordibálása miatt a türelmüket. Pár percen belül már a fegyverek is előkerülnek és kisvártatva eldörren az első lövés is...még csak az ég felé. A kinti helyzet viszont előrevetíti, hogy itt nemsokára áldozat lesz. Érdekes módon a már említett Farday-en nem mutatkoznak az idegesség jelei, inkább igyekszik megtenni mindent annak érdekében, hogy nyugtassa a tömeget. Ha Vienne kiles egyszer-egyszer, akkor egy alkalommal sikeresen találkozik a tekintetük
A démonra dobott bájitaltól valóban felgyullad a gonosz. Ám a lángok gyorsan elcsitulnak és rajta sem látszik semmi különös reakció, azon kívül, hogy a ruhaként magára aggatott rongyokat kezdi el csapkodni, hiszen kissé lángra kapott. Majd elalszik az is és széles, sárga vigyorával tekint a nőre.
Nem véletlenül vigyorog. Talán a düh, talán a démon megperzselése miatt, de a gyűrű felizzik, most még az eddiginél is égetőbben, a bőr felhólyagosodik a gyűrű alatt.*

_________________

Mesélői szín: Sárga || Karakterlap || Levelesláda || Rám tartoznak: Avatar-kérelmek, démonos cuccok + ami van
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 585

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Kertváros - Vivienne Moore otthona

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 20 oldal 1, 2, 3 ... 10 ... 20  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.