Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Victrola - night club and bar

Go down

Victrola - night club and bar

Témanyitás  Vienne on Kedd Szept. 06, 2011 2:40 am

A narancsvörös lámpafényben úszó éjszakai klubban mindig szól a zene, a pult mögött helyes mixer srác szolgál illegális örömökkel, a tánctéren pedig gyönyörű, fiatal nők kecsegtetnek hasonló élménnyel...

(Kizárólag 21. éven felülieket engednek be a kidobók ide!)

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Victrola - night club and bar

Témanyitás  Vienne on Kedd Szept. 13, 2011 8:53 pm

*Csak egy szokásos este ez is. A táncosok most kezdik műsorukat, a színpadnak kinevezett emelvényen három szőke szórakoztatja a fizető vendégeket, de ezen túl is zajlik az élet, emberek jönnek, karjukon egy-egy lánnyal (vagy épp kettővel) távoznak...*

_________________
* Karakterlap * Kontakt *
avatar
Vienne
Admin - Boszorka
Admin - Boszorka

Titulus : A Vadász
Kor : 35

Hozzászólások száma : 1781

http://viennemoore.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Victrola - night club and bar

Témanyitás  Lilith on Szer. Szept. 14, 2011 4:28 am

* A bárpulthoz telepszik, hátrapillantva a színpad felé. Ez nem a megszokott Condor Club, az ziher, de az atmoszféra megvan, még ha kicsit régimódibb is, akárcsak a ruha, melynek szemtelen hossza alól elővillan harisnyatartója, mikor keresztbe teszi lábait kecsesen.
Visszafordulva a pult felé, tekintete a mixert keresi, s Cuba Librét rendel, ha van itt olyan egyáltalán.
Nem esik kétségbe az időváltás miatt látszólag, noha agyát erőteljesen töri, hogy ez most a múlt és ne változtassuk meg, vagy esetleg másik idősík pusztán?*

avatar
Lilith
Boszorka
Boszorka

Titulus : Ledér
Kor : 32

Hozzászólások száma : 214

Vissza az elejére Go down

Re: Victrola - night club and bar

Témanyitás  Agrael on Csüt. Szept. 15, 2011 2:01 am


*Hogy mi is történt? Nem tudom, fogalmam sincsen hogyan kerültem ide. Nem is olyan rég az utcán voltam és megakartam ölni egy boszorkát, a következő pillanatban pedig itt vagyok. Bár a kérdés inkább az, mikor is vagyok? Sőt, ez a ruha mi rajtam? Hm, egész jó azért, azt meg kell hagyni. De mivel sehol egy banya, így ideje felfedezni magamnak ezt a világot. A járműveket figyelembe véve, és a ruhákat, olyan 1900-as évek elején lehetek. Érdekes, erre kell egy kis alkohol. Hm, egy club, jó is lesz. A kidobok szívélyesek és be is engedtek, bár nem tudom minek néztek meg maguknak? Sebbaj, irány a pult, ahol már egy csinos hölgy helyet is foglal. Majd később foglalkozok vele, most inkább kérek valami alkoholt.*
avatar
Agrael
Démon
Démon

Hozzászólások száma : 226

Vissza az elejére Go down

Re: Victrola - night club and bar

Témanyitás  James Steel on Szomb. Szept. 17, 2011 7:17 am

Lilith majd pedig Agrael

"Ki volt az a hülye aki azt mondta, hogy az időutazás lehetetlen?"

*Csak sétálgatott, egy olyan helyen ahol senki sem jár. Hogy a sok érzelem ne borítsa ki túlságosan. Túl sok minden kavargott a fejében mostanában, túl sokan élnek ebben a városban és rengeteg a probléma. Őt meg igyekeznek elárasztani. Könnyen lehet, hogy nem a belvárosban kellett volna lakást keresnie. Hanem valami elhagyatott helyen. Na mindegy. A lényeg, hogy sétálgatott, abban a reményben, hogy így kitudja zárni az embereket. De még itt, ahol elvileg a madár sem jár is tartózkodtak páran. Aztán... zsupsz. Itt van egy bár kellős közepén és hirtelen nem tudja, hogy mi történt vele. Csak bambán áll egy pillanatig, mint akit fejbe kólintottak, majd mikor megérzi a rengeteg érzelem támadását... azon igyekszik, hogy ne görnyedjen össze a földre zuhanva.
- Hé James... add már ide az italt, oda kell vinnem a kis főnöknek. -Ha azt mondom értetlen képpel fordult az öltönyös alak felé, akkor nem hazudok.
- Te szerencsétlen! Gyerünk már! -Gyorsan odanyújtja az italt melyet eddig a kezében tartott a férfinak aki elvileg ismeri őt, de James fogadni is tudna, hogy még soha életében nem látta. Körülnéz, s többen is rendelnek tőle. Legalább a szakma adott. S ha nem tudod, hogy hol vagy és mit csinálsz, hát alkalmazkodj! Odasiet az egyik lányhoz.
- Mit kér hölgyem? -Kérdezi a rövid ruhás lányt, aki kicsit úgy fest mint egy táncos nő. Azonnal kikeveri neki a kért italt majd pedig a férfihez siet, s az imént leült férfihoz fordul.
- Mit kér? -Vajon jól csinálja? Mi van ha valami olyat mond amit nem kéne? Hát azt nevezik szívásnak, azt hiszem.*
avatar
James Steel
Boszorka
Boszorka

Hozzászólások száma : 36

Vissza az elejére Go down

Re: Victrola - night club and bar

Témanyitás  David on Szomb. Szept. 17, 2011 10:52 am

[Lilith]

*Bemutatkozni érkezett még a rendes kisutcába, de ahogy belép egyáltalán nem erre a helyre számít. Fura a hölgyek ruházata és a férfiaké is, így visszalépve kinéz az utcára, de hirtelen ott is minden megváltozott, hát még a saját ruhája. A filmekből nagyjából rájön, hogy olyan múlt évszázad eleje körül lehetnek, okos gyerek ő. De ki fekete kölökként arra is megtanították, hogy bár szabadok, de semmi jó nem volt nekik ebben a korban. Így csak besétál, reménykedve, hogy nem lesz gond. Körbepillantva a pultnál találja keresett védencét, amin meg is lepődik, hogy nem egyedül van itt, meg nem is hiszen ki mással történhetne baj, ha nem ezzel a csajjal. Előre figyelmeztették, hoyg semmi jót nem kapott ezzel a védencével. Így csak odasétál és felhuppan a szomszédos székre.*
-Hát kisanyám, mondták, hogy melletted nem lesz épp pihi, de első látogatásra máris ekkora szarba keveredtem veled!? Amúgy örvednek David vagyok, az új kirendelt...khöm...ügyvéded.-*Mert hát azért vannak itt mindenféle népségek, nem kéne egyből fényőrösdit kiabálni.*
avatar
David
Fényőr
Fényőr

Kor : 39

Hozzászólások száma : 126

http://wildnature.forumsmakers.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Victrola - night club and bar

Témanyitás  Agrael on Vas. Szept. 18, 2011 5:31 am

James

*Ha már itt vagyok akkor iszok egyet, majd pedig összekötöm a kellemest a hasznossal. Ha ez a múlt, akkor akadhat pár igézet, amit még nem találtak ki. Így könnyebb lesz levadászni a boszorkákat. Igen, kontárkodjunk egy kicsit, és alakítsunk a jövőn. Majd megszólítanak, és ránézek, a csaposra. Gondolom, hogy az lehet, mivel a pultnak nem azon az oldalán van, ahol Én.*
- Egy whiskyt jéggel. Persze ha felszolgálnak ilyesmiket is. – érdeklődjünk egy kicsit, talán megtudhatok több dolgot is. – És rég dolgozik itt? Nemrég érkeztem, és szeretnék egy kis tudáshoz jutni, mi merre is van.
avatar
Agrael
Démon
Démon

Hozzászólások száma : 226

Vissza az elejére Go down

Re: Victrola - night club and bar

Témanyitás  James Steel on Vas. Szept. 18, 2011 10:27 pm

Agrael majd egy pillantás erejéig Lilith

"Mi pedig egy megmagyarázhatatlan, furcsa időutazásnak köszönhetően megint szembesülünk azzal, amit a múltban egyszer már átéltünk."

*A hely ismerős és elég hamar betudja azonosítani, hogy hol is lehet. A korszak körülbelül meg van, de az évszám nincs, csak, hogy valahol a gengszterek idejében lehet. Az is hamar egyértelművé válik, hogy bizony nem ő a fő keresztapa, azonban a szakmájában van... vagyis pultos. Ez valamennyire megkönnyíti a helyzetét. De nem sokkal, legalább azt tudja, hogy mit kell csinálnia, bár azt nem, hogy kitől kell tartani. Bizony itt az emberek előbb lőnek és csak utána kérdeznek. Úgyhogy jobb ha az ember a túlélés érdekében nem beszél túl sokat. Ez úgy is megy Jamesnek... Nem egy túl bőbeszédű figura.
- Természetesen! -Vágja rá szinte azonnal, s csak utána kap észbe, hogy ez nem is olyan biztos. Majd végig szalad az elméjén amit a gengszterek időszakáról tud.
- Ez egy bűnbarlang, a szesztilalom alatt is kaphat bármit. -Ezzel benyúl a pult alá, ahol az előbb megpillantotta az italt. Majd egy poharat vesz a kezébe, s már löki is az italt a férfi elé. Persze a jég is belepottyant.
- Rossz embernél keresgél. Nem sokat tudok. -S ezt annak is veheti a figura vele szemben, hogy nem hajlandó többet elmondani. Bizony ebben a világban jobb ha tartja az ember a száját. Egészen jól megy neki az emberek kizárása. Bár a folyamatos negatív energia amit eddig csak a démonok közelében érzett, most szinte megfojtja.
Arra a lányra pislog akinek az előbb az italt adta. Bizony ismerős neki valahonnan, mintha már látta volna. Mintha táncosnőként látta volna, mikor munkát keresett és bement egy-két klubba. Egy pillanatig megállapodik rajta a szeme majd a férfi felé fordul akivel eddig beszélt. Közben fél füllel hallott egy rendelést, így felkapva egy pohárt gyorsan töröl rajta kettőt.
- És honnan érkezett pontosan? -Közben a jégért nyúl. Bizony ő a helyes mixer srác, aki illegális örömökkel szolgál.*
avatar
James Steel
Boszorka
Boszorka

Hozzászólások száma : 36

Vissza az elejére Go down

Re: Victrola - night club and bar

Témanyitás  Agrael on Kedd Szept. 20, 2011 3:23 am

James

*Hm, nincs is kellemesebb mint a tiltót gyümölcs, és jelenleg ez az alkohol. Itt szedték meg magukat rendesen a maffia tagok. Szeszcsempészet és minden más, arany idők voltak ezek, kár hogy ekkor már nem voltam szabad. Nagyon nagy kár. A pohár köré kulcsolom az ujjaimat és megszagolom az italt. Csodás illat, és az íze is az vajon? Tudjuk meg. Az ajkamhoz emelem és lassan belekortyolok. Hm, finomabb mint bármely más amit eddig kóstoltam.*
- Értem, kár, pedig nem kértem volna ingyen a tudást. *ha jól tudom, a pénz mindenki nyelvét megereszti, és egy bűnbarlangban dolgozó ember miért lenne kivétel?*
- New Yorkból jöttem. Egy kis üzleti ügyem van, és gondoltam felmérem a dolgokat a környéken. Hogy minden a lehető leggördülékenyebben haladjon majd a maga medrében.
avatar
Agrael
Démon
Démon

Hozzászólások száma : 226

Vissza az elejére Go down

Re: Victrola - night club and bar

Témanyitás  Lilith on Kedd Szept. 20, 2011 6:41 pm

*Leadja a rendelést a pultos srácnak és bizony, kérdezne is, már nyílik ajka... erre elmegy amaz. Hát ilyet! Oldalt tekint és kiszúrja a férfit, akit kiszolgál.
A nőben megmozdul a démon akaratlanul is, idegesen fészkelődve. Nyilván a másik nem ismeri fel őt ebben a testben, de ő felismeri Agraelt. Emlékszik még, milyen csúúúnyán elbántak vele. Mondaná most, hogy jó látni, hogy mégis egyben van, de sem a hely, sem a szituáció nem olyan, ahol ezt megtenné. Meg különben is! Ki a fenét érdekli? Egyel több, vagy kevesebb démon, akit a betörésére küldhet Lupo és/vagy Rafael.
Kortyol az italából, mikor megjelenik David. Felpillant rá, majd hallgatja kérdőn a szavait. Ha nem fizet, felejtse el! Jah, hogy...*
- Nos, én is igazán örvendek, ahogy elnézem, nekem már nem kell bemutatkoznom. *villan széles mosolya, szavaiból apró irónia érződik.*
- És ha most megbocsájtasz... *lesiklik a székből, ügyesen lavíroz a magassarkúakban, s megkerülve a fényőrt Agrael mellé lépve hajol a pult felé, így (tudatosan, vagy ép tudatlanul) is bepillantást engedve dekoltázsának rejtekeibe.*
- Bocsánat, hogy félbe szakítom a beszélgetést az urak között, de... James... * A névjegycípkéről olvasta le, a felsőjéről. Mosolya megnyerő, el lehet veszni benne. Egyszerűen van valami a kisugárzásában, ami felbolygatja a férfiak hormonháztartását. (:K)*
- Meg tudnád mondani, milyen évet írunk és hanyadika van? *Csak így lazán rákérdez, nem igazán érdekli, hogy esetleg ketyósnak nézik.*
avatar
Lilith
Boszorka
Boszorka

Titulus : Ledér
Kor : 32

Hozzászólások száma : 214

Vissza az elejére Go down

Re: Victrola - night club and bar

Témanyitás  David on Kedd Szept. 20, 2011 10:56 pm

*Csak tátott szájjal figyeli ahogy faképnél hagyják. Morog is utána az orra alatt valamit, hogy bunkó népség, de nem veszi annyira magára. Végül is nem kell puszipajtásnak lenni minden védenccel. De azért figyeli a nő mozdulatait és ahogy a másik kettőhöz lép azért ő körbe néz. Visszakerültek valamiféle múltba, vagy másik idősík, vagy mifene. Nem ért az ilyenhez, ahhoz viszont igen, hogy körbeszaglásszon erők terén. És sajna egálban érzi a démoni és boszorka erőket.*
-Remek...levonszolom a seggem bemutatkozni, és rögtön balhéba kevernek. Már most totál unszimpi ez a csaj, csak a bajt hozza a fejemre. És ha elkések Hayley ultrahangjáról, engem kicsinál.-*Motyogja magának, és amíg nincs balhé úgy dönt azért élvezi a helyzetet. Vagy csak némán figyel, de átsétál a színpad elé, és lehuppan, hogy figyelje a táncosokat.*
avatar
David
Fényőr
Fényőr

Kor : 39

Hozzászólások száma : 126

http://wildnature.forumsmakers.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Victrola - night club and bar

Témanyitás  James Steel on Csüt. Szept. 22, 2011 10:08 pm

Agrael majd Lilith majd egy pillanatra David

"Van hogy az ember nehéz helyzetbe keveredik, egy váratlan mondat miatt."

*Elgondolkozva az előtte ücsörgő férfira pillant. Sajnos még nem tudja, olyan jól kezelni az erejét, hogy az mindig engedelmeskedve neki azt csinálja amit ő szeretne. Így hát hiába próbál csak az előtte ülőre koncentrálni,csak annyit ér el vele, hogy a közelében lévők hangulata egyszerre ömlik a nyakába, nem tudja kiválasztani közülük azt amelyiket szeretné. Bukta... akkor inkább szépen magába zárkózik.
- Az életem fontosabb, mint pár dollár. -Kontrázza le a férfit. Nos, igen. És a fene sem tudja, hogy ebben az időben... korban... mit lehet mondani és mit nem. Meg, hogy ki hallgatja éppen amiket mond. Lehet, hogy a következő pillanatban már egy golyó ütötte lyuk lenne a fején.
- Minden esetre, ha valamit tudni szeretne, szerintem a kisfőnökhöz kéne mennie. -Fogalma sincsen, hogy ki az. De így legalább úgy tűnhet, hogy valami fogalma van a korokról. Rápillant ugye Lilithre, miközben készíti az italt, s hamar az egyik vendégnek löki. Még pont elkapja a szeme sarkából, ahogyan Lilith feléjük libben, s bizony neki is megakad a szeme a mélyen kivágott dekoltázson. Férfiból van, le sem tagadhatná, bár legalább nem vág bamba fejet. S mikor meghallja a nevét és a barna megszólal, felpillant a szemeibe. Mintha ez lenne a világ legtermészetesebb útja... dekoltázs majd szemek...
- Igen? -Mivel, hogy a lányon nincs kis névtábla, ezért elég nehezen tudná megmondani a nevét. Félmosolyt villant a lányra, ami egy pillanatra lefagyásnak indul, ahogyan meghallja a kérdést. Nagyon remek... ennyit az, olvadjunk be és akkor nem lesz semmi gond...hozzáállásról.
- Nem ittál egy kicsit sokat? -Kérdezi végül felhúzott szemöldökkel, kissé hitetlenkedve pillantva a lányra. Nos, ebből mindenki arra következtet amire akar. Lehet, hogy Lilith kitalálja a pillanatnyi hatás szünet miatt, hogy a fiú sem tudja éppen miért van itt és ekkor és egyáltalán mikor... de akár a pillanatnyi lefagyást annak is be lehet tudni, hogy ismeri a lányt és megdöbbenti az ilyen kérdés. Majd a fekete férfira pillant a pultnál.
- Adhatok valamit? -Fogalma sincsen, hogy ebben az időben Amerikában, hogyan álltak a feketékhez. És ez lehet buktató tényező is. De mindegy... jobb normálisnak lenni először és utána visszakozni ha valamit nem jól csinált. Majd ha megkapta a választ ismét Lilith felé fordul.
- Kérsz esetleg valami alkoholmenteset?
avatar
James Steel
Boszorka
Boszorka

Hozzászólások száma : 36

Vissza az elejére Go down

Re: Victrola - night club and bar

Témanyitás  Agrael on Vas. Szept. 25, 2011 1:44 am

- Manapság nem annyira, kilóban mérik az életet, és így kérik el a pénzt is érte. *legalábbis ha jól tudom itt ez volt a dívat. Vagy csak egy filmben láttam? Fene se tudja már, de remélem ez a szöveg idevaló.*
- És esetleg megtudná mondani nekem ki is az a kisfőnök? *Talán valaki az én időmből, és lehetőleg egy oldalon is állunk, akkor pedig azt is ki okoskodjuk, hogyan is kerültünk ide, és mit kéne csinálni. S ekkor érkezet meg egy hölgy, aki igazán szépen volt felöltözve, az már tuti, hogy én is megnézem, pont mint a csaposunk. De a kérdésénél, na annál majdnem leesett az állam is. Vagy részeg, vagy onnan jött mint, mint én. Hm, vele ma még beszélnem kell, de addig is teszem a hülyét, és mint ártatlan ember, krédezek Tőle.*
- Elnézést, de jól vagy? Mégis mennyit írnánk?
avatar
Agrael
Démon
Démon

Hozzászólások száma : 226

Vissza az elejére Go down

Re: Victrola - night club and bar

Témanyitás  Lilith on Vas. Szept. 25, 2011 5:19 am

*Ha Davidet lerázta, külön öröm! Ám a másik kettő igencsak idegesítő és kicsinyes alaknak tűnik.
Ha tudná, hogy egy cipőben jár velük, most jót röhögne a próbálkozásaikon. Ő történetesen tesz magasról arra, hogy másik idősík e, vagy maga a múlt... nemes egyszerűséggel keresztülsétál a pulton, s szinte a falig hátráltatja James-t.*
- Na ide figyelj te szánalmas férfiember, nekem ne próbáld meg megmondani, mikor ittam sokat, vagy sem. *Tenyere a mellkasára siklik a férfinak, nem viccel. Tekintete szín józan és felettébb elszánt. Talán kékes cirmosság is felfedezhető a barna szempárban.*
- Milyen évet írunk? És nem kérdezem még egyszer... *Azért mikor lazán átsétál a pulton, van meglepődés, melyre David is felfigyelhet. Agrael meg démon lévén, érezheti a nőben a "rokon" lelket.
avatar
Lilith
Boszorka
Boszorka

Titulus : Ledér
Kor : 32

Hozzászólások száma : 214

Vissza az elejére Go down

Re: Victrola - night club and bar

Témanyitás  David on Vas. Szept. 25, 2011 6:40 am

*A pultos felé visszafordulva látja, hogy Lilith drága kezd kiakadni, és szemét lehunyva sóhajt egyet. Amolyan "Remek kezdődik..." gondolat fut át az agyán, és odasétál, remélve, hogy a csak a két pasas látta ezt. Hallja a nő kérdését, és nem nagyon tudja mi tenne itt jót. Végül úgy dönt mielőbb letudják a helyzetet annál jobb.*
-A helyében válaszolnék a hölgynek!-*Tekintete futólag Agraelre pillant, mert nem tetszik neki a pasas. Kissé ismerős de lehet csak hasonlít valakire akit nem szeret.*
-Lilith drága, megköszönném ha nem mászkálnál át a tárgyakon.-*Szól a hölgynek, mert ha visszafelé is úgy jön akkor már többen fogják látni, hisz a balhéra, mindig felnéznek az emberek.*

avatar
David
Fényőr
Fényőr

Kor : 39

Hozzászólások száma : 126

http://wildnature.forumsmakers.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Victrola - night club and bar

Témanyitás  James Steel on Vas. Szept. 25, 2011 10:13 pm

Agrael, Lilith, David

"Ha egyszer a véletlen játszani kezd veled, készülj el rá: fordulat fordulat után ér. Ha a sors felnyitja kapuját, ontja a meglepetéseket. Ha rést ütött, az események egymás után törnek be rajta, egymást érik a meglepetések. A meglepetés homály."

-Én nem az a fajta vagyok aki fölöslegesen, pár dollárért várja a golyót a koponyájába. -S így is van. Sosem volt ilyen. Azután a bizonyos eset után mindig a saját bőrét próbálta menteni. Nem véletlenül állt át egyszer-kétszer a démonok oldalára. Ezt egyesek szánalmasnak nevezik, ő csak túlélési taktikának. Manapság nem olyan könnyű az élet egy nem túl képzett, még a maga erejét sem túl jól ismerő boszorkánynak. És nehéz helyzetek, kényes megoldásokat szülnek.
- Láttad azt aki az előbb a pasast aki idejött italt követelni? Na, neki a közvetlen főnöke. Ő ide tudja hívni... próbálkozz nála, ha ennyire fontos. De szerintem most nem tartózkodik idebent. -Improvizál, és csak reménykedni tud abban, hogy igaza van. Csak abból szűrte le a dolgokat, ahogyan beszélt. Bár a szavaiban említette a kis főnököt... de lehet, hogy ez nem is azt jelentette amit? Vagy hogy volt ebben az időben? Kit hívtak kis főnöknek? Jó, hogy még csak ezt sem tudja. Majd pedig megjelenik Lilith és sikeresen lebombázza egy olyan kérdéssel, amire még ha nagyon erőlködne sem tudna választ adni.
Nem reagál erősebben a fenyegető élre a nő hangjában. Csupán lepillant a mellkasára s felhúzza a szemöldökét s várja, hogy mi lesz.
Egy pillanatra a fekete pasasra néz s fintor suhan át az arcán. Már éppen vissza vágna valamivel, amikor Lilith egyszerűen átmegy a bútorokon. Oda kapja a fejét, de csak egy pillanatra suhan át a szemén a meglepettség. Aztán ugyan úgy tekint a lányra, mint előtte. Üres, érzéketlen tekintet szegeződik a szép arcra.
Egy pillanatig farkasszemet néz a nővel, és azt próbálja eldönteni, hogy jó ötlet-e az igazságot mondani. Vagy inkább hazudjon valami jót. Aztán megszületik benne a döntés...
Egyszerűen közelebb rántja magához Lilithet, nem foglalkozva azzal, hogy az akár védekezésbe is kezdhet. S a füléhez hajol, az ellenkező oldalon, mint ahol a másik kettő férfi van. Persze a lány közelsége miatt, hullámban ellepik az érzelmek, megtörve a pajzsát, mire fintor fut át az arcán, de szerencsére ezt senki sem láthatja. Azt annál inkább, hogy egy pillanatra kirázza a hideg, s libabőr fut át a karján a testén. De ez meg másra is kenhető.
- Nem tudom...- Suttogja a lány fülébe olyan halkan, hogy a másik kettő ne hallja. Ennek az egyszerű mozdulat sornak, jelenleg még véletlenül sem az volt a célja, hogy elcsábítsa a lányt, vagy húúú, de nagy hatást gyakoroljon rá. Egyszerűen csak a praktikusság vezérelte. Hiszen külsőn szemlélők számára akár két ember flörtjének is tűnhet. S jobb ha a látszat működő képes. És ez az. Majd eltávolodik egy pillanatra a nő szemeibe pillantva, majd elfordul, hogy a fél füllel érkező rendelést elkészítse.*
avatar
James Steel
Boszorka
Boszorka

Hozzászólások száma : 36

Vissza az elejére Go down

Re: Victrola - night club and bar

Témanyitás  Agrael on Hétf. Szept. 26, 2011 7:06 am

Sokan

- Ej, ezek a mai fiatalok, nem kapnak a lehetőségeken. *Rájátszok egy kicsit a szerepemre. Sikerült kifognom az egyetlen megvesztegethetetlen személyt, ez az én szerencsém. Na mindegy, inkább próbálok arra figyelni amit mond a srác. Hogy ki is lehet a főnők, de sajnos már az a tag sincs itt. A végén inkább jól berúgok és kész. Kérném is a piát, ha az a nő nem csinálna valamit. Keresztülmegy a pulton, nem éppen hétköznapi dolog, és a kisugárzásában is van valami. Valami nem emberi, talán mégis csak szerencsém lesz. S egy fekete tag is beleavatkozik a dologba. Ejej, tudtommal itt még nem nagyon szeretik a tesókat. Vagy tévednék? Ideje nyílt lapokkal játszani.*
- Nos, ha már így összejöttünk, érdekelne engem is mikor vagyunk? De talán nem lenne jó, ha a többi vendég zavarna minket, nem igaz? Tehát engedelmetekkel elkezdeném a hely „kiürítését”
*S hogy bemutassam mire is gondoltam, a kezemben lévő poharat szépen megöregítem, hogy csak por maradjon belőle. *
avatar
Agrael
Démon
Démon

Hozzászólások száma : 226

Vissza az elejére Go down

Re: Victrola - night club and bar

Témanyitás  Lilith on Pént. Szept. 30, 2011 8:06 pm

* Ahogy a férfi tenyerei a derekára fonódnak, miért ellenkezne? Mintha csak tudná, megérezné mi készül, úgy fonja karjait a válla, tarkója köré, belemenve a játékba. Talán még rá is játszik, ahogy tarkójánál ujjaival a férfi hajába túr. Mindig is szerette kikészíteni kicsit a férfi nemet.*
- És ezért megérte felhúzni? *súgja vissza neki, egy pillanatra tekintve szemeibe a férfinak, majd nyakára hint egy apró, játékosan kacér csókot, hogy aztán ellépjen mellőle, David felé megejtve egy apró mosolyt.*
- Igenis, apu. *Irónia. S bizony, nem lép ki a pult mögül, jól megvan ott. Helyette Agrael felé lép, s finoman a pultra támaszkodva hajol felé, minek következtében a ruházata is belátást enged dekoltázsára. Sokat sejtet, de igazából keveset mutat az egész.*
- Ide figyelj pohártörő, ha kiüríted a helyet, mégis kitől akarod megtudni, milyen évet írunk? *vonja fel a szemöldökét, majd a másik két férfira sandít. Ennyire töketlen banda lennének? Az erőszak sose oldott még meg semmit, bár végső megoldásnak és ráijesztésnek tökéletes.*
avatar
Lilith
Boszorka
Boszorka

Titulus : Ledér
Kor : 32

Hozzászólások száma : 214

Vissza az elejére Go down

Re: Victrola - night club and bar

Témanyitás  David on Pént. Szept. 30, 2011 10:47 pm

*Csak megrázza a fejét a védence szavaira. Már most gyűlöli ezt a kis kapcsolatot, de majd talán seggbe rúgja párszor és helyre jön a csaj. Minden estre nem nehéz felfognia, hogy a másik két fickó is a jövőből került is és ezek szerint egyikük démon a másik boszi. Melyre többé kevésbé egyértelmű utalást ad a pult előtt üldögélő Agrael reakciója. Bár egyáltalán nem biztos teóriájában, de jobbnak látja tartózkodni tőle.*
-Nos mielőtt megölnétek valakit, vagy komolyabban felhívnátok a figyelmet. Mi lenne ha a pultos barátunk körbe nézne maga körül. Valaki csak behozza a reggeli újságot.-*Utalva itt arra, hogy minden cégnél azért rendelnek valamilyen újságot, vagy jön valami ingyen. Azokon meg ugye szokott lenni dátum.*
avatar
David
Fényőr
Fényőr

Kor : 39

Hozzászólások száma : 126

http://wildnature.forumsmakers.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Victrola - night club and bar

Témanyitás  James Steel on Szomb. Okt. 01, 2011 1:05 am

Mindenki

"Ha már minden józan ésszel felépített elképzelés kudarcot vallott, akkor egy őrült terv is sikerrel járhat... de addig"

*Az eleje még tetszik neki, amerre mennek az események. Hogy a vékony női ujjak a hajába túrnak, majd puha ajka érintik a nyakát. Nos, nem is kell mímelnie a ferde mosolyt, ami az arcára kerül.Hiszen látszik,hogy a női nem ezen példánya ért ahhoz, hogyan kell egy férfit elcsábítani. S talán pont ez a felismerés akadályozza meg Jamest abban, hogy elcsábuljon.
- Ha a következményeket nézzük, akkor igen. -A ferde mosoly nem tűnik el az arcáról. De ez ne tévesszen meg senkit, ettől még észnél van. Sosem az a fajta volt, akinek két gyönyörű mell, vagy egy puha érintés eltudta venni a figyelmét ha éppen nem olyanok voltak a körülmények.
Végignézi a démon munkáját, ahogyan pohár lassan elporlad a kezébe, s akaratlanul is fintor fut végig az arcán.
- Hát ez remek...- Mormogja s egy férfi felé fordul aki éppen bőszen integet neki, hogy kérjen egy újabb italt. Most nem tud vele foglalkozni, bár így is könnyedén leolvassa a szájáról, hogy mit szeretne. A látszat kedvéért a kezébe vesz egy poharat, s jeget lapátol bele.
- Nos, ez elég ésszerű felvetés a csajtól. Nem gondolod?-Pillant a démonra felhúzva a szemöldökét. Majd előveszi a kért italt és a pohárba tölti, s egy könnyed mozdulattal a férfi elő löki. Majd könnyedén a kezébe kap egy rongyot, hogy elkezdje a pultot törölgetni. Csak pár gyors mozdulatot igénybe véve... minden a látszat.
- Kétlem, hogy nekem a pulthoz hoznának újságot. -Emelkedik meg a szemöldöke a néger férfira nézve. De azért bekukkant a pult alá, s elindulva végignézi hátha valahol újságra lel. De nem... viszont helyette sikeresen egy adag papírra akad... Italrendelésekre meg hasonlókra... Guggolva pillant végig egy papíron, még is csak túl feltűnő lenne, ha egyszerűen kivágná a pultra és megmutatná a vendégeknek. Majd vissza lökve a papírt kiegyenesedik.
- Jó hír: Meg van a dátum... rossz: 1920-as években járunk...-Egy pillanatig hagyja megemészteni a hallottakat, majd folytatja.
- És most, hogy erre rájöttünk, mindenki elhúzhatna a saját dolgára. Nem éppen a legjobb ez a is csapat ami itt összegyűlt. -S ezzel elvesz még egy poharat.
Szórakozottan tölt magának egy whiskyt s lehajtja. Nem tetszik neki a helyzet sem pedig a társaság.*
avatar
James Steel
Boszorka
Boszorka

Hozzászólások száma : 36

Vissza az elejére Go down

Re: Victrola - night club and bar

Témanyitás  Agrael on Hétf. Okt. 03, 2011 5:24 am

*Férfi vagyok, naná, hogy elég alaposan megbámulom azt amilye van. Csak utána kezdek bele a dumálásba.*
- Az utcáról akár, vagy bárhonnan. De ez a helyzet már kezd nagyon is idegesíteni.
*Nem csoda, reggel felkelek, és itt vagyok. Csípem a helyet, de azért otthon jobban szeretek lenni. Majd a fekete pasinak lett egy jó ötlete. Amit a mi kis pultosunk meg is csinál. Remek 1920, elég jó időben vagyunk.*
- Igazad van, ez a kis csapat tényleg nem a legjobb. És mivel én démon vagyok, ki kell engednem a gőzt, mi lehetne jobb erre, mint egy kis gyilkolás? Ki ért velem egyet?
avatar
Agrael
Démon
Démon

Hozzászólások száma : 226

Vissza az elejére Go down

Re: Victrola - night club and bar

Témanyitás  Lilith on Hétf. Okt. 03, 2011 5:39 am

*James reakciójára elmosolyodik, majd ugye tovalibben, meg a férfinak is akad más dolga.
Már épp szóvá tenné, hogy ennyire szerencsétlen nem lehet a teremtés három eme koronája, mikor David kinyögi az ötmilliót érő választ. Nem szól, csak elismerőn biccent felé, szemöldökét aprón felvonva. Talán mégsem olyan reménytelen a srác, mint elsőre látszik.
Hanem Agrael szavaira felkuncog.*
- Ezt azért én megcáfolnám! Van olyan, ami sokkal... sokkal jobb annál. *hajol felé, s bizony, szemérmetlenül lop csókot a démon ajkairól.*
- Persze, össze is köthetjük a kettőt, noha az erőszak helyett inkább a 'betörés' híve vagyok. Tudod, mint ahogy a lovakat szokták. *És bizony észrevétlen, de átlibben a pulton, a kijárat felé indulva meg, mintegy hátraszólva Davidnek és Agraelnek. Amelyiknek inge, majd magára ölti.*
- Lépjünk le, Mr. Steel hagy játssza tovább a szélmalomharcát a színjátékkal... *Mert a nevet leleste a névjegytábláról.*
avatar
Lilith
Boszorka
Boszorka

Titulus : Ledér
Kor : 32

Hozzászólások száma : 214

Vissza az elejére Go down

Re: Victrola - night club and bar

Témanyitás  David on Hétf. Okt. 03, 2011 6:03 am

-Én speciel nem értek veled egyet. És bár legszívesebben itt helyben eltörném a nyakad, ez nem az én reszortom.-*Szól oda Agraelnek. Bár alapvetően bármikor megölt volna egy démont, mióta bejött az a baba projekt jófiút próbál játszani. És ezek szerint nem démonvadászatra hanem boszorkavédelemre van. Szóval amíg a nőt nem bántja ő se fogja a démont.*
-Lilithbeth a te seggedet viszont szívesen szétrúgom ha olyat csinálsz.-*Mondja előre, hiszen ő a védence. És nem akar gonosz védenceket, bár láthatóan ezt a nőt semmi erkölcs nem érdekli. Undorodva nézi végig a csókot. "Boszorkány" és démon csókolóznak. Ennél undorítóbbhoz nem nagyon volt még dolga. Nem is érti mért verik ezzel a nővel. Talán ez a bünti a Hayley dolog miatt. Végül pedig követi a nőt, mégis csak azért van itt hogy rajta tartsa a szemét, és mivel Mr. Steel már most sikerült megutáltatnia magát, nem érez iránta különösebb elkötelezettséget, nem az ő védelme alatt áll.*

avatar
David
Fényőr
Fényőr

Kor : 39

Hozzászólások száma : 126

http://wildnature.forumsmakers.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Victrola - night club and bar

Témanyitás  James Steel on Csüt. Nov. 03, 2011 7:20 am

Sokasäg

" Van, hogy engednünk kell, hogy előbbre jussunk."

*Nem tetszik neki amerre haladnak az események.Hogy ő egyedül maradjon itt? És, hogy egy démon meg egy boszorkány csókolózik? Mindjuk... az számára nem olyan nagy dolog, ő is smárolt már démonnal. Igen már ő is rájött, hogy mivel van dolga, bár azt még nem tudja, hogy a fekete srácot hová tegye. Aki úgy apáskodik a boszi felett, mintha minden ható lenne. Mondjuk nem úgy tűnik, hogy azt különösebben meghatja a dolog.
- Gyilkolás, ha nem én vagyok a célpontod, még jónak is tartom az ötletet. -Már ha ezzel ép bőrrel kerül ki ebből az egészből.
- Ühüm, és még is hová mentek így csapatostul? Egy néger, egy táncosnő meg egy ...-Normális embernek tűnő démon? Mivel hangosabban beszél, ezt nem mondhatja. Gyorsan kell mérlegelnie a dolgot... Mi jobb neki, ha itt marad és várja a csodát, vagy ha ezzel a három őrültel vág neki?
Eldobja a rongyot ami a kezében volt, s elhúzza a száját. Most, hogy jobban belegondol, még is csak jobb többen, mint egyedül. Kilép a pult mögül, s ő is elindul a kijárat felé. Nos, még abban nem biztos, hogy velük tart. De jobb kint, mint itt bent. Meg kéne taláni a kivezető utat ebből az évből és valahogy vissza kéne csöppenni a jelenbe... vagy a jövőbe...
Szíve szerint inkább tartana a démonnal, mert az kiszámíthatóbbnak tűnik, mint ez a bolondos boszorkány. Bár a néger úgy tűnik, hogy igyekszik kordában tartani, persze az még nem azt jelenti, hogy megy neki. Arról nem is beszélve, hogy a csávó nagyon úgy tűnik, hogy minden áron meg akarja védeni a csajt, ez a tény pedig lehet, hogy neki hátrányára van...*
avatar
James Steel
Boszorka
Boszorka

Hozzászólások száma : 36

Vissza az elejére Go down

Re: Victrola - night club and bar

Témanyitás  Agrael on Hétf. Nov. 28, 2011 1:40 am

Lilithék, és bocsi a késésért, kiment a fejemből :S bent, majd kint az utcán.


*Kérdezném, hogy mi is lehet jobb a gyilkolásnál, de már kapom is a választ. Igaz, a csók annak az előjele, amivel a stresszt lehet oldani. Hm, lehet hogy még jól is fogom magamat érezni, vagyis ennél jobban is? A fekete srác szavaira pedig csak a röhögés tört ki belőlem.*
- Kevés vagy hozzá, én nem fogom vissza magamat, hiába vannak a közelben emberek, de te… szerintem már igen.
*Ezért is jó a démonlét, nem nagyon kötnek a szabályok, nagyjából azt csinálok, amit akarok. S nocsak, a csapos srác meg pont egyetért velem? Igazán sok meglepetés ért, nem mondom, kezd még inkább tetszeni ez az idő.*
- Hova? Felfedezni ezt a korszakot, és kitalálni, hogy miért is vagyunk itt.
*Le is „mászok” a székről, és a drága kis boszorkány után sétálok, beérve pedig átkarolom a derekát.*
- Akkor, mehetünk kedves hölgyem?
avatar
Agrael
Démon
Démon

Hozzászólások száma : 226

Vissza az elejére Go down

Re: Victrola - night club and bar

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.