Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Mima.

Go down

Mima.

Témanyitás  Mima on Kedd Jún. 28, 2011 5:27 am

James Haunt kihallgatóbiztos jelentése, a 37-es ügyben.

(Név:) Elkövető neve: saját bevallása szerint Mima
Születési hely, dátum: - (nem hajlandó vallani)
Kor: 20-22 évesnek néz ki, de mivel papírokat nem találtunk nála és nem volt hajlandó megosztani velünk a születési dátumát, így ez csak tipp.
Kaszt: Démon (ezt a rubrikát az ő kérésére töltöttem ki, s olyan szinten egyetértek vele, hogy valóban démoni egy nőszemély).
Lakhely: Felső Alvilág (A nő folyamatos rébuszokban beszél, de már ráállítottam az ügyre Steiner nyomozót, aki kideríti, hogy mit értett a nő ’Felső Alvilág’ alatt.).
Foglalkozás: Bevallása szerint énekesnő.
(Fegyver, varázseszköz:)Az elkövetőnél talált tárgyak: Egy kis, ezüst tőr és egy csomag rágógumi*. Semmiféle személyazonosságára utaló iratot nem találtunk nála.

(*értelemszerűen a rágó nem varázseszköz, de jól nézett ki a talált tárgyak között.)

Jellem: Nagyszájú, pimasz, nagyképű. Mindezen rossztulajdonságai ellenére remek emberismerő. Temperamentumos, és öntörvényű, ebből következtetve veszélyes, de úgy tűnik, hangulatingadozásait teljesen uralja. Erős kisugárzása van, a fiatal férfiak szinte bolondulnak utána. Megfigyelhető, hogy saját hangulata, talán a fenn említett kisugárzása miatt, mindig lecsapódik a közvetlen környezetében lévő embereken. Nem tudom, hogyan csinálja ezt a trükköt, de ijesztő és hatásos, a szóban forgó vallatás végére csak én mertem bennmaradni vele, úgy tűnik, engem nem tud befolyásolni.
Magabiztos és összességében nem fél semmitől. Sem a börtönbüntetéssel, sem egyéb fenyegetéssel nem tudtuk kizökkenteni monotonnak mondható állapotából, néha ugyan dühös lett, de félelmet nem mutatott soha. Véleményem szerint betegesen hiú a külsőjére, mert sem a magasságát sem a súlyát nem volt hajlandó elmondani, ezzel együtt említeném a korát is, hiszen a születési dátuma után is hiába érdeklődtünk. Beszéde gyors, hangja kellemes, remekül tud érvelni és nehéz sarokba szorítani. Szeret mindent félreérteni. és ha valamit elhatározott magában, nehéz kizökkenteni, sőt, nekünk például nem is sikerült. Képes az alkalmazkodásra és az együttműködésre, csak hajlandóságot nem mutat.
Tévképzetei vannak, egy természetfölötti világ részesének érzi magát, bár, pszichológus szakértőnknek nem volt lehetősége vizsgálat alá vetnie, mindketten hajlunk arra a véleményre, hogy előrehaladott skizofréniától szenved.
Összességében veszélyes, és kiszámíthatatlan, célszerűbb lenne minél előbb elfogni és megfelelő kezelésben részesíteni.


Megjelenés:
Nem túl magas, karcsú, formás termete van. Szeme szürkés kék színű, minden érzelme könnyen leolvasható. Ajkai teltek, vonásai nőiesek. Utoljára fekete koktélruhában és vörös magas sarkú cipőben láttuk, mielőtt még kereket oldott volna kapitányságról. Haja göndör, színe sötétbarna, napfényben vörösesnek hat. Különleges ismertetőjele nincs.

(Előtörténet) A kérdező szobában Martin Lowners törvényszolga által készített jegyzőkönyv a gyanúsított vallomásáról:
(James Haunt, Mima, Martin Lowners megjegyzései)
- Neve?
- Már mondtam. Elég bunkó dolog, ha nem emlékszel, pedig megkérdezted…A szeretőid nevére is így emlékszel?
- Akkor, kérem, frissítse fel az emlékezetem! Neve?
- Igazán tegeződhetnénk, úgyis elmenekült mindenki. Neked mi a neved?
- Pimasz… - a kérdezőbiztos jól láthatóan kezdi elveszteni a türelmét.
- Igazán érdekes nevet adtak a szüleid – arcán szenvtelen mosoly terül el.
- Kislány, ez itt a rendőrség, mi nem viccelünk és nem is tűrjük a vicceket jól. Még egyszer kérdezem: neved?
- Tudtam, hogy előbb-útóbb tegezni fogsz. A nevem, pedig Mima. M, I, M, A. Négy betű, nem hiszem, hogy annyira nehéz lenne megjegyezni. Nem értem minek kell 5 percenként megkérdezni Pimasz úr…
- Mi a vezetékneved, Mima?
- Sajnos nincs vezetéknevem. Neked Pimasz úr mi az?
- Ne hívj pimasz úrnak! És ez itt nem kérdezz-felelek show, hanem kikérdezés, szóval, kérlek, fogd vissza magad!
- Elnézést. A te kedvedért, visszafogom magam.
- Remek. Akkor, egy ideig hanyagoljuk a név-témát. Miért törtél be abba az üzletbe?
- Mert tetszett az a ruha…
- És ezért el kellett verni az eladót?
- Ha nem akarta ideadni ajándékba, mégis mi más választásom lett volna?
- Akkor, ezt a témát is hagyjuk egy kis ideig. Még mindig nem jutott eszedbe a vezetékneved?
- Sajnos nem. És ha még háromszor megkérdezed, akkor sem fog eszembe jutni, ugyanis nekem olyan nem volt…
- Hol születtél?
- Valahol a Pokolban… Az a fickó egyébként azt írja, amit mondok? – a kérdezőbiztos bólint. – Ez esetben légy oly kedves, fiúka, és írd oda, hogy mennyire bársonyosan kellemes a hangom. Köszi!
- A Pokolban…érdekes. Kik a szüleid?
- Zseniálisak a kérdéseid. De nem tudom. Nekem nem volt gyerekszobám és ez nem a szüleim hibája volt, csak abból a tényből fakad, hogy nem volt gyerekkorom sem. Ebben az állapotban jöttem létre, ahogy most látsz, de nem tudom, hogy mikor és a helyet sem tudnám pontosan meghatározni. És amúgy sem illik a koráról kérdezni egy hölgyet, tisztelt rendőr bácsi…
- Te valamelyik bolondokházából szöktél?
- Mondhatjuk úgy is.
- Iszol?
- Inkább rágyújtanék.
- Nem úgy értettem…
- Sejtettem. De ilyeneket nem illik hölgyektől megkérdezni…
- Mivel magyarázod azt, hogy nem volt sem gyermekkorod, sem szüleid?
- Szóval, azt hiszed, elmebajos vagyok. Akkor, bevezetlek az én kis magánvilágomba, amiről te azt hiszed, hogy agyszülemény, de még sok hozzám hasonló lénynek ad otthont.
- Kérlek, tedd meg.
- Az alvilág az otthonom, démon vagyok. Ezt majd, kérlek, tüntesd fel valahová a foglalkozásom fölé, vagy valami.
- Amit csak óhajtasz… - a kérdezőbiztos szemmel láthatóan lemondott arról, hogy irányítása alatt terelje a beszélgetés menetét, és úgy beszél a nővel, mintha kiszolgáltatottja lenne. Engedi, hogy arról meséljen, amiről akar, nem szól közbe, ha közbe is vág, csak rábólint a nő valamilyen kérésére.
- Most miért lettél ilyen közömbös hirtelen?
- Kérlek, Mima, kíváncsi vagyok a történetedre.
- Igazán?
- Igazán.
- Szóval, az Alvilágban születtem. Szigorú biológia értelemben véve, nem is születtem, hanem megteremtettek. A teremtőm egy magas rangú démon volt, az Alvilágban csak Magister a neve. Különleges pasas volt, mindenféle butaságokat talált föl, gépezeteket alkotott meg hasonló.
- Miért beszélsz múlt időben róla? Meghalt?
- Igen.
- Nem tűnsz szomorúnak miatta.
- Nem is vagyok, én öltem meg…
- Csodás, folytasd, kérlek… - a kérdezőbiztos megtörten sóhajt.
- Mindig élete főművének hívott, hiszen én voltam az egyetlen élő alkotása. Azért teremtett, hogy tönkretegyek egy férfit. Csak a megrendelőnek nem állt szándékában átvenni engem, mert időközben elhalálozott, démoni körökben ez előfordul.
- És, mégis miből alkotott meg?
- Különböző varázslényekből. Ha valakiben megszeretett egy tulajdonságot, azt elrabolta és a szimpatikusnak ítélt tulajdonsága már az enyém.
- Szóval, ezért vagy ilyen komplex személyiség… - a kérdezőbiztos szemmel láthatóan belement a játékba. Rájött, hogy az őrült nőt csak így lehet kezelni.
- Valószínű.
- És miért ölted meg a teremtőd?
- Mert mint már mondtam, én nem egy vagyok a gépei közül. Nem vagyok báb, legalábbis, egy ideje nem. És nem tetszik, ha irányítani akarnak, vagy kordában tartani.
- Értem, Mima. Most elmegyek egy másik férfiért, akivel szeretném, ha elbeszélgetnél. Megvársz?
- Nem kell velem úgy beszélni, mint egy őrülttel… Tudom, hogy a pszichológusért mész… - megvárta míg a férfi távozott, majd felém fordult. – Hazudtam neki. Nem fogom megvárni…

A jelentés itt véget ér. A Mimanak nevezett elkövető, a 37-es ügy gyanúsítottja nyom nélkül tűnt el az irodából, M.L. törvényszolgát eszméletlen állapotban találtam és máig nem emlékszik semmire, az után, hogy a nő bejelentette: hazudott és nem fog engem megvárni.
Az ügy mindaddig lezáratlan marad, míg a gyanúsítottat nem kérdeztük ki szakszerűen és nem kerül egy betegségét megfelelő módon kezelni tudó otthonba.
Képesség:
Ha hinni kezdek ebben a természetfölötti világban, akkor azt kell mondanom, Mima képessége az érzéseken alapszik. Képes érzelmeket rávetíteni bárkire, a lehetőség a gyönyörtől a fizikai fájdalomig széles skálán járhat. Véleményem szerint ez az erő csak bizonyos hatótávolságon belül működik, mert amint távoztak a szobából a rendőrök, akiket Mima „képessége” segítségével kiüldözött, arról számoltak be, hogy a nyugtalan érzésük elmúlt. Azt is feltételezem, hogy Mima csak olyan érzéseket tud ébreszteni, melyek hozzá köthetők s az illetőket csak magával kapcsolatos érzésekkel töltheti el. Például, mikor megkérdeztem a kollégáimat, hogy mit éreztek, arról számoltak be, hogy roppant zavarta őket a nő közelsége, mások meg azt mondták, egyszerűen vágytak arra, hogy Mima megérintse őket. Persze, mindez csak feltételezés, mindenféle valóságalap nélkül, de tekintve a nőt övező furcsa eseményeket, jobbnak láttam eljátszani a gondolattal.

(Alapképesség:
Teleportálás: semmi nagy látványosság, egyszerűen köddé válik, viszont ahol megjelenik, ott fekete ködből jelenik meg.
Tűzgömb/Energiagömb: gyenge
)
avatar
Mima

Titulus : Komédiásnő
Hozzászólások száma : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Mima.

Témanyitás  Lupo on Kedd Jún. 28, 2011 7:16 pm

Kedves Komédiásnő!

Le vagyok nyűgözve. Nagyon szeretem az olyan karakterlapokat, amik maguk is egy történetet mesélnek el, főleg ha az ügyesen is van abszolválva. Számomra is kedves ez az írói hozzáállás, nagyon tudom élvezni mind az írását, mind az olvasását. Márpedig a tiedet rendkívül élveztem. Igazából ez a karakterlap már túl van azon, hogy a tartalmi hibákat boncolgassam, ugyanis azok nincsenek, így nincs is más dolgom, mint hogy elfogadom! Iratkozz fel avatar-foglalóba és irány a játék!

_________________

Mesélői szín: Sárga || Karakterlap || Levelesláda || Rám tartoznak: Avatar-kérelmek, démonos cuccok + ami van
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 585

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.