Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Kaori Ito

Go down

Kaori Ito

Témanyitás  Kaori Ito on Hétf. Jún. 13, 2011 5:09 am

Név: Ito Kaori
Születési hely, dátum: USA, San Francisco, 1988. 05. 30.
Kor: 23 év
Kaszt: Halandó
Lakhely: Chinatown
Foglalkozás: kendzsucu/kendó oktató
Fegyver, varázseszköz: Mágikus fegyvere nincs, egyébként pedig random fellelhetők katanák a dojo-ban.

Jellem
Magának való, titokzatos nő, aki a környezete számára kiismerhetetlen. Nem bőbeszédű ugyan, de nem is nevezhetném hallgatagnak. – Akkor szól, ha szükségét érzi és ha kérdezik.
Valami megfejthetetlen vonzerő sugárzik lényéből. Talán az élet iránti szeretet és alázat… ki tudja! Kaori sokat foglalkozik a lélekkel, az élet értelmével, számára a vallás, a harmónia igen fontos része az életének.
Messzemenően nagyvonalú, segítőkész. Megmondhatatlanul képes inspirálni a környezetében levőket, és igyekszik is tanítványait mindig arra ösztönözni, hogy törekedjenek a kiemelkedő eredményekre, sikerekre.
Ötleteinek megvalósításakor egy percig sem habozik, és amibe belekezd, az gyakorta végződik sikerrel. A Sárkány jegy szülötte, és úgy tartják, e jegyben születetteket sosem hagyja el a szerencse életük során.

Megjelenés
Keleti vonásait – az apró, íves ajkakat, lágyan húzott, mandulaformájú szemeket és pisze orrot - rendkívül bájos arcforma foglalja keretbe, s mint olyan, bőre színe kifejezetten világos tónusú, magassága pedig alig éri el a 165 centit.
Látszólag madárcsontú nőcske, de aki látta már edzés közben, az számára gyorsan tovatűnik a „védelmezni való lány” kategória, ha róla van szó.
Öltözködésben egyaránt kedveli a tradicionális viseletet, és a mai divat diktálta irányzatokat.

Előtörténet
A szülei a jobb élet reményében vándoroltak be az USA-ba, azon belül is San Francisco kínai negyedébe, mely mai napig is inkább turistalátványosság, mintsem az „átlagos amerikai” lakhelyének színtere. Persze, akadnak ettől még itt is olyanok, de a nagy többsége a negyednek keleti származású.
Amikor szülei beköltöztek, még igencsak egzotikumnak számítottak a különféle kulturális dolgok, így a teaházak, dojo-k, utcai kifőzdék… Ezt kihasználva édesapja kendzsucu-dojot nyitott, ahol a kardforgatás művészetére kíváncsi, fogékony emberek tanulhattak, fejlődhettek. A kis Kaori is szívesebben múlatta itt az időt az iskolából hazaérvén, mint édesanyjával a gyógyfüvekkel, szárított teanövényekkel teli kis üzletben.
Ahogy telt az idő, Kaori is felcseperedett. Nagy tervei voltak, egyetemre készült… minden vágya az volt, hogy állatorvos lehessen, és hogy világot láthasson. Eljusson Afrikába, Ázsiába… oda, ahonnét szülei, és valahol ő is származik: Japánba.
Ám mindezek csak álomképek maradtak, mikor édesanyja ijesztő hirtelenségben, máig tisztázatlan okok miatt (valószínűleg démon lehet a dologban) elhunyt. A lány akkor ugyanis úgy döntött, inkább idősödő édesapja mellett marad, ápolja őt és segít a dojo fenntartásában.
A kis gyógyfüves üzletet és hozzá tartozó lakásukat eladták, helyette a dojo feletti lakások egyikét vették meg és újították fel.
Kaori kezdetben csak a takarításban, rendrakásban segített be, később már az anyagi, üzleti gondjait is a vállára vette a dojo-nak. Idővel édesapja állapota igencsak ingadozóvá vált. Hol jobban volt, hol fél lábbal a sírban szinte… hát úgy döntött, ideje átadnia egyetlen gyermekének az „örökségét”, szóval kitanította a legapróbb részletekig Kaorit a mestersége minden csínjára-bínjára.
Akármennyi időt töltött is eddig a dojo körül a lány, azért más nézni és más benne lenni… volt mit tanulnia. De kitartó volt, és gyorsan fejlődött, így apjára nem hozva szégyent, miután az öreg elhunyt, ő vette át az edzőterem vezetését és vezeti mai napig.
A környékbeliek ismerik, kedvelik és persze tisztelik a fiatal nőt, aki bár előszeretettel ápolja hagyományait, nem zárkózik el az amerikai nép kultúrájától sem.
avatar
Kaori Ito
Halandó
Halandó

Titulus : 'Tokió' rózsája
Kor : 30

Hozzászólások száma : 18

Vissza az elejére Go down

Re: Kaori Ito

Témanyitás  Lupo on Pént. Jún. 24, 2011 5:49 am

Üdv Kaori!

Egyszerűen le vagyok nyűgözve. Nem is tudom mit mondhatnék még, szerintem annyi is bővel elég, hogy a karakterlapot elfogadom! Foglalj avatart és jó játékot! Smile

_________________

Mesélői szín: Sárga || Karakterlap || Levelesláda || Rám tartoznak: Avatar-kérelmek, démonos cuccok + ami van
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 585

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Kaori Ito

Témanyitás  Kaori Ito on Szomb. Jún. 25, 2011 12:08 am

A kendó (剣道), vagyis a kard útja a vívás japán harcművészete. A kendó a kendzsucuként ismert japán kardforgatás hagyományos technikáiból fejlődött ki.
A kendó egy fizikailag és szellemileg is erőt próbáló tevékenység, mely a kemény harcművészeteket ötvözi a sportos fizikai elemekkel.

A kendót gyakorlók más néven a kendókák, vagyis „akik kendót gyakorolnak”, vagy kensik, vagyis „kardos emberek”.
A kendót a hagyományosan megtervezett öltözetben és védőpáncélban gyakorolják (bógu), egy vagy két bambusz kardot forgatva (sinai) fegyverként. [...]
Egy kendó edzés meglehetősen zajos más harcművészetekkel vagy sportágakkal összehasonlítva. Ennek az az oka, hogy a „kendóka” kiáltást, úgynevezett kiait használ harci kedvének megmutatására, amikor egy vágást kivitelez, elülső lábfeje dobbantáshoz hasonló mozgással ütődik a talajhoz, melynek fumikomi a neve.

(forrás: Wikipédia)

Ismerősök, tanítványok
~~~ hamarosan...

avatar
Kaori Ito
Halandó
Halandó

Titulus : 'Tokió' rózsája
Kor : 30

Hozzászólások száma : 18

Vissza az elejére Go down

Re: Kaori Ito

Témanyitás  Vienne on Csüt. Dec. 13, 2012 6:01 am


A karakter jelenleg nem tartózkodik San Franciscoban.
NJK (nem játékos karakter)-ekkel való játékot Admintól kérhetsz PM-ben! Smile

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Kaori Ito

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.