Az oldalon jelenleg regisztrációs stop van érvényben!

részletek itt
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ha segítség kell...
Latest topics
» Kivel is játsszak?
Vas. Aug. 18, 2013 8:58 am by Gareth

» Dante (Pokla) lakása
Vas. Aug. 11, 2013 3:12 am by Dante

» Avatar, aláírás
Kedd Aug. 06, 2013 4:36 am by Leah

» * Vienne
Kedd Aug. 06, 2013 3:12 am by Leah

» Könyvtárak - Stanford
Kedd Aug. 06, 2013 2:15 am by Ivy Lockheart

» Amelia Lane lakása
Szomb. Aug. 03, 2013 9:50 am by Amelia Lane

» Walenthyn Bennet lakhelye
Vas. Márc. 24, 2013 10:46 pm by Agrael

» Sakáltanya bár és szórakozóhely
Szer. Feb. 13, 2013 9:37 am by Chris

» Szószaporító
Vas. Dec. 23, 2012 1:55 am by Vienne


Jillian 'Jinx' McCain

Go down

Jillian 'Jinx' McCain

Témanyitás  Jillian McCain on Vas. Szept. 11, 2011 3:48 am


Név: Jillian McCain
Becenév: Jinx (jelentése bűbáj, igézet)
Születési hely, dátum: USA, Los Angeles, 1990. 02. 14.
Kor: 21 év
Kaszt: Boszorkány
Lakhely: a családja LA-ben, ő maga kollégista.
Foglalkozás: Egyetemi hallgató - Stanford, kulturális antropológia, vallástan.
Fegyver, varázseszköz: Egy amulett (Fatima keze), mely véd a szemmel verés (tehát minden olyan képesség, melyhez szemkontaktus szükséges) ellen.

Megjelenés:
Van stílusa, csak még nem találta meg! Többnyire fiatalos, bohókás ruházat jellemzi. Szereti a nőies darabokat kényelmesekkel elegyíteni, s még a legkonszolidáltabb öltözékhez is képes valami olyan kiegészítőt választani, ami édesanyja szerint "nem oda való".
Egyébként egy teljesen átlagos fiatal lány, ideális alkattal, baba-arccal és hosszú, hullámos barna hajjal. Zöld tekintete magával ragadó, látása már kevésbé, ugyanis nemrég olvasószemüvegre ítéltetett.

Jellem:
Jillian szabad szellemű, ugyanakkor rendes lány is. Ha ígér valamit, megtartja... többnyire. Ami érdekli, az mellett kitart, mélyen beleássa magát az adott témába, helyzetbe.
Vágyik arra, hogy különleges legyen, kitűnjön a többségből, mint minden másik fiatal. Éppen ezért sebezhető is, hajlamos a "rosszra", persze egy ép ember morális keretein belül.
Társasági lány, még ha kissé ketyósnak is hiszik az okkult dolgok iránti érdeklődése miatt.

Előtörténet:
Első unoka a Lane családban, így nem csoda, hogy nagyon várták mind a szülei, mind pedig a nagymamája. Édesanyja (Adele Lane) étteremvezetőként, míg édesapja (Robert McCain) ingatlaneladóként keresték és keresik mai napig kenyerüket. Jillian egyke, de sosem érezte magát egyedül, ugyanis sorra követték őt a többiek - édesanyja két öccsének gyerekei - szám szerint heten.
A nagyijuk büszkeségei az unokák, még ha nem is mindegyik rendelkezik boszorkányos képességekkel... No de térjünk vissza Jillianhez!

A lányt a születése pillanatától féltették és szerették a szülei, ugyanis nagymamája látta a kislány sorsát, látta, hogy valami miatt fontos eleme lesz világuknak, s hogy a jó és a rossz egyaránt az oldalán szeretné tudni a leányzót. Csak azt nem tudni mai napig, miért voltak eme furcsa sors-látomások.
A lánynak ugyanis egyedi képessége az elmúlt huszonegy évben nem szándékozott megmutatkozni. Ő maga - bár lelkes tanulmányozója a mágia okkult, rituális ágának - már letett róla, hogy valaha is különleges képessége lesz.

Gyerekkora így nyugodt volt, - leszámítva azt a két hetet, amikor egy démon elrabolta csecsemő korában. Szerencsére a nagybátyja visszahozta őt és megölte a démonnőt - még ha irigyen figyelte is az unokatesók próbálkozásait, mikor Nagyi tanította őket, hogyan kontrollálják a képességüket.
A szüleivel Los Angelesben élte a felcseperedők, majd a tinik mindennapos életét. Belepróbált ebbe is, abba is, ahogy az ebben az életszakaszban lenni szokott.
Ám az elmúlt két évben kiszélesedett előtte a világ! Az egyetemen azt tanulhatja, ami igazán érdekli, noha Mitrik professzor folyton mondogatja neki, hogy nem pusztán egyetlen témakörből áll a szak által nyújtott lehetőségek tárháza.
Első évben még a nagymamájánál lakott Frisco belvárosában, noha gyorsan rájött, hogy ez nemhogy "nem menő", de még állandó figyelem alatt is van. Nem mintha nem szeretné a nagyit, csak... mégis milyen már, ha az ember lánya egy "vénasszonnyal" él? A többiek szemében kifejezetten gázos, nem igaz? Szóval második évtől már elintézte magának a kollégiumot is. Jelenleg, harmadik évét kezdi a Stanfordon és bizony, élvezi, igyekezve nem gondolni képessége hiányára.

Képesség:
- Alapképesség
--- Bűvige (gyenge)
--- Rituálé (közepes)
- Egyedi
--- Idő manipuláció - Képes az időt megállítani, visszatekerni, akár az időben utazni.A hozzászólást Jillian McCain összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jan. 26, 2012 6:19 am-kor.
avatar
Jillian McCain
Boszorka
Boszorka

Titulus : Wicked
Kor : 28

Hozzászólások száma : 55

Vissza az elejére Go down

Re: Jillian 'Jinx' McCain

Témanyitás  Lupo on Pént. Szept. 16, 2011 9:23 pm

Üdv Jinx!

A karakterlapod tökéletes a karakter pedig felettébb ötletes és érdekes. Nem is tudnék semmibe sem belekötni, ez így jó, ahogy van.
A képességgel kapcsolatban viszont annyi meglátásom lenne, hogy az időutazást baromi nehéz jól kijátszani és örülnék, hogy ha ilyenkor azért szólnál valamelyik adminnak, hogy lemeózzuk, vagy segítsünk meséléssel, vagy ilyesmi.
Egyébként pedig a karakterlapot elfogadom! Irány az avatarfoglaló, aztán nyomás játszani. Smile

_________________

Mesélői szín: Sárga || Karakterlap || Levelesláda || Rám tartoznak: Avatar-kérelmek, démonos cuccok + ami van
avatar
Lupo
Admin - Fődémon
Admin - Fődémon

Titulus : A Gonosz
Kor : 586

Hozzászólások száma : 623

http://charmedrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Jillian 'Jinx' McCain

Témanyitás  Jillian McCain on Vas. Szept. 18, 2011 11:42 am

  "Soha senki nem fog olyan módon csodálatosnak tartani, mint a mamád.”
 • A nagyi, anyum anyukája, mindig is különleges pont volt az életemben. Nála mindig valami családias béke, nyugalom fogad, akár ott a többiek,akár nem.
  De azért vele lakni, hosszútávon kimerítő - mind a kamasz-, mind a nyugdíjas-szívnek - lássuk be. Szerencsére nem ellenkezett a kolesz ellen, de kárpótlásul (?) ha időm engedi, gyakorta meglátogatom.

  “-Te mindenkit megbűvölsz. (…) Ha felnövök, hozzád megyek feleségül, jó?
  - Ejnye. Hát addigra vénséges vénember leszek…
  - Akkor csak titokban, na, légyszi!”

 • Liam Prescott, a titokzatos férfi. Szinte semmit nem tudok róla és ez felettébb piszkálja a fantáziámat. Mellesleg rohadt jól néz ki. *___* Egyszerűen - nem tudom miért - megveszek a szó jó értelmében, ha csak szóba kerül, már akkor is.
  Elég magának való. Egy nagy háza van North Beachen a part mellett, és alig mozdul ki onnét. Így mégis hogy a fenébe szerezzek róla több infót?!

  „Az ismeretlen mágiára vonatkozó 369-es szabály szerint, ha az embernek kétségei vannak, inkább hagyja békén az egészet.”
 • Prof. Mitrik, a kulturális antropológia tanárom, akit gyakorta bombázok látszólag felesleges és buta kérdésekkel, holott azok nagyon is fontosak a számomra. Ha már nincs aktív képességem, legalább a mágia egyéb formáihoz értsek!

  Engem az ken a falhoz, mikor olyan a könyv, hogy az ember a végén azt szeretné, ha az író iszonyú jó haverja lenne, akit akkor hív föl, amikor akar.
 • Gabriel Brightmore író regényeit alig pár éve fedeztem fel magamnak, de lelkes rajongója vagyok a könyveinek. Mióta személyesen is megismertem, rá kellett jönnöm, hogy kifejezetten jófej, és hogy ő is csak ember... egy nagyon különleges ember.

  Mindenkinek van egy angyala, egy oltalmazó, aki vigyáz rá. Sosem tudhatjuk, épp milyen alakot ölt, egyszer egy vénemberét, máskor egy kislányét, de ne hagyd, hogy becsapjon a látszat, erősebb ő bármelyik sárkánynál.
 • Minden boszorkának van egy őrző angyala. Nekem meg nyilván azért, mert túl sokat tudok a világukról... vagy egyszerűen úgy gondolták odafenn, ha már képessége nincsen, legalább egy fényőrt adjunk mellé! Chh... minden esetre imádom Wandá-t. Nem pusztán őrző, segítő, de remek barátnő is.

  Egy okos lány soha nem ül be idegen férfi kocsijába, még akkor sem, ha az piszokul jóképű.
 • Axel D. Vixil


 • Matthew Cooper

  A rosszfiúk nem mindig viselnek feketét, és az erdőben eltévedt kislány néha méltó ellenfele a nagy és elvetemült farkasnak.
 • Rafael


 • Essua Valdez
avatar
Jillian McCain
Boszorka
Boszorka

Titulus : Wicked
Kor : 28

Hozzászólások száma : 55

Vissza az elejére Go down

Re: Jillian 'Jinx' McCain

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.