Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Anne Seifried

Go down

Anne Seifried

Témanyitás  Anne on Kedd Aug. 09, 2011 8:28 am

Név: Anne Seifried
Születési hely, dátum: San Francisco, 1989. december 24.
Kor: 22
Kaszt: Boszorkány
Lakhely: San Francisco, Belváros
Foglalkozás: Otthon tanul. Egyenlőre munkanélküli.
Fegyver, varázseszköz: Egy könyv, ami még édesanyáról maradt rá. Minden benne van a boszorkányságról és emelett sok bűvige is megtalálható benne.

Jellem : Ismerj meg aztán megtudod ! Sokan talán különcnek mondanának. Talán van is benne valami. Szétszort, kicsit mogorva és ha kell bunkó vagyok. Sokak csak apuci kicsi lányát látják bennem. Pedig már elmúltam 22 ! Lázadó és nagyszájú vagyok. De valahol mélyen elbújt bennem egy lány, aki vágyik a törődésre a szeretetre. Csak győzd ki várni míg előbújik belőlem. Na meg persze viselj el ! Sok szerencsét !

Megjelenés :Mogyoróbarna szemek és jelenleg barna haj, némi szőkés tincsekkel. Van, hogy teljesen barna és előfordul,hogy szőke. Mikor milyen kedvem van ! Szépen ívelt szemöldök és kecses, de mégis a megszokottól jobban kiemelkedő áll. Átlagos testalkat, formás fenék, túlzottan nem nagy mellek. Laza, mit sem törődöm a divattal stílus. Néha persze, mikor olyan kedvem van én is sminkelek és megtalálom a nőiesebb ruhákat. De nem sokat foglalkozok a megjelenésemmel. Ha elítélsz ez miatt az mind a te bajod ! Engem nem különösebben hat meg.

Előtörténet
Hello Szia Anne vagyok ! Anne, aki mindig őszínte, kedves és becsületes. Akár egy angyal ! Elhitted? Pedig mindez még viccnek is rossz lenne ! Főleg az angyalos rész ! Nem azért, mert bámiféle problémám lenne az angyalokkal csak hogy is fogalmazzam?! Annak ellenére, hogy boszorkány vagyok még nem talált rám az a drágalátos védő angyalka ! De talán jobb is így.. Nincs szükségem rá ! Nincs szükségem erre az egész boszorkányos sz*rságra .. De mielőtt elítélnél és aztmondanád egy b*nkó, arrogáns, beképzelt kis p*csa vagyok hallgassd végig a történetemet. Ugyanúgy mint mindenki én is megszülettem. És hogy meglepetést okozzak 9 hónapra, ahogy mindenki más közeli testkapcsolat után. Igen a szexre gondolok ! Nem vagy még 18 éves? Töröld ki az előbb elhangzottakat! Tehát Ken baba és Barbie közeli ismeretséget szereztek és így lettem én. Így már világos? Oh igen ! Most az a kérdés fordul meg a fejedben, hogy miért papolok én ennyit erről, amikor már réges-rég felfogtad. Igazából én sem tudom, de ez lényegtelen is. 1989. december 24.-én születtem. Igen Karácsonykor és ezen nem kéne ennyire meglepődnöd. Hidd el ma már én sem örvendek neki, ugyanis rühellem a Karácsonyt ! Édesanyám és Édesapám persze kész áldásnak tekintették, hogy ezen a szent ünnepen születtem. Még mielőtt megkérdeznétek: Igen ! Engem és Kathrint, azaz édesanyámat nem hagyott el Jason, az apám. Tudom mostanában ez a divat, de én azért örültem, hogy volt aki belém nevelt egy kis férfiasságot is. Ne gondolj rosszra ! Arra célzok, hogy volt, aki önvédelemre is megtanított, persze ennyire azért ne szaladjunk előre. Átlagos gyermekkorom volt nem sok mindent mesélhetnék róla. Egy édesanya, aki otthon nevel, vigyázz rád, babusgat. Egyszóval elkényeztet ! Egy dús gazdag apa, aki a nyomozóként szolgál a rendőrségen. Mondhatni semmi panasz az életre ! Kathrin és Jason .. Illetve Kathrin Osment és Jasen Seifried mindent megadtak nekem, amire szükségem lehetett. Azonban egy dolgot nem közöltek velem, amiért egy életre megutálhattam volna őket, de nem így lett.

Egy szép márciusi estén, amikor a szobámban várom anyut és aput a szokásos monopolyzáshoz ordítozást és zörejt hallok. Mit sem sejtve lépkedek ki a szobám ajtaján odalopózva az emeletről levezető lépcső rácsaihoz. Apró szemeim elé tárul egy sötét alak, akinek a pofázmányát még soha életemben nem láthattam. Mindez nem is zavarna .. Azonban az már elég bosszantó, hogy ez az alak a következő pillanatban valami furcsa erőt képviselve Kathrint a falnak vágja. Kettőt pislogok, majd könnyes szemmel rohanok lefelé a lépcsőn. Ekkor apámat pillantom meg, ahogy egy pisztolyt tartva próbál védekezni. De a fegyver most semmit sem ér ! Egy röpke másodperc alatt a fegyver apu kezéből az idegen férfi kezébe kerül, majd egy kacajt megengedve magának megszólal. A fegyvert persze Jason felé tartva, hogy moccani se tudjon.
- Na ne szórakozzunk tovább ! Nekem a nő kell és nem kívánok vért ontani ! - Mondja mély, rekedtes hangon. Ekkor én már édesanyám karjai közt zokogtam a padlón.
- Ha okosak és nem ellenkeznek, akkor úgy cselekednek, ahogy azt én digtálom ! - Köszörüli meg a torkát, majd széles vigyorra húzza a száját.
- Tehát a következő a felállás. Jason, maga fogja a lányt és felmegy az emeletre. Én pedig ..- Tart kisebb szünetet, majd rám mutatva folytatja.
- Hiszen tudja ! Nem akarom ezt mind a gyereke előtt mondani ! És még néha nekem mondják, hogy tapintatlan vagyok .. Cöhh ! - Fejezi ki felháborodását, mikor minket ez csöppet sem érdekel. Apu odarohan hozzánk nem érdekelve, hogy a következő pillanatba lelövik vagy sem. Odaérve édesanyám szólal meg.
- Menjetek ! Ne haljon meg három ártatlan lélek, miközben egy áldozatot követel ! Szeretlek titeket. - Puszilta meg homlokom, majd csókot váltva apámmal elengedte a karom. Szemét behunyta, majd egy nagyot sóhajtott. Apám felkapott és elindult a lépcsőn felfelé. Persze mindezt kísérte az én hatalmas akaraterőm. Elvégre kihagyná meghalni az édesanyját? Ahogy bírtam kapálóztam, a lépcsőbe kapaszkodtam, üvöltöttem, ahogy csak a torkomon kifért, de mindez nem ért semmit apám erejével szemben. A vállamon éreztem Jason könnycsepjeit. Arcomon pedig a sajátjaimat. Egy utolsó pillantást vetve a nappalinkra láttam, hogy Kathrin nyoma elveszett a férfival együtt. Csak egy kék fény kísérte őket ..

Habár ebben a mai napig nem vagyok biztos, mert könnyes szemem alig maradt nyitva. Ekkor voltam 10 éves és mondanom sem kell 2 évembe került mire újra beszélni kezdtem. Legalábbis apámmal. Mivel két évet mulasztottam az iskolában, ezért túlságosan is levoltam maradva ahhoz, hogy diákok között tanulhassak. Apám fizetése megengedte, így magántanulóként folytattam. Mindent megtanultam, amit egy normális diák megtanulhatott volna. Talán még többet is. Koromhoz képest túl sok időmet kötötte le a tanulás. Ez amolyan menedék volt, hogy ne gondoljak a két évvel ezelőtt történt tragédiára. A tanulás és az, hogy minnél többet tudok a világról lefoglalt. Nem sokat beszéltem, de az irományaim mind a bennem rejlő tudásról árulkodtak.

Amikor betöltöttem a 17. életévemet és apám úgy döntött, hogy ez így nem mehet tovább beszélni kezdett a múltunkról. Születésnapi és karácsonyi ajándékomat nyitottam éppen ki, amikor megköszörülte a torkát. Pillantásom rászegeződött. Rosszat sejtettem. Kezét a vállamra helyezte, amire csak nagyot nyeltem.
- Anne. Beszélnünk kell. - Nézett rám, majd amint elkaptam a tekintetem az övéről megragadta az állam és maga elé húzta. Ekkor én felháborodottan felhúztam az orrom és így szóltam.
- Igen? És mégis miről? - Válaszoltam visszakérdezéssel.
- Arról, hogy mióta anyád elment te mást sem csinálsz csak tanulsz és tanulsz. - Vetette oda apám a problémáját.
- Tudod egy normális szülő örülne ennek ! - Mondom még mindig nyugodtan, de azért a hangomon érződik a rekedtség.
- De én nem örülök ! Szórakozz ! Szerezz barátokat. Az isten szerelmére 17 éves vagy már. - Emelte meg egy kicsit a hangját. Nem tűrtőztetve magam az ajándékot, amiben egy mobiltelefont pillantottam meg neki vágtam a falnak. Felpattantam és megindultam a szobám felé.
- Ha itt lenne anyád ő elbeszélgetne veled és megnevelne ! - Kiabálja utánam.
- De nincs itt ! Nem rémlik? Elengedted ! Hagytad, hogy elmenjen. - Ordibálom vissza könnybe lábadt szemekkel.
- Nem érted, hogy ennek a kib*szott életnek így semmi értelme? Hiányzik érted? - Omlok össze a szobám ajtaja előtt. Ökölbe szorítva a kezem ütök bele egyet a padlóba, majd síkítva sírok, mint aki a véres keze miatt sírna. De ez nem az a fájdalom. A szívem szúró érzése ez. Apám kezének simogatására és nyugtató szavaira merültem mély álomba. Mire reggelre felkeltem egyességet kötöttünk.

Gondolom kiváncsian várjátok mégis milyen egyességet köthet egy 17 éves lány az apjával. Nem szaporítom a szót bele is kezdek. Az én feltételem nem volt más, minthogy apám megtanítson minden harctudására, amit csak a rendőrakadémián tanult. Mindezért cserébe én pedig eljárok szórakozni és barátokat szerzek bármennyire is nehezemre esik. 19 éves koromra mindez annyira elfajult, hogy lány létemre az apámtól megszerzett harctudást felhasználtam olyanok ellen, akik egy rossz szót is szóltak ellenem. Magyarul: Egy két lányt és fiút, akiket nem igazán szívleltem kiráztam a gatyájukból. De fogalmazhatnánk úgy is, hogy a tökéletes kis pofi helyére egy szétvert, leköpött pofa került. Persze mindez nem józan ésszel történt. Legtöbbször bevoltam drogozva vagy éppen csak túl sokat ittam. Saját szerencsétlenségemre a San Francisco-i zsaruk mind ismerik az apámat, így az ügyet rábízták. Sok veszekedés, verekedés és végül a legdurvább az elszökés következett be. San Franciscoból New Yorkba rohantam a Jasontől ellopott pénzből. Mindenre gondoltam, mikor már a a New York-i hotelszobámba landoltam kivéve egy dologra. Jason nyomozó. És mégis ki ismerne jobban engem, mint ő. Mondanom sem kell az álomélet nem tartott sokáig. Bár ez inkább hasonlított rémálomhoz, mint álomhoz.

Egy elég zűrös buli után érkeztünk meg a hotelszobámba a haverokkal. Persze megint bedrogozva. Talán ezért is tudtam be a képességemet képzelődésnek, a drog hatásának. Igen a boszorkány képességemről beszélek. Az éjjel folyamán, amíg a buli zajlott a földön ücsörögve megpillantottam anyámat. Beszélt hozzám. Azt mondta szeret, de mire én is megszólalhattam volna a kép eltűnt. Nem láttam többé anyámat. Oda képzelhettem az alakját, akkor se beszélt hozzám. Nagyokat pislogva vetettem be magam az ágyamba a sok pasi és csaj közé. Reggel hulla fáradtan, kócosan és irtó büdösen keltem a kopogtatásra. Gondoltam a szobaszervíz az, így szédelegve, de ajtót nyitottam. Saját meglepettségemre apámmal találtam szemben magam. Egy nagy pofonnal fogadott, ami éppen elég volt a kijózanodáshoz. Már épp emeltem volna a kezem, hogy visszaüssek, de ő gyorsabb volt és lefogott. Felkapott, majd a kocsijába dugott és rám zárta az ajtót. Intézte a számlát a hotelben tett károkért, majd beült a kocsiba és eget rengető szidalmakat szórt rám. Nem sok értelme volt, mert a hátsó ülésen elfekve a horkolásom zavarta meg.

Nem gondoltam volna, hogy 19 évesen még mindig drog elvonón leszek. A 20. évem betöltésére már teljesen tiszta voltam. Nem cigiztem, nem drogoztam, inni meg csak titokban. Újabb Karácsony, újabb születésnap. A kandalló előtt melegedtem át, mikor apám átnyújtotta az ajándékomat. Volt benne egy telefon és egy kép, amin én vagyok, anyu és apu. Lesütöttem a szemem, majd végig húztam a kezemet a képen. Jason szemébe néztem és könnyes szemmel, de rá mosolyogtam. Azonban a mosoly egy röpke pillanat alatt lehervadt. Helyette egy meglepődött arc látszódott. Dadogva, de megszólaltam.
- Anya? - Nézek kérdőn apám háta mögé.
- Anya? Képzelődsz lányom?- Nézz rám felvont szemöldökkel apám, azonban, amikor megfordult tátva maradt a szája. Amint megpillantotta Kathrint megdörzsölte a szemét. Azonban utána is ugyanúgy őt látta.
- Anne. Boszorkány vagy ! Ez a képességed. Jason ! Szeretlek titeket. - Hallatszott az a szépen csengő hang anyám szájából.
- Bo..boszorkány? Képesség? Hogy mi? - Kérdeztem értetlenkedve, de ekkorra már édesanyám képe eltűnt és Jason szorító érintését éreztem magamon.
- Képesség? Mi volt ez apa? Kezd a fejemben minden összezavarodni. - Böktem ki, de amint Jason válaszolhatott volna elájultam.

22 éves vagyok és mostanra már tudom, hogy anyám boszorkány volt és, hogy ami akkor elragadta egy mágikus lény volt. Nem tudom mi lehetett, de megkeresem és bosszút állok rajta. Hogy mi történt az elmúlt időben? Ha már ilyen szépen elmeséltem mindent, akkor a the end-et sem hagyhatom le. Én Anne Seifried a saját életemet élem. Miután már tudom honnan származom és mi a képességem elköltöztem apámtól külön lakásba és új életet kezdtem. 22 éves létemre a sok tudás ellenére olyan tudatlannak érzem magam, hogy az szinte már veszélyes. Olyan, mintha még mindig gyerek lennék, de ez nem így van. Munkanélküli vagyok és még mindig apám tart el. Ennek ellenére próbálok, úgy élni, mint egy átlagos lány. Nem akarok tudni semmit a boszorkányságról, főleg nem a képességemről. Puszta kézzel akarom kinyírni azt a mocskot, aki elragadta anyámat. Na és most ítélkezz rólam. Lehet egy hisztis kis p*csa vagyok, de vigyázz velem, mert a haragomat nem biztos, hogy megakarod ismerni. Pá puszi ! Anne voltam.


Képesség

Alapképesség
Bűvige (Gyenge.)
Rituálé (Gyenge.)

Egyedi: Megidézés.
Képes vagyok megidézni elhunyt és még élő alakokat. Mindez eddig kétszer sikerült és, ami azt illeti véletlenszerűen. Még nem tudom kezelni a képességemet és, ami azt illeti nem is nagyon vágyom rá. Miközben édesanyám megjelent beszélt is hozzám. Eltudta volna mondani ki vitte el és mit csinált vele, de 2 percnél tovább nem bírtam fent tartani az alakját. Gyakorlásra és a megfelelő emberre van szükségem, aki segít nekem. Talán egy fényőrre, bár ez még viccnek is rossz lenne.
avatar
Anne
Boszorka
Boszorka

Titulus : Revolution.
Hozzászólások száma : 97

Vissza az elejére Go down

Re: Anne Seifried

Témanyitás  Vienne on Kedd Aug. 09, 2011 8:39 pm

Miss Lázadó!

Sajnálom, ami anyukáddal történt, de biztos vagyok benne, hogy meg fogod állni a helyed ebben a mágikus világban. Fényőrrel, vagy az nélkül... de hidd el, jobb fényőrrel. Baromi hasznos kis tartozékok! Wink * azért körbenéz, a sajátja nem hallja e ezt.*
Egy szó, mint száz: ELFOGADVA! Iratkozz fel a megfelelő helyekre, majd irány játszani!

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Anne Seifried

Témanyitás  Anne on Kedd Aug. 09, 2011 8:44 pm

AnnieA hozzászólást Anne összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 29, 2011 12:47 am-kor.
avatar
Anne
Boszorka
Boszorka

Titulus : Revolution.
Hozzászólások száma : 97

Vissza az elejére Go down

Re: Anne Seifried

Témanyitás  Anne on Szer. Dec. 28, 2011 2:53 am

Boszorkányokkal való kapcsolatom:

Adaline Cortez.

Helyszín: Caffe Trieste

Ahogy megismertem: Épp édesapámhoz tartottam a kávékkal, amikor Ada véletlenszerűen belém botlott és az italokat rám borította. Bocsánatkérésként meghívott egy finom kapucsínóra.

Kialakult véleményem: Kedves, határozott és jófej. Másoknak jót akaró.Milo „Seewolf” Battaglia.


Helyszín: Központi Kórház

Ahogy megismertem: Kellő képen hisztis állapotban és a lehető legrosszabb formámban. Nem voltam hajlandó kivárni a soromat ezért reklamáltam és kiabáltam az orvossal, majd végül Milo indult a segítségére, hogy engem lenyugtasson.

Kialakult vélemény: Olyan férfi, aki nem egy r*bancot keress maga mellé. Szerintem még az egy éjszakás kalandban sem lenne benne. Az igazáért mindig harcol és ez miatt idegesítő is. De boszorkány és lényegesen tapasztaltabb, mint én.A hozzászólást Anne összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 28, 2011 3:08 am-kor.
avatar
Anne
Boszorka
Boszorka

Titulus : Revolution.
Hozzászólások száma : 97

Vissza az elejére Go down

Re: Anne Seifried

Témanyitás  Anne on Szer. Dec. 28, 2011 3:05 am

Fényőrökkel való kapcsolatom:

Jason Faraday


Helyszín: 7th Heaven Club, Kicsi Annie otthona

Ahogy megismertem: Épp egy balhés buli közepén téptük egymást egy csajjal, amikor felbukkant Jason és lefogott, majd hogy lenyugtasson meghívott egy italra. Legvégül kint a padnál eltüntette a karmolásnyomokat a kezemről és bebizonyította, hogy ő tényleg egy fényőr.

Kialakult véleményem: Mások dolgába beavatkozó, védelmező és megnyugtató jelenség. Könnyen feltud zaklatni, ha a múltamról beszél vagy, ha az Annie becézést alkalmazza. És mindezek mellett tudni kell vele kapcsolatban, hogy megijeszt a tudat, hogy kezdek érzelmeket táplálni iránta.


avatar
Anne
Boszorka
Boszorka

Titulus : Revolution.
Hozzászólások száma : 97

Vissza az elejére Go down

Re: Anne Seifried

Témanyitás  Anne on Szer. Dec. 28, 2011 3:23 am

Démonokkal való kapcsolatom:

Refero [ Scarlett-ként megismerve ]

Helyszín: Tengerpart, 7th Heaven Club

Ahogy megismertem: A parton ücsörögve egy kis magányra vágyva gondolkodtam ez elmúlt napokon, amikor egy szinte tökéletes csajszi takarta el a napot előlem és csatlakozott hozzám, majd bele is kezdett a csevegésbe.

Kialakult véleményem: Szép, tökélete és olyan balhés, mint én. Kiismerhetetlen és mindig tud meglepetéseket okozni. Kedvelem és biztos lesz még pár vad éjszakánk.Zsaklin

Helyszín: Zöld sarok

Ahogy megismertem: Ez nem lesz egy szép történet. Apám tanácsára benéztem ebbe a boltba és megismerkedtem a gyógynövényekkel, de társaságként Zsaklint kaptam. Már az elején nem jöttünk ki jól és a végére az a helyzet állt fel, hogy ellenségekként tekintettünk egymásra. Végül kaptam is egy ajándékot tőre: Egy sebet, amit a r*hadt kis tőrével okozott nekem.

Kialakult véleményem: Szép, de egy idegesítő, arrogáns, beképzelt picsa. Okos és rafinált, de mindezek mellett gyűlölöm és nem kívánok vele többször találkozni. Majd talán csak akkor, ha eljön a bosszú ideje.
avatar
Anne
Boszorka
Boszorka

Titulus : Revolution.
Hozzászólások száma : 97

Vissza az elejére Go down

Re: Anne Seifried

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.