Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Roxana Lakrois

Go down

Roxana Lakrois

Témanyitás  Roxana on Vas. Júl. 03, 2011 12:18 pm

Név: Roxana (született Roxana Lakrois)
Születési hely, dátum: USA, Minnesota, Minneapolis; 1987. 02. 11.
Kor: 24
Kaszt: Démon (félig démon, magyarázat lejebb)
Lakhely: Alvilág, nincs a Földön lakhelye, szállodákban száll meg, ha a szükség úgy kívánja, esetleg más férfiaknál.
Foglalkozás: Fejvadász, rendes állása nincs, néha a munka érdekében beépül
Fegyver, varázseszköz: Egyszerű tör

Jellem
Jelleme szigorú, határozott, céltudatos, de mégis semleges. Tipikus gonosz. Megtörhetetlen, érzelmeket gyengeségnek tartja, senkit sem utál és nem is szeret, mert úgy vallja, hogy a gyűlölet elhomályosítja a célt. Nem igazán barátkozik, csak felszínes kapcsolatokat épít ki. Nem vágyik a hatalomra, csak végzi a munkáját. Nem válogat alvilági, földi és égiek között, ha arra megbízást kap, kegyetlenül leszámol bármelyikkel. Nem foglalkoztatja a jövője, az, hogy éljen, de azért mindig megtesz mindent, hogy a saját bőrét megmentse, másokért sosem tesz semmit, ha nem kapja meg a maga jussát. Senkit sem enged közel magához. Játékszerként kezeli a legtöbb lényt. Manipulatív személyiség, a munkája miatt. Bárminek képes kiadni magát, ha kell. Kitűnő színész. Alakításán szinte lehetetlen átlátni. Jelleme kicsit torz, a gyilkolási vágy hatalmas benne az évek során felhalmozódott düh miatt, persze mindezt elnyomva tartja, de mégis mindig ott van benne és fokozatosan növeli benne a tüzet.

Megjelenés
Általában feketebőr ruhákat visel. Lábbelije többnyire csizma, tűsarkú és sarkatlan egyaránt. Persze, ha az alkalom úgy kívánja, akkor egy-egy nőiesebb szandál ékesíti lábát. Néha erősen sminkelt. Tekintete hideg, szigorú, határozott. Szemei szinte világítanak. Járása határozott. Testalkata sportos, látszik rajta, hogy formában tartja magát. Tipikus megtestesült ördög hatást kelt.

Előtörténet
Kislányként egy vidéki nagyvárosban, Minneapolis-ban született, de anyja – aki, mint később kiderült egy démon volt - elhagyta őt születése után, így az apjával élt egy, a város közelében lévő farmon, onnan járt be iskolába minden nap, ami számára a rémálommal ért fel. Bár már kicsi korától fogva tudta, hogy van ereje mégsem használta. Apját szerette és úgy gondolta, hogy ezzel bajba sodorná. De persze ez a szeretet a kamaszkorral együtt teljesen átalakult. Apja szerette és mindent megadott volna neki, amire telt, de ez neki kevés volt. Anyai példa sosem volt előtte, így a különböző filmekből és a könyvekből vett példát. Kedvenc műfaja a horror volt, így az alvó gyilkos ösztön fel-feltámadt benne, de igyekezett elfojtani, hiszen a földön csak nem gyilkolászhat kedvére, noha az iskolában mindenki csúfolta. Tininek valóban nem volt szép, pattanásos és zsíros volt a bőre, és még a fogai sem álltak úgy, ahogy kellett volna. Testsúlygondjai is voltak, hiszen odahaza mindig zsíros ételeket evett. De egy idő után beleunt az egészbe. Fogszabályzóval rendbe hozatta fogait, a bőre szépen az idővel megszépült, alakját meg ő maga formálta olyanná, amilyen most. Sok erőfeszítés árán érte el mostani kinézetét.
Az apjára dühös volt mindig is, mert hagyta, hogy az anyja ott hagyja, az anyjára azért, mert ott hagyta, a világra a problémái miatt, az iskolájára a csúfolódások és az örökös terror miatt. Ám ez a kocka megfordult. Mikor elérte a megálmodott alakot az iskolában más szemmel tekintettek rá. Kivívta a tiszteletet magának. Persze már amikor bejárt, ugyanis ez nem mindig fordult elő. Droghoz csak néhány alkalommal nyúlt, de azt le is rakta, a cigire viszont rászokott. Nem volt szüksége sosem öngyújtóra, az ujjain keresztül is ott termett a láng, ahol kellett.
Az iskolai életét legjobban megkeserítő lány, aki gazdag, elkényeztetett és mind emellett mindig gyönyörű volt az, aki először Roxána gyilkos karmai közé került. A lányt elrabolta egy éjjelen a szobájából. Démoni teleportálással nem volt túl nehéz dolga. A lányt fogva tartotta, és éppen annyi fizikai kínt okozott neki, mint amennyi lelki kínt kapott ő a lánytól, majd megcsúfítva, örökre tönkretéve életét elengedte, hiszen az sokkal nagyobb szenvedés volt neki, mint a halál lett volna.
Ez volt az, ahol minden elkezdődött. Soha többé nem tért haza, mint ott hagyott maga mögött, hiszen hamar az egyik legkeresettebb személy lett, a megkínzott lány befolyáltsága miatt. Az Alvilágba ment le. Tárt karokkal fogadták már odalenn, noha addigra anyja már nem élt, mégis mindenki tudott Roxi létezéséről. Kezdetben „végrehajtóként” dolgozott, majd szépen lassan váltott önálló fejvadásszá. Kapta sorra a megbízásokat, ugyanis hamar az egyik legjobbá vált. Nagyon ritkán vétett hibát, de azt hamar ki is javította. Mindenkivel egyaránt leszámolt, ha a munkaadója úgy kívánta.
Most éppen az egyik új ügyén dolgozik, hogy mi is lenne az, majd idővel kiderül…

Képesség
Tűznyelő: Roxana különleges hatalommal rendelkezik. Képes tűz hőjét elnyelni, ezáltal felgyorsítani a természetes gyógyító képességét. A kisebb sebek és vágások a hővel való érintkezés után szinte azonnal begyógyulnak. A komolyabb csontrepedések, ficamok és törések pedig egy legfeljebb két óra alatt. Igazán súlyos sérülések regenerálásához azonban akár félnap is szükséges lehet. Halálos sebekből egyelőre még ő sem képes felépülni.
A képességből kifolyólak a tűzzel szemben szinte sebezhetetlen, a gyenge és a közepes tűzlabdák, hagyományos pirokinézis, csak enyhe fájdalmat okoz neki. Viszont a víz és a jég alapú támadások kétszer olyan hatékonyak ellene. Persze elég gyors, így az ilyen támadásokra kevés az esély. Ezenfelül elveszítheti regenerációs képességét, ha tartósan nyílt vízen tartózkodik, ám azt utána, amint víztől mentes helyre kerül, visszanyeri azt.

Alapképesség
Teleportálás
Tűzgömb (közepes)
avatar
Roxana
Démon
Démon

Titulus : Megtestesült ördög
Kor : 31

Hozzászólások száma : 6

Vissza az elejére Go down

Re: Roxana Lakrois

Témanyitás  Lupo on Hétf. Júl. 11, 2011 8:28 pm

Üdv Roxana!

Mit is mondhatnék... A karakterlapod minden betűjét élveztem, jó kis karaktert alkottál és nagyon örülök, hogy itt vagy. Very Happy Tehát nincs is más dolgom, mint hogy elfogadom a karakterlapod! Jó játékot és ne felejtsd el beírni magad avatar-foglalóba. Smile

_________________

Mesélői szín: Sárga || Karakterlap || Levelesláda || Rám tartoznak: Avatar-kérelmek, démonos cuccok + ami van
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 585

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.