Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Catarina Levly

Go down

Catarina Levly

Témanyitás  Catarina Levly on Pént. Szept. 02, 2011 5:42 amNév: Catarina Levly
Születési hely, dátum: Ausztrália, Sydney, 1988. május 22.
Kor: 23
Kaszt: Boszorkány
Lakhely: North Beach tengerparti rész,
Foglalkozás: jól menő esküvőszervező
vállalkozása van

Fegyver, varázseszköz: Egy amulett, ami pajzsot képez köré ha veszélyt érez.Csak varázslattól védi az amulett ki lehet törni a nyakát attól hogy rajta van.

Jellem
Önimádó alkat,mivel mindent megkapott mindig nem igazán tudja elviselni ha valami nem úgy van ahogy akarja de tudja is hogy érje el amit akar.Jóakaratú nem akar ártani semminek kedves az emberekkel általában ha csak nincs rossz napja mert akkor egy hárpia.Önáltató alkat,sokszor becsapja magát.Hiú nagyon odafigyel a megjelenésére még ha lazán öltözik is.Inkább szórakozik a férfiakkal.

Megjelenés
Bájos arcát gesztenye barna haj keretezi. Macskás zöld szemeit kiemeli kreol bőre. Körülbelül 170 centiméter magas, ami már nem számít alacsonynak a nők között. S ennek köszönhetően teste karcsú és gazellaszerű.
Légies, sokszor macskára emlékeztető kecsessége magára vonja a férfi szemeket. Öltözete általánosságban elegánsan szexi, azaz nem kihívó, de igyekszik magára vonni a környezete figyelmét. A magabiztosság látszatát kelti, de belül mindig bizonytalan ha új társaságba, helyre érkezik.

Előtörténet:
Ausztráliában születtem Sydney városában, a szüleim anyám terhességének idején költöztek ide. A családom minden tagja és minden felmenőm boszorkány. Tehát nem volt sosem kérdés, hogy neveltetésemnek egyik fő eleme a mágia minél jobb elsajátítása. Ezért a család egy régi barátját- aki már apámat is tanította-, megbízták az oktatásommal. Egészen egy hónappal ezelőttig tanított, Izabella. Oktatásom a mágia minden területére kiterjedt, bár olyan gyakorlati órám nem volt, amint démonokat kellett volna gyilkolni.
Persze ettől függetlenül a hétköznapi tudás elsajátítása végett, egy magániskolába jártam, a kasztom beliekkel együtt. Ahol sikeresen letettem az érettségi vizsgát.
A szüleim sosem voltak megelégedve velem, egész életemben kritizáltak, s csak az volt jó nekik, amit ők mondtak. Sosem támogatták egyéni terveimet, mert úgy gondolják, főleg az apám, hogy csak az ő útjuk elég biztos és csak az vezethet a sikerhez. Kívülállók szemével nézve, sokszor ridegnek tűnhetett a viselkedésük velem szemben, de én tudom, hogy szeretnek és csak a legjobbat akarják. Ettől függetlenül, nem szeretem az aranykalitkát.
Későn érő típus vagyok, biztos ez a szüleim szoros pórázának köszönhető. A pasikra először 18 éves koromban figyeltem fel, és akkor kezdtek érdekelni. De hamar rá kellett jönnöm, hogy nem szabad könnyen adnom a szívemet. Erre Peter ébresztett rá, mivel csak a pénzemért kereste a társaságomat, és én fiatal, tapasztalatlan nőként, beleestem a csapdájába. Ebből egy elég nagy sajtó botrány keveredett.
Anyám testvére, Emili néni látva az újságok címoldalát azonnal hozzánk sietett. Ebben az időszakban csak ő tudott igazán segíteni, megértett. Hiszen Emili néni nem egy közönséges arisztokrata. Ő vagány, motorozik és nem törődik a világgal. Lazán kezeli az életet. Mindig jól kijöttünk egymással. Emili néni látva a helyzetemet úgy vélte, hogy itt az ideje eltávolodnom a családi fészektől, hogy kicsit a saját lábamra álljak. Ezért vett nekem egy házat San Francisckóban, a tengerparton. És megbízott esküvő szervező vállalatának san franciscoi kirendeltségének a vezetésével.

Alapképesség
(B) Bűvige- közepes
(B) Rituálé- közepes

Egyéb képesség: Illúzió keltés


A hozzászólást Catarina Levly összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 31, 2011 8:17 am-kor.

Catarina Levly
Boszorka
Boszorka

Hozzászólások száma : 2

Vissza az elejére Go down

Re: Catarina Levly

Témanyitás  Lupo on Pént. Szept. 16, 2011 9:10 pm

Üdv Catarina!

Nem tudom, te hogy érzed, de én úgy vélem, hogy ez a karakterlap kissé összecsapott lett. Szerintem ha újra elolvasod, akkor ezt te is be fogod látni. Érződik, hogy ez egy jó karakter lesz, de például az előtörténet néhol nagyon zavaros. Tehát én ezt ilyen formában nem tudom elfogadni.

Na, de menjünk sorba:

- Ez inkább csak megmosolyogtató, de a lakhelynél szerintem egyértelmű, hogy házban él. Smile

- Keveslem a megjelenést egy kicsit, de őszintén szólva, ha csak ezzel lenne gond, akkor még elfogadnám. Ha a többit javítod, akkor felőlem ez maradhat így.

- Az előtörténetben rettentően csapongsz, nagyon nehéz néha követni, hogy ki kivel, miért, stb... Nyugodtan üthetsz néha egy entert és akkor kicsit jobban szét lesz tagolva a szöveg, könnyebb lesz értelmezni.

- Nagyon szépen elmesélted, hogy külön tanárok tanították a boszorkányságra, viszont minden másra is külön tanárok tanították? Olvasni, számolni, törit, bioszt, tudom is én... Magyarán járt sima iskolába? Csak mert említetted, hogy lázadó korszakában a barátainál lógott, meg l8 évesen pasizott... ennyi idősen az ember legtöbb barátja az iskolából van. Meg aztán hogy viselte a leányzó a sok költözést? Az sem segített a barátok megtartásában gondolom. Tehát én még erről hallanék egy kicsivel többet.

- A képességet viszont úgy ahogy van, nem értem. Ez illúziókeltés akar lenni? Mert azért az elme manipuláció, meg az, hogy úgy tűnik mintha Cat máshol lenne, azért nem ugyanaz. Tehát szeretném, ha átgondolnád ezt még egyszer. Ha a képességben segítség kell, akkor természetesen megkereshetsz engem, vagy akár Vienne-t.

- És akkor már csak annyi lenne, hogy ha gépelsz, akkor úgy helyes, hogy a vessző/pont/egyéb írásjel után hagysz szóközt. Ezt a word is hibának jelzi ki és tényleg, emiatt is nagyon könnyen össze tud folyni a szöveg.

Remélem nem haragszol és várom, hogy jelezz, amikor megtörténtek a javítások. Bármilyen segítségre van szükséged, pm-ben elérhetsz. Hajrá-hajrá, jó lesz ez ^^

_________________

Mesélői szín: Sárga || Karakterlap || Levelesláda || Rám tartoznak: Avatar-kérelmek, démonos cuccok + ami van
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 585

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Catarina Levly

Témanyitás  Catarina Levly on Hétf. Szept. 19, 2011 8:25 pm

Rendben majd javítom csak nem tudom mikor mert elköltöztem és még nincs internetem

Catarina Levly
Boszorka
Boszorka

Hozzászólások száma : 2

Vissza az elejére Go down

Re: Catarina Levly

Témanyitás  Lupo on Csüt. Nov. 03, 2011 1:19 am

Üdv ismét!

Látom, hogy dolgoztál a karakterlappal és értékelem, hogy elfogadtad a tanácsaimat. (Bár az írásjelek utáni szóköz hiánya, még mindig kicsit zavaró számomra.)
Megszavazom neked a bizalmat és elfogadom a karaktert, két feltétellel. Légy szíves mielőtt játszani kezdesz, írj egy-két mondatot a képességedről. Legalább annyit, hogy milyen távolságból működik és hány emberre. Esetleg kell-e hozzá szemkontaktus, érintés, akármi. Smile És tegyél be avatart. Ennyi. Jó játékot és üdv köztünk végre! Smile

_________________

Mesélői szín: Sárga || Karakterlap || Levelesláda || Rám tartoznak: Avatar-kérelmek, démonos cuccok + ami van
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 585

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Catarina Levly

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.