Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Gabriel Brightmore

Go down

Gabriel Brightmore

Témanyitás  Gabriel on Vas. Aug. 21, 2011 10:03 pm
Név: Gabriel Brightmore.
Születési hely, dátum: 1984.07.29. Nagy Britannia, London.
Kor: 27.
Kaszt: Boszorkány.
Lakhely: Belváros.
Foglalkozás: Író.
Fegyver, varázseszköz: Bőr karkötő, ami segít neki abban, hogy a mások által rá kifejtett varázslat lassabban hasson, legyen az ellenfél akár démon, akár gy másik boszorkány.

Jellem: Gyermek és tinédzser évei alatt problémás személyiség volt, amire az illegális szerek, az alkohol és cigaretta fogyasztása is rátett egy jó nagy lapáttal.
Miután újra „tiszta” lett, visszatalált önmagához. Minden helyzetben higgadt tud maradni, ezért is nehéz veszekedést kezdeményezni vele. Talán ez is az oka a feleségével köttetett felhőtlen, gond nélküli házasságának. Udvarias és segítőkész természet.
Igazi vérromantikus pasi, tökéletes férj ideál. Lételeme a bókolás. Humora inkább cinikus, amiben talán a munkája is közrejátszott az évek során. Író létére tökéletes „beszélőkével” rendelkezik, jól használja a szavakat. Általában szóban „támad”.


Megjelenés:[/b] Harmincas éveihez közelítő férfiról van szó. Fekete haj, világoskék szemek, amiknek már több hölgy is áldozatául esett.
Nem viszi túlzásba az öltözködést, de az elmondható róla, hogy ha olyan alkalom adódik, akkor bizony ad magára. A kényelem fontos számára, amit általában farmernadrágban és ingekben lel meg.
Haja általában összekócolódott tincsekben foglalja el a fejét. Semmi pénzért nem fésülködne meg.
Arca borostás, az alakja pedig férfias. Semmi kigyúrtság, ám arra mindig odafigyel, hogy fitt maradjon.Előtörténet:
Az ember nem mindig képes arra, hogy a szeretett gyermekeinek maximális odafigyelést tudjon nyújtani. Sophia és Peter boldog házasságban élték mindennapjaikat. Oda voltak a munkájukért.
Hatalmas, öröklődő családi vállalkozás volt a kezükben, ami kellő beruházásokkal gyarapította a családi kasszát.
Soha nem gondoltak családalapításra. Igazából felelőtlenek is voltak a szülői szerepre. Egy aranyhalat sem volt tanácsos rájuk bízni. A vállalkozás töltötte ki az életüket, tulajdonképpen az volt az ő gyermekük, ám évekkel később mindez megváltozott és nem vártan megszületett első lányuk Amanda, négy év elteltével Miranda, végül az utolsó gyermek, Gabriel is meglátta a napvilágot, három évvel Miranda születése után.
A házaspár addigi békés és felhőtlen életükbe, meteorként csapódott be a gyereknevelés terhe, ám –mivel megtehették- egész könnyen megoldották a felmerülő „problémákat” és dadákat, nevelőket fogadtak föl a gyereknevetéstől hangos házba.
A három gyerekes szülők hamar hozzászoktak ahhoz a „luxushoz”, hogy nem kellett aktívan kivenniük a részüket a gyereknevelésből. Sűrűn volt rá példa, hogy a vállalkozás tovább terjesztése érdekében már országokba utaztak, előadásokat tartottak a jövőt illető terveikről. Ezek alatt a távollétek alatt a felfogadott nevelők viselték gondjukat a gyerekeknek.
Peter és Sophia legalábbis ebben a hitben éltek. Soha nem tudhatod, hogy kiben bízhatsz!
A nőnek és a férfinak sejtésük sem volt arról, hogy a házban gonosz erők uralkodnak és, hogy mire visszatérnek, minden megváltozik.
Amikor hazaértek, a három gyermekükből már csak egy volt a házban. Gabriel, aki keservesen sírt az ágyában a takarója alá bújva.
A ház fenekestül fel volt forgatva, a két lánynak nyomuk sem volt.
A szülők hazaérkezése előtt alig egy órával fosztották ki a dadáknak hitt démonok a házat és vitték el Amandát és Mirandát, mivel holttesteket, vérnyomokat nem találtak.
Ez után a tragédia után tudatosult a szülőkben a tény, hogy menekülniük kell, ha magukat és Gabrielt is biztonságban akarják tudni.
Tudták, hogy a saját lábukra kell állniuk és azt is, hogy többet senkiben sem bízhatnak. Londonból Spanyolországba menekültek, ahol egy eldugott kis falucskában leltek ideiglenes szállásra.
Egy fényőrt kértek meg arra, hogy kössék meg a fiuk erejét. Így akarták őt megóvni a mágia veszélyes világától. Peter- csapatokat szervezve- kutatni kezdett a lányok után, Sophia pedig anyaként kezdett el tevékenykedni fia körül. A vállalkozást új otthonukból irányították tovább.
Az idő azonban nem állt meg, Gabriel cseperedett, a nővérei viszont nem kerültek elő soha.
Sophia és Peter elkeseredetten adták fel a reményt és teljesen magukba zuhantak, nem foglalkozva fiuk sorsával. A fiú tizenöt éves volt, amikor problémás kamasz vált belőle. Egyre többet maradt ki esténként otthonról a „baráti” társaságával. Szülei persze büntették ezért, ám minél jobban tiltották, Gabriel annál is inkább csinálta és fokozta a dolgot az alkohollal, cigarettával, amikhez végül az illegális drogok is társultak. Szüleitől pénzt lopott, hogy hozzá tudjon jutni a napi adagjához. Tizennyolc évesen, egy nehezen megszerzett érettségivel befejezte a tanulmányait. Sokkal többet tartózkodott az utcán, mint a saját otthonában. Sophia és Peter már nem tudtak semmiféle hatást gyakorolni rá, így hát végső elkeseredettségükben, ahelyett, hogy segítettek volna fiuknak, kitagadták a családból, Gabriel pedig végleg egy nincstelen utcakölyök lett.
Egészen húsz éves koráig folytatta ezt a helytelen életmódot. A remény halványsugara viszont rátalált annak a fényőrnek a formájában, aki annak idején –szülei kérésére- megkötötte az erejét.
Kábítószer elvonóra vitte, és bár a leszokás nehéz és hosszú folyamat volt, Gabrielnek sikerült. Az ismeretlen fényőr azután vette magához és tanította ki őt a mágia vívmányaira.
Elhatározta, hogy új célokat állít föl maga elé és, hogy visszaszerzi a nővéreit. Erejét hónapokon keresztül gyakorolta és fejlesztette, mire végül útnak indult, ám a lányok elrablóira és a nővéreire sem talált rá. Utolsó próbálkozásánál tartott Magyarországon, amikor egy fiatal, csodálatos nő örökre és megmásíthatatlanul megdobogtatta Gab szívét. Tudta, hogy már soha nem fog mást szeretni, ugyanis a mai napig boldog házasságban él Juliettevel San Francisko belvárosában.
Bár egy érettségivel nem vitte sokra az életben, összeházasodásuk után beadott egy novellát egy meghirdetett pályázatra, amit meg is nyert. Azóta foglalkozik könyvírással és tökéletesen jól keres vele.Alapképesség:
Bűvige: Közepes.
Rituálé: Gyenge.


Egyedi: Ellenségének az összes, addigi életében szerzett rossz emlékeit, rémálmait képes felidézni az illető agyában, így teljesen összezavarva az illető agyát, ezzel is meggátolva a koncentrálásban és az esetleges, ellene irányuló támadásokban.
Hátránya ennek az, hogy ha túl sok rossz emléket szabadít fel az ellensége agyában, előfordulhat, hogy azokat ő is átélheti az áldozatával együtt.
avatar
Gabriel
Boszorka
Boszorka

Titulus : Gébriel
Kor : 33

Hozzászólások száma : 39

Vissza az elejére Go down

Re: Gabriel Brightmore

Témanyitás  Lupo on Hétf. Aug. 22, 2011 6:42 am

Üdv Gabriel!

Bár, ha nagyon akarnék, tudnék kötözködni, de nem akarok. Épp csak megemlítem, hogy itt-ott azért számomra voltak homályos foltok, de tényleg szőrszálhasogatás lenne rákérdeznem arra, hogy miért pont Spanyolországba menekültek, vagy miből élt Gabriel a felépülése után... Smile Így nem is kérem, hogy egészítsd ki a történetet (de persze meg sem tiltom.), mert anélkül is elfogadom! Egy jól felépített, ötletes karakter lett.
Avatar-foglalóba ne felejtsd el felírni magad és jó játékot kívánok! Smile

_________________

Mesélői szín: Sárga || Karakterlap || Levelesláda || Rám tartoznak: Avatar-kérelmek, démonos cuccok + ami van
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 585

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.