Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Brightmore rezidencia

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Brightmore rezidencia

Témanyitás  Júlia on Hétf. Aug. 22, 2011 9:51 pm

First topic message reminder :

Leírás alatt, linkekkel majd később...
avatar
Júlia
Boszorka
Boszorka

Kor : 33

Hozzászólások száma : 36

Vissza az elejére Go down


Re: Brightmore rezidencia

Témanyitás  Júlia on Szer. Aug. 24, 2011 10:44 am

Tényleg kezdi felmondani a szolgálatot a térdem, de a kijelentése az kissé meglep. Hogy mit szeretnék? Igazából már éppen válaszolnék, amikor teszi fel az ujját, fegyelmezőleg, így inkább meghökkenve nézek rá, aztán amikor vigyorog, én is valahogy így cselekszem, amikor meg felkap, na hát akkor már nem bírom nevetés nélkül. Vidám kacaj hagyja el az ajkaim, még azután is, hogy lezárja az itt létünket. A lábam keresztben, a szoba bejáratánál pedig kászálódnék le róla, vagyis ki az öléből, de nem tudok, mert hamarosan a puha párnáink közt landolok. Még mindig csak kacagok, és amikor fölém magasodik, csak eltűröm a haját a füle mögé, bár a rövid tincsek úgysem maradnak ott.
- Nem kell neki idő, majd leülepszik kint.
Rázom meg a fejem, és máris kelek fel, ezzel valószínűleg félbetörve a pillanatot, s indulok a gardrób felé, a magam részéhez, előveszem belőle, ami kell, egy törölközőt, a fürdőruhát, meg egy pár papucsot, és már ott sem vagyok.
A fürdőben aztán gyorsan átveszem, a nőket meghazudtoló gyorsaságom most is jól jön, s nagyjából egy szempillantással később már ismételten a szobában állok, vidám arccal, kezemben a törölközővel, két kézzel megtartva a felső rész alatt összekulcsolt kezemen.
- Mehetünk, vagy neked még kell valami?
avatar
Júlia
Boszorka
Boszorka

Kor : 33

Hozzászólások száma : 36

Vissza az elejére Go down

Re: Brightmore rezidencia

Témanyitás  Gabriel on Csüt. Aug. 25, 2011 7:15 am

A kísértés hatalmas. Ha lehetne, szívem szerint rávetném most magam -nézze el ezt mindenki most- de tiszteletben tartom a mai napi kérését, így még várok ezzel legalább... egy hetet. Viszont már tényleg csak annyit fogok tudni adni neki, többet sajnos nem.
Nem is tudja, hogy mi játszódik le bennem. A hormonjaim napról napra úgy tombolnak, mintha már vagy két hete -az utolsó együttlétünk óta- valamiféle házi bulit csapnának, kihasználva az alkalmat, hogy nincsenek otthon az "őseik" és azt csinálhatnak, amit csak akarnak. Ejjej...
Megint annak a narkós kis kamasz kölyöknek érzem magam, akinek nem számított az anyagon és a luxus prostikon kívül szinte semmi más. Kétségkívül pocsék ez a kamaszkor.
-Bizony! Mert az olyan is ám... - Még mindig fölötte vagyok, a feje mellett támaszkodva. Mondatom kiejtése közben egyik szemöldököm a homlokomra szökken és máris vigyorgok. Eszeveszettül. Lehajolok hozzá és egy cuppanós puszit nyomok a nyakára.
-Na... mozgás-mozgás! Látni akarom már azt a bikinit! - Hagyok neki teret, hogy kimászhasson az ágyból és a fürdő felé indulhasson, ám az indulása közben azért még annyit megengedek magamnak, hogy megpaskolgassam a fenekét. Utána csak nézek bután a becsukódott ajtóra, végül kimászok az ágyból és magamra kapom a fürdőnadrágomat, ami tulajdonképp egy utcai, háromnegyedes nadrágnak is megfelel. Sőt... mi több! Igazából annak készült, de mivel nem ázik át, ezért az én esetemben másnak funkciónál. A fürdőszoba ajtó viszont nyitódik, én pedig már alig győzöm kivárni azt, hogy meglássam.
-Ojajjajj... nézzenek csak oda! - Búgom ámultan.
-Fodulj csak körbe! - Utasítom, és mikor pont háttal van nekem, aljas módon megragadom az alkalmat, odaszökkenek mögé, kezeimet a csípőjére teszem, és szemből a falhoz taszítom, de persze mindezt csak finoman és egy cseppet sem erőszakosan.
-Megörjítessz! - Simulok hozzá a mellkasommal, a fülébe búgva a szavakat, aztán amilyen hirtelen közelítettem meg, olyan hirtelen is távolodom el.
-Na, tiplizzünk! - Biccentem fejem az ajtó felé, kinyitom előtte, megvárom, hogy előre menjen, én pedig a vállamra dobom a törülközőm és követem őt. Hamar ki is érünk az ilyenkor, este már kivilágított medencénkhez. Előre megyek, le a lépcsőn. A vízben azonban meglepve tapasztalom, hogy a víz egész kellemes, nem is hűlt le.
avatar
Gabriel
Boszorka
Boszorka

Titulus : Gébriel
Kor : 34

Hozzászólások száma : 39

Vissza az elejére Go down

Re: Brightmore rezidencia

Témanyitás  Júlia on Csüt. Aug. 25, 2011 7:48 am

Gyors átöltözés, és már caplatok is kifele, nagy meglepetésemre pedig Gab már ott áll, és vár, pont azt a hatást produkálva, amit elképzeltem, és amit reméltem. nem hagyhatom el az ebből az okból feltörő vigyoromat sem, és legszívesebben még húznám egy kicsit az agyát. Hát igen, a női büszkeség, naivság, és hiúság, de nem fordulok körbe, inkább csak elindulok kifele, mellette elhaladva, és a kezénél fogva ráncigálva, de nem is jutunk túl messzire, mert kissé erősebben megragad, mint én az előbb őt, és már a falnál vagyok, keze immáron nem a hátsó fertájamon, hanem a derekamon, vagy inkább a csípőmön, és ezt szintén nem tudom nevetés nélkül megállni. Tökéletes reakció, tökéletes időzítés. Amikor viszont elenged, kissé meg is lepődök, valahogy túl hamarinak tűnik a dolog, viszont most előtűnik bennem a versenyszellem..
- Rendben, aki először csobban, annak lehet egy kívánsága.
Azzal se szó, se beszéd, már rohanok is kifelé, végig a házon, mint a mérgezett egér, és nem sokkal később már a víz hűvös, de kellemesen mégis langyos hullámai közt találom magam, bár nem tudom, ő előbb ért-e oda. De az biztos, hogy az ajtóban még előreengedett, annak ellenére, amit mondtam. Feljőve a víz alól hátrasimítom a hajam, aminek több, mint a fele még így is víz alatt van, és megpróbálok körbenézni, de egyelőre nem látok semmit. Hogy hol lehet, arról pedig halvány lila gőzöm sincs, ahogy arról sem, hogy előbb ért-e ide.
avatar
Júlia
Boszorka
Boszorka

Kor : 33

Hozzászólások száma : 36

Vissza az elejére Go down

Re: Brightmore rezidencia

Témanyitás  Gabriel on Pént. Aug. 26, 2011 12:35 am

Az odáig teljesen rendben van, hogy mivel haláli udvarias létemre előre engedtem, így elém is vág, de, hogy futni kezdjen és azt kiabálja, hogy aki hamarabb csobban, annak lehet egy kívánsága... nos... ez így azért elég sportszerű.
Ezért is indulok meg utána rohamléptekben, tökön-babon keresztül a sötét lakásban, akárcsak egy gyerek, aki nem ért a szép szóból és egymásra halmozza a hülyeségeit. Igazából... mind a ketten felnőtt gyerekek vagyunk. Soha nem fogunk megkomolyodni úgy érzem. Képesek leszünk még a halálos ágyunkon is szívózni a másikkal vagy egyszerűen csak viccet űzni az egész halálunkból. Milyen tragikus!
Júlia után rontok ki az udvarra, bevágva magam mögött a bejárati ajtót, ám mire a medence széléhez érek már látom a csobbanást és nem sokkal ezután Julietet is, amint feljön a víz alól és egy könnyed mozdulattal hátrasimítja szőke haját.
-Mindig is azt hittem, hogy tisztességes játékos vagy. De... ezek szerint még sem. - Vonom meg a vállam, miközben besétálok a lépcsőn a medencébe.
-Veled lenne értelme elmenni egyszer egy kaszinóba. - Kacsintok rá ördögien.
-Jajj... nehéz kimondani és sérti a büszkeségemet, de... mi lenne a kívánságod? - Színészkedem egyet, végül a kérdés mégis csak kicsúszik a számon, közben pedig egyre közelebb és közelebb érek hozzá.
avatar
Gabriel
Boszorka
Boszorka

Titulus : Gébriel
Kor : 34

Hozzászólások száma : 39

Vissza az elejére Go down

Re: Brightmore rezidencia

Témanyitás  Júlia on Pént. Aug. 26, 2011 1:47 am

Igen, jól sejtettem, hogy még ki sem tette a lábát a házból szinte, mire én már rég csobbantam.
- Tisztességes is vagyok. Te vagy lassú.
Zárom le ennyiben a dolgot, miközben egyre beljebb merészkedik az egyébként kellemes hőmérsékletű vízbe. De azért a kaszinó említése kicsit megdöbbent.
- Úgy ismersz, mint aki oda betenném valaha is a lábam?
Hangom kicsit szemrehányó, persze csak a vicc kedvéért, hiszen tudom, hogy úgyis nem lesz a válasza. Vagyis remélem. Sosem szerettem se a szerencsejátékokat, se a bármilyen szenvedélyhez tartozó dolgokat.
- Aha, sérti a büszkeséged. Máskor legyél gyorsabb.
Felelem neki immár mosolyogva, és vigyorogva, ahogy viszont egyre közelebb ér, van egy olyan mélye megrögzült gondolatom, hogy menekülni kéne. Na nem teljesen el, csak ahogy nézem, elég bosszús, de minden esetre bosszúra szomjazó, és ettől kissé meg is ijedek.
- Mire készülsz?
Szinte már cincogok, miközben egyre hátrébb húzódom, amennyire csak a medence fala engedi, közben pedig ajkamat beharapva nézem, hogy mit is csinál, vagy mit fog csinálni. Tényleg ennyire kihúztam volna a gyufát?
avatar
Júlia
Boszorka
Boszorka

Kor : 33

Hozzászólások száma : 36

Vissza az elejére Go down

Re: Brightmore rezidencia

Témanyitás  Gabriel on Pént. Aug. 26, 2011 5:13 am

Csak, hogy ismét valamennyi komolytalanságot is vihessek a dolgokba, úgy kezdek el felé közeledni a vízben, mint egy cápa, aki éppen sarokba próbálja szorítani szerencsétlen álodzatát és így akarná becsempészni őt.
Az ilyen cápatámadásoknak általában csúf halál a vége. Szóval... úgy érzem, hogy nagyon nagyon brutális dolgokra számíthat a kedves, főleg azért, mert aljas módon megelőzött. A kis csaló mindenit!
-Akkor mondtad ki a jutalmat, amikor már futottál. - Vágok vissza, persze mindvégig úgy vigyorgok, mint amikor azt talán csak akkor tettem, amikor be voltam állva még az elvonó előtt. Örülök, hogy nem gondolatolvasó képessége van, így azt sem sejtheti, hogy mire is készülök. Istenem, de vicces lesz! Az arcára leszek a legkíváncsibb, de azt hiszem, hogy nem lesz kivitelezhető abban a helyzetben az, hogy leolvashassak bármit is az arcáról.
-Ha elmondanám az már úgy nem érne meglepetésként. - Ekkor egy pajkos kacsintás és mikor már tudom, hogy szinte teljesen a medence falához van taszítva, elrugaszkodom, és előrevetem magam, hogy gyorsúszásban tegyem meg felé azt a pár lépést még ami elválaszt tőle. Lemerülök a víz alá, megfogom a derekát és lerántom magamhoz -nagyon remélem, hogy volt ideje levegőt venni- és ameddig még a víz alatt vagyunk próbálom őt úgy felemelni, hogy lábait a csípőm köré tudja fonni, ha neki az úgy kényelmes. Kezeimmel megtámasztom a feneke alatt. Remélem, hogy azért ő is tesz azért, hogy tartsa magát, persze víz alatt mindenki könnyebb. Számat birtoklóan az ő ajkaira tapasztom, figyelve, hogy továbbra is víz alatt maradhassunk, aztán mikor elfogy a levegőm egyszerűen csak felúszok vele.
avatar
Gabriel
Boszorka
Boszorka

Titulus : Gébriel
Kor : 34

Hozzászólások száma : 39

Vissza az elejére Go down

Re: Brightmore rezidencia

Témanyitás  Júlia on Pént. Aug. 26, 2011 5:48 am

Mint mindig, naná, hogy most is muszáj neki komolytalannak lennie. Nem is ő lenne, ha nem lenne az. Ennek örömére viszont akkor már hadd legyek én is az. e abban nincs is igaza, hogy akkor mondtam ki a jutalmat, amikor futottam.
- Ebben nincs igazad.
Kezdek egyre jobban pánikolni, és összehúzni magam, mert egyre közelebb merészkedik, és nekem ez cseppet sem tetszik. Persze csak a vicc kedvéért. Jézusom, ennyire azért nem voltam nagyon durván hülye. Amikor kimondja az utolsó mondatát, pontosan akkor érem el a falát a medencének, és rémültem veszem észre, hogy nincs tovább a víz. Ajjajj, valamit csinálni kéne. Persze a meglepetés az túlságosan is jól sikerül neki, mert oké, hogy odaúszik, de arra cseppet sem számítok hogy a következő húzása az lesz, hogy leránt. És még csak levegőt sem vettem. Legalábbis nem akkorát, hogy ki lehessen bírni. A belecsimpaszkodáshoz viszont jelenleg túlságosan rémült állapotba kerülök, és inkább szabadulnék felfele, legalább egy csöpp levegő pótlásért, ha másért nem is, mert ha nem enged, tuti belefulladnék a vízbe. Még a víz alatt megrázom a fejem is, hogy ezzel is a tudatára adjam azt, hogy legalább egy csöppet engedjen el, a szememet viszont nem nyithatom ki, mert a lencse az ilyenkor nagyon ciki tud lenni, ha kiesik. Annak búcsút is mondhatok akkor. És ha enged, ha nem, akkor is felrugaszkodom, veszek egy nagyobb levegőt, és tudom, hogy úgyse enged el addig, amíg be nem teljesíti azt, amit akar, szóval már merülök is le hozzá vissza, és máris érzem a számon az övét. Jó kis meglepetés az biztos, minden esetre a csóknak nem ez lesz a legkedveltebb formája, legalábbis a részemről. Egyrészt, mert már venném a levegőt, aminek köszönhetően szép adag víz kerül az orromba, ezáltal kis híján a tüdőmbe is, úgyhogy alig egy pár másodperc múlva a nyakát fogva köhécselek a torkába, de ha ez kellett neki, hát legyen, utána meg uzsgyi fel, nem akarok még meghalni. De ha véletlenül így lenne, azt nem köszönné meg, mert kísérteni visszajönnék. Szóval most kéretik szépen elengedi, és kitámogatni a víz alól...
avatar
Júlia
Boszorka
Boszorka

Kor : 33

Hozzászólások száma : 36

Vissza az elejére Go down

Re: Brightmore rezidencia

Témanyitás  Gabriel on Pént. Aug. 26, 2011 11:18 am

Sajnos vagy nem sajnos, de a jelek szerint nem akarok és nem is fog sokáig a víz alatt tartózkodni, ha ez rajta múlik. Már túl jól ismer, ahhoz, hogy ismerjen rajtam egyes fogásokat, amiknek hála szinte azonnal képes vagyok engedni, így amikor a heves fejrázással jelzi, hogy valami nincs rendben, szinte rögvest elengedem, hogy a felszínre tudjon úszni, reménykedve abban, hogy még fel tud érni, hogy levegőhöz juthasson.
Túl heves és meggondolatlan lettem volna? Igen... minden bizonnyal ez így van.
Nem telik el egy fél perc sem, máris utána úszok. Egyébként is... ki mondta, hogy sellő fiúka vagyok és örökké bírom a víz alatt levegővétel nélkül?
Gyorsan és hirtelen bukok ki a vízből, zihálva az odalenti levegőhiány miatt.
-Baby... rendben vagy? - Teszem hátára a kezem aggódva, miután már sikerül elég levegőhöz jutnom ahhoz, hogy érthető legyen minden szavam.
-Kapsz rendesen levegőt? - Eközben szemeimmel próbálom az arcát fürkészni.
avatar
Gabriel
Boszorka
Boszorka

Titulus : Gébriel
Kor : 34

Hozzászólások száma : 39

Vissza az elejére Go down

Re: Brightmore rezidencia

Témanyitás  Júlia on Pént. Aug. 26, 2011 11:28 am

Nem arról van szó, hogy meggondolatlan, mert tuti belegondolt előtte, csak épp a kivitelezés nem úgy sikerült, ahogy szerette volna. Meg azért ismerjük el, nem éppen a legjobb dolog víz alatt űzni olyan dolgokat, amikhez levegő kell. De legalább van olyan kedves, és elenged, hogy menni tudjak a levegőre, aztán meg utánam is jön. Ilyenkor szívesen csapnám képen, de nem teszem, mert hallani a hangján, hogy tényleg bánja.
- Jól vagyok, csak kicsit lihegek.
Vallom be őszintén, megkapaszkodva a medence szélében, mert ahhoz kissé mély a víz, hogy képes legyek megállni a lábamon.
- Nyugi, tényleg nincs baj, de ezt ne csináld. Ha le is rántasz legközelebb, ezt ne így tedd.
Rázom meg a buksim, majd araszolok oda hozzá, és kezdek bújni, mint egy újszülött kiskutya a mamájához, amikor fázik.
- Ígérd meg, hogy nem ijesztesz meg még egyszer ennyire.
Vonom aztán a nyakát a két kezem közé, de a fejem még mindig ráhajtva fedetlen felsőtestére, amiről csorog lefelé a víz. Ezt a látványt pedig nem igazán tudom szem elöl téveszteni, így az egyik kezem, ami addig a nyakán pihent, most ezekkel a vízcseppekkel kezd játszadozni, megérintem, és legördül, aztán még egy, és még egy, a következőt elhúzom arrébb, aztán ott hagyom lefolyni. Ki mondta, hogy a vízzel nem lehet játszani? Olyan egyszerű, és mégis nagyszerű...
- Kérsz epret, meg bort? Vagy barackot meg bort? Még maradt az üvegben, a gyümölcs meg most jól esne.
Suttogom a szavaimat, miközben már a légzésem is a normális, de az ujjaim még mindig játszanak rajta, mintha zongorista lennék. Aztán ha válaszol, akkor egy. Vagy nm engedem, hogy segítsen idehozni a kellékeket, kettő, ha nem kér egyiket sem, akkor továbbra is ott maradok, ahol voltam eddig is, csak nyakig beleereszkedem a meleg vízbe, és húzom magammal őt is, de tényleg csak addig, hogy nyaktól felfelé kilógjunk belőle.
avatar
Júlia
Boszorka
Boszorka

Kor : 33

Hozzászólások száma : 36

Vissza az elejére Go down

Re: Brightmore rezidencia

Témanyitás  Gabriel on Szomb. Aug. 27, 2011 9:49 am

Csak is akkor engedem a levegőt megkönnyebbülten kiszakadni a tüdőmből, amikor ő maga, szavakkal is biztosít arról, hogy tényleg jól van, csak volt egy pár perce levegő nélkül, ami persze kivel nem esik meg, ha a víz alatt van? Na jó. Tisztában vagyok mindennek a következményeivel és a kockázattal is. Többet ilyet biztos, hogy nem teszek. Legalábbis anélkül nem, hogy ne figyelmeztetném őt előre a dologról.
-Nem lesz ilyen többet, ebben biztos lehetsz! - Nézek a szemeibe őszintén és mikor hozzám bújik, természetesen nem taszítom el magamtól. A derekánál fogva ölelem át és csak vigyorgok magam elé, amikor a meztelen mellkasomon folydogáló víz cseppeket kezdi el tanulmányozni és megállítani őket a lefelé folyás útjában.
Számat a fejére szorítom. Másodpercekig hagyom, hogy így legyen, aztán egy puszival fejezem be és szólalok meg.
-Mind a kettőt kérem! - Jelentem ki mohón, akárcsak egy gyerek, közben a derekán pihenő kezeim megindulnak lefelé, ahol a bugyijába ütköznek. Ujjhegyeim néha be-bejutnak a bikini alsó alá, de persze nem illetlen módra és nem is túl sokáig időzgetve ott.
-Segítek kihozni őket. - Suttogom a fülébe.
avatar
Gabriel
Boszorka
Boszorka

Titulus : Gébriel
Kor : 34

Hozzászólások száma : 39

Vissza az elejére Go down

Re: Brightmore rezidencia

Témanyitás  Júlia on Szomb. Aug. 27, 2011 10:04 am

Amit megnyugtatásnak szán mondatot, szinte rögtön úgy is cselekszem, ösztönösen lazulok el, és engedem át magam neki. Néma percek telnek el így, míg ki nem jelenti, hogy legyen nasi a mostani sporthoz, mert akkor viszont rögtön elrugaszkodom, még mielőtt bármerre is kalandozna bármilye, és nagyjából mire elmondaná, hogy segít, arra már régen a konyhában teszek veszek, veszem elő, ami kell, eper, barack, csak mert, meg a maradék a borból, ami a vacsihoz elfogyott. Az üveg már egy jégkockákkal teli vödörben, az eper felvágva, a barack félig meddig, amikor viszont éles fájdalom hasít bele az ujjamba, és ez nem más, mint a kés, ami elég mélyen felszántja a bőrt. Legszívesebben káromkodnék egyet, de sürgősen, ellenben viszont rögtön megyek, és a víz alá dugom az ujjam, a gyümölcsre pedig csak ránézek, pikk-pakk megfagyasztom a vizet benne, mire a sűrű, piros folyadékrészecskék már távoznak is a gyönyörű húsról. Az ujjam a vízcsap alatt, és amikor a gyümölccsel elkészülök, már fordulok is a saját dolgom felé, és villámgyorsan használom ugyanezt az energiát, hogy az ujjam végén egy szép kis csinos, nem felolvadó dunsztot csináljak. Eztán elzárom a vizet, persze csak miután a sok bacit, és egyebet lemosom az élő jégkockámról, felveszem a tálcát, mivel a levitálás még nem megy, és megindulok kifele. Csendben teszem le a tálcát a medence szélére, és már másznék is bele, amikor ránézve az alig egy pár milliméter átmérőjű jégre szinte elszörnyedek.
- Az isten verje meg!
Kiáltok fel, és már indulok is vissza, hogy elrendezzem, normális sebkötözést alkalmazva, mert a mostani szerencsésen átázott. Még az ajtóból visszafordulok a kedves férjecském felé, nem kell, hogy még emiatt is aggódni kezdjen.
- Mindjárt jövök, addig tüntesd el a gyümölcsöt, meg az italt is nyugodtan. Van egy kis előre nem láthatott problémám.
Azzal már húzom is be az üveget magam mögött, és igyekszem az elsősegélydobozért. Csak adja Isten, maradjon kint, és ne kelljen ezt látnia...
avatar
Júlia
Boszorka
Boszorka

Kor : 33

Hozzászólások száma : 36

Vissza az elejére Go down

Re: Brightmore rezidencia

Témanyitás  Gabriel on Szomb. Aug. 27, 2011 10:31 am

Úgy érzem, hogy egy cseppet elszámította magam. Vagyis inkább... túlságosan is feltűnő és kiszámítható voltam ezzel a bikini alsós dologgal kapcsolatban, ugyanis még mielőtt ujjaim az anyag alá tévedhetnének, ő kibújik az ölelésemből és szorgoskodva indul meg a konyha felé. Még annyira sincs időm, hogy annyit mondjak "bú". Csak nézem csodás, távolodó alakját, miközben eltűnik az üvegajtó mögött.
-Nők! - Sóhajtok fel és rázom meg a fejem. Ha ennyire ellenezte a segítségemet, akkor meg most minek strapáljam magam? Nem tesz jót az egészségnek!
Helyette inkább csak várok rá itt a medencében és, hogy addig is valamivel elüssem az időmet, odamegyek a medence falához, nekitámaszkodok a hátammal, két karomat felteszem rá behajlítva, és hagyom, hogy elfeküdjön a testem a vízen, mintegy lebegés céljából. Még a szemeimet is behunyom. Szinte alig veszem észre, hogy Júlia már itt tevékenykedik a medence szélénél valahol mellettem, és csak fél szememet nyitom fel, hogy azzal is felé pillanthassak.
Probléma? Megint? - Vetem fel a kérdést, szinte kétségbeesve, aztán nem hezitálva tovább, már indulok is el utána, nem törődve azzal, hogy az imént mit is mondott. Szerencsére hamar utolérem, és máris a fürdőbe termek, ahol lázasan kutakodni kezd valami után.
-Had segítsek, akármire is lenne szükséged! - Kérem meg rá gyengéden, és odalépek hozzá, amikor is megpillantom ujján azt a vágást. Kivezetem a fürdőből, egyenesen a hálószoba ágyára, én magam pedig rögtön utána indulok az első segély dobozkával együtt.
-Na... had nézzem a harci sérülésedet. - Finoman megragadom a kezét, és ráfektetem azt a tenyerét a térdemre, aminek az ujján a vágás is tátong. Egy kis jód már elő is kerül, amiből máris pár csepp az ujján végzi, utána pedig következik a géz, a kötés, és végezetül egy sebtapasz is, amivel rögzítem mindezt.
-Hát... nem valami profi munka. - Húzom el a számat.
-De a célnak megfelelő. - Kacsintok rá pajkosan és nyújtom felé a kezem, aztán ha elfogadja, már vezetem is ki magam után a medencéhez. Még se hagyjuk azért azokat a finomságokat érintetlenül! A medencéhez érve, bevezetem a vízbe, egyenesen a medence falához, hogy kéznél legyenek a szélén lévő gyümölcsök.
-Ezt azért kapod, amiért ilyen csúnyán kiszúrtál magaddal... szó szerint! - Nyúlok a tál felé, és gyömöszölök egy barack darabot a szájába, majd a két pohárba már töltöm is a hideg bort.
avatar
Gabriel
Boszorka
Boszorka

Titulus : Gébriel
Kor : 34

Hozzászólások száma : 39

Vissza az elejére Go down

Re: Brightmore rezidencia

Témanyitás  Júlia on Vas. Aug. 28, 2011 5:13 am

Azt a kijelentését még jó, hogy nem hallottam meg, amit utánam vágott, így nyugiban meg tudom csinálni amit kell, és nyugiban metélem szét az ujjam, aminek az ellátása korántsem annyira egyszerű, mint hittem. Már indulnék vissza a fürdőbe, mikor naná, hogy a kérésemnek ellentmondva elindul Gab befelé, utánam, és rángat be a hálóba, teljesen jogosan, hiszen a géz, meg az elsősegély cuccok azok itt vannak. De ki kéne előbb tisztítanom azt a vágást. De ő ezt is megoldja, egy csepp betadin, és máris megfelelő. Fáj, csíp, de kibírom. Mikor elkészül vele, egyszerre szólalok meg vele.
- De a célnak megfelel.
Egy másodperc néma csend, kissé meglepődöm, majd felnevetek. Nem olyan ritka, hogy befejezem a mondatait, de ez most jól jött ki.
- Nem leszel orvos, ne aggódj miatta!
Mármint a milyensége miatt. Fejtem kia véleményem, aztán nem ússza meg a segítséget ennyivel, még egy puszit is kap az arcára, hogy lássa, mekkora nagy fiú, és még milyen ügyes. Elvégre nekik is kell az elismerés, és a dicséret. Aztán elindulunk vissza, és nemsokára már ismét ott állunk, vagyis lebegünk, mint a baleset előtt. A felém nyújtott büntetés barackot elfogadom, és próbálok minél kevesebb lét mellé engedni, és miközben rágok, már az üdítőm is kitöltve vár.
- Köszönöm, igazán kedves tőled.
Mosolygok felé, az elvágott ujjam kitartom, így veszem fel a poharat, emelem felé, majd beleiszok egy kortyot, leteszem, és egy eper után nyúlok, hogy egyből megehessem. Szinte habzsolom a gyümölcsöt, és nem adok Gab-nek, vegyen, ha szeretne, de most nagyon gyümölcshiányom van.
avatar
Júlia
Boszorka
Boszorka

Kor : 33

Hozzászólások száma : 36

Vissza az elejére Go down

Re: Brightmore rezidencia

Témanyitás  Gabriel on Vas. Aug. 28, 2011 10:25 am

Csak vigyorogni tudok azon a tényen, hogy kérés és előjelek nélkül befejezte a gondolatmenetemet. Mintha csak egymás fejébe látnánk. Hát ezt teszi az emberrel a házasság, annak ellenére, hogy alig pár hónapja viseljük a gyűrűket és mondtuk ki az igent? Érdekes! Mi lesz a későbbiekben? Már meg sem kell, majd szólalnunk ahhoz, hogy tudassuk egymással a szándékainkat?
Na, nem! Ez így nem kóser.
-Megint alábecsülsz. - Jegyzem meg csak úgy mellékesen, persze nem mintha zavarna a kijelentése, miszerint soha nem fogok elhelyezkedni az egészségügyben. Nem is igazán vonz a dolog, főleg, hogy az írói munkában még a szenvedélyemet is megtaláltam. Inkább ez, mint az újabb kábszerek!
A megérdemelt "köszönöm" puszira csak ravasz félmosolyba rándul az arcom, aztán a következő pillanatban már a medencében áztatjuk magunkat és majszolgatjuk a gyümölcsöket, iszogatjuk a bort.
-Szerinted öreg korunkban is ezeket fogjuk csinálni? - Jut eszembe egy hirtelen kérdés, miközben valahova a távolba nézek, közben pedig a számhoz emelem a poharamat és aprókat kortyolok belőle.
-Úgy értem... biztos, hogy nem fogjuk a medencében áztatni magunkat és sok dolgunk lesz az esetleges... unokák körül, de vajon akkor is ilyen békés lesz az életünk, mint most is? - Mert valóban békés kis élet a miénk. Csak néha a munka az, ami keresztbe tesz, de mindig sikerül kiküszöbölnünk a problémákat és időt szakítani magunkra.
-Ehető? - Terelem egy kicsit a témát a gyümölcsre, ami most kerül be a szájába, és alig egy pár másodperce annak, hogy sikerül lenyelnie, máris közelebb vonom magamhoz és megcsókolom.
-Hmm... jól van... ehető. - Kacsintok rá.


A hozzászólást Gabriel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 12, 2011 6:47 am-kor.
avatar
Gabriel
Boszorka
Boszorka

Titulus : Gébriel
Kor : 34

Hozzászólások száma : 39

Vissza az elejére Go down

Re: Brightmore rezidencia

Témanyitás  Júlia on Pént. Szept. 02, 2011 5:20 am

Alábecsülni? Én? Őt? Isten ments, csupán tudom, hogy úgysem menne oda, és nem lenne hozzá türelme, hogy egész nap ezt csinálja, miután több évig tanulja. Nem is válaszolok rá, mindketten tudjuk, hogy felesleges.
- Nem tudom, mit fogok csinálni akkor. Igazából azt sem, hogy a következő percben mit fogok csinálni.
Nézek rá kerek szemekkel, nyúlva a gyümölcsök felé.
- De lehet. Jó tervnek hangzik, bár a gond az, hogy nem tervek szerint élek, ahogy azt már megtapasztalhattad. Legalábbis nem hosszú távú tervek szerint.
Vonok vállat, és megint a gyümölcsök felé nyúlok, ahogy az a mai este már megszokható. Az elvágott ujjam kinyújtva, azzal nem érek sehova, csak a maradékkal. Már éppen készülnék visszaválaszolni, hogy igenis nagyon jó íze van, de nem sikerül. Lenyelni még igen, de aztán a többi már nem, hiszen ahogy a drága cselekszik, tudomásomra jut, hogy saját maga akar meggyőződni a dolgokról. Én csak nevetek rajta, mikor aztán megnyugodva leheli ki, hogy igenis finom, és csak a fejemet tekergetem, meg rihegcsélek, röhögcsélek, ahogy az tőlem ilyen helyzeteben várható.
- És ezt feltétlenül ilyen módon kellett megtudnod.
Ejtem ki lehet, hogy kissé túl gunyorosan a mondatot, de azért tudhatja, hogy ez már tőlem csak így megy. Hamarosan kiürül az a tál is, ami az előbb még tele volt, szóval lehet eltenni.
- Szeretnél még úszni, vagy kint maradni, csak úgy, oder sétáljunk lassan befelé, és dőljünk le pihenni a mai napra?
Igen, az a német szócska direkt belement, hiába, a magyaroknál ezt a nyelvet tanultam, mert kellett. Viszont mivel az energiám lassan fogyóban, és a gyümölcs is elfogyott, kihörpintem a pohárból a vörösbort, majd bármit is felel Gab, indulok is kifele, hogy a helyére, azaz a mosogatóba tegyem azt a tálat, aminek az aljában összegyűlt a víz. Aztán ha kint maradt indulás vissza hozzá, ha nem, akkor meg utána, de csakis a küszöbig.
avatar
Júlia
Boszorka
Boszorka

Kor : 33

Hozzászólások száma : 36

Vissza az elejére Go down

Re: Brightmore rezidencia

Témanyitás  Gabriel on Vas. Nov. 13, 2011 12:53 am

-Tudod, hogy mit hiányolok még ebből a csoda kéróból? - Elgondolkozok egy pillanatra, hogy tényleg kimondjam-e. De ugyan, miért is ne tenném meg? Nem olyan drasztikus dologra gondolok, mint például egy gyerekszoba, hanem csak egy...
-... egy jakuzzit! Drága őseink igazán gondolhattak volna arra, hogy a megfáradt írónak majd néha szüksége lenne egy kis fenék áztatásra egy olyan csodában... - Jegyzem meg, eljátszva az elégedetlen férfiúembert, közben még színészkedve a szemeimet is megforgatom, mintha olyan eget rengető és égbekiáltó bűn lenne, hogy nincs ebben a luxus villában egy jakuzzi. Természetesen nincs ezzel semmi gond, ha akarok így is úgyis be fogok szerezni egyet. Igen, abban lényegesebben jobb lenne borozgatni és gyümölcsöt eszegetni az én, drága, kicsi feleségecskémmel. Még télen is kijöhetnénk és biztos, hogy nem fagyna jéggé egyik testnyílásunk sem (XD).
-Igazad van szívem! Lesz, ami lesz. Ha az ember előre tervez, azt általában mindig kettévágja valami... - Most, hogy így jobban belegondoltam, tényleg nem kellene előre agyalnom azon, hogy mi lesz később. Előbb-utóbb úgyis megtudom, hiszen az élet, a sors hozza magával. Milyen bölcs vagyok ma, te atyaúristen az égben!
Önfeledt nevetése az én arcomra is egy széles vigyort csal és, ha a szemeimbe néz, láthatja benne azt a melegséget, felhőtlen, földöntúli boldogságot is ragyogni, ami mindig megbújik lélektükreimbe, amikor vele tölthetem az időmet. Úgy érzem, hogy még mindig szerelmes vagyok belé és ezt imádom, úgy ahogy a nevetését is és mindent, amit csinál! Közelebb férkőzöm kicsit hozzá, két kezemmel átfogom a derekát, arcomat a nyakába fúrom és számmal cirógatni kezdem a bőrét, halk szavakat duruzsolva közben. Egyszerűen már nem találok módot arra, hogy mégis, hogy fejezhetném ki még jobban az iránta érzetteket.
-Hmmm... micsoda hatalmas választék! - Dorombolom tovább ölelve őt, ám amikor érzem, hogy már menne, elengedem és figyelem ahogy kimászik a medencéből.
-Mit szólnál, ha a pihenést választanánk? Holnap megint meló és... és... a tököm kivan már vele igazából! Messze vannak még azok a nyugdíjas évek... - Ahogy a munkát megemlítem, egy undorodó fintor suhan át az arcomon. És milyen igaz! Tényleg messze vannak még azok a a nyugdíjas évek! Mire elérek az ajtóig, ő már a küszöbnél vár.
-Na, gyerünk akkor te mosolymániás! - Kacsintok rá, közben egy rózsaszín tincset a füle mögé simítok, majd a derekába karolok és a háló felé kezdem el vezetni, ha neki sincs ellenvetése. Becsukom magunk után a háló ajtaját és felsóhajtok.
-Fürödni kellene... - És most akár még egy közös fürdőt is bevállalnék, bár... fogalmam sincs, hogy mennyire van most ínyére a dolog.
avatar
Gabriel
Boszorka
Boszorka

Titulus : Gébriel
Kor : 34

Hozzászólások száma : 39

Vissza az elejére Go down

Re: Brightmore rezidencia

Témanyitás  Júlia on Kedd Nov. 15, 2011 11:31 pm

Már nem is merek belegondolni, hogy mit takar az, hogy az ősök nem gondolnak a megfáradt íróra, jelen esetben rá. Aztán egy elkerekedett szem, meg szinte rögtön egy vihogás az, ami elhagyja a számat, ami miatt kénytelen vagyok odatartani a kezem is. Fuldoklás, csuklás, kombinálva a sírva nevetéstől.
- Nem gondolod, hogy kicsit túl nagyok az igényeid? Most komolyan. Itt van minden, ami kellhet, de neked egy jacuzzi kell. Mintha nem lenne pezsgőfűrdőd, meg Isten tudja, mi nem. Te hatalmasra nőtt gyerek!
Mutatok rá, felé bökve, de már álmosodva, gyümölccsel szórakozva, de élvezem. Minden cseppjét... A tervekről pedig nem jó előre beszélni, és nézzenek oda, ezt még ő is belátja. De furi. Mintha egyszer csak megváltozott volna. Egy gyümi neki is, meg nekem is, és lassan indulhatunk is kifelé, na de nem azért, mert nem jó bújni, csak na. Holnap, ahogy ő is munka van, meg a töke ki van a melóval, mint ahogy nekem is. Na oppá, várjunk csak egy picit. Nekem nem is. Én jól megvagyok vele, és szeretem csinálni a munkám. Szemöldököm megint az egekben, és a kezem is csípőre teszem, ahogy felé fordulok, ha eddig nem tettem volna még meg.
- Gabriel Brightmore! Mi az, hogy a tököd tele van a melóval? Ezt még egy darabig nem kéne hallanom, mert tudtommal imádod csinálni,és különben is....
Sok sok blabla, ami ilyenkor a nők hisztijéből kitelik. Igen, most jön ki ez is. De nehogy már szidja a munkáját! Ő választotta, feleljen érte, akkor is, ha egy túlkoros csecsemő sokszor. Amit egyébként én imádok. Nem is pampogok sokat, csak gyorsan kijön a hirtelen ingereltség, nem hiába nevezik ezt a "mi hülye egy hetünknek". Lehiggadok, és már loholok is kifele, de még egy gyors, normális zuhany, addigra végezve, ahogy szegény beér, és immáron ellazulva helyezkedem el a saját helyemen, azaz bal oldalon, és helyezkedem a bal felemre, így megvárva, míg megérkezik.
avatar
Júlia
Boszorka
Boszorka

Kor : 33

Hozzászólások száma : 36

Vissza az elejére Go down

Re: Brightmore rezidencia

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.