Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Moose

Go down

Moose

Témanyitás  Moose on Pént. Aug. 12, 2011 11:04 am

Név: Moose
Születési hely, dátum:Alvilág 1934.08.18
Kor: 77
Kaszt:Démon
Lakhely: Nincs
Foglalkozás: -
Fegyver, varázseszköz: Egy kis tőr.

Jellem

Első ránézésre egy egyszerű tinédzsert láthatunk, akinek megvannak a problémái. Persze ő nem ember így a problémái se éppen ilyen egyszerűek. Határozatlan és bizonytalan talán kissé naiv is. Irányítható és inkább tűrni szokott mintsem kiállni magáért. Habár démonnak született, nem állnak tőle messze az emberi érzelmek. Tud szeretni, megbocsátani. Különbséget tud tenni a jó és a rossz között, de nincs ellenére rosszat tenni.

Megjelenés

Ránézésre alig lehet tizennyolc évesnek mondani a fiút. Kifejezetten alacsony és elég vézna gyerek, könnyen el tud tűnni a tömegben. Talán csak hosszú göndör haja az ami árulkodó. Öltözködési stílusa főleg az utcai táncosokhoz és laza kölykökére hajaz. Közöttük élt sokáig így főleg ez ragadt rá. Magas szárú cipők, buggyos farmerok, trikók és több laza ing alkotja ruhatárát.

Előtörténet

Mindenfelé vannak démon klánok, csoportok vagy körök melyek háborúban állnak. Akár egymással, vagy a jó szolgáival. Volt egy csoport mely erősen arra vágyott, hogy legyőzzék a fődémont, és helyére kerülve új rendet alakítsanak. Ostobák voltak és nagyra tartották magukat. Legalább azzal tisztában voltak, hogy Lupot szinte lehetetlen legyőzniük, a képességével bárkit kiszúr és elsöpri őket. Ezért nekiláttak alkotni egy titkos fegyvert mellyel talán győzhetnek. Soha előtte nem próbálkoztak ilyennel, egy démont próbáltak alkotni, aki képes lesz hatástalanítani majd az erejét. Az ő szerencsétlenkedésükből keletkezett egy srác. Kezdők voltak nagyra vágytak így persze várható volt, hogy az eredmény nem lesz tökéletes. A fiú kit létrehoztak démoni örök életet kapott, képes volt teleportálni, és rendelkezett azzal a passzív képességgel, amire áhítoztak. De ez nem csak a fődémonra, hanem minden varázslényre hatással volt, aki a fiú közelébe került. Minden mágia használhatatlanná vált. Aki csak a fiú közelében tartózkodik halandó emberré válik és se teleportálni, bűbájt szórni, vagy egyedi képességet nem tud használni.
A démonok lebuktak tervükkel, és bár az udvar katonáit is váratlanul érte a dolog, legyőzték a őket, viszont a fiúnak sikerült elmenekülnie. Az alvilágban menekült és sok évet töltött ott, nem is tudva a felszíni világ létezéséről. Lassan tanult, és okosodott, de folyamatos félelemben élt. Határozatlan volt, és sokakban megbízott, akik végül ellene fordultak persze. Mígnem megtalálta az emberek világát. Elmenekült közéjük és lassan egy lett közülük. Alapból nyitott volt az emberi érzelmekre, ráadásul közöttük nem tűnt fel a képessége. Bár elvegyült, nem volt hol laknia és az utcán volt kénytelen élni. Sokszor került rossz társaságba. A baj újra és újra megtalálta. Hogy épp lopásként vagy drog dílerkedésként az változó volt. Számára csak az volt fontos hogy életben maradjon.
Bár emberi lett nem vált teljesen jóvá. Tudta mi az erkölcs, és hogy mi a különbség a jó és a rossz között, de az alvilágban és az utcán muszáj volt rossz dolgokat művelnie, így nem zavarta. Egészen az ezredfordulóig viszonylag békésen élt az alvilágot kerülve. De ekkor az égiek és boszorkák találtak rá és kezdték el üldözni, így most felváltva bujdokolhat az alvilágban vagy az emberek között. Egyetlen célja, hogy nyugodtan élhessen, de elég naiv hozzá, hogy újra és újra elhiggye másoknak, segíthetnek ebben. De ők mind csak kihasználják saját céljaikra.

Képesség

Teleportálás
Passzív képesség: A közelében minden mágia megszűnik. Senki se képes teleportálni, tűzgolyót használni, igézni vagy hasonló. Amíg a közelében vannak olyanok, mint az egyszerű emberek.
avatar
Moose
Démon
Démon

Kor : 83

Hozzászólások száma : 11

Vissza az elejére Go down

Re: Moose

Témanyitás  Vienne on Szomb. Aug. 13, 2011 4:29 am

Démonok gyöngye!

Na ez az, ami leginkább csak ironikus hangvételben hangozhat el veled kapcsolatban... Razz
Lehet, hogy nem vagy egy hataloméhes, vérengző démon, de talán éppen ezért imádom a karakter koncepcióját.
Egy szó, mint száz, kivetni valót nem találtam a történetedben, így tehát ELFOGADLAK!

Foglalj avatart, és irány játszani!

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.