Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Axel D. Vixil.

Go down

Axel D. Vixil.

Témanyitás  Axel on Vas. Aug. 21, 2011 4:19 amNév: Axel D. Vixil.
Születési hely, dátum: USA, California, 1981.12.02.
Kor: 30.
Kaszt: Boszorkány
Lakhely: North Beach – kert város
Foglalkozás: Unatkozó milliomos, bróker
Fegyver, varázseszköz:-

Jellem
Ezt a kérdést soha nem szeretem, mert én máshogy látom magamat, ami szerintem normális. Sokan mondanak ezt, az rólam melynek a fele sem igaz. Mint ahogy az sem, hogy egy bunkó kéjenc vagyok. Nem, nem vagyok az, bár szeretem a csini csajokat és az alkoholt sem vettem meg. Ez még nem bűn! Főleg, hogy azok a lányok is szeretnek engem. Ez az élet rendje, mely nem is lehetne másképp. Ja, igen, adjuk még hozzá, hogy dohányzom is, bár akkor sem gondolom, hogy az életvitel, melyet folytatok bűnös lenne, inkább izgalmasnak nevezném mintsem másnak. Szerintem tök laza srác vagyok és szeretek bulizni. Az őrültségek is hozzám tartoznak, melyeket véghezviszek. Nem foglalkozom azzal, mennyire vad az ötlet, csak érezzem jól magam közben. Azt is meg említenem, hogy olykor elszalad velem a ló, de senki nem tökéletes. A lényeg, hogy ismerj meg és megtudod milyen is vagyok.

Megjelenés
Barna hajam van, melyhez csak is mogyoró barna szemek társulhatnak. A bőröm színe kellemesen napbarnított, bár nem napozok. Azt hiszem, ki lehet jelenteni, hogy ing mániás vagyok. Nagyon ritka az mikor nem egy Armani ingbe tündöklöm. Nálam első a minőség és mióta az eszemet tudnom, ez nem is volt másképp. Ráadásul egy bróker nem jelenhet meg mackó naciban. Ennél többet nem tudok a megjelenésemről írni. Ha valakit érdekel, az nézze meg a saját szemével.

Ráadásul kedvem sincs ezt a tesztet kitölteni, de Fater, azt mondta ez kell valami boszorkányos regisztrációhoz, amint sajnos meg kell ismételni időnként. Nem hiszem, hogy sok mindennel bűvölt volna a múltkori után.....

Előtörténet

Születés:
Megszülettem, bár ahogy anyámék mesélték, nem volt egy könnyű menet. Nekem igazán egyszerű volt, mert csak ki kellett bújnom.
A hó, már egy hete megállás nélkül szaladt és attól féltek, hogy édes anyám nem jut el a kórházban, időben. Ezért szeretek volna fogadni egy bábát, hogy a házban szülessek meg. Szerencséjük volt ugyanis találtak egyet, de nem bizonyult hasznosnak. Azért, mert amit a bába hozzám ért, azon pillanatban jégé fagyott. A képességem már az első percekben megmutatkozott. Meglepődés azonban nem volt, hiszen a mi családunk ősidők óta birtokolja a mágia eme ágát. Ennyit tudok a születésemről és a körülményekről.

Család:
A Vixil família elég régi ahhoz, hogy ősrégi jelzővel illessem. Soha nem érdekeltek a családi hagyományok és maga a család sem. Apám és anyám azok, akik közel állnak hozzám és pont mondat vége. Nem érdekelnek a család körül lengő titokzatosságok és a szóbeszéd sem. Kitudja, hogy igazak e egyáltalán? Nem voltam ott, úgy hogy....
Azzal sem foglalkozom, hogy a család tiszta vérvonalát őrizni kell. És? Mit érdekelnek engem mások. Nehogy már azért ne tekerjek egy csini csajjal, mert nem tiszta a vére. Amúgy is béna szöveg lenne, ha azzal indítanék: „Szia szívi, tiszta a vérvonalad? Ha nem, akkor pápá” Tök béna, ráadásul nem tervezek tartós kapcsolatot. A gyerek meg szóba sem jöhet!
A családi vagyon sem most keletkezett. Dédapám kapargatta. Igazából annyira nem kellett neki, mert részvényekbe fektette. Mint ahogy mindenki ő is kicsiben kezdte, de hamar rájött, hogy kiváló érzéke van a tőzsdéhez. Bróker lett, ahogy apám is. Mondhatni ez nálunk családi szokás vagy inkább örökség, de csak férfiágon. Anyám nem ért a tőzsdéhez és soha nem is érdekelte. Amin nem csodálkozom, mert egy művész lélek. Egész pontosan festő. Talán felmerül a kérdés, hogy botlottak egymásba a szüleim. Egy kiállításon találkoztak. Anyám a műveit próbálta eladni, apám meg volt olyan hülye, hogy felvásárolja, szinte az összeset csak azért, mert tetszett neki egy nő. Fiatalság bolondság szokták volt mondani. A taktikája még is bevált, hiszen megszülettem.

Gyermek kor:
Lehet, hogy másoknak természetes az óvoda és az iskola, de nekem nem volt benne részem. Pályafutásom ebben a két tanintézményben gyorsan lejárt volna, hiszen bármihez értem az jéggé fagyott. A szüleim tanítottak technikákat, hogyan kéne kordában tartanom a képességem, de egyik sem volt valami hasznos. Maradt a magántanuló státusz és szerep is. Egy idős boszorka tanított a szüleim házába. Hát az a nő, nem volt kis pályás. Egyrészt iszonyat ronda volt és még bibircsókja is akadt. Más részt nagyon szigorú volt. Csak a tanulás és a tanulás. Ha nem a varázslásról tanultam akkor emberi dolgokkal tömte a fejemet mint pl föci vagy töri. Ami persze hasznos, csak unalmasnak találtam. Azt hiszem égetni való gyermek voltam. Amit én megfagyasztottam, azt anyám leolvasztotta. Szegénynek volt munkája bőven, de ha már irányítani tudja, a tűzet ez nem lehetett olyan nagy probléma. Nekem nem tűnt annak. Természetesen megköthették volna az erőmet, míg nagyobb nem leszek, de a szabad fejlődésben hittek akkoriban, így nem tették. Más említésre méltó esemény pedig nem jut eszembe.

Serdülés:
Ahogy serdültem úgy lettem egyre okosabb és fogékonyabb a mágiára is. Még mindig nem voltam képes irányítani az erőmet, és amihez hozzá érem az bizony jégé dermedt. Egy napfényes délután viszont apám megtalálta a tökéletes ellenszert. Úgy emlékszem arra a napra, mintha tegnap lett volna.
- Fiam, gyere, mutatok valamit * Kukkantott be a szobámba. Én foci mecset néztem, de nem volt valami izgalmas találkozó, ezért zokszó nélkül követtem a nappaliba. Ahogy anyám arcát fürkésztem, izgatottnak tűnt, akkor nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Leültem velük szembe s vártam, hogy mit szeretnének.*
- Bogaram mivel még mindig nem vagy képes uralkodni az erődön, kitaláltunk valamit. Tudod nem jó nézni, ahogy kimarad a tinédzser kor az életedből.* Csak vállat vontam, mert már bele törődtem. Nem is tehetem mást, hiszen a szobám simán elmenne a déli sarkon egy luxus kéglinek. Én nem fáztam benne és annak ellenére, hogy jég vett körül egész lakályos volt.
- Ne törődj vele anya* Mosolyodtam el, nem akartam, hogy szenvedjen helyettem is. Mindig is aggódó típus volt, de azt hiszem egy anyának ez a sorsa.*
- Van egy ajándékunk a számodra* Jelentette ki apám öblös hangján s egy kesztyűt nyomott a kezembe. Már számoltam a másodperceket, de az anyag nem fagyott meg, ami nem kicsit lepett meg.*
- Különleges anyag, és amíg nem uralod magad, addig normális lehetsz.* Virult fel anyám arca, de az én örömöm elmaradt.*
- Normális? Azt hiszem, a normális emberek nem hordanak kesztyűt állandóan* S ezzel otthagytam őket. Minden voltam csak épp normás nem.

Hogy hordtam e? Persze, de akkor sem voltam teljes. Ezekben az időkben kezdtem többet gyakorolni s némi siker élményem is akadt. Még mindig minden megfagyott melyhez hozzá értem, de már képes voltam formálni az elemet, vagyis annak egy részét.

20-as éveim:
A kesztyűs korszaknak vége szakadt szerencsére. Nem kis munkámba került, de azt hiszem megérte. Azt nem mondanám, hogy teljesen tudom uralni és mai napig előfordul, hogy megfagyasztok dolgokat vagy épp embereket. Szerencsére jóval ritkább, mit korábban s mivel kinyílt előttem az élet bele is vettem magamat rendesen. Bulik, csajok és tivornyázás. Ez jellemezni ezt a korszakomat. Aztán elkezdtem tőzsdézni, mert mindig is vonzott. Először csak ügyfél voltam, de egyre jobban kezdtem bele mélyedni ebbe a világba s végül bróker lett belőlem. A család pénzét forgatom főként, de olykor akad piszkos üzletem is. Szeretem tisztára mosni a pénzt. Most pedig a 30-at taposom és hogy mi lesz azt még nem tudom.

Képesség
Bűvige: közepes
Rituálé: közepes

Egyedi:
A jég az elemem, mely teljesen átjárja a testem. Hogy ez mit jelent? Azt hiszem, nyugodtan lehetne jégembernek nevezni vagy valami hasonlónak. A bőröm pár fokkal hidegebb, mint az átlagemberé. Ha valakihez hozzá érek és nem tartom kordában az erőmet akkor szoborrá változik. Képes vagyok kiolvasztani, de nem azonnal. Ez még nem működik valami tökéletesen. Képes vagyok bármit formálni a jégből. Legyen az egy virág vagy egy dárda. A legjobban akkor használom a képességem ha víz van a közelembe. Teljesen mindegy, hogy egy izzadság csepp vagy egy egész óceán áll a rendelkezésemre. Természetesen a nagyobb víz mennyiség jobb. Akkor erősebben tudom megkötni a kristályokat. Ha nincs folyadék akkor is képes vagyok a teremtésére, csak akkor nem olyan erős. Egyetlen ellenszer ellenem a tűz és a meleg. Ha napos az idő az rám is hatással van. Hajlamos vagyok megfázni és sajnos az általam teremtett jég sem tart sokáig. Nem véletlen, hogy utálom a napos időszakot!A hozzászólást Axel összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Aug. 27, 2011 10:48 pm-kor.
avatar
Axel
Boszorka
Boszorka

Titulus : Fridzsi-man
Hozzászólások száma : 82

Vissza az elejére Go down

Re: Axel D. Vixil.

Témanyitás  Vienne on Csüt. Szept. 01, 2011 1:14 am

Helló Fridzsi-man!

A javítással így már tökéletes a történet, szóval nem is szaporítom a szót: ELFOGADLAK!
Azért az oldalt nem megfagyasztani ám! Wink

Iratkozz fel avatar foglalóba, és ahova még kell aztán irány játszani!

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Axel D. Vixil.

Témanyitás  Axel on Vas. Okt. 30, 2011 6:08 am

Október 1:
Nem gondoltam volna, hogy ez a szörnyen napfényben tündöklő délután jó is lehet. A kikötőben sétáltam Denissel az egyik barátom kutyájával mikor bele botlottunk egy leányzóba. Először az járt a fejembe, hogy biztos el távot kapott az egyik intézetből, de rá kellett jönnöm, hogy inkább fura mint örült. Van benne valami, melyet nem tudnék megfogalmazni, s ez az érzés marasztalt akkor ott. Egész kellemes társaságnak bizonyult s úgy érzem a közelében, hogy képes belőlem előhozni a gyereket. Nekem a gyerek kor kimaradt, de olyan mintha ismét átélném egy részét. Azt hiszem megkedveltem a gyermeteg Wandát.

avatar
Axel
Boszorka
Boszorka

Titulus : Fridzsi-man
Hozzászólások száma : 82

Vissza az elejére Go down

Re: Axel D. Vixil.

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.