Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Katherine Mihalkov

Go down

Katherine Mihalkov

Témanyitás  Katherine Mihalkov on Vas. Jún. 26, 2011 6:07 am


Név: Katherine Mihalkov
Születési hely, dátum: Erdély, Bukarest,1988-január-29
Kor:23
Kaszt:Boszorkány
Lakhely: Belváros
Foglalkozás:Író
Fegyver, varázseszköz:Van egy nyaklánca, amely generációról generációra száll. Különleges kő van benne, ami nem engedi hogy az ember elméjébe hatoljanak.
Jellem
Katherine egy kedvesnek mondható, magabiztos fiatal nő. Okos,intelligens, bár néha egy kicsit nyersen fogalmaz.
Elvileg jó boszorkány, de csupán egy hajszál választja el attól hogy gonosszá váljon. Mindez a miatt van, hogy nem tudja az erejét kezelni. Még minden új neki e téren. Nem hisz a szerelemben, a gondolkodása kissé földhözragadt, boszorka létére is.
A szülei halálakor valami kettészakadt benne. Talán a lelke.. Akkor robbantott először. Meg akarta büntetni az embereket, amiért ekkora veszteség érte. Megijedt saját magától, és attól amit tett. Kétféle jellem viaskodik benne. A Jó és a Rossz. Csak idő kérdése, hogy melyik kerekedik felül.
Megjelenés
Hosszú derékig érő, göndör fürtjei vannak, igéző mogyoróbarna szemei, kiemelik szép vonalú ajkát. Magas,homokóra alkata van. Legtöbbször magas sarkúban, és mélyen dekoltált ruhákban jár. Ha ideges, a homlokán egy ér dagad ki. Ez mutatja a "rossz énjét" is.
Előtörténet
Bukarestben született, egy hat tagú családba. Ő a legfiatalabb gyermek, és egyetlen leány. Négy bátyja mellett nevelkedett, egy farmon. A varázslást náluk nem lehetett szóba hozni, vagy űzni, szüleik megtiltották hogy használják az erejüket. Ezt egy múltbéli esemény miatt rendelték el. Régen egy ismeretlen erő vadászott rájuk. A szülők nem vállalták a várható veszteségeket, ezért lemondtak az erejükről, és a gyermekek képességeit is megkötötték. Édesapjának egy favágó cége volt, jól keresett így a családnak nem volt hiánya semmiben. Katherine-éknek nagy családja volt. A família fele, Angliában lakott, ahonnan kivándoroltak Amerikába.
A lány 15 éves volt, amikor elvesztette két bátyját, egy kirándulás alkalmával. A fiúk túrázni voltak az Alpokban, és lezuhantak a hegyről. A körülmények homályosak, éppen ezért nem hiszik hogy véletlen baleset volt az egész. Akkor Katherine bezárkózott a szobájába, és írni kezdett. Hamarosan kiadta első könyvét, amely a Vérző Szívek címet kapta. A könyv világszerte nagy sikert aratott. Katherine 22 évesen vesztette el a szüleit, különös körülmények között. Éppen Londonban volt, amikor a hívást kapta. Felégett a házuk, benne a szüleivel. Ekkor kezdett újra felszínre törni a képessége. Nem tudta kezelni, vagy vissza tartani az erejét. Felkereste bátyjait, akik elutasították a segélykérést. Ennek az volt az oka, hogy ők nem akartak tudni erről a természetfeletti világról, ellenben Katherine-el, aki nem volt hajlandó megválni a képességétől. Bátyjai úgy éltek tovább, ahogy szüleik akarták. Úgy, mint egy ember. Katherine nyomozni kezdett a többi rokona után. Felkereste a család régi ismerősét, aki ellátta némi információval. A Família másik része, évszázadokig Angliában élt. Aztán 1700-as évek végén, az Új világba indult szerencsét próbálni. Katherine további kutatások után végre nyomra bukkant. Így jutott el ide, San Francisco-ba. Csak egy név volt a noteszében. Walenthyn Bennett.
Képesség
Celerikinézis:Ez a képesség kétféle végletbe torkollik. A részecskék sebességén alapszik. Ha lelassítja a részecskéket, lefagyasztja a környezetét, mintegy megállítva az időt. ha felgyorsítja azokat, robbanást idéz elő az anyagban. Magyarán:Amikor a lány jobbik éne van felszínek a fagyasztás megy neki. Amikor pedig gonosz éne kerekedik felül (amelyet a környezete vált ki) akkor képességével, robbantani tud.

Alapképesség
(B) Bűvige:gyenge
(B) Rituálé:gyenge


A hozzászólást Katherine Mihalkov összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Okt. 07, 2011 3:14 am-kor.
avatar
Katherine Mihalkov
Boszorka
Boszorka

Titulus : elveszett lélek
Kor : 30

Hozzászólások száma : 49

Vissza az elejére Go down

Re: Katherine Mihalkov

Témanyitás  Lupo on Vas. Jún. 26, 2011 7:35 am

Kedves Katherine!

Nagyon örülök, hogy köszönthetlek a köreinkben, minden kis gonoszság jól jön ebbe a világba Razz Meg aztán bizonyára a rokonság is örülni fog, ha viszont lát. Igen, ez azt jelenti, hogy - bár kisebb konzultációt követően -, de a karaktert elfogadom! Iratkozz fel avatar-foglalóba, és irány a játék! Smile

_________________

Mesélői szín: Sárga || Karakterlap || Levelesláda || Rám tartoznak: Avatar-kérelmek, démonos cuccok + ami van
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 586

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.