Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Haylie Porter

Go down

Haylie Porter

Témanyitás  Haylie on Csüt. Jún. 09, 2011 7:30 am

Név: Haylie Porter
Születési hely, dátum: Nevada, Los Angeles, 1988. December 22.
Kor: 22
Kaszt: Boszorkány
Lakhely: San Fransisco
Foglalkozás: Tanuló
Fegyver, varázseszköz: nincs

Jellem
Általában betépett állapotban van, de ettől függetlenül kedves, és őszinte, bár a bunkóság, és a pofátlanság sem áll tőle messze, feltéve, ha józanhoz közeli állapotban van. Barátai szinte alig vannak, így elég elzárkózott, és merev, amire inkább a konzervatív szó jellemző. Ez viszont ugyebár az életstílusával áll ellentétesen, de mégis igaz. Mindkettő megvan benne. Ez is attól függ, hogy éppen hogyan találja az ember. Makacs, és önfejű, azt teszi, amit éppen kedve szerint akar. Hosszú kapcsolatra abszolút nem alapoz, inkább a másik típus, ami hozzá közel áll.

Megjelenés
Egy tipikus szenvedélybeteg kinézete. Fekete, hosszú haj, égimeszelő, vékony termet, de nem kórosan sovány.
Kék szem, szinte rikítóan fehér bőr. A ruházata is nagyjából ehhez igazodik. Vagy tipikus fekete, és sötét ruhákban jár, persze csakis a rövidet értve, vagy éppen az ellenkezője, a fehér, és világos színek együttesét viseli, ami viszont tökéletesen kiemeli a haját, és a szemét, és kissé segít a bőre normális színhez való közelítésében is. De furcsa módon nem hord sminket, vagy csak alig.

Előtörténet
Milliomos családba születtem bele. Apám építészmérnök, és anyám az apámat igazgatja, szóval volt pénzük felnevelni.
1988-ban születtem meg, karácsony előtt pár nappal. Általánosban nem egyszer húztak meg ebből, meg abból a tárgyból, már akkoriban megmutatkozott, hogy mi is lesz velem. Vagy legalábbis az iránya.
A társaság, amibe keveredtem, teljesen az én stílusom volt, együtt ittunk, buliztunk, és a többi szenvedély sem állt tőlem messze. Úgy 14 lehettem, amikor a dohányzásra szoktam rá. Ez volt az első. A suliban nem egy fegyelmim volt ez miatt, és a középiskolát is végigkísérte az egész dolog, ami a végére már durvává vált. Las Vegasban jártam ki, két év csúszással a középiskolát is, és úgy döntöttem, hogy elmegyek otthonról, el, messze, valamerre egyedül. Anyuékkal is rengeteget vitáztunk a viselkedésemen, és minden máson is, ami természetes volt, vagy éppen nem volt az. A középsuli végén viszont teljesen megváltoztam. Úgy harmadikban jöttek elő azok a dolgok, amiket ma is űzök, elnyomásként. A képességeim már akkor is megmutatkoztak, még szerencse, hogy otthoni környezetben. Aztán erre az volt az első dolgom, hogy fogtam apám bárszekrény kulcsát, és nagyjából félig kiürítettem, aminek köszönhetően nem éreztem az erőt, ami előtte rám tört. és ezután nagyjából nem volt olyan pillanatom, amikor szín józan lettem volna. Furcsa csavar. Erre még jött a drog, és egyéb szenvedélybetegség.
Mivel pénzem volt, mert azért anyagilag nem maradtam egyedül, így minderre volt is keretem, beleértve a többi mást is. San Fransiscoban éltem egy évet, és most, év elején iratkoztam be könyvelői suliba, amit meglepetésemre, egészen jól működőnek mondhatok. Sikeres első évem volt, most tettem le az utolsó vizsgáim, de még egy évem van hátra. Hát nagyjából így tengetem a napjaimat. És amit még tudni kell rólam: Mostanában kezdtem tanulmányozni a mágikus jeleket, és kísérletezni, persze csak mértékkel, és elnyomva, és azért, hogy tudjam, mit nem csinálhatok, ha mindezt el akarom kerülni.

Képesség
Bűvige: gyenge
Rituálé: közepes
Egyedi:
Molekuláris, és mágneses manipuláció képessége keverten
A képességeim szerint anyu, és apu mágiáját örököltem, amit előlem egész életemben titkoltak. És minderre akkor jöttem rá, amikor az az ominózus esemény történt. Az egyik porcelán vázát egyik pillanatról a másikra láttam átalakulni fémmé, és arrébb reppenni, csupán azért, mert ezt akartam, mert zavart, ahol volt, amikor pedig visszatért a helyére, akkor ismét felvette a maga míves, díszes formáját. Innentől kezdtem ettől az egésztől ódzkodni, és megszabadulni tőle, de nem ment. Amikor esetlegesen félek, akkor még akaratlanul is előjön, azonban a szenvedélyeimnek hála ez csak nagyon ritkán fordul elő, mert azok elnyomják bennem eme készséget.
Persze, kísérletezgettem is vele, csakis magam körül, és azt viszont örömmel vettem észre, hogy nagyjából mindenre kiterjedt, legalábbis amit megpróbáltam. Legyen az fából, porcelánból, üvegből, akár földből, élő szervezetből, amit egy virágon teszteltem le. Ez volt nagyjából az utolsó józanul töltött pillanataim egyike, mert nem bírtam túl sokáig ezt a tehert. De ekkor viszont egészen jól. Ki tudja, talán, ha gyakorolnék, még menne is az, hogy teljesen az legyen, amit akarok. De ez majdnem biztos, hogy nem fog előfordulni a közeljövőben.
Hatótáv: egyenlőre csupán pár méter, legalábbis amikor legutoljára használtam, az olyan három méter távolságra hatott, innen próbáltam meg.
Mire hat: mindenre, de csak ugyanazt az alakot veheti vissza, miután a helyére került a tárgy. Ugyanaz az anyag, ugyanaz a forma, alak, ugyanaz az összes tulajdonsága a helyzetmozgatás után.


A hozzászólást Haylie összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 25, 2011 5:39 am-kor.
avatar
Haylie
Boszorka
Boszorka

Hozzászólások száma : 40

Vissza az elejére Go down

Re: Haylie Porter

Témanyitás  Lupo on Pént. Jún. 24, 2011 5:36 am

Üdv Haylie!

Nagyon ötletesnek tartom a karaktert, jól ki van találva, én legalább is úgy érzem. Viszont ebből a jól kitaláltságból kicsit kevés jutott el hozzám, mezei olvasóhoz.
Az előtörténeted tökéletes. A képesség megjelenését hiányoltam, de aztán megtaláltam a képesség leírásánál. Viszont a képesség leírását nem. Esetleg részletezhetnéd magát a képességet. Mekkora a hatótáv, mennyire tudod kezelni, ha épp nem vagy merevrészeg, bármit át tudsz-e változtatni vele bármivé, stb...
Plusz én a jellemhez és a megjelenéshez is örülnék még két-három mondatnak.
Amint választottál avatart és kiegészítetted a karakterlapot, jelezd nekem. Smile

_________________

Mesélői szín: Sárga || Karakterlap || Levelesláda || Rám tartoznak: Avatar-kérelmek, démonos cuccok + ami van
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 585

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Haylie Porter

Témanyitás  Haylie on Szomb. Jún. 25, 2011 5:40 am

Kijavítva Smile

Az alanyom pedig majd Amy Lee lesz Smile
avatar
Haylie
Boszorka
Boszorka

Hozzászólások száma : 40

Vissza az elejére Go down

Re: Haylie Porter

Témanyitás  Lupo on Vas. Jún. 26, 2011 8:01 am

Újra itt Haylie Very Happy (Micsoda üdvözlés, most találtam ki.)

A javításokkal már igazából semmi okom sincs kötözködni. Továbbra is tetszik a karakter, jók ezek a függő karik, vannak bennük lehetőségek. tehát már nincs is más dolgom, csak elfogadom a karakterlapod. Nyomás játszani, szerezni avatart stb... Aztán tessék jól érezni magad Smile

_________________

Mesélői szín: Sárga || Karakterlap || Levelesláda || Rám tartoznak: Avatar-kérelmek, démonos cuccok + ami van
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 585

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Haylie Porter

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.